hayırlı günler kızlar......bayadır yazmıyodum arada okuyup çıkıyodum....malum ben evde pek durmam olduğumdada misafirim eksik olmaz bide kardeşimin kızına baktım eniştem hastaydı kardeşim anca eşiyle uğraşıyo çocukla ilgilenemiyo bende minikle uğraştım kaç günlerden beri bücür bütün vaktimi alıyo ne yemekle uğraştırıyo ne iş yaptırıyo hep benle ilgilen oyna diyo cadı 1.5 yaşında oldu tam yaramazlık zamanı ama çok seviyorum onu yaptığı herşey bana güzel geliyo bazen çok yaramazlık yapıp sinir etsede ona kızmaya bile kıyamıyorum allah isteyen herkese hayırlı böyle tatlı evlat nasip etsin inşallahhh sağolsun bana annelik duygusunu fazlasıyla yaşatıyo kardeşimle yakın olunca çok sık görüşüyoruz banada fazlasıyla düşkün tabi her dediğini yapınca annesinden çok benim adımı sayıklıyo kardeşimle kocasıda diyolar zaten sen bunu al biz bi tane daha yaparız bizi senin kadar anmıyo diye neyse.......sitede problem vardı sinir ediyodu insanı şimdi düzelmiş herhalde.........pek değişiklik olmamış topiğimizde yeni hamiş haberleri yok ya zaten hep böyle oluyo geldimi arka arkaya olmazssada baya uzun sürüyo neyse hayırlısı ..........bendede pek bi değişiklik yok 2 aydan beri halen adet olamadım sökmüyor inat ediyo gıcık şey her gün sancı ağrı olacak diyorum önlem alıyorum tık yok zaten aldığım 2 paket pedide böyle boştan boşa bitirdim kesin bir dr gitmem lazım ama adet olayımda gideyim diyorum malum genelde adetin 3 günü yapılan tahliller daha iyi oluyo neyse kendinize iyi bakın kızlar öptüm sizi
ALLAH NAZARDAN SAKLASINslm kızlar nasılsınız? kimsecikler yokmuuuuu
VALLA HAKLISIN CANIM YYAAAAkızlar k.knın eskisi gibi tadı yok dimi?
kızlar içimden hiç bir şey gelmiyor inanırmısınız bebiş için ne yumurta takibi yapıyorum ne ateş ölçüyorum gelecekse kendiliğinden gelse melegim ya artık yoruldugumu hissediyorum.
liyadora tatlım rabbim bu sefer sonuna kadar inş problemsiz yaşatır hamileleiğini canım
Çok sağol canım,Allah tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler nasib eder inşallah..:Saruboceq:
canisocum ben burdayım tatlım nasılsın bebişler ne alemde
liyadora canım hoşgeldin bi daha gitme olurmu.bebişlerin ikizmiş yinerabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
slm kıslar canisocum ben burdayımopuyorumnanaktan
aymesiiiimm napıyon canım nasılsın? kimsecikler kalmamış anacım burda eskiden böylemiydi burası, bişeyler yazmaya zamanımız olmazdı şimdi 2 gündür aynı sayfayı okuyorum yaaaa :uhm:
iyiyim canım çok şükür sende iyisindir inşallah
valla artık hiç eskisi kadar gelesim yok
bi zamanlar gelebilmek için bütün işlerimi koştur koştur yapıyodum
şimdi canım istemiyo artık sadece sizi merak ettiğim için geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?