Arkadaşlar sperm sayısını ve kalitesini arttırmak için spermax diye bir aspirli bitkisel karışım kapsülleri var..Google da yazınca bulabilirsiniz........
Arkadaşlar sperm sayısını ve kalitesini arttırmak için spermax diye bir aspirli bitkisel karışım kapsülleri var..Google da yazınca bulabilirsiniz........
ah canım bi sperm olsa...
Benim eşimde de önce anca yıkama sonrası anca 4-5 sperm elde ediliyordu..Sonra 600 bin oldu..o sperm sayısı ile mikro yaptırdık ikizlere hamile kaldım.eşimde varikosel varmış,gittiğimiz yerdeki dr teşhis edemedi.rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebekleri kaybettim..bebeklerin kaybından sonra eşim çift taraflı varikolsel ameliyatı oldu.sperm sayısı 9,5 milyona yükseldi..şu an yine mikro ile hamileyim...
hoşgeldin canım emin olki ugur getirecek bu topik sana. hayırlı olsun tedavin umrım bebişin gelir
hoşgeldin canım a.s.
tamam senide eklerim...
:) ömür boyu yaşıycam çözülecek bir durum değil kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?