- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
ben de bal+çörekotu+karanfil+tarçına başladım.Ama çok düzenli yiyemiyorum unutuyorum .... :kedi:
bir de 2 kaşık pekmez içiyorum gün aşırı...hergün b12 vitamini içiyorum.en son yaptırdığım testte düşük çıkmıştı da....
eşim için bişiy yapmıyoruz.o bu denemede rahat.daha önce tese yapılıp dondurulmuştu onu çözeceklermiş...
incir ben de mi yesem acep??
B]ama tedavi döneminde kadar kullan bence ..o dönemde kullanmana pek gerek yok çünkü zaten dondurulmuşlarla yaptıracaksınız ..o döneme kadar süpriz yapar belki bebişini[/B]:CüvCüv::Saruboceq:
canım dondurulmuş sperm kullanıcaz embriyo değil.....
yani uzun protokolle baştan başlıycaz tedaviye...
benim yeterince yumurtam oluyor fakat embriyolarımız genelde 2. kalite oluyor, fragmantasyon oluyormuş.o yüzden donduramıyoruz malesef....ben de yumoşlarım için ne yapabilirim diye arştırıyorum....eşim de azospermi var.Allah tan ümit kesilmez ama ben doğal yoldan bekleyemiyorum malesef.....
cümleten hayırlı cumalar arkadaşlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun...........
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
hayirli cumalar arkadaslar....
rabbim mubarek gunde dualarimizi kabul etsin, evlat hasretiyle yananlarin kucaklarini doldursun
nasilsiniz arkadaslar?
kac gundur giremedim ne var ne yok, insallah guzel haberler almisizdir
valla canim kis hazirliklari yapiyoruz, yakinda ramazanda baslayacak bu yuzden yufka aciyoruz, borek manti filan yaptik derindoruculari dolduruyoruz(turkiyedeki gibi malesef hazir alamiyoruz)
AYŞE fizik tedavin nasıl gidiyor
canım ya sen niye açsın
ruh halinde aç yazıyoya rejimdemisin yoksa:uhm:
canım canım canım aymesim:1hug:
sabah açtım o zaman yaptım kalmış
ahhh bana kıyamadın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?