Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım üzülme Şenizbencede zamana bırakın bak sorunda yokmuş demek ki tek sorun stres onun içinde bebeği bi müddet düşünmeyip oluruna bırakmakyerimseniben
bak o zaman nasıl bebişin gelecek:lepi:

liyadora canım hamiş olduğunu biliyodumd ikiz olduğunu yeni gördüm canım. allahım hayırlısı ile zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

canım bide aklıma gelmişken sormak istiyorum sen araştırmıştın rahim yetmezliği için kaçıncı hafta bakılması gerekiyo

canım benim seni hatırlıyorum benim aşılama zamalarımda sende aşılama oluyordun. yapılacak bişey yok demek doğal yoldan gelmek istiyor bebeğin biraz zamana bırak ben eminim sende bir gun buraya gelip tüp bebek sonrası hamiş kaldım diyeceksin hadi dön hayatına hayat herşeye rağmen süperrrrrrrrr

Sağol canım.opuyorumnanaktan
12. haftada başlaması gerek dr. un ölçüme..Senin tam vakti gelmiş,ihmal etme sakın..gerekirse serklaj yaptır muhakkak..benim daha 5 haftam var.12. haftaya gelir gelmez yaptırıcam serklajı...

yeteriiim sen napıyon yavruuuumm en çok senle aymesi görüyodum sizde kayboldunuz anacım,
nerde bu millet!!!
İYİLİK CANIM SENDEN NE HABER
YOK KIZ BEN BURALARDAYIM :hulya::hulya::hulya:

slm kıslar canisocum ben burdayımopuyorumnanaktan
BENDE BENDE BURADAYIM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slm kizlar
bende yeni geldim soyle bir gecmisi okuyayim dedim

HOŞ GELDİN CANIM NASILSIN

canım çok üzüldüm
çok geçmiş olsun
sonuç bleyse
ama bilki bir hayır vardır

rabim tekrarını yaşatmasın bundan sonra bekledğin sonuç pozif olur inşşşşş

güzel haberlerle gel inşallah...rabbim bebeğini sağ salim sana bağışlasın...

canzicim inşallah güzel haberlerle gelceksin canım ilk pıt pıtları duycaksın inşallah bugün rabbim herkese yaşatsın inşallah o duyguları
bu arada herkese günaydın kızlar

DUYUCAKSIN CNAIM İNŞALLAH BİZLEREDE GÜZEL HABERLERLE GELİCEKSİN HEMEN GEL BİZİ MERAKLANDIRMA.:CüvCüv:

amin canım amin :Saruboceq:işallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Günaydın arkadaşlar,a.s.
canzi canım çokkk tebrik ederim..opuyorumnanaktan

CANIM İNŞŞŞ GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN
AYIRLISIYA SAĞLIK HAYIRLI BİR EVLET NASİP ETSİN RABİM

hepinize güzel d,lekleriniz için çok teşekkür ediyorum birazdan çıkıcam iş yerinden 16,15 randevum eve geldiğimde sizlere haber veririm canlarım darısı sizlerin başına inşallah

canım bu bilgi benim işimede yarıyacak benimde erken doğmuştu 20 haftalık bende rahim ağzında hemde bu sefer miyomum var kesin serklaj yaptırmam gerekebilir canım allah hepimizin bebeklerini bize bağaşlasın canım

MAVıOJE arkadaşım üzme kendini zamanı gelmemiş demekki canın sağolsun olacak birgün bak kimler geldi kimler geçti burdan en olmaz diyen bebeğine kavuştu gün gelecek bizde bebeklerimize kavuşucağız sadece sabır gerekli biraz.RABBıM SABIR VERSıN EVLAT HASRETı ÇEKEN HERKESE

Herkese Slmlar arkadaşlar,
Canzicim hayırlı haberlerini bekliyoruz
Maviojecim,en yakın zamanda düzelecek herşey,bazen herşey ters gidiyo ama düzeliyor işte..
Ne demişler;gün ışığına en yakın zaman alacakaranlıktır diye..Son demleridir belkide kötü günlerin..
Pek pozitifim bugün
Çünküüü...Tedaviye başlıyorum gelecek ay,dün doktora gittim konuştum tarih belirledik.23-25 arası gidicem doktora tüpbebek tedavi başlangıcı için..
Dua edin kızlar nolur,bi gaza geldim bakalım ,hayırlısı artık:)
Herkese kucak dolusu sevgiler...

Hayırlı olsun tedavin
İnşallah sonunda pozitifi görürsün :Saruboceq:

canım benim inşallah pozitifliğin sonuna kadar gider ve kocaman bir pozitife dönüşür. büyük bir ihtimal bende diğer ay baslayacağım tedaviye devam edicem. hakkında hayırlısı olsun canım umarım bissürü yumusun olur

kısss SEVCAAANN hoşgeldin napıyosun nasılsın nerelerdesin anlat bakiiim

yüreğine sağlık
inşşşşşşş inşşşşşşşşş
rabim bu duaları karşılıksız bırakmasın inşşşşş

hayırlı olsun tedavin
sonu güzel olur inşşşşşş
rabim yardımcın olsun

canım özlemciğim inşş sende bu kez pozitfi göreceksin
innnşşşşş hepimiz koca göbüşlü olacağız

badem'in ikizleri mi oluyomuş :1shok:
Allahın işine bak
inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

evet allah kısmet ederse ikiz annesi olacak
inşşşşşşşşşşş sorunsuz bir hamişlik geçirirde mucizelerine kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…