Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ah canım bi sperm olsa...

Benim eşimde de önce anca yıkama sonrası anca 4-5 sperm elde ediliyordu..Sonra 600 bin oldu..o sperm sayısı ile mikro yaptırdık ikizlere hamile kaldım.eşimde varikosel varmış,gittiğimiz yerdeki dr teşhis edemedi.rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebekleri kaybettim..bebeklerin kaybından sonra eşim çift taraflı varikolsel ameliyatı oldu.sperm sayısı 9,5 milyona yükseldi..şu an yine mikro ile hamileyim...

ne kadar güzel inşallah bebişini sağlıklı birşekilde kucağına alırsın. bizimkinde azosperm var. inmemiş testisten dolayı bizde micro tese yaptırdık ama sperm bulamadılar benden yumurta toplayacaklardı 1 gün sonra ama olmadı. doktor kök hücre çalışmalarını bekleyin dedi(

selam kızlar olmadı başaramadım gelişen o kıymetli yumurtam toplamada görünmedi malesef çok üzgünüm hakkımızda hayırlısı olsun

pinkiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmsenağlama çok üzüldüm yaaa,kendini sağlam tutmaya çalış,allah beterinden saklasın diyorum,bizim için çok zor ama moralimizi yüksek tutmalıyız.

Menagon veya merional iğneleri ile de sperm sayısı artıyormuş.Ancak bu iğneler bırakıldığı an yine eski sayısına düşüyormuş..

günaydın kızlarrr çarşambanın ilk günaydını benden olsun inşşş.dilerim hepimiz için mutlu bir gün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…