amin canım inşallah amin ama ne bileyim içimde bir umutsuzluk var nedense yüzümü kara çıkarır inşallah yaramazhayırlısıyla tutar inş bebeciğin :Saruboceq:sağlıkla sıhhatle inşşşŞeniz
inşallah canım yaa hayırlı olsun seninde transferin inşallah zamanımız gelmiştir artık yollar RABBİM bizede meleklerimizislm arkadaslar,
pinkim canim cok uzuldum, ne umutlarla doktorlara gidiyoruz ama olmayincada insan uzuluyo tek tesellimizde kader kismet demek oluyor!!!! allah yardimcimiz olsun canim....
baluuum skintin neyse yakin zamanda rahatlarsin insallah)
bana gelince 6tane embriyom kalmisti, 4tanesini cozdurmusler, sadece 2tanesi gelisime devam etmis embriyolog elimizdeki iki tanesi cok iyi dedi ama tabii bunlar sadece kismet isi rabbim ol desin yeterki....test gunumde 1aralik, dualariniz benden eksik etmeyin canlarim
ozlemcim insallah seninde guzel haberlerini aliriz....
hepinizi kocaman optum (korkmayin domuz gribi yok bulasmaz kaydirigubbakcemile3)
evet canım yaa çok stres yaptım. neyse az kaldı artık bekliyorum son 2 gun bugunu saymazsam adet olmazsam o zamana kadar belki bir umutla giderim kan vermeye inşallah.sağol canımiyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bakalım
pinkim canım kısmet allahı inşallah doğal yoldan versin olmazsa 2 dennemen pozitif olsun canım
ayşe canım hayırlısı olsun allahım bu sefer seni boş çevirmesin inşallah canım dularımız seninle birlikte
özlemim canım sakın düşünüp ses yapma sende hamiş olacaksın benim içime doğuyor canım allahın izniyle tüm tedavide olan arkadaşlarımızın hamile haberlerini alacağız
inşallah canım inşallah iyi haberlerle dönerimozlem82do---21 Kasım---tüp bebek tedavisinde
Özlemcim,hayırlı haberlerini bekliyoruz,dua ediyorum:)
Günaydın kızlar bugün sabah itibari ile kırmızı kartı gördüm 3 günlük gecikmeyle ve aslında çok ümitlenmiştim yine mucize beni buldu dedim ama malesef sonuç hüsran çok üzülmedim.Bu ay doktora gidicem artık bişeylere başlamak istiyorum beklemekle olmuyor çünkü.
Arkadaşlar galiba bu beta hcg değerleri labratuvardan labratuvara değişebiliyor..:bbo:
Dün transferimin 14.günüydü ve tedavi olduğum hastanede sabahtan yaptırdığım sonuç 676 çıkmıştı...Ancak aynı gün,aynı dün öğlene doğru ilaç yazdırmak için gittiğim yerde kafama estiği için tekrarlattığım sonucu bu sabah arayıp öğrendim..841,43 çıkmış..:1shok::1shok::1shok:
ewet canım öyle şeyler olabiliyo bende 2 ayrı yerde yaptırmıştım sürekli gittiğim hastanenin cihazı bozulmuştu başka yere gittim sonra hastaneden yeni cihaz geldi diye aradılar daha sonrada oraya gittim benimkide farklı çıkmıştı, bide bildiğim kadarıyla bu beta hcg ölçümü yapan cihazlar en erken 45 dakikada ölçüm yapıyor, benim gittiğim hastanede 25 dakika gibi kısa bi zamanda çıkardılar, ertesi günde hastaneden arayınca ordaki görevli cihazımız bozuk olabilir yarın gelin tekrar bakalım dedi bana akannehir ben gitmedim tabiikaydirigubbakcemile3
Tülincim valla kürler mürler hak getire bu topiğe.:roflol:
sıradışı anacım buradaki spermler.
araştırmalarda kullanılanlardan farklı.
araştırmalar der ki şunu yiyin artıyor.
buradakilere noluyoor ben anlamıyorum ki.:sm_cool:
öyle valla canım..
en iyisi sallamak yaa..
adam oldukları yok nasılsa..
biz yola sokmaya çalıştıkça onlar sapıtıyor.. kaydirigubbakcemile3
nazz iyiym sen nasılsn gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?