Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklısın yabangülüm yaptıgımız herşey aslında bize ters tepki olarak geri dünüyor napalım ya bizimda kaderimiz böyleymiş elden birşey gelmiyor.sıkıntı etmekten başka
kk nın tadına gelince onda da haklısın şeker bu aralar tuzu eksik buranın

canım hoş geşdin
anne olmakta zorlanan biri olaraktan yeğen sevgisinin ne olduğunu iyi bilirim
rabim onlara uzun sağlıklı ömürler nasip etsinşşş
adet için mutlaka dr git biliyorsun çok önemli

slm kızlar nasılsınız? kimsecikler yokmuuuuu
ALLAH NAZARDAN SAKLASIN VAR İŞTE BİR KAÇ KİŞİ:lepi::lepi::lepi::lepi:
kızlar k.knın eskisi gibi tadı yok dimi?
VALLA HAKLISIN CANIM YYAAAA
NEDEN BÖLE OLDU ANLAMADIMlmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

kızlar içimden hiç bir şey gelmiyor inanırmısınız bebiş için ne yumurta takibi yapıyorum ne ateş ölçüyorum gelecekse kendiliğinden gelse melegim ya artık yoruldugumu hissediyorum.

CANIM VALLA AYNENElmaz:lmaz:lmaz:
EŞİMİN BİLE TAHLİL VERMESİNİ İSTEMEDİM ARTIK BİRAZ BIRAKACAĞIM :lepi::lepi:
İNSANI YORUYOR VE YIPRATIYOR:1ninca::1ninca::1ninca:

canisocum ben burdayım tatlım nasılsın bebişler ne alemde

slm canım nasılsın? herkes nerde yaa, nazar değmiş topiğe,
iyiyim canım sağol, bebişlerde iyiler teyzesi bulantıdan başka pek bişi yaptıkları yok :bbo:2 kilo vermişim neyle beslenecek minik sıpalar bilmemkaydirigubbakcemile3

liyadora canım hoşgeldin bi daha gitme olurmu.bebişlerin ikizmiş yine rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

Sağol bitanem.Sizlerden gelicek güzel haberlerin duacısıyım opuyorumnanaktan:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yeteriiim sen napıyon yavruuuumm en çok senle aymesi görüyodum sizde kayboldunuz anacım,
nerde bu millet!!!

slm kıslar canisocum ben burdayımopuyorumnanaktan

aymesiiiimm napıyon canım nasılsın? kimsecikler kalmamış anacım burda eskiden böylemiydi burası, bişeyler yazmaya zamanımız olmazdı şimdi 2 gündür aynı sayfayı okuyorum yaaaa :uhm:

aymesiiiimm napıyon canım nasılsın? kimsecikler kalmamış anacım burda eskiden böylemiydi burası, bişeyler yazmaya zamanımız olmazdı şimdi 2 gündür aynı sayfayı okuyorum yaaaa :uhm:

iyiyim canım çok şükür sende iyisindir inşallah
valla artık hiç eskisi kadar gelesim yok
bi zamanlar gelebilmek için bütün işlerimi koştur koştur yapıyodum
şimdi canım istemiyo artık sadece sizi merak ettiğim için geliyorum

bende iyiyim canım sağol, anlıyorum seni eski tadı yokki buranın bende sizleri merak ettiğim için giriyorum zaten

arkadaşlar anca toparlayabildim kendimi maalesef negatif sonucum anlamıyorum hala eşimin sperm değerleri düzeldi bende bi sorun yok 18 yumurta toplandı 8 tane döllendi 6 tane 1. kalite sigara içmedim kabız olmadım eşim bana bebek gibi baktı ama yine negatif ben pes ettim artık foruma da girmeyeceğim değerlerimizde sorun yok artık ne zaman nasipse o zaman olsun pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim negatif olan arkadaşlara da sabır diliyorum

hoşgeldin casper ama kızlar bu gün pek havalarında değiller baksanayerimseniben
haklılar herkeste bi umutsuzluk var yorulduk galiba bebek diye diye

sidelyam c anım rejimin hayırı olsun iyi kilo vermeler. benim doktorumda tüpbebeğe başlamadan önce sakın kilo alma zaten fazlan var mümkünsede ver verebildiğin kadar demişti. bende 75 kilodan 67.5 kiloya inmiştim canım. inşallah sonuu güzel olur şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…