Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba doktor ultrasonla bakıyor ve yumurtalarının kaç mm olduğunu söylüyor. her gittiğinde biraz daha büyümüş olacaklar. en sonunda da 20-21 bazen 23 mm de çatlıyorlar. bu çatlama gününden itibaren sende eşinle çalışmalara başlıyorsun. böylelikle hamile kalabileceğin şanslı günleri doktor kontrolünde tespit edebiliyorsun. bazıları çatlatma iğneside de oluyor. bütün bunları doktorun anlatır sana zaten. bol şanslar.

kızlar bu dönem ovuluasyon testi kullandım 13. gun başlamıştım 17. gun sadece silik ama bariz belli bir çizgi gördüm biliosunuz saten içinde 5 tane oluyor bitince ertesi gün ecz.lerde bulamadım birdaha da almadım yumartlamam yakın diye o ara bol bol çalıştık:jeyyar: bugn 28. gunum bakalım daha ses yok ne ağrı ne bişe bakalım

aslında canım da sıkkın maddi olanaksızlık yüzünden memleketede gidemiyorum annemi çok özledimm

pinkede çok üzüldüm ayşe umarım canım hayırlı olur bu tedavin

İNŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CANIM İNŞŞŞŞŞ ÇALIŞMALAR GÜZEL SONUÇ VERİR:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ŞU MADİ SIKINTILAR HEPİZDE AYNI YYAAAAAAAAAA :1no2::1no2::1no2:
NE ZAMAN DÜZELECEK HİÇBİLMİYORUMlmaz:lmaz:lmaz:
OOOOFFFFFFFFFFFFFFFF:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

inşallah canım cümlemize inşallah

kul sıkışmayınca hızır yetişmezmişş ne diyim ben annemi göremicemm bayramda mafoldumbenmafoldumben rabbim bir güzellik yapsa :Saruboceq:

aynen yeterim offf offffffffffff:sinifsinif::sinifsinif:

şu olanaksızlıklara bakınca ooofffffffffff diyorum

sonra rabim of dedirtme diye dua ediyorum

rabim bu günümüzü aratmasın inşşşş

şu olanaksızlıklara bakınca ooofffffffffff diyorum

sonra rabim of dedirtme diye dua ediyorum

rabim bu günümüzü aratmasın inşşşş

amin canım aminn

şimdi babaannemin bir sözünü hatırladım dilinden düşürmezdi off değil allah çok şükür derdi içinden hep oflamak gelince onuda

pinkim canım rabbim hayırlısını nasip etsin.hiç beklemediğin anda bebişini nasip eder işallah.ayşe canım allah yardımcın olsun bu defa anneliği rabbim tattırsın sana.

pinkim canım çok geçmiş olsun .... sabır .....sabır.... başka diycek bişey bulamıyorum canım
ayşecim sanada hayırlı olur yeni transferin inşallah güzel sonuçlar alırsın

kopyala yapıştır yapıyorum olmuyorr girdim olmadıı

balım sen anlarsın istediğimiz formatta değil diyor

canım bana da öyle oldu başta ama dikkat et kopyaladıgın cümlenin en sonundaki kelimeyi fazladan alıyorsun demekki banada öyle olmuştu o en sondakini sil tekrar kopyala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…