Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok ama cok sevindim canim yaa alkisalkisalkis
gercekten son aralar aldigim en güzel haberdi sizin barisma haberiniz...
saglicakla alirsin kucagina insallah...
ve insallah gecirdigin kötü günlerin acisina cok cooook mutlu olursunuzz

canım çok sağol,darısı başına inşallah hihoyyyt

canım çok sağol,darısı başına inşallah hihoyyyt

arkadaşım merhaba,
ben aranıza yeni katılmama rağmen sevincine yılların dostu olacak kadar sevindim,emin ol.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan
Rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin bu kutsal mutluluğu...

canim trye tatil icin gidiyorummmm

ins cabuk atlatirsiniz bu gunleri hepimiz bu yollardan gectik
imkansiz diye birsey yok neden olmasin allah hakkinizda hayirlisini versin

iyi pazarlar kizlar
opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim,aramıza hoşgeldin bu arada,Rabbim sana da en yakın zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
bengucumun halayini burdan cekiyim hadi kizlarrrrrr[/COLOR
:lepi::lepi::lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey:​

slm kızlar iyi pazarlar herkeze
benim adet dün tamamen gelmeye başladı
muhtemelen bir sonraki adet tarihim 20 temmuz

asiciğim dur canım bende katılıyorum halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar hepınıze ıyı geceler elıtu guzel haberlerını beklıyorum canımopuyorumnanaktan
İnşallah serenacım. Hayırlısıyla yarın test günüm. Allahım inşallah pozitif sonuç alırım.

Canım buğday özünü ben hamilelikte faydalı diye biliyorum. Sen ananası her gün 1 dilim ye tutunmaya faydası var. Et, süt, balık tüket dedi dr.bana, protein ihtiyacını karşılamak için. Bol protein tüket. Katkı maddeli ürünleri tüketme. İnşallah herşey yolunda gider.

tunaydin caneylommmmmm
elitu ins senin halayinida yarin cekicemmmmmm
sabina canim ins bu son adetin olsun

İnşallah güzel bir sonuçla gelirsin canım :1hug:a.s.:Saruboceq:

Benim transferin 3. günü ve silik çizgi devam ediyor....

çok sevindim canımmm..sırnaşık şeysırnaşık şey inşallah herşey Allahın izniyle yoluna giriyor bak..hadi halayaaaa..:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Ben transfer olduğum günden beri pozitif görüyorum kaydirigubbakcemile3

Bir iki gün sonra da pozitif çıkarsa ciddiye alıcam ama şu an çatlatma iğnesi etkisi biliyorum...a.s

canım daha yeni geçtim pc başına...hemen şimdi deniyorum..bakalım ne çıkacak bende???ayy heyecanlandım birden ama benim daha dün oldu transferim yaa..ya bir de hiçbişey çıkmazsa<<üzülürüm şimdii..fisfisfis

Çatlatma iğnesi olarak ne kullandınız? benimki 2 tane 5000 lik prenyl di..yani toplam 10.000 ünite...

ben manyaklığımdan ve meraktan transfer gününden beri test yapıyorum...:kedi:ilk günler çatlatma iğnesi etkileri biliyorum ama geçen hamileliğimde böyle olmadı..7. gün görebilmiştim çift çizgiyi..o da silik bir şekilde yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…