günaydın arkadaşlar,
az önce doktordan geldim çok şükür rahimdeki kanama durmuş ve geçen hafta ufacık nokta olan miniğim bu hafta kocaman olmuş hatta kalbi nasıl hızlı atıyordu bir görseniz,eşimle dinledik çok tuhaf olduk,Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla bu mutluluğu versin,ben her zaman hepimize dua ediyorum,her zamanda edeceğim,sevincimi sizlerle paylaşmak istedim,hepinizden Allah razı olsun :Saruboceq:
inşallah canım inşallah:çok üzgünüm:canim uzulme olacak bi gun bugun olmazssa yarin...
Herkese Günaydın ;
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ;
Dün akşam bir misafirliğe gittim orada konu konuyu açtı derken bana bir şurup önerdiler hücre yenilme ajanı dediler adını geldiğim sabah sabah onu araştrmaya başladım. Adı VİTİS VİNİFERA ( Çekirdekli Kırmızı Üzüm Ekstresi ) bu şurubun sayısı düşük spermleri yükselttiği ve hareketliliği arttırdığını söylediler bende sitesinden okudum nerdeyse herşeye faydası varmış sizlerde okuyun arkadaşlar
Ana Sayfa - Çekirdekli Üzüm Suyu
allah kucaginiza almayida nasip eder insallahgünaydın arkadaşlar, az önce doktordan geldim çok şükür rahimdeki kanama durmuş ve geçen hafta ufacık nokta olan miniğim bu hafta kocaman olmuş hatta kalbi nasıl hızlı atıyordu bir görseniz,eşimle dinledik çok tuhaf olduk,Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla bu mutluluğu versin,ben her zaman hepimize dua ediyorum,her zamanda edeceğim,sevincimi sizlerle paylaşmak istedim,hepinizden Allah razı olsun :Saruboceq:
Arkadaşlar Hem bizim için hem eşlerimiz için çok faydalı olacağını düşünüyorum. antioksidan deposu olan bu ürün bizlerin bebek sahibi olmasında rol oynayabilir
Kızlar idrarımda yanma var diye dün ve bugun idrar tahlili verdim sonucunu aldım biraz kan görünüyor. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:
hemoglabin ++ çıkmış
epitel 13
eritrosit 23
Lökosit 65 çıkmış
doktoruma gösterdiim böbrek usg istedi. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:sabah onu çektiricem. bi kurtulamadım şu idrar yolu enfeksiyonundan. o kadar da hassas davrandığım halde. demekki davranmasam yanmışımmafoldumben
bengusu canım ne büyük mutluluktur eminim allah tamamına erdirsin
Canım kanamanın durmasına ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Sevincinide üzüntünede herzaman payşaşırız tabiki bitanem
inşallah canım inşallah:çok üzgünüm:
allah kucaginiza almayida nasip eder insallah
NESRİNcim geçmiş olsun canım
moral bozma hemen
KIZLAR BÖBREK ULTRASONU ÇEKTİRDİM. SAĞ BÖBREĞİM NORMAL. SOL BÖBREĞİM DE 16 MM GENİŞLEME MEVCUTMUŞ. RAPORDA BU YAZIYOR
"SaĞ bÖbrek normal. Sol bÖbrek renal pelvİste 16 mm ektazİ mevcut. mesane homojen normal...":sinifsinif:
KIZLAR BÖBREK ULTRASONU ÇEKTİRDİM. SAĞ BÖBREĞİM NORMAL. SOL BÖBREĞİM DE 16 MM GENİŞLEME MEVCUTMUŞ. RAPORDA BU YAZIYOR
"SaĞ bÖbrek normal. Sol bÖbrek renal pelvİste 16 mm ektazİ mevcut. mesane homojen normal...":sinifsinif:
nesrincim rabbim şifa versin inş.............bengusu canım meleginin iyi olmasına çok sevindim canım
Nesrinim cok gecmiş olsun canım kendine dikkat et bobrek agrısı nedir bilirim. Bende zamanında kum dökmüştüm berbat birşey.
geçmiş olsun canım,Allah bir an önce şifa versin sana :Saruboceq:
Geçmiş olsun canım:1hug:
canım bemin çok çok çok geçmiş olsun klendine ii bak kocişinde yok buralarda amam bişey olursa hemen ara beniiii haaaaaalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?