Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tekrar gözünaydın semiham
Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsinn oğluşunu:Saruboceq:

slm kızlar pozitif haberiyle gelmek isterdim ama olmadı geldi benim kırmızılar zamanı değilmiş demek kısmet başka bi aya inşallah

slm kızlar pozitif haberiyle gelmek isterdim ama olmadı geldi benim kırmızılar zamanı değilmiş demek kısmet başka bi aya inşallah

olsun hayırlısı canım yaa gelcek birgün gelmeyecek merak etme birgün bakmışın bide hamilesinn:Saruboceq: banada 5 gün kaldı bakalım ne olcak

Arkadaşlar merhaba,ben de biraz uyuyayım dedim..3 saate yakın zaman geçmiş..:kedi:Felaket grip durumlarındayım..Kullandığım ilaçlar vücudun bağışıklık sistemini çökertmiş..Tedavideyken bebeğin tutunması için bu gerekiyormuş...Tabi tutunma olup olmadığını Allah bilir...

Ayıptır söylemesi yeşil mercimek yemeği yapayım dedim,davlumbazı açmama rağmen kokusu beni öyle rahatsız ettiki anlatamambenneyaptımki:bbo:

Saçmaladığımı düşünenleriniz olabilir ama yine sorucam..Ya yeşil mercimek pişerken kokar mı böyle yoksa ben grip olduğum için bana mı öyle geliyor?? Kokudan midem bulandı resmen..Tencere karıştırırken mendille burnumu tuttum arada mutfaktan çıktım..Offf dayanılmaz yaaa:sm_confused::çok üzgünüm:

:teytey: :teytey: :teytey:
yettim gayri son halaya yetiştim :teytey: :teytey: :teytey:
tebrikler elitu rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla :CüvCüv:
haziran ayı hamis patlaması ayı olacak herhalde kaydirigubbakcemile3

Mutfağa hiç giresim yok nerdeyse kokudan..Halbuki mutfağa girip çeşit çeşit yemekler denemeye bayılan biriyim...:bbo:kafamçokkarıştı

gözün aydın olsun smham oğluş geliyor oğluş gamyoncuiremsu inşallah hep böyle devam eder sende asağlıkla alırsın kucağına oğluşunu

hayırlısı böyleymiş canım rabbim en iyi zamanı bilir sanada bizede birgün kavuşturacak bebeklerimizi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

smhsmh ALLAH KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN CANIM
ELİTU VE BENGÜSU TEBRİK EDİYORUM NAZARLARDAN KORUNUN İNŞALLAH

ARKADAŞLAR BEN BİRAZ ÜZGÜNÜM 3. AŞILAMAM DA TUTMADI BİZİM İÇİN TÜP BEBEK KAÇINILMAZ OLDU İNANAMIYORUM NEKADAR UZAK GİBİYDİ MEĞER NE YAKINMIŞ RABBİM DAHA KÖTÜ DERTLERDEN SAKINSIN HİÇ OLMASSA DERDİMİZİN DERMANI VAR DİMİ senağlama

allahım nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayıda nasip etsn alkisalkisalkis

canım benim ne güzel..
Allah sonuna kadar böyle nasip etsin..
herşey yolunda gitsin sağlıkla al kucağına inş..
oğluşun senin gibi çok tatlı olacak eminim..
yeşil gözlü sarı saçlı pek yakışıklı olucak canımmmm.. opuyorumnanaktan

sağlık olsun canım üzme kendini inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişin.

uzulme canım herseyde vardır bır hayır.saglıklı olsunda varsın tup bebek olsun dıyorum ben artık.

turkbayragi HAZİRAN AYI LİSTESİ turkbayragi

:CüvCüv: LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ :CüvCüv:

1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
3-HAMİŞİ SERA96 :CüvCüv::ecrin_bebek:
4-HAMİŞİ BENGÜSU:CüvCüv::ecrin_bebek:
5-HAMİŞİ ESTERYA:CüvCüv:
6-HAMİŞİ ELİTU :CüvCüv::ecrin_bebek:
7-YERİNİ AÇTIM BEKLİYORUM SAHİBİNİkaydirigubbakcemile3zemuszemusKIZLAR LİSTEYİ GÖRÜYORMUSNUZ YA 10 'U BULUR BU AY HAMİŞ SAYISI REKOR HAZİRAN AYININ :lepi:GALİBACADIARZU

EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ ,SERA96 ,BENGUSU,ESTERYA ,ELİTU ARKADAŞAR HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN KIZLAR.

HAMİŞ ADAYLARI

1-MELORABİS :CüvCüv:16 HAZİRAN
2-CORNELİA35 :CüvCüv:17 HAZİRAN
3-BİREBİRA :CüvCüv: 19 HAZİRAN
4-LALUZ24Z :CüvCüv:21 HAZİRAN
5-BEBEĞİMİZ:CüvCüv:25 HAZİRAN
6-CASPER33 :CüvCüv: 26 HAZİRAN
7-UYKUCUŞİRİNE :CüvCüv:30 HAZİRAN
8-ÖZLEM82DO :CüvCüv:29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
9-ASİ74 :CüvCüv: 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİ İPTAL EDİLDİ AMA İNŞALLAH ANNESİNE SÜPRİZ YAPAR
10--OZTUN SONUÇ :CüvCüv: HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
11-BADEM :CüvCüv:?? HAZİRAN2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE
12-PİNKROSE :CüvCüv:??? HAZİRAN
13-OSETYA2007 :CüvCüv::??? HAZİRAN 1. Tüp Bebek -
14-SEVGİDOLU :CüvCüv: :??HAZİRAN 1. Tüp Bebek
15-^^SABİRSİZ^^ :CüvCüv:??? HAZİRAN

a.s.a.s.
1-SERANALAR
2-HARZEM
3-MİNOŞ
4-NESER
5-BALSURAT
6-GOKKBB
7-TÜLİNY
8-ZELAL81
9-NERGİS55
10-SABİNA
11-BECUN
12-CAN_İSO
13-MAVİOJE
lmaz:MUCİZE BANA UĞRAMAZ DEMEYİN ŞANSINIZI DENEYİNlmaz:

:lepi:.BURDAKİ HERKES BİR GÜN HAMİLE KALACAK :lepi:

[/QUOTE]

ASİCİM canım kusura bakma düzelttim inşallah mucize senin kapını çalar bu ay.Tedavisi ertelenipde gelen mucizelerden biri olursun inşallah.
ELİTU canım bebeğin hayırlı olsun allah torunlarını görmeyide nasip etsinkaydirigubbakcemile3:teytey:[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

hayırlısı ne ise o olsun canım üzülme sağlık olsun...belki tüp bebeğe gerek kalmadan bidaki ay kendiliğinden gelir meleğin

çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Mutfağa hiç giresim yok nerdeyse kokudan..Halbuki mutfağa girip çeşit çeşit yemekler denemeye bayılan biriyim...:bbo:kafamçokkarıştı

2 haziranda mikro olmuştun demi sen canım hayrılısı olsun umarım hamilesindir aslında belirti onu gösteriyo ama hayırlısı canım yaa

canim demek seninde oglusun geliyormus ha
saglikla gelsin insallah:Saruboceq:
mutlulugunuza mutluluk katsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…