- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
selam kızlar olmadı başaramadım gelişen o kıymetli yumurtam toplamada görünmedi malesef çok üzgünüm hakkımızda hayırlısı olsun
selam arkadaslar, nasilsiniz?
ben kac gundur giremedim;ama aklim hep sizde...
bugun tekrar kan tahlili ve ekografi yapildi ve sonuc olarak, yarin tr saatiyle 11-12 gibi transferim gerceklesir, bugun muayenede doktor beni biraz korkuttu, progesteronunuz yuksek cikarsa transfer olmayabilir dedi, ama aksam aradiklarinda herseyin yolunda oldugunu ve hatta embriyolarin bile guzelce uyandiklarini soylediler....
tabii bu arada bide kotu bisey ogrendim, benim gecenayki transferimin sonucu negatifti ama kanda cok dusukte olsa bhcg vardi, umut vermek istemeyiz demislerdi, neyse adetim cok kotu gecmisti ve neden diye sordum cevap husran: ben yine dusuk yapmisim, sok oldum, kist filandir diye dusunmustum ama kist degilmis dusukmus, yani bu benim 2.dusugum oldu!!!!
sonuc yedinci trasnfer ve 2dusuk, vardir bundada bi hayir, eger o an soyleselerdi herhalde cok yikilirdim boyle olmasi daha iyi oldu....
neyse canlarim ben cikayim yarin erken kalkicam, sizleri en yakin zamanda haberdar ederim.....
pinkim insallah seninde tedavin guzel sonuclar verir canim....
ve tabiki tedavide olan butun arkadaslarinda insallah sonuclari POZITIF olur....
iyi geceler
selam kızlar olmadı başaramadım gelişen o kıymetli yumurtam toplamada görünmedi malesef çok üzgünüm hakkımızda hayırlısı olsun
KIZLAR PİNKE ÇOK ÜZÜLDÜM YYAA:gitme::gitme:senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?