cok ama cok sevindim canim yaa alkisalkisalkis
gercekten son aralar aldigim en güzel haberdi sizin barisma haberiniz...
saglicakla alirsin kucagina insallah...
ve insallah gecirdigin kötü günlerin acisina cok cooook mutlu olursunuzz
canım çok sağol,darısı başına inşallah hihoyyyt
çok sevindim canımsırnaşık şeyinşallah Türkiyede adamakıllı bir yere başlarsın da,Allah senin de yüzünü güldürür..:Saruboceq:Türkiyem gibisi var mı yaaaaa???turkbayragi turkbayragi
bu arada hangi merkeze gideceğine falan karar verdin mi tatlımm??
arkadaşlar günyadın herkese keyifli pazarlar diliyorum...
ben topiğinizi yeni gördüm,ve maalesef ben de sizin ordudanım...
1,5 senelik evliyim,yaklaşık 11 aydır korunmuyorduk,neden olmuyor diye dr a gideyim dedim,Allahıma çok şükür bende bi sıkıntı yok,ama eşimin sonuçları aklıma hiçbir zaman getiremeyeceğim kadar kötüydü...
sperm sayısı 1,6. olanların da morfolojik olarak sadece %1 i normal,kalan%99 un hepsi morfolojik olarak çok bozuk.Doktor bu şartlarrda doğal yollardan olması mucizeye bağlı dedi,15 sene bile uğraşabilirsiniz belki dediyıkıldım o an anlatamam yaşadıklarımı...
eşimdeki psikolojiyi anlatamam,kendini bana karşı eksik hissetmeye başladı,çok dalgın,üstüne titriyorum ama haberi yeni aldığımız için etkisini henüz atamadı üstünden,şuan da maddi olarak tüp bebek için hazır değiliz :sinifsinif:
yeni evliyiz,ve borçlarımız var,çalışıyoruz ikimizde. iş yerinde dağılır diyorum ama,arkadaşları arıyorlar beni arasıra,çok dalgın bu aralar,bişeyler yapalım diyorlar... daha da kahroluyorum... Ne yapsam bilmiyorum açıkcası...
benim gibi olup hamile kalanınız var mı ne olur biri bişey yazsın,çok ihtiyacım var mafoldumben :çok üzgünüm: senağlama
arkadaşım merhaba,
ben aranıza yeni katılmama rağmen sevincine yılların dostu olacak kadar sevindim,emin ol.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan
Rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin bu kutsal mutluluğu...
bende bir başlık açtım :asigim:
mucizem içimde artık bende hamileyim.... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
İnşallah serenacım. Hayırlısıyla yarın test günüm. Allahım inşallah pozitif sonuç alırım.kızlar hepınıze ıyı geceler elıtu guzel haberlerını beklıyorum canımopuyorumnanaktan
sağol tatlım,Allah yüzümüzü güldürür inşallah..opuyorumnanaktan buğday ezmesi almıştım,protein niyetinee,onu sütle karıştırıp içiyorumm..
ananas iyi mi geliyor canım??ilk kez senden duydummm..:uhm:
İnşallah serenacım. Hayırlısıyla yarın test günüm. Allahım inşallah pozitif sonuç alırım.
Canım buğday özünü ben hamilelikte faydalı diye biliyorum. Sen ananası her gün 1 dilim ye tutunmaya faydası var. Et, süt, balık tüket dedi dr.bana, protein ihtiyacını karşılamak için. Bol protein tüket. Katkı maddeli ürünleri tüketme. İnşallah herşey yolunda gider.
düğün bitti nihayet ve daha yeni eve geldik,evet kızlar sonunda kan testimde de hamile olduğum çıktı şimdilik değerim 634,80 ve inşalllah bu değerim gün geçtikçe artar ve sağlıklı bir gebelik geçirip,sağlıkla alırım yavrumu kucağıma,yazacak çok şey var ama aynı anda yazamıyorum,yarın yazabilirsem bende hamileyim bölümünden de sevincimi paylaşacağım inşallah,perşembe günü keseyi görmeye gideceğiz eşimle :asigim: ailesi çok mutlu ve benim ailemde aynı şekilde,inşallah bu bebek tüm sorunları ortadan kaldırır ve her şey daha güzel olur,bu arada eşim eve döndü bugün,geçen hafta bugünler evden gitmişti ben ise hastanede sinir krizi geçirmiştim,neyse hatırlamak istemiyorum artık,inşallah herkesin bebeği olur hepimiz hakediyoruz bunu ben doğmadan henüz keseyi bile görmedim ama çok sevdim ben yavrumu,hepimizin yaşaması umuduyla :Saruboceq:
Ben transfer olduğum günden beri pozitif görüyorum kaydirigubbakcemile3
Bir iki gün sonra da pozitif çıkarsa ciddiye alıcam ama şu an çatlatma iğnesi etkisi biliyorum...a.s
canım daha yeni geçtim pc başına...hemen şimdi deniyorum..bakalım ne çıkacak bende???ayy heyecanlandım birden ama benim daha dün oldu transferim yaa..ya bir de hiçbişey çıkmazsa<<üzülürüm şimdii..fisfisfis
Çatlatma iğnesi olarak ne kullandınız? benimki 2 tane 5000 lik prenyl di..yani toplam 10.000 ünite...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?