Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zambağım hayırlısı olsun zamanı gelmemiş demekki. Ama olacak umudunu sakın kaybetme canım pesde etme opuyorumnanaktan

hoş geldin canım nasılsın
nasıl gidiyor hamişlik
bir sıkıntı yoktur umarım

Canım akupuntur doktoru eşime tavsiye etmişti..Eşim kullanıyor..google de yazınca çıkıyor spermax diye..

nekadar süredir kullanıyor eşinn ???
sayı ve hareket içinmi??? dur bakalımm bende arattırma yapıyımm....

CANIM SAĞLIK OLSUN İNŞŞŞŞŞŞ BU GÜNLER GEÇECEK İNŞŞŞŞ[/QUOTE]

zambağım hayırlısı olsun zamanı gelmemiş demekki. ama olacak umudunu sakın kaybetme canım pesde etme opuyorumnanaktan

sagolun kızlarr tabiki umudumu kaybetmedim
herşeyde var canımm hayırr

kızlar ben çıkıyırum
yoksa burda cinnet geçireceğim
ya mesaj yazamıyorum
alıntı yapamıyorum

Arkadaşlar,sperm kalitesi ve sayısını arttırmak için spermax tan bahsettim.Hiç biriniz ilgilenmediniz...:çok üzgünüm:
canım ben anında googlede araştıdım ama biraz pahalı bir ilaç...

canım ya dediğin gibi hayırlısı olsun...bizlerde pozitif olmasını çok isterdik ama kısmet değilmiş...

hepside şifa olsur inşalalh...
canım negatif görmek bizi çok üzüyor...ama hayırlısı artık...
elbet bizde birgün pozitifi göreceğiz...

hayırlısı canım ya...bebek yoksa çok geçmeden gelmeside güzel...

günaydın arkadaşlar karın ağrım şiddetlenmeye başladı
benim kırmızılar yolsa az kaldı geliyolar:çok üzgünüm:
her ay olduğu gibi bu ayda yanıltmadılar beni napalım kısmet
hayırlısı canım...

herkese hayırlı akşmlar canlara.s.
site çok takılıyor....

Son düzenleme:

nekadar süredir kullanıyor eşinn ???
sayı ve hareket içinmi??? dur bakalımm bende arattırma yapıyımm....

CANIM SAĞLIK OLSUN İNŞŞŞŞŞŞ BU GÜNLER GEÇECEK İNŞŞŞŞ

sagolun kızlarr tabiki umudumu kaybetmedim
herşeyde var canımm hayırr[/QUOTE]

Eşim 2 aydır kullanıyor..Eğer benim rahimde de sorun olmasaydı doğaldan denerdik..Evet biraz pahallı ama aşılama yapmaktan,tüp bebekten daha ucuz değil mi arkadaşlar ?

Eşim 2 aydır kullanıyor..Eğer benim rahimde de sorun olmasaydı doğaldan denerdik..Evet biraz pahallı ama aşılama yapmaktan,tüp bebekten daha ucuz değil mi arkadaşlar ?[/QUOTE]

evet dogru söylüyorsun canım benim aşılamam 800lira tuttu eksigi var fazlası yok tabiki söyledigim rakamın
2.aşılama içinde bi 800 daha gidecek

eşin test yaptımı bifarkı oldumu

Eşim 2 aydır kullanıyor..Eğer benim rahimde de sorun olmasaydı doğaldan denerdik..Evet biraz pahallı ama aşılama yapmaktan,tüp bebekten daha ucuz değil mi arkadaşlar ?

evet dogru söylüyorsun canım benim aşılamam 800lira tuttu eksigi var fazlası yok tabiki söyledigim rakamın
2.aşılama içinde bi 800 daha gidecek

eşin test yaptımı bifarkı oldumu[/QUOTE]

Evet farkı oldu canım.İleri hareketli sayısı artmış.Ama ne kadardı unuttum..Topu topu 4 folikülüm vardı..4 folikülden 3 tane yumurta çıktı ve 3 ü de döllendi.Sonuç hamileyim ...Benim rahimde sorun olmasaydı doğaldan bile olurdu diye düşünüyorum...

Arkadaşlar,sperm kalitesi ve sayısını arttırmak için spermax tan bahsettim.Hiç biriniz ilgilenmediniz...:çok üzgünüm:

canim kim sperm ile ilgili birsey dese onla ilgileniyoruz
her ne olursa olsun
canim hepimizinkullandigi dogru yada yanlis yardim eder yada etmez bir cok ilac kullaniyoruz
inan artik yorulduk
ama inan ben ilgilenmek isterim
yurtdisi olunca bircok ilaci bulamiyoruz
bizim sorun azosperm bizede yardimci olur mu acaba

arkadaşlar,sperm kalitesi ve sayısını arttırmak için spermax tan bahsettim.hiç biriniz ilgilenmediniz...:çok üzgünüm:

canım ben netten baktım biraz pahalı bir ilaç ama parasından ziyade bizde şöle bir sorun var benim eşim ne zaman ilaç kualnsa sayı dahda düşüyor biz tedaviye beşledigımıza 18 milyon olan sayı şu anda 4.500 biz artık cesaret edemiyoruz

kızlar bende bir tane üroloji uzmanına sordum bu proxeed plus u tüp yaptıracakların bunu kullanmaları gerekiyormuş diye doktor bana yok dedi yaaa

kızlar bende bir tane üroloji uzmanına sordum bu proxeed plus u tüp yaptıracakların bunu kullanmaları gerekiyormuş diye doktor bana yok dedi yaaa

günaydın kızlar
canım bizim gittiğimiz ürolog bizede önerdi proxeed plus, onunla görüştük birazda araştırdık bi 6 ay kullanılması gerekiyormuş bu ilacın etkisini göstermesi için, bizde ürologla görüştükten 1 hafta sonra tedaviye başladığımız için almadık ilacı, demekki doktordan doktora da değişiyo bu durum hepsi farklı şeyler söyleyebiliyo bazenkafamçokkarıştı

evet canım ya kime inanacaz bilmiyorum aslında işe yarıcaksa bizim şimdilerde başlamamız lazım ama işte eşimin arkadaşı olan kişide ürolog gerek yok demiş yaaa şimdi napsam da içmez artık ooo........ooooofff ooofffff kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
:1shok: :1shok: :sm_confused: :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…