arkadaslar persembe gunu doktorla randevum var yumurtlama takıbı yapılacakmıs bu nasıl oluyor bılgınız varmı ayrıca bana klomen vermıstı gunde 2 tane alıyordum adetın ucuncu gunu basladım klomen kullananların sayfasını okudugumda adetın 5 gunu baslamıs herkes ben neden 3 gunu baslamıs olabılırım benıde aydınlatabılırmısınız
kızlar benim tickerim kaybolmuş neden acaba yaa
evet canım malesef bende çok üzüldüm ama napalım çok umutluyduk tek bir tane olur diye dualar ediyorduk ama kısmet işte ondan öte yol olmuyor.inş hiç beklemediği bir anda süpriz yapar meleği tek dileğim bu, onunla beraber melegini bekleyen herkez için
kızlar bu dönem ovuluasyon testi kullandım 13. gun başlamıştım 17. gun sadece silik ama bariz belli bir çizgi gördüm biliosunuz saten içinde 5 tane oluyor bitince ertesi gün ecz.lerde bulamadım birdaha da almadım yumartlamam yakın diye o ara bol bol çalıştık:jeyyar: bugn 28. gunum bakalım daha ses yok ne ağrı ne bişe bakalım
aslında canım da sıkkın maddi olanaksızlık yüzünden memleketede gidemiyorum annemi çok özledimm
pinkede çok üzüldüm ayşe umarım canım hayırlı olur bu tedavin
CANIM İNŞŞŞŞŞ ÇALIŞMALAR GÜZEL SONUÇ VERİR:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ŞU MADİ SIKINTILAR HEPİZDE AYNI YYAAAAAAAAAA :1no2::1no2::1no2:
NE ZAMAN DÜZELECEK HİÇBİLMİYORUMlmaz: lmaz: lmaz:
OOOOFFFFFFFFFFFFFFFF:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
inşallah canım cümlemize inşallah
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmişş ne diyim ben annemi göremicemm bayramda mafoldumbenmafoldumben rabbim bir güzellik yapsa :saruboceq:
Aynen yeterim offf offffffffffff:sinifsinif::sinifsinif:
şu olanaksızlıklara bakınca ooofffffffffff diyorum
sonra rabim of dedirtme diye dua ediyorum
rabim bu günümüzü aratmasın inşşşş
bakalım tekrar ticker yaptım çıkacakmı bakalım.melony inş gidersin memleketine şeker bellimi olur
slm tatlım naber? sen ne yaptın hayatım ya surattan kafaya bulaştırmışın balı... iyice yaymışın..:)))))
selam kızlar olmadı başaramadım gelişen o kıymetli yumurtam toplamada görünmedi malesef çok üzgünüm hakkımızda hayırlısı olsun
ben yapıyorum kabul etmiyorr neden aceba
sen nasıl yaptın
sanman bu bayramda yattı canım
tatlım google dan ticker yazdığında kadınlar kulübündeki yer çıkıyor ordan yararlanabilirsin
kopyala yapıştır yapıyorum olmuyorr girdim olmadıı
balım sen anlarsın istediğimiz formatta değil diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?