Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sabommm pinkimmm msn bozduğum gibi tamirr etmesinide başardımm görüsürüzz artıkk:lepi:Ellerime sağlıkk beee:lepi:tuliynn ifadelerr iyi sıyırdıı.kaydirigubbakcemile3Ben bir ara sana hepsini atayım ne olur ne olmazz belli olmaz benim işimkaydirigubbakcemile3senin yedek arşivinde dursunsırnaşık şey

Bugun dolmuşta otururken caddede eşarplı bir kadın gördüm:1rolleyes:Bir baktım kadının eşarbının üzerindee sakız vardı.kafasınun tepesınde unutmuş sakızı sanırımsırnaşık şeyÇokk komiktii yaa durduğum yerde güldümmmkaydirigubbakcemile3

herkese ıy geceler yenı hamıle arkadasları tebrık edıyorum hayırlı olsun ınsallah Allahım saglıla kucaklarına almayı nasıp etsın tedavıde olan arkadaslarında ınsallah yuce Mevlam yuzlerını guldurur hayırlı kandıller sımdıden burda ezan okuyor INSALLAH dualarımız kabul olur

bende 20 gün sonra çektirecem sintigrafi nodüller soğukmu sıcakmı diye, korkmaya başladım.sağ ve solda olmak üzere 3,5mm ve 5mmlikler. 2 aydır ilaç kullanıyordum boyutları aynı ne büyümüş ne küçülmüş.ama troid hormonlarım normale dönmüş.propycil kullanıyorum bende.şimdilik ameliyata gerek yok ama sintigrafiye görede değişebilir dedi.o yüzden sorayım dedim.cevabın için teşekür ederim canım..sintifrafi nasıl bişey?

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: söyleseydin ya delüüü kıssssssss

aaaaaaaaaa bıraktığım yerde kalmış nerdeyse çok tembelleştiniz kızlar neyse
hepinize günaydın...............

kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar................rabbim bu mübarek günler hürmetine bizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı analı babalı evlatlar nasip etsin kimsenin gözünü yaşlı bırakmasın ..................evlerimizi bebek sesleriyle şenlendirsin rabbim.................kimsenin evini bebeksiz neşesiz bırakmasın merhameti booooooooooolllll rabbim............hamilelere sağlıcakla yavrularına kavuşmak olmayanlara tez vakitte ana baba olmak nasip et rabbim kimseyi daraltıpta bunaltma rabbim nolur...........kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla sınama güzel allahım...................

aminnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar. kandiliniz mübarek olsun. mübarek aylar başlıyo inşallah bu mübarek günlerde allahım dileklerimizi kabul eder kızlar.

günaydın kızlar. kandiliniz mübarek olsun. mübarek aylar başlıyo inşallah bu mübarek günlerde allahım dileklerimizi kabul eder kızlar.

Günaydın kıslar
bu güzel dular için kocaman bi aminnnnnnnnnnnnn
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allahım bu mübarek günlerde edilen duaları geri çevirmiycektir
inşallah bizimde gönlümüzdekileri nasip edicektir tez zamanda.

Bende herkesin kandilini kutluyorum
Rabbim daha nice kandillere eriştirsin inşallah hepimizi
sağlıklı, sıhhatli, bebeklisırnaşık şey

Caspercım kuzenin hemen moralini bozmasın..Daha muayene etmeden kese için ultrasona girmeden önyargı ile teşhis koyan dr lara acaip gıcık oluyorum açıkçası...

benim arkadaşımın da ilk kan testi değeri 23 lerde falandı,2 gün sonra 50 lere falan çıkmıştı..şimdi doğurdu..maşallah çok da sağlıklı bir kızı var..
o doktor da yaniiiii..:tomato::tomato:

sağolun kızlar inşallah kuzeniminkide sorunsuz olur. bu kadar uğraştılar.
allahım sizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın kızlar bu mübarek ayda meleklerinizi göndersin

canım bende karar veremiyorum ona ama aşılama yaptırdığımda doktora ilk günü ve söküldüğü izah ettiğimde doktor belirlemişti. söküldüğü günü 2 kabul etmişti heralde yanlış hatırlamıyosam ama tedavi olacaksan doktoruna anlatırsın zaten o yönlendiri canım

düşünsene 3 - 4 gün 1 damla geldiği olmuştu bende ilk geldiği günü sayarsan 5. gün sökülse bir 5 te o sürse 10 günlük bir süre doktor öyle kabul etmiyo o yüzden

Son düzenleme:

amin canımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…