Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Az kaldıı badem ve osteryanınn halayını çekmeye inşalllahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
:teytey::teytey:

aynen ya su icer yemek yer gibi test yapiyorsun
evede bir suru test olmasi boyle olur tabi
bence sen rekora kirmisindir en cok test yapan kadin flash flash flash
:lepi:

:roflol::roflol::roflol::lepi::lepi::lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

1.liği kimseye kaptırmayacağım..:kedi:

:roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi fikir aslında..her gün yeni bir heyecannn...:içelim:sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile5

Asimm :jeyyar:KADIN doğumcu ve psikog doktorumuz nasılsınn:jeyyar:senin yumurtaların öcünüü alalım ama bu sefer senin doktordan:jeyyar:Benimkine o kadar işkence yeterkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi fikir aslında..her gün yeni bir heyecannn...:içelim:sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile5

Hayata renk katmak,monotonluktan kurtulmak lazım...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Tranfserin 2. gününden beri çok kötü nezleyim..biraz uzanıcam ben arkadaşlar...:1hug:

Hayata renk katmak,monotonluktan kurtulmak lazım...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Tranfserin 2. gününden beri çok kötü nezleyim..biraz uzanıcam ben arkadaşlar...:1hug:

geçmiş olsun canım..ama bizim daha çok dikkat etmemiz gerekiyor ,biliyorsun dimi??lmaz:

merhaba şekerler, nasılsınız bakiiiim,

kızlar bişey soracam size,incir kürü ne için yapılıyodu yumurta gelişimi içinmiydi? ve yumurta gelişimi için daha etkili bişey yapan oldumu yada bilen varmı bu yumurtalar ne ile daha kaliteli büyüyo???

canim evet ben öyle biliyorum...
bal,cörek otu,tarcin..özellikle tarcinin yumurtaliklar üzerinde cok iyi etkisi oldugunu duymustumŞeniz

selam kizlar...
osetyacim,bademcim testleriniz ne zaman??
hadi insallah costurun bu topigiiizemuszemus
yumurtalarla ilgili bişey bilmiyorum canım..
bu arada benim test günüm 2 temmuz,bademin de benden 2 gün önce olması lazımm..ama bizim işimiz belli olmaz:jeyyar:..bu gidişle ,her Allahın günü test yapa yapa vaktinden önce verebiliriz müjdeyikaydirigubbakcemile5..

can isom evet bal.tarççın.çörek otu yumurtaları geliştirmekte çok büyük bir etkisi varr..Bende etkisini gösteriyor..Yemediğim ayda yumurta takibinde tek yumurta olurken...kürü uyguladığım ay 3-4 yumoş oluyorr...:jeyyar:

AMa bu ay yemedimm çünkü yumurtalarımın gelişmesini istemiyorum:roflol::roflol:Nedenmi deliyim iştee yeni taktiğimm bu:rofloloktorun yoksa iğnelere geçiceğii yok:roflol:Bu ay görünce yumoşuu aaaa 1 tane dicek :roflol::roflol:ve bende amacıma ulaşmış olucamsırnaşık şeysırnaşık şey

ayy hadi insallah canim...
güzel haberler duymaya ihtiyacimiz var artik demii:lepi:
insallah hakkinizda hayirli olan olur,melekleriniz göbisinize konaropuyorumnanaktan:1rolleyes:

cucuuuum canım sağol, benim aşılama sonucu belli olmadı gerçi ama (inşallah pozitif olurda gerek kalmaz) negatif olursa bu ay incir kürü denemek istiyorum klomen veya benzer şeyler kullanmak istemiyorum kist yapıyo birazda kür deneyim dedim

delüüüüüdelikafadulden sağol balıııımmm bende deneyim baari klomen kullanmak istemiyorum yumurtalar bana kist olarak geri dönüyo çünkü

:roflol::roflol::roflol:Allahım yaaa...:roflol:

delüüüüüdelikafadulden sağol balıııımmm bende deneyim baari klomen kullanmak istemiyorum yumurtalar bana kist olarak geri dönüyo çünkü

Evett can isom bazı bünyelerde malesef öyle bir etki yapıyorrr olsunn iğnelerdee varr.. inşallahh aşılaman tutmuşturr rabbım gönlune göre versin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben banyoya giriyom..bıcı bıcı yapıcam biraz..görüşürükk..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bende bu ay incir kürüne başlıyorum
bu gün adetimin 2. günü
nezaman başlamam gerekiyo acaba bilginiz var mı
bu akşam inciri zeytin yağına batırıp yarın kullnsam olur değil mi

inşallah balıııımm rabbim hepimize tombik tombik bebişler versin inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…