Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
puffffffffffffffffffffffff beeeeeeeeeeeeeeeeeee
nerde bu kizlar kis geldi hu huuuuuuuuuuuu evinize donun pcyi acin
kkya acin bu topigi bulun alta inin ve mesaj yazinnnnnnnnnn

cokmu karamsar oldu
bence azini vurdum disari
soyle bi baslasam gercekleri anlatmaya off offfffffffff
en iyisi susuyum

aman be yaaa hepimizde var az cok can sıkan bişeyler merak etme sıkıntılarımızdan kurtulmak için buradayız ve biz burdayızz kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

cokmu karamsar oldu
bence azini vurdum disari
soyle bi baslasam gercekleri anlatmaya off offfffffffff
en iyisi susuyum

arkamahallem aynen bende bir anlatsam of çekmeyim günahh oyyyy oyyyyy benneyaptımki

kızlar bendende oofffffffffffffff
ama güzel şeyler düşünelim değilmi
bu gün bir arkadaşım vardı mersinde ankr ya gitti tüp bebk için onunla görüştün 6 denemesiydi yumoşları kalitesiz çıkmış 2 gün birtanesinde bölünme olmuş o bir tane embiryoyu transfer etmişler
çök üzgündü telde konuştuk biraz ama yetmedi biliyorum r
rabim yüzüne yüzümüze baksın
bütün dertlilere ve bu yoldaki insanlara kolaylık versin

aman be yaaa hepimizde var az cok can sıkan bişeyler merak etme sıkıntılarımızdan kurtulmak için buradayız ve biz burdayızz kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

işte ben bu topiği ve burdaki kızları bu yüzden seviyorum
tam sinirin bozuk üzgünsün birisi çıkıp sana her şeyi unuturuyor
iyiki varsınız kızlar

çok teşekkür ediyorum kızlar hepinize desteğiniz için hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşş en önemlisi sağlık tabiki hepimiz çeşitli sınavlardan geçiyoruz sabretmek en zoru ama tek çaresi başka yapıcak bişey yok ALLAH büyük inş bizide sevindiricek hayırlısıyla

Yeterim benimki bu mesele değil malesef :1rolleyes:

işte ben bu topiği ve burdaki kızları bu yüzden seviyorum
tam sinirin bozuk üzgünsün birisi çıkıp sana her şeyi unuturuyor
iyiki varsınız kızlar

sende iyiki varsın canımm
opuyorumnanaktan

Yeterim benimki bu mesele değil malesef :1rolleyes:

hayırdır balkafalimm çözülmeyecek bir durum yoktur umarım yerimsenibenyerimseniben

CAnım benimde 5 yumurtadan sadece bir tane kaldı onu aldım geldim evime şimdi bekliyoruz beraber bende çok uzulmuştum ama çok transfer edilipte tutmayanlarda var bir tane olması önemli değil sonuçta en kaliteli olan kalıyor geriye tutma şansı en çok olan

ölümden başka herşeye çare var canım benim ne yapalım şükür halimize .ALLAH mukefatını vericek bizlerede merak etmekaydirigubbakcemile5

slm bayanlar spermazlığı için kür falan yokmu ben keçiboynuzu içirmeye başladım 2 gündür tahlil yaptıralı çok oldu bu hafta sonu tekrar gidecek bakalım ama nekadar etkili bu keçiboynuzu deneyen ve sonuç alan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…