Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tavsiye ederim inciri acayipp yumoşş yapıyorr valla.:lepi:.geçen hastalanmam üzerine tesadüfen öğrendikk bir sürü yumoşumm vardııı..delikafadulden

bu ayda baya oldu sanırsam çünkü geçen ayki gibi baya yoğun hissettim o dönemleri:CüvCüv::Saruboceq:

B]ama tedavi döneminde kadar kullan bence ..o dönemde kullanmana pek gerek yok çünkü zaten dondurulmuşlarla yaptıracaksınız ..o döneme kadar süpriz yapar belki bebişini[/B]:CüvCüv::Saruboceq:

B]ama tedavi döneminde kadar kullan bence ..o dönemde kullanmana pek gerek yok çünkü zaten dondurulmuşlarla yaptıracaksınız ..o döneme kadar süpriz yapar belki bebişini[/B]:CüvCüv::Saruboceq:

canım dondurulmuş sperm kullanıcaz embriyo değil.....
yani uzun protokolle baştan başlıycaz tedaviye...
benim yeterince yumurtam oluyor fakat embriyolarımız genelde 2. kalite oluyor, fragmantasyon oluyormuş.o yüzden donduramıyoruz malesef....ben de yumoşlarım için ne yapabilirim diye arştırıyorum....eşim de azospermi var.Allah tan ümit kesilmez ama ben doğal yoldan bekleyemiyorum malesef.....

anladım canım bende emriyo sanmıştım ..

yumoşların için incir bire bir..

tabi canım rabbimden hiç bir zaman ümit kesilmezzz..eğer o ol derseee........

hayirli cumalar arkadaslar....
rabbim mubarek gunde dualarimizi kabul etsin, evlat hasretiyle yananlarin kucaklarini doldursun

nasilsiniz arkadaslar?
kac gundur giremedim ne var ne yok, insallah guzel haberler almisizdir

hayirli cumalar arkadaslar....
rabbim mubarek gunde dualarimizi kabul etsin, evlat hasretiyle yananlarin kucaklarini doldursun

nasilsiniz arkadaslar?
kac gundur giremedim ne var ne yok, insallah guzel haberler almisizdir

Slm canım hoşgeldin
nerelerdeydin gözükmüyodun kaç gündürCADIARZU

valla canim kis hazirliklari yapiyoruz, yakinda ramazanda baslayacak bu yuzden yufka aciyoruz, borek manti filan yaptik derindoruculari dolduruyoruz(turkiyedeki gibi malesef hazir alamiyoruz)

valla canim kis hazirliklari yapiyoruz, yakinda ramazanda baslayacak bu yuzden yufka aciyoruz, borek manti filan yaptik derindoruculari dolduruyoruz(turkiyedeki gibi malesef hazir alamiyoruz)

Ohhhhhhhhhh ne güzel valla hazırlıklar süper
bende daha hiç bişey yok kış için valla
en iyisini yapıyosunuz kolay gelsin sana

Arkadaşlar, inanamıyorum yazarken ellerim titriyor. ama oldu evet oldu! Allah'ım sana şükürler olsun, hala inanamıyorum!! Akşama daha detaylı yazarım, şimdi fazla yazamayacağım. Dua edin ne olur, benimde dualarım sizinle. Söyleyemiyorum bile ama evet hamileyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…