Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım,kocişe söyliyim alsın..bu arada sen hiç idrar tesrti yapmış mıydın?yarın kan testin değilmi canım??

Benimki 5000Üİ Gonodotropin korionik (hcg) Ampul 1 x 2

sadece 3 yumurta için....:bbo:
seninki çokmuş canım..belki o yüzden pozitif çıkıyordur ama inşallah o yüzden değildirrr..hihoyyythihoyyyt
benim iğnenin dozu da azmış bayağı dimi?bu durumda benim şimdi pozitif çıkmayabilir..o yüzden yapmaya korkuyorum..fisfisfis

badem hiç aklımda yoktu ama aklıma soktun sen..ben yaptım şimdi,,negatif çıktı..seninki belki gerçekten pozitiftir..

250mg olması lazım..yarısı 125 olur o zaman

Canım şimdi eşime sordum hormonlar mg olarak hesaplanmaz ünite olarak hesaplanır diyor...

ovitrelle 250 mcg yani mikro gram sanırım..Firmadan firmaya değişiyormuş ..

çatlatma iğneleri 10.000 ünite yapılır dedi..

Daha pozitifi vermesi için erken çatlatma iğnesi etkisi eminim....Çünkü 6-7 gün embriyo tutunuyormuş rahime...tutunmaya başladığı andan itibaren beta hcg salıyor..

Nette bir dr un mesajına baktım aynen böyle yazmış :

çatlatma iğnesi mutlaka gerekli olmamakla birlikte yumurta çapı 18mm ye ulaştığında 10000 ünite (2 amp 5000ü) pregnyl yada 250 mcg ovitrelle tek doz yapılabilir.Klomen verilmeside amaç birden fazla sayıda yumurta elde etmektir ancak çatlatma iğnesinde zamanlama sayıya değil yumurta çapına bakılarak yapılır.

Sanırım seninki 5000 üniteye denk düşüyor..

aaaa...yaniiiia.s..ben de şaşırdım kızım..seninki 10000de benimki nasıl 250 olur diye..kafamçokkarıştı biz bilmiyoruz tabii ..işte ne kadarsa onun yarısını yaptım canım..

Yani sanırım yumurtaların çatlamaya daha yakın ve daha olgun oldukları için yarısını önermiş olabilir dr diye düşünüyorum...:1hug:

evet aynen öle canım..10000 lik pregnyl ile 250lik ovitrelle aynıysa,benimkinin yarısı 5000 lik oluyor..hem bak sayı değilmiş önemli olan..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…