Evet hayatım :kedi: Transferin 6. günündeyim...
tedavide oldugunu bilmiyodum hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın ve rabbim tamamına erdirir:Saruboceq:
Evet çektirmiştim.Nodülüm de vardı ama, benim tiroid bezim 10 yıl kadar önce ameliyatla tamamen alındı canım..Şu an sadece tefor kullanıyorum..femalexx burada olsa ona sorabilirsiniz bu tür şeyleri çünkü kendisi dahiliye uzmanı dr.....opuyorumnanaktan
Bugun dolmuşta otururken caddede eşarplı bir kadın gördüm:1rolleyes:Bir baktım kadının eşarbının üzerindee sakız vardı.kafasınun tepesınde unutmuş sakızı sanırımsırnaşık şeyÇokk komiktii yaa durduğum yerde güldümmmkaydirigubbakcemile3
asi canım senin nickin güzel aslında):1rolleyes:
Sağol bitanemopuyorumnanaktanEvet hayatım :kedi: Transferin 6. günündeyim...
tedavide oldugunu bilmiyodum hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın ve rabbim tamamına erdirir:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bugun dolmuşta otururken caddede eşarplı bir kadın gördüm:1rolleyes:Bir baktım kadının eşarbının üzerindee sakız vardı.kafasınun tepesınde unutmuş sakızı sanırımsırnaşık şeyÇokk komiktii yaa durduğum yerde güldümmmkaydirigubbakcemile3
İnşallah canım:Saruboceq:herkese ıy geceler yenı hamıle arkadasları tebrık edıyorum hayırlı olsun ınsallah Allahım saglıla kucaklarına almayı nasıp etsın tedavıde olan arkadaslarında ınsallah yuce Mevlam yuzlerını guldurur hayırlı kandıller sımdıden burda ezan okuyor INSALLAH dualarımız kabul olur
bende 20 gün sonra çektirecem sintigrafi nodüller soğukmu sıcakmı diye, korkmaya başladım.sağ ve solda olmak üzere 3,5mm ve 5mmlikler. 2 aydır ilaç kullanıyordum boyutları aynı ne büyümüş ne küçülmüş.ama troid hormonlarım normale dönmüş.propycil kullanıyorum bende.şimdilik ameliyata gerek yok ama sintigrafiye görede değişebilir dedi.o yüzden sorayım dedim.cevabın için teşekür ederim canım..sintifrafi nasıl bişey?
Canım sintigrafi şöyle bişey..masa gibi bişeye yatıyorsun üsttede tüm masa boyu kadar bir makina var..20 dak kadar masaya yatıyorsum sırt üstü..O kadar..tam anlatamadım ama görürsün...Bir nevi rontgen gibi birşey..
Sağol bitanemopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnşallah canım:Saruboceq:
Canım sintigrafi şöyle bişey..masa gibi bişeye yatıyorsun üsttede tüm masa boyu kadar bir makina var..20 dak kadar masaya yatıyorsum sırt üstü..O kadar..tam anlatamadım ama görürsün...Bir nevi rontgen gibi birşey..
teşekür ederim canım..test gününe az kaldı işallah rabbim hayırlısından bebişlerini nasip eder yeniden.her zaman dua ediyorum inan..işallah bize müjdeli haberi verirsin.:Saruboceq:
Amib bitanem :1hug::Saruboceq:teşekür ederim canım..test gününe az kaldı işallah rabbim hayırlısından bebişlerini nasip eder yeniden.her zaman dua ediyorum inan..işallah bize müjdeli haberi verirsin.:Saruboceq:
iyi geceler kızlar............
iyigeceler caneylocuğum opuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar................rabbim bu mübarek günler hürmetine bizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı analı babalı evlatlar nasip etsin kimsenin gözünü yaşlı bırakmasın ..................evlerimizi bebek sesleriyle şenlendirsin rabbim.................kimsenin evini bebeksiz neşesiz bırakmasın merhameti booooooooooolllll rabbim............hamilelere sağlıcakla yavrularına kavuşmak olmayanlara tez vakitte ana baba olmak nasip et rabbim kimseyi daraltıpta bunaltma rabbim nolur...........kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla sınama güzel allahım...................
kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar................rabbim bu mübarek günler hürmetine bizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı analı babalı evlatlar nasip etsin kimsenin gözünü yaşlı bırakmasın ..................evlerimizi bebek sesleriyle şenlendirsin rabbim.................kimsenin evini bebeksiz neşesiz bırakmasın merhameti booooooooooolllll rabbim............hamilelere sağlıcakla yavrularına kavuşmak olmayanlara tez vakitte ana baba olmak nasip et rabbim kimseyi daraltıpta bunaltma rabbim nolur...........kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla sınama güzel allahım...................
günaydın kızlar. kandiliniz mübarek olsun. mübarek aylar başlıyo inşallah bu mübarek günlerde allahım dileklerimizi kabul eder kızlar.
Caspercım kuzenin hemen moralini bozmasın..Daha muayene etmeden kese için ultrasona girmeden önyargı ile teşhis koyan dr lara acaip gıcık oluyorum açıkçası...
benim arkadaşımın da ilk kan testi değeri 23 lerde falandı,2 gün sonra 50 lere falan çıkmıştı..şimdi doğurdu..maşallah çok da sağlıklı bir kızı var..
o doktor da yaniiiii..:tomato::tomato:
benim de 10.gün 34,12.gün 57,15.gün 144 tü..şakır şakır da kanıyordum..Eğer rahim ağzı yetmezliğim olmasaydı 4 buçuk aylıkken sorun yok gibi görünüyordu..
Bu arada benim yine uykum geldi...mirmirmirmir Akşama tekrar göz atarım buraya...opuyorumnanaktan
casper benim kırmızılar da aynı seninkiler gibi geliyor pazartesi lekeler başlamıştı salı hücum ettiler bazı arkadaşlar lekelerin geldiği günü 1. gün diyorlar galiba sen ne diyorsun tedavide fark ediyo ya ben bi karar veremedim
Günaydın kıslar
bu güzel dular için kocaman bi aminnnnnnnnnnnnn
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allahım bu mübarek günlerde edilen duaları geri çevirmiycektir
inşallah bizimde gönlümüzdekileri nasip edicektir tez zamanda.
Bende herkesin kandilini kutluyorum
Rabbim daha nice kandillere eriştirsin inşallah hepimizi
sağlıklı, sıhhatli, bebeklisırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?