Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymesiiiim günaydın canım, bugün geç kalmışsın geldim baktım hiç bizi karşılayan falan yok
nerdeydin bakiim:mymeka:

günaydın kızlarrr opuyorumnanaktanzemuszemus

evet fadikçimmm yine adet olduk ovuluasyon testi de bi işe yaramadı :sinifsinif:akannehir yeni tarih 17 ARALIK canımm yeni ay yenii umut

ne vuruyon be :umursamaz: karşılamıycam artık sizi banane banane:umursamaz:
kimse eskisi gibi gelmiyo bende gelmiycem artıknaniknanik

ayıp yahu benneyaptımkiben kaç gündür kalkınca damlıyorum hemen ama kimsecikler olmuyo anacım -tatlicadiarzu-

kıslar dişlerim çok fena azdı ya
6 tane dolguluk dişim vardı demiştimya
bir için tedaviye başlamıştık hala devam ediyo
ama şimdiden diğerlerinin ağrılarına dayanamıyorum
ne yapıcam ben böyle ya ufffffffff ufffffffffffffffff:gitme:

ayıp yahu benneyaptımkiben kaç gündür kalkınca damlıyorum hemen ama kimsecikler olmuyo anacım -tatlicadiarzu-

evet öyle canım ya artık hiç eski tadı yok
bomboş topik gelme hevesim kalmadı artık
bide işlerim yoğunlaştı artık iyice uzaklaştım yani
sizleri sağlığını merak ediyorum özlüyorum
oyüzden hergün uğramak istiyorumŞeniz

gunaydın kıslarrrrrr
geçmiş olsun canım

kızlar bende geliyorum sabah işte bilg açında direk ikinci açtıgım adres burası ama malesef bende yanlızlıktan şikayetçiyim

aymesim geçmiş olsun tatlım, özlemcim nasıl gidiyor şeker rabbim yardımcın olsun inş.balım bu gün nasılsın canım can sıkıntın geçmiştir umarım.canisocum hamilelik nasıl inş hiç problem yaşamazsın canım sende

iyidir canım nasıl olsun bugunu saymazsak bir gun kalıyor teste bekliyorum sabırsızlıkla işte ne yapayım. ama adet sancım var arada her zaman değil gece uyuyamadım sancıdan değişik im. sen nasılsın :asigim:

çok şükür bulantı e iştahsızlık dışında iyi canım, 3-4 gündür yemek yiyemiyorum, :sinifsinif:süt içemiyorum peynir ve tuzlu kuru şeylerle geçiştiriyorum yemek vaktinde biraz zorluyorum kendimi yemek için ama olmuyo, iki bebe nasıl beslenecek bilemedim ki:1shok:

canım adet sancısına takılma benmde olmuştu hatta şuanda bile adet zamanı gelince sancılar oluyo rahim sürekli kendini hazırladığı için zamanı geldikçe kasılıyo işte, şu an pozitif düşünüp stres yapmaman gerek hayırlısını dileyelim beklemek çok zor ama inşallah beklediğine değerde güzel souçlar alırsın dualarım seninle tatlım

canım ya inş test sonucunda bizide sevindirirsin rabbim tekrar tekrar yardımcın olsun inşşş.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tatlım geçecektir umuyorum rahatsızlıkların,, annesi meleklerine iyi bak rabbime emanet olun inş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım kaliteli ve marka peynirler yemeye çalış.Çünkü çiğ sütle yapılan peynirlerde listeria bakterisi var.aynen toksoplazma gibi etkileri çıkıyorsa yoksa..Bulantı için sabah kalkar kalmaz medpamid..dr a sor yine de..ayrıca çubuk kraker...yerimseniben

site 2 gundur sorunluydu acamadım hiç mail de gelmedi..sizde sorun yokmuydu acaba??CADIARZU

özlem can iso ne allah hayırla kurtarsın sizlerii kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklaa amann bide ikizmişş can isomm allah sana iki kat kolaylık versin nediim

aymes geçmiş olsun canımm diş ağrısı kabir ağrısı derler off zor canımm yaaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…