aymesiiiim günaydın canım, bugün geç kalmışsın geldim baktım hiç bizi karşılayan falan yok
nerdeydin bakiim:mymeka:
ne vuruyon be :umursamaz: karşılamıycam artık sizi banane banane:umursamaz:
kimse eskisi gibi gelmiyo bende gelmiycem artıknaniknanik
ayıp yahu benneyaptımkiben kaç gündür kalkınca damlıyorum hemen ama kimsecikler olmuyo anacım -tatlicadiarzu-
gunaydın kıslarrrrrrkıslar dişlerim çok fena azdı ya
6 tane dolguluk dişim vardı demiştimya
bir için tedaviye başlamıştık hala devam ediyo
ama şimdiden diğerlerinin ağrılarına dayanamıyorum
ne yapıcam ben böyle ya ufffffffff ufffffffffffffffff:gitme:
aymesim geçmiş olsun tatlım, özlemcim nasıl gidiyor şeker rabbim yardımcın olsun inş.balım bu gün nasılsın canım can sıkıntın geçmiştir umarım.canisocum hamilelik nasıl inş hiç problem yaşamazsın canım sende
aymesim geçmiş olsun tatlım, özlemcim nasıl gidiyor şeker rabbim yardımcın olsun inş.balım bu gün nasılsın canım can sıkıntın geçmiştir umarım.canisocum hamilelik nasıl inş hiç problem yaşamazsın canım sende
iyidir canım nasıl olsun bugunu saymazsak bir gun kalıyor teste bekliyorum sabırsızlıkla işte ne yapayım. ama adet sancım var arada her zaman değil gece uyuyamadım sancıdan değişik im. sen nasılsın :asigim:
iyidir canım nasıl olsun bugunu saymazsak bir gun kalıyor teste bekliyorum sabırsızlıkla işte ne yapayım. ama adet sancım var arada her zaman değil gece uyuyamadım sancıdan değişik im. sen nasılsın :asigim:
çok şükür bulantı e iştahsızlık dışında iyi canım, 3-4 gündür yemek yiyemiyorum, :sinifsinif:süt içemiyorum peynir ve tuzlu kuru şeylerle geçiştiriyorum yemek vaktinde biraz zorluyorum kendimi yemek için ama olmuyo, iki bebe nasıl beslenecek bilemedim ki:1shok:
çok şükür bulantı e iştahsızlık dışında iyi canım, 3-4 gündür yemek yiyemiyorum, :sinifsinif:süt içemiyorum peynir ve tuzlu kuru şeylerle geçiştiriyorum yemek vaktinde biraz zorluyorum kendimi yemek için ama olmuyo, iki bebe nasıl beslenecek bilemedim ki:1shok:
evet öyle canım ya artık hiç eski tadı yok
bomboş topik gelme hevesim kalmadı artık
bide işlerim yoğunlaştı artık iyice uzaklaştım yani
sizleri sağlığını merak ediyorum özlüyorum
oyüzden hergün uğramak istiyorumŞeniz
gunaydın kıslarrrrrr
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?