aynen ya su icer yemek yer gibi test yapiyorsun
evede bir suru test olmasi boyle olur tabi
bence sen rekora kirmisindir en cok test yapan kadin flash flash flash:lepi:
:roflol::roflol::roflol::lepi::lepi::lepi:
inşallah canım ama daha çok erken..sen bize bakmaaa..delikafaduldenAz kaldıı badem ve osteryanınn halayını çekmeye inşalllahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
:teytey::teytey:
iyi fikir aslında..her gün yeni bir heyecannn...:içelim:sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile5
Hayata renk katmak,monotonluktan kurtulmak lazım...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
Tranfserin 2. gününden beri çok kötü nezleyim..biraz uzanıcam ben arkadaşlar...:1hug:
merhaba şekerler, nasılsınız bakiiiim,
kızlar bişey soracam size,incir kürü ne için yapılıyodu yumurta gelişimi içinmiydi? ve yumurta gelişimi için daha etkili bişey yapan oldumu yada bilen varmı bu yumurtalar ne ile daha kaliteli büyüyo???
kızlar bişey soracam size,incir kürü ne için yapılıyodu yumurta gelişimi içinmiydi? ve yumurta gelişimi için daha etkili bişey yapan oldumu yada bilen varmı bu yumurtalar ne ile daha kaliteli büyüyo???
yumurtalarla ilgili bişey bilmiyorum canım..selam kizlar...
osetyacim,bademcim testleriniz ne zaman??
hadi insallah costurun bu topigiiizemuszemus
yumurtalarla ilgili bişey bilmiyorum canım..
bu arada benim test günüm 2 temmuz,bademin de benden 2 gün önce olması lazımm..ama bizim işimiz belli olmaz:jeyyar:..bu gidişle ,her Allahın günü test yapa yapa vaktinden önce verebiliriz müjdeyikaydirigubbakcemile5..
can isom evet bal.tarççın.çörek otu yumurtaları geliştirmekte çok büyük bir etkisi varr..Bende etkisini gösteriyor..Yemediğim ayda yumurta takibinde tek yumurta olurken...kürü uyguladığım ay 3-4 yumoş oluyorr...:jeyyar:
AMa bu ay yemedimm çünkü yumurtalarımın gelişmesini istemiyorum:roflol::roflol:Nedenmi deliyim iştee yeni taktiğimm bu:rofloloktorun yoksa iğnelere geçiceğii yok:roflol:Bu ay görünce yumoşuu aaaa 1 tane dicek :roflol::roflol:ve bende amacıma ulaşmış olucamsırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:Allahım yaaa...:roflol:can isom evet bal.tarççın.çörek otu yumurtaları geliştirmekte çok büyük bir etkisi varr..Bende etkisini gösteriyor..Yemediğim ayda yumurta takibinde tek yumurta olurken...kürü uyguladığım ay 3-4 yumoş oluyorr...:jeyyar:
AMa bu ay yemedimm çünkü yumurtalarımın gelişmesini istemiyorum:roflol::roflol:Nedenmi deliyim iştee yeni taktiğimm bu:rofloloktorun yoksa iğnelere geçiceğii yok:roflol:Bu ay görünce yumoşuu aaaa 1 tane dicek :roflol::roflol:ve bende amacıma ulaşmış olucamsırnaşık şeysırnaşık şey
delüüüüüdelikafadulden sağol balıııımmm bende deneyim baari klomen kullanmak istemiyorum yumurtalar bana kist olarak geri dönüyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?