Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bütün herkezeinn Regaip Kandili Mübarek olsun inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:Rabbim bu mübarek aylarda açılan ellerin dualarını kabul ett rabbimm.Sana sonsuzzz şükürlerr olsunn bu aylarıdaa bizlere gösterdin:Saruboceq:

Aminnnn balım aminnnnnnn

bu arada şu sakız muhabbetin benide çok güldürdü
yazık kadıncağıza be söyleseydin keşkekaydirigubbakcemile3

Aminnnn balım aminnnnnnn

bu arada şu sakız muhabbetin benide çok güldürdü
yazık kadıncağıza be söyleseydin keşkekaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeyAymesimm nasıl söyleyimm ben dolmuşun içindeyimm.Oda cadden geçiyordu:roflol:Arabadan inmem lazımdısırnaşık şeyÇok komik ama yaa burda kadınlarr öylee yaparr.sırnaşık şeyKesin evden çıkarkenn kafasında unuttu:roflol::roflol:kendi kendine güldümsırnaşık şey

aminnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar. kandiliniz mübarek olsun. mübarek aylar başlıyo inşallah bu mübarek günlerde allahım dileklerimizi kabul eder kızlar.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende hepinizin kandili mübarek olsun rabbim ettiğimiz tüm dularımızı kabul eylesin ve gönlümüzün muradını versin bizleri hayırlı sağlıklı evlat sahibi yapsın sağlık sıhhat hayırı kapımızdan hiç eksik etmesin huzur mutluluk dolu bir yaşam nasip etsin canlarım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

Annemde eskiden yaparı evde benim hatırlıyorum
he pardon şeker ben oda arabanın içinde sandım:roflol:

günaydın,hayırlı kandiller,
şu an size yattığım yerden yazıyorum,doktora gittim,keseyi gördüm çok şükür,içinde küçücük bir nokta vardı,doktorum sağlıklı normal görünüyor herşey derken kesenin üst kısmına doğru bir kanama olduğunu gördü,keseyle ilgisi yok ama dedi kanama başlamış dedi,o yüzden 1 hafta yatak istirahati verdi,yalnızca tuvalete kalkabilirsin dedi,ayrıca progestron ilacı da verdi,günde 3 kez içecekmişim,1 hafta sonra tekrar kontrolüm var,bu bir haftada kendime iyi bakarsam düzelirmiş,bu sırada kahverengi leke olursa korkma dedi ama kan lekesi gelirse hemen gel dedi...
dualarınıza ihtiyacım var onu o kesenin içinde minicik bir nokta olarak bile görmek beni o kadar mutlu ettiki anlatamam,onu kaybetmek istemiyorum,ne olur bizim için dua edin....

Günaydın canım sanada hayırlı kandiller
endişelenme ve doktorunun dediklerini harfiyen uygula
bi sorun çıkmıycak inşallah dualarımız seninle
bebişin seni bırakmıycaktır
Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

kandiliniz mubarek olsun kıslarrrr

canım benim hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah
dularım sizlerle :Saruboceq: :Saruboceq:
aminn canım dua edin hamişler bize bakın bugun kandilmiş dua edin
aminnnnn canımmmm

yat dibnlen canım başka ne işin var bebeğinden başka ne düşüneceksin herşe onun içi değilmiydi.umarım hiç bişeycik oolmaz dogururusun catır catır :))))))))

Tünaydın Arkadaşlar;

Bu Mübarek günde dualarınızın kabul olmasını dilerim. Kandiniz kutlu olsun

Geçmiş olsun bengusu
İnşallah dinlenerek atlatırsın bu dönemi

herkesın kandılı mubarek ola arkadaslar..rabbım ne dılegınız varsa nasıp eder ınsallah.bu gece her turlu ıstegın kabul oldugu gece..bol bol dua edelım ınsallah..

merhaba kizlar dualariniza amin diyorum
kandiliniz mubarek olsun Rabb'im dualarimizi kabul eylesin insallah

bengusu canim gecmis olsun insallah hicbir sorun cikmaz

selam kızlar hepinize hayırlı kandiller rabbim bu büyük günün yüzü suyu hürmetine ettiğiniz tüm duaları kabul etsin sağlıklı bebişler nasip etsin hamişlerede hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…