Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar karın ağrım şiddetlenmeye başladı
benim kırmızılar yolsa az kaldı geliyolar:çok üzgünüm:
her ay olduğu gibi bu ayda yanıltmadılar beni napalım kısmet

Günaydın kızlar bugün sabah itibari ile kırmızı kartı gördüm 3 günlük gecikmeyle ve aslında çok ümitlenmiştim yine mucize beni buldu dedim ama malesef sonuç hüsran çok üzülmedim.Bu ay doktora gidicem artık bişeylere başlamak istiyorum beklemekle olmuyor çünkü.

laluz,mrs gizmo,aymesim hoş geldiniz.....yeni ay yeni umut kızlarrr çalışmalara hız verelim elbette bir gün melegimiz bulcak hepimizide

gunaydın kıslarrrrr .

hayırlısıyla tutar inş bebeciğin :Saruboceq:sağlıkla sıhhatle inşşşŞeniz
amin canım inşallah amin ama ne bileyim içimde bir umutsuzluk var nedense yüzümü kara çıkarır inşallah yaramaz
inşallah canım yaa hayırlı olsun seninde transferin inşallah zamanımız gelmiştir artık yollar RABBİM bizede meleklerimizi
evet canım yaa çok stres yaptım. neyse az kaldı artık bekliyorum son 2 gun bugunu saymazsam adet olmazsam o zamana kadar belki bir umutla giderim kan vermeye inşallah.sağol canım
ozlem82do---21 Kasım---tüp bebek tedavisinde
Özlemcim,hayırlı haberlerini bekliyoruz,dua ediyorum:)
inşallah canım inşallah iyi haberlerle dönerim

aylarca gördük canım ne yapalım kısmetimiz böleymiş az kaldı ama eminim gelicektir bebişin seninde azcık daha sabır

hihoyyyt hihoyyyt Günaydın opuyorumnanaktan Yeni bir güne şükürler olsun :Saruboceq: hayırlı sağlık dolu bir gün geçirelim inşallah :Saruboceq: hihoyyyt hihoyyyt

Sidelyaaaaa canım nasılsın? geçenlerde çıkmak zorunda kaldım yazamadım kıs düğünde döktünmü kurtları iyice, gerçi insan kardeşinin düğününde eğlenmekten ziyade çok yoruluyo ama tadınıda çıkarsaydın barikaydirigubbakcemile2

aymesim canım bebiş yoksa gelsin kırmızılar yoksa çok sıkıntı oluyo hayırlısıyla onun yerinede bebişin gelicek birgün üzülme olurmu

Arkadaşlar galiba bu beta hcg değerleri labratuvardan labratuvara değişebiliyor..:bbo:

Dün transferimin 14.günüydü ve tedavi olduğum hastanede sabahtan yaptırdığım sonuç 676 çıkmıştı...Ancak aynı gün,aynı dün öğlene doğru ilaç yazdırmak için gittiğim yerde kafama estiği için tekrarlattığım sonucu bu sabah arayıp öğrendim..841,43 çıkmış..:1shok::1shok::1shok:

ewet canım öyle şeyler olabiliyo bende 2 ayrı yerde yaptırmıştım sürekli gittiğim hastanenin cihazı bozulmuştu başka yere gittim sonra hastaneden yeni cihaz geldi diye aradılar daha sonrada oraya gittim benimkide farklı çıkmıştı, bide bildiğim kadarıyla bu beta hcg ölçümü yapan cihazlar en erken 45 dakikada ölçüm yapıyor, benim gittiğim hastanede 25 dakika gibi kısa bi zamanda çıkardılar, ertesi günde hastaneden arayınca ordaki görevli cihazımız bozuk olabilir yarın gelin tekrar bakalım dedi bana akannehir ben gitmedim tabiikaydirigubbakcemile3

Ben olsa olsa belki biraz küsurat farkı olabilir diyordum...

biri 600 diğeri 800 lerde...benneyaptımki

Günaydın arkadaşlar,şaşkınlığımdan günaydın bile demiyorum yaa..kusura bakmayın artık..:kedi:

öyle valla canım..
en iyisi sallamak yaa..
adam oldukları yok nasılsa..
biz yola sokmaya çalıştıkça onlar sapıtıyor.. kaydirigubbakcemile3

öyle valla canım..
en iyisi sallamak yaa..
adam oldukları yok nasılsa..
biz yola sokmaya çalıştıkça onlar sapıtıyor.. kaydirigubbakcemile3

bende katılıyorum size kızlar aynen valla üstüne düştükçe naza çekildiler ben son bir aydan beri hiç birşey yapmadım yapmıcam yaa psikolojisi bile kötü zaten mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

nazz iyiym sen nasılsn gamyoncuiremsu

daha iyiyim canım bende artık bebek bebek diye hayatımı zehir etmiyorum
hatta 5-6 ay erteledim tedavi işlerini
insan nasılda rahatlıyo senelerdir kendimize acı çektirip durmuşuz
ALLAH ım elbet zamanı gelince nasip etmişse verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…