aaaaa..hatırladım..ovitrelle idi adı..
Canım buğday özünü ben hamilelikte faydalı diye biliyorum. Sen ananası her gün 1 dilim ye tutunmaya faydası var. Et, süt, balık tüket dedi dr.bana, protein ihtiyacını karşılamak için. Bol protein tüket. Katkı maddeli ürünleri tüketme. İnşallah herşey yolunda gider.
seninki çokmuş canım..belki o yüzden pozitif çıkıyordur ama inşallah o yüzden değildirrr..hihoyyythihoyyytBenimki 5000Üİ Gonodotropin korionik (hcg) Ampul 1 x 2
sadece 3 yumurta için....:bbo:
250mg olması lazım..yarısı 125 olur o zaman
badem hiç aklımda yoktu ama aklıma soktun sen..ben yaptım şimdi,,negatif çıktı..seninki belki gerçekten pozitiftir..
aaaa...yaniiiia.s..ben de şaşırdım kızım..seninki 10000de benimki nasıl 250 olur diye..kafamçokkarıştı biz bilmiyoruz tabii ..işte ne kadarsa onun yarısını yaptım canım..Canım şimdi eşime sordum hormonlar mg olarak hesaplanmaz ünite olarak hesaplanır diyor...
ovitrelle 250 mcg yani mikro gram sanırım..Firmadan firmaya değişiyormuş ..
çatlatma iğneleri 10.000 ünite yapılır dedi..
osetya ve badem test yapip durmayin yaaaaaa
stres olmayin bosuna
evet aynen öle canım..10000 lik pregnyl ile 250lik ovitrelle aynıysa,benimkinin yarısı 5000 lik oluyor..hem bak sayı değilmiş önemli olan..yerimsenibenNette bir dr un mesajına baktım aynen böyle yazmış :
çatlatma iğnesi mutlaka gerekli olmamakla birlikte yumurta çapı 18mm ye ulaştığında 10000 ünite (2 amp 5000ü) pregnyl yada 250 mcg ovitrelle tek doz yapılabilir.Klomen verilmeside amaç birden fazla sayıda yumurta elde etmektir ancak çatlatma iğnesinde zamanlama sayıya değil yumurta çapına bakılarak yapılır.
Sanırım seninki 5000 üniteye denk düşüyor..
offf yaaaaaa..sorma asicim..hep bademin yüzünden...:mymeka:beni de kendi gibi test manyağı yapacak valla bu gidişleee...:mymeka:osetya ve badem test yapip durmayin yaaaaaa
stres olmayin bosuna
Ben iflah olmam test manyağıyım...kaydirigubbakcemile:kedi:
aynen ya su icer yemek yer gibi test yapiyorsun
evede bir suru test olmasi boyle olur tabi
bence sen rekora kirmisindir en cok test yapan kadin flash flash flash:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?