Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeteeer ne durumdasın canım arkadaşım

ıYıYıM CANIM SEN NASILSIN

KIZLAR SıTEDE SORUN VAR SANIRIM ALINTI YAPAMIYORUM

HİÇ SORMA CANIM
NE DENEDİKSE İŞE YARAMADI ARTIK EŞİME HİÇ BİR ŞEY ÖNERMİYORUM
BIRAKTIM YYAAAAAA DÜZELECEKSE KENDİLİĞİNDEN DÜZELSİN
KÜRLERE HARCADIĞIM PARAYA TÜPBEBEK YAPTIRIRDIM VALLA:roflol::roflol::roflol::roflol:

selam kızlar sanırım şimdilik bi yeter var ama selamımı gören herkese selamlar. 2 haftadır yapıcam deyip durduğum nohut kürüne bugün itibari ile başladım. akşam da keçiboynuzuna başlıycam. dün arısütü ve ballı karışıma başladım bakalım hayırlısı. şişko kocişimi daha da şişkolaştıracağım bu gidişle

kolay gelsin canım
şifa olsun inşşşşşşş
bizde pek işe yaramamıştı umarım size iyi sonuçlar veir

kolay gelsin canım
şifa olsun inşşşşşşş
bizde pek işe yaramamıştı umarım size iyi sonuçlar veir

canım teşekkürler ben geçen sene 2 ay sadece keçiboynuzu kürü uyguladım eşimin tahlillerinde önce hiçbirşey çıkmıyordu o kürden sonra yuvarlak hücre bulundu sonra kürü bırakınca yapılan testte yine bişi bulunamadı. o yüzden güveniyorum. Rabbimin de izniyle inşallah yaza kadar devam edicem.

Valla haklısın yeter yaaaa,ama napcağımızı şaşırdık en azından bu kürler zararsız diye takılıyoruz-tatlicadiarzu-

SLm Samsak,
Hayırlı olsun yeni kürün,meyvelerini toplarsın inşallah

kızlar dün öylesine sağlık ocağına gitmişken beta hcg yaptırdım ve şuan sonucumu aldım
değer : 0,0

bile bile lades bu olsa görek hemşireye doktora göstermeme geerek varmı dedim henüz elime almadan hemşire duraksadı gösterme istersen dedi sen anladın onu dedi okdar zor bişeykiiii....

canım yyaaa üzme kendini
inşşş güzel haberler aldığımız günlerde gelir

Arkadaşlar,sperm kalitesi ve sayısını arttırmak için spermax tan bahsettim.Hiç biriniz ilgilenmediniz...:çok üzgünüm:

yaaaaaaaaa kızlar son 1 saat tır sıteye gırmeye ÇalıŞıyorum bu neeeee yyaaaaaaaa

yaaaaaaaaa kızlar son 1 saat tir siteye girmeye çalışıyorum bu neeeee yyaaaaaaaa

Arkadaşlar,sperm kalitesi ve sayısını arttırmak için spermax tan bahsettim.Hiç biriniz ilgilenmediniz...:çok üzgünüm:

bademim neymiş canım bu ???benim bir bilgim yok
dün tesadüfen başka bir sitede tüpbebek uzmanı sperm degerlerinde problemi olanlara tüpbebek yapacagı zamana kadar --proxeed plus ----kullanmalarını istiyor
hiç kullanan oldumu bunu

ayrıca kızlar benim aşılamam tutmadıııııı
bugünn kırmızılarıı gördümmm
hayırlısı böyleymiş kızlarrr
vakti zamanı gelmemişşş
üzülmedimm ama hihoyyythihoyyyt
fadigimm sonuc belli oldu listede degişiklik yapabilirsin
2.aşılamaya başlarsak yazarımm

Canım akupuntur doktoru eşime tavsiye etmişti..Eşim kullanıyor..google de yazınca çıkıyor spermax diye..

bademim neymiş canım bu ???benim bir bilgim yok
dün tesadüfen başka bir sitede tüpbebek uzmanı sperm degerlerinde problemi olanlara tüpbebek yapacagı zamana kadar --proxeed plus ----kullanmalarını istiyor
hiç kullanan oldumu bunu

ayrıca kızlar benim aşılamam tutmadıııııı
bugünn kırmızılarıı gördümmm
hayırlısı böyleymiş kızlarrr
vakti zamanı gelmemişşş
üzülmedimm ama
fadigimm sonuc belli oldu listede degişiklik yapabilirsin
2.aşılamaya başlarsak yazarımm
CANIM SAĞLIK OLSUN ıNŞŞŞŞŞŞ BU GÜNLER GEÇECEK ıNŞŞŞŞ

KIZLAR HALA ALINTI YAPAMIYORUM kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

zambağım hayırlısı olsun zamanı gelmemiş demekki. ama olacak umudunu sakın kaybetme canım pesde etme opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…