Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasıl yani????
ben bayağıdır yoktum tedavidemiydin?

tebrikler...hayırlı olsun...Allah kucağına almayı nasip etsin...hihoyyyt :teytey:

Ayrıntılar için bekliyoruz....

Canım tebrik ederim çok sevindimmmmmmmmm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::dance: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito sositososito ohhhhhhhh beeeeeee
keyfimiz yerine gelsin :lepi:

TEBRİKLERR CANIMMM YAAA......:teytey::teytey::teytey::teytey:

DEMEK FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİĞİ İLK BOZAN SEN OLACAKMIŞINNN

kıslarr huu huu nerdesinizzz koşun koşunn hamişşş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..:CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Canım tebrikler allah sonuna kadar yüzünü güldürsün :Saruboceq:

birebira tebrik edrim süper bir heyecann harika allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin :) süperrrsin tebrikler nazarlardann korusun yüce rabbim

tebrik ederim canım..
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş..
Rabbim bize de bağışla minik meleklerimizi sıra bizlere de gelsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sonundaaa olduuuu canımm benimmm çok sevindim inannn .:teytey:rüyalarınn bakk çıktıı işte:teytey:Tebrikler rcanım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşlallahhhh.akşama cabukk gel detaylarıı bekliyoruzz:jeyyar:

ayrıntıları bende merak ettim şimdiiiiiiiiiiiii:jeyyar:delikafadulden

canım tebrik ediyorum RABBİM SAĞLIKLA kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…