zambağım hayırlısı olsun zamanı gelmemiş demekki. Ama olacak umudunu sakın kaybetme canım pesde etme opuyorumnanaktan
Canım akupuntur doktoru eşime tavsiye etmişti..Eşim kullanıyor..google de yazınca çıkıyor spermax diye..
zambağım hayırlısı olsun zamanı gelmemiş demekki. ama olacak umudunu sakın kaybetme canım pesde etme opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyırum
yoksa burda cinnet geçireceğim
ya mesaj yazamıyorum
alıntı yapamıyorum
canım ben anında googlede araştıdım ama biraz pahalı bir ilaç...Arkadaşlar,sperm kalitesi ve sayısını arttırmak için spermax tan bahsettim.Hiç biriniz ilgilenmediniz...:çok üzgünüm:
canım ya dediğin gibi hayırlısı olsun...bizlerde pozitif olmasını çok isterdik ama kısmet değilmiş...bademim neymiş canım bu ???benim bir bilgim yok
dün tesadüfen başka bir sitede tüpbebek uzmanı sperm degerlerinde problemi olanlara tüpbebek yapacagı zamana kadar --proxeed plus ----kullanmalarını istiyor
hiç kullanan oldumu bunu
ayrıca kızlar benim aşılamam tutmadıııııı
bugünn kırmızılarıı gördümmm
hayırlısı böyleymiş kızlarrr
vakti zamanı gelmemişşş
üzülmedimm ama hihoyyythihoyyyt
fadigimm sonuc belli oldu listede degişiklik yapabilirsin
2.aşılamaya başlarsak yazarımm
hepside şifa olsur inşalalh...selam kızlar sanırım şimdilik bi yeter var ama selamımı gören herkese selamlar. 2 haftadır yapıcam deyip durduğum nohut kürüne bugün itibari ile başladım. akşam da keçiboynuzuna başlıycam. dün arısütü ve ballı karışıma başladım bakalım hayırlısı. şişko kocişimi daha da şişkolaştıracağım bu gidişle
canım negatif görmek bizi çok üzüyor...ama hayırlısı artık...kızlar dün öylesine sağlık ocağına gitmişken beta hcg yaptırdım ve şuan sonucumu aldım
değer : 0,0
bile bile lades bu olsa görek hemşireye doktora göstermeme geerek varmı dedim henüz elime almadan hemşire duraksadı gösterme istersen dedi sen anladın onu dedi okdar zor bişeykiiii....
hayırlısı canım ya...bebek yoksa çok geçmeden gelmeside güzel...Günaydın kızlar bugün sabah itibari ile kırmızı kartı gördüm 3 günlük gecikmeyle ve aslında çok ümitlenmiştim yine mucize beni buldu dedim ama malesef sonuç hüsran çok üzülmedim.Bu ay doktora gidicem artık bişeylere başlamak istiyorum beklemekle olmuyor çünkü.
hayırlısı canım...günaydın arkadaşlar karın ağrım şiddetlenmeye başladı
benim kırmızılar yolsa az kaldı geliyolar:çok üzgünüm:
her ay olduğu gibi bu ayda yanıltmadılar beni napalım kısmet
canım ben anında googlede araştıdım ama biraz pahalı bir ilaç...
canım ya dediğin gibi hayırlısı olsun...bizlerde pozitif olmasını çok isterdik ama kısmet değilmiş...
hepside şifa olsur inşalalh...
canım negatif görmek bizi çok üzüyor...ama hayırlısı artık...
elbet bizde birgün pozitifi göreceğiz...
hayırlısı canım ya...bebek yoksa çok geçmeden gelmeside güzel...
hayırlısı canım...
herkese hayırlı akşmlar canlara.s.
site çok takılıyor....
nekadar süredir kullanıyor eşinn ???
sayı ve hareket içinmi??? dur bakalımm bende arattırma yapıyımm....
CANIM SAĞLIK OLSUN İNŞŞŞŞŞŞ BU GÜNLER GEÇECEK İNŞŞŞŞ
Eşim 2 aydır kullanıyor..Eğer benim rahimde de sorun olmasaydı doğaldan denerdik..Evet biraz pahallı ama aşılama yapmaktan,tüp bebekten daha ucuz değil mi arkadaşlar ?
Arkadaşlar,sperm kalitesi ve sayısını arttırmak için spermax tan bahsettim.Hiç biriniz ilgilenmediniz...:çok üzgünüm:
arkadaşlar,sperm kalitesi ve sayısını arttırmak için spermax tan bahsettim.hiç biriniz ilgilenmediniz...:çok üzgünüm:
kızlar bende bir tane üroloji uzmanına sordum bu proxeed plus u tüp yaptıracakların bunu kullanmaları gerekiyormuş diye doktor bana yok dedi yaaa
günaydın kızlar
canım bizim gittiğimiz ürolog bizede önerdi proxeed plus, onunla görüştük birazda araştırdık bi 6 ay kullanılması gerekiyormuş bu ilacın etkisini göstermesi için, bizde ürologla görüştükten 1 hafta sonra tedaviye başladığımız için almadık ilacı, demekki doktordan doktora da değişiyo bu durum hepsi farklı şeyler söyleyebiliyo bazenkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?