Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar, nasılsınız?

pinkim canım kendini çok yıpratma olurmu bitanem, üzülmemek elde değil tabii ama Rabbim hakkımızda hayırlısını versin diye dua edelim bol bol duadan başka yapacağımız bişeyde yok.

baluuuuuuumm o nasıl bilmece yaaa? laelaelaelaelae çok merak ettim bana özelden bi cevap verinnnnniiiyerimseniben

pinkcim canım kısmete bak ya olmadı demek çok zor üzülmen en tabi ama umarım kısa sürede toparlanırsın
unutmayalımki hayır görünen şeyde şer şer görünen şeyde hayır vardır rabbim en kısa zamanda nasip etsin

amaaaann çok komik kıııısss :roflol:ne alaka diyo insan ilk başta ama mantıklı bi cevap aslında alkisalkisalkis

hekese hayırlı gunler kızlar...
pınk canım balkafanın yazdıgı slayt gıbı fotolar vardı hanı.ıste onu dusunmenın tam zamanı bence.rabbım dılerse dogal yoldanda verır.uzulmemek elde deıl.ama hayırlısı olsun yınede..
kızlar ben pek gıremıyorum ama hep takıp edıyorum sızı kader arkadaslarım..dualarım hepınızle..

günaydın herkese pikcim rabbim sabır versin ve inşallah güzellikler nasip etsin. üzülmemek imkansız ama bu üzüntüde geçecek. inşallah herşey güzel olacak

kızlar günaydın epeydir uğramıyordumn buraya hepinizi çok özledim

pinkcim üzüldüm belki doğal yoldan gelecek bebişin takma kafana olurmu allah yardımcımız olsun

hepinizi çok seviyorumm....

selam kızlar..

pinkcim böyle sonuç beklemiyorduk üzüldüm canım..
nasıl olmuş birşey dediler mi..
hayırlısı artık sağlık olsun.. Allah en hayırlısını versin canım...

ayşecim geçmiş olsun..
inş bu transfer olumlu sonuçlanır..
dileğimiz isteğimiz hep bu ama zaman işte..
pinkte sende hakediyorsun Allah yardımcınız olsun..

yeni gelen arkadaşlar var yine hoşgeldiler..

arkadaslar persembe gunu doktorla randevum var yumurtlama takıbı yapılacakmıs bu nasıl oluyor bılgınız varmı ayrıca bana klomen vermıstı gunde 2 tane alıyordum adetın ucuncu gunu basladım klomen kullananların sayfasını okudugumda adetın 5 gunu baslamıs herkes ben neden 3 gunu baslamıs olabılırım benıde aydınlatabılırmısınız

Selam kızlar herkese hayırlı gunler
pınkcım cok uzuldum canım allah sana sabır guc versın ınsan cok uzuluyo
aysecım transferın hayırlı olsun canım ınsallah bu son olur rabbım bu sefer yuzunu guldursun benımde ıkıncı denememde bhcg degerım az da olsa vardı bana da umıtlenme demıslerdı sonra tabı degerım yukselmedı allahtan hayırlısı buymus dedık

huuuu herkes nere gitti boş kalmış yine burası ben bekliiim bari:hulya::hulya::hulya:

bu sefer yuzunuz guler insallah

selam kızlar olmadı başaramadım gelişen o kıymetli yumurtam toplamada görünmedi malesef çok üzgünüm hakkımızda hayırlısı olsun

:a015::a015::a015::a015::a015::a015:

selam kızlar olmadı başaramadım gelişen o kıymetli yumurtam toplamada görünmedi malesef çok üzgünüm hakkımızda hayırlısı olsun

CANIM YYAAAAAAA ÇOK ÜZÜLDÜM :gitme::gitme::gitme:
RABİM BİR DAHA YAŞAMASIN

KIZLAR PİNKE ÇOK ÜZÜLDÜM YYAA:gitme::gitme:senağlamasenağlamasenağlama

KIZLAR PİNKE ÇOK ÜZÜLDÜM YYAA:gitme::gitme:senağlamasenağlamasenağlama

evet canım malesef bende çok üzüldüm ama napalım çok umutluyduk tek bir tane olur diye dualar ediyorduk ama kısmet işte ondan öte yol olmuyor.inş hiç beklemediği bir anda süpriz yapar meleği tek dileğim bu, onunla beraber melegini bekleyen herkez için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…