slm bayanlar spermazlığı için kür falan yokmu ben keçiboynuzu içirmeye başladım 2 gündür tahlil yaptıralı çok oldu bu hafta sonu tekrar gidecek bakalım ama nekadar etkili bu keçiboynuzu deneyen ve sonuç alan varmı
sende iyiki varsın canımm opuyorumnanaktan
hayırdır balkafalimm çözülmeyecek bir durum yoktur umarım yerimsenibenyerimseniben
yeterim benimki bu mesele değil malesef :1rolleyes:
çok teşekkür ediyorum kızlar hepinize desteğiniz için hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşş en önemlisi sağlık tabiki hepimiz çeşitli sınavlardan geçiyoruz sabretmek en zoru ama tek çaresi başka yapıcak bişey yok allah büyük inş bizide sevindiricek hayırlısıyla
slm bayanlar spermazlığı için kür falan yokmu ben keçiboynuzu içirmeye başladım 2 gündür tahlil yaptıralı çok oldu bu hafta sonu tekrar gidecek bakalım ama nekadar etkili bu keçiboynuzu deneyen ve sonuç alan varmı
CAnım benimde 5 yumurtadan sadece bir tane kaldı onu aldım geldim evime şimdi bekliyoruz beraber bende çok uzulmuştum ama çok transfer edilipte tutmayanlarda var bir tane olması önemli değil sonuçta en kaliteli olan kalıyor geriye tutma şansı en çok olan
CANIM HAKKINDA HAYRILISI İNŞŞŞ SONUCUN POZİTİF OLUR
EVET ARKADAŞIMA BENDE BÖLE SÖLEDİM ÖNEMİLİ OLAN KALİTELİ OMASI VE SANA TUTUNMASI DİYE RABİM YADIMCISI YARDIMCIMIZ LSUN
balım inşşşşş ooooffff çekme sebebin çok çabuk geçecek bir şerdir canım
CAnım benimde 5 yumurtadan sadece bir tane kaldı onu aldım geldim evime şimdi bekliyoruz beraber bende çok uzulmuştum ama çok transfer edilipte tutmayanlarda var bir tane olması önemli değil sonuçta en kaliteli olan kalıyor geriye tutma şansı en çok olan
ölümden başka herşeye çare var canım benim ne yapalım şükür halimize .ALLAH mukefatını vericek bizlerede merak etmekaydirigubbakcemile5
merhaba doktor ultrasonla bakıyor ve yumurtalarının kaç mm olduğunu söylüyor. her gittiğinde biraz daha büyümüş olacaklar. en sonunda da 20-21 bazen 23 mm de çatlıyorlar. bu çatlama gününden itibaren sende eşinle çalışmalara başlıyorsun. böylelikle hamile kalabileceğin şanslı günleri doktor kontrolünde tespit edebiliyorsun. bazıları çatlatma iğneside de oluyor. bütün bunları doktorun anlatır sana zaten. bol şanslar.
keçi boynuzu kürünü bizde uyguladık 1 sene boyunca kötü geldi diyemem..
ilaçlarla birlikte etkili olmuştur..
spermler için kürler var daha..
nohut kürü havuç kürü falan..
araştırıp durumunuza göre kullanırsınız..
canım ya hayırlısı....merhaba kızlar adetim malumdur ki yine geçikti 7 gün geçikmelş olrak bekliyorum hala belki bir umuttur deyip test aldım ama yine kocaman bi tek çizzgiii okdar içim acıdıki kimseyede diyemedim demedim içime attım gözyaşlarımı şuanda balımın yazdığı resimli yazıyor bakıyorum rabbimin bir bildiği vardır diyorum çok zor ama bu böylee malaesef
hoşgeldin canıma.s.benide ekleyin eşimin sperm sayısı 7 milyon çıktı ve hareketli sayısı %5 .aşılama yaptırdık olmadı tüp bebek dedi doktorumz zor işlemler üzülüyorm
canım ya çok geçmiş olsun...üzüldüm ama yinede hayırlısı olsun...selam arkadaslar, nasilsiniz?
ben kac gundur giremedim;ama aklim hep sizde...
bugun tekrar kan tahlili ve ekografi yapildi ve sonuc olarak, yarin tr saatiyle 11-12 gibi transferim gerceklesir, bugun muayenede doktor beni biraz korkuttu, progesteronunuz yuksek cikarsa transfer olmayabilir dedi, ama aksam aradiklarinda herseyin yolunda oldugunu ve hatta embriyolarin bile guzelce uyandiklarini soylediler....
tabii bu arada bide kotu bisey ogrendim, benim gecenayki transferimin sonucu negatifti ama kanda cok dusukte olsa bhcg vardi, umut vermek istemeyiz demislerdi, neyse adetim cok kotu gecmisti ve neden diye sordum cevap husran: ben yine dusuk yapmisim, sok oldum, kist filandir diye dusunmustum ama kist degilmis dusukmus, yani bu benim 2.dusugum oldu!!!!
sonuc yedinci trasnfer ve 2dusuk, vardir bundada bi hayir, eger o an soyleselerdi herhalde cok yikilirdim boyle olmasi daha iyi oldu....
neyse canlarim ben cikayim yarin erken kalkicam, sizleri en yakin zamanda haberdar ederim.....
..iyi geceler
hadi hayırlısı canım...fadikim canım cmtrs çeklilecek
tatil estetil gübü başka çeilişler de var
bakalım hayırlısı olsun inşşşşşşşşkazan kim olursa olsun meleği gelsin inşşşşş
üzüldüm canım...ama hayırlısı tabiki...elimizden birşey gelmiyor...selam kızlar olmadı başaramadım gelişen o kıymetli yumurtam toplamada görünmedi malesef çok üzgünüm hakkımızda hayırlısı olsun
hadi hayırlısı canım...inşallah bu çalışmalar işe yaramıştır...kızlar bu dönem ovuluasyon testi kullandım 13. gun başlamıştım 17. gun sadece silik ama bariz belli bir çizgi gördüm biliosunuz saten içinde 5 tane oluyor bitince ertesi gün ecz.lerde bulamadım birdaha da almadım yumartlamam yakın diye o ara bol bol çalıştık:jeyyar: bugn 28. gunum bakalım daha ses yok ne ağrı ne bişe bakalım
aslında canım da sıkkın maddi olanaksızlık yüzünden memleketede gidemiyorum annemi çok özledimm
pinkede çok üzüldüm ayşe umarım canım hayırlı olur bu tedavin
amin canım...inşallah sende güzel haberlerle gelirsin...cevapladıgın ıcın cok sagol ıcımde degısık bır huzunle bırazda umutsuzca gıdıcem acıkcası persembe gunu doktora ınsallah hayırlı ıyı haber alırım burdakı butun arkadaslarımın Allah yardımcısı olsun:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?