Bütün herkezeinn Regaip Kandili Mübarek olsun inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:Rabbim bu mübarek aylarda açılan ellerin dualarını kabul ett rabbimm.Sana sonsuzzz şükürlerr olsunn bu aylarıdaa bizlere gösterdin:Saruboceq:
Bütün herkezeinn Regaip Kandili Mübarek olsun inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:Rabbim bu mübarek aylarda açılan ellerin dualarını kabul ett rabbimm.Sana sonsuzzz şükürlerr olsunn bu aylarıdaa bizlere gösterdin:Saruboceq:
Aminnnn balım aminnnnnnn
bu arada şu sakız muhabbetin benide çok güldürdü
yazık kadıncağıza be söyleseydin keşkekaydirigubbakcemile3
aminnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın kızlar. kandiliniz mübarek olsun. mübarek aylar başlıyo inşallah bu mübarek günlerde allahım dileklerimizi kabul eder kızlar.
Günaydın kıslar
bu güzel dular için kocaman bi aminnnnnnnnnnnnn
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allahım bu mübarek günlerde edilen duaları geri çevirmiycektir
inşallah bizimde gönlümüzdekileri nasip edicektir tez zamanda.
Bende herkesin kandilini kutluyorum
Rabbim daha nice kandillere eriştirsin inşallah hepimizi
sağlıklı, sıhhatli, bebeklisırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeyAymesimm nasıl söyleyimm ben dolmuşun içindeyimm.Oda cadden geçiyordu:roflol:Arabadan inmem lazımdısırnaşık şeyÇok komik ama yaa burda kadınlarr öylee yaparr.sırnaşık şeyKesin evden çıkarkenn kafasında unuttu:roflol::roflol:kendi kendine güldümsırnaşık şey
günaydın,hayırlı kandiller,
şu an size yattığım yerden yazıyorum,doktora gittim,keseyi gördüm çok şükür,içinde küçücük bir nokta vardı,doktorum sağlıklı normal görünüyor herşey derken kesenin üst kısmına doğru bir kanama olduğunu gördü,keseyle ilgisi yok ama dedi kanama başlamış dedi,o yüzden 1 hafta yatak istirahati verdi,yalnızca tuvalete kalkabilirsin dedi,ayrıca progestron ilacı da verdi,günde 3 kez içecekmişim,1 hafta sonra tekrar kontrolüm var,bu bir haftada kendime iyi bakarsam düzelirmiş,bu sırada kahverengi leke olursa korkma dedi ama kan lekesi gelirse hemen gel dedi...
dualarınıza ihtiyacım var onu o kesenin içinde minicik bir nokta olarak bile görmek beni o kadar mutlu ettiki anlatamam,onu kaybetmek istemiyorum,ne olur bizim için dua edin....
aminn canım dua edin hamişler bize bakın bugun kandilmiş dua edincanım benim hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah
dularım sizlerle :Saruboceq: :Saruboceq:
aminnnnn canımmmmkandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar................rabbim bu mübarek günler hürmetine bizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı analı babalı evlatlar nasip etsin kimsenin gözünü yaşlı bırakmasın ..................evlerimizi bebek sesleriyle şenlendirsin rabbim.................kimsenin evini bebeksiz neşesiz bırakmasın merhameti booooooooooolllll rabbim............hamilelere sağlıcakla yavrularına kavuşmak olmayanlara tez vakitte ana baba olmak nasip et rabbim kimseyi daraltıpta bunaltma rabbim nolur...........kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla sınama güzel allahım...................
şu an size yattığım yerden yazıyorum,doktora gittim,keseyi gördüm çok şükür,içinde küçücük bir nokta vardı,doktorum sağlıklı normal görünüyor herşey derken kesenin üst kısmına doğru bir kanama olduğunu gördü,keseyle ilgisi yok ama dedi kanama başlamış dedi,o yüzden 1 hafta yatak istirahati verdi,yalnızca tuvalete kalkabilirsin dedi,ayrıca progestron ilacı da verdi,günde 3 kez içecekmişim,1 hafta sonra tekrar kontrolüm var,bu bir haftada kendime iyi bakarsam düzelirmiş,bu sırada kahverengi leke olursa korkma dedi ama kan lekesi gelirse hemen gel dedi...
dualarınıza ihtiyacım var onu o kesenin içinde minicik bir nokta olarak bile görmek beni o kadar mutlu ettiki anlatamam,onu kaybetmek istemiyorum,ne olur bizim için dua edin....
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.bu günlerin hürmetine rabbim karınlarınızı çifter çifter doldursun işallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?