arkadaşlar anca toparlayabildim kendimi maalesef negatif sonucum anlamıyorum hala eşimin sperm değerleri düzeldi bende bi sorun yok 18 yumurta toplandı 8 tane döllendi 6 tane 1. kalite sigara içmedim kabız olmadım eşim bana bebek gibi baktı ama yine negatif ben pes ettim artık foruma da girmeyeceğim değerlerimizde sorun yok artık ne zaman nasipse o zaman olsun pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim negatif olan arkadaşlara da sabır diliyorum
arkadaşlar anca toparlayabildim kendimi maalesef negatif sonucum anlamıyorum hala eşimin sperm değerleri düzeldi bende bi sorun yok 18 yumurta toplandı 8 tane döllendi 6 tane 1. kalite sigara içmedim kabız olmadım eşim bana bebek gibi baktı ama yine negatif ben pes ettim artık foruma da girmeyeceğim değerlerimizde sorun yok artık ne zaman nasipse o zaman olsun pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim negatif olan arkadaşlara da sabır diliyorum
liyadora canım hamiş olduğunu biliyodumd ikiz olduğunu yeni gördüm canım. allahım hayırlısı ile zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
canım bide aklıma gelmişken sormak istiyorum sen araştırmıştın rahim yetmezliği için kaçıncı hafta bakılması gerekiyo
İYİLİK CANIM SENDEN NE HABERyeteriiim sen napıyon yavruuuumm en çok senle aymesi görüyodum sizde kayboldunuz anacım,
nerde bu millet!!!
BENDE BENDE BURADAYIM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanslm kıslar canisocum ben burdayımopuyorumnanaktan
slm kizlar
bende yeni geldim soyle bir gecmisi okuyayim dedim
arkadaşlar anca toparlayabildim kendimi maalesef negatif sonucum anlamıyorum hala eşimin sperm değerleri düzeldi bende bi sorun yok 18 yumurta toplandı 8 tane döllendi 6 tane 1. Kalite sigara içmedim kabız olmadım eşim bana bebek gibi baktı ama yine negatif ben pes ettim artık foruma da girmeyeceğim değerlerimizde sorun yok artık ne zaman nasipse o zaman olsun pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim negatif olan arkadaşlara da sabır diliyorum
güzel haberlerle gel inşallah...rabbim bebeğini sağ salim sana bağışlasın...
canzicim inşallah güzel haberlerle gelceksin canım ilk pıt pıtları duycaksın inşallah bugün rabbim herkese yaşatsın inşallah o duyguları
bu arada herkese günaydın kızlar
DUYUCAKSIN CNAIM İNŞALLAH BİZLEREDE GÜZEL HABERLERLE GELİCEKSİN HEMEN GEL BİZİ MERAKLANDIRMA.:CüvCüv:
amin canım amin :Saruboceq:işallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Günaydın arkadaşlar,a.s.
canzi canım çokkk tebrik ederim..opuyorumnanaktan
CANIM İNŞŞŞ GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN
AYIRLISIYA SAĞLIK HAYIRLI BİR EVLET NASİP ETSİN RABİM
Sağol canım.opuyorumnanaktan
12. haftada başlaması gerek dr. un ölçüme..Senin tam vakti gelmiş,ihmal etme sakın..gerekirse serklaj yaptır muhakkak..benim daha 5 haftam var.12. haftaya gelir gelmez yaptırıcam serklajı...
Herkese Slmlar arkadaşlar,
Canzicim hayırlı haberlerini bekliyoruz
Maviojecim,en yakın zamanda düzelecek herşey,bazen herşey ters gidiyo ama düzeliyor işte..
Ne demişler;gün ışığına en yakın zaman alacakaranlıktır diye..Son demleridir belkide kötü günlerin..
Pek pozitifim bugün
Çünküüü...Tedaviye başlıyorum gelecek ay,dün doktora gittim konuştum tarih belirledik.23-25 arası gidicem doktora tüpbebek tedavi başlangıcı için..
Dua edin kızlar nolur,bi gaza geldim bakalım ,hayırlısı artık:)
Herkese kucak dolusu sevgiler...
Herkese Slmlar arkadaşlar,
Canzicim hayırlı haberlerini bekliyoruz
Maviojecim,en yakın zamanda düzelecek herşey,bazen herşey ters gidiyo ama düzeliyor işte..
Ne demişler;gün ışığına en yakın zaman alacakaranlıktır diye..Son demleridir belkide kötü günlerin..
Pek pozitifim bugün
Çünküüü...Tedaviye başlıyorum gelecek ay,dün doktora gittim konuştum tarih belirledik.23-25 arası gidicem doktora tüpbebek tedavi başlangıcı için..
Herkese kucak dolusu sevgiler...
mavioje arkadaşım üzme kendini zamanı gelmemiş demekki canın sağolsun olacak birgün bak kimler geldi kimler geçti burdan en olmaz diyen bebeğine kavuştu gün gelecek bizde bebeklerimize kavuşucağız sadece sabır gerekli biraz.rabbim sabır versin evlat hasreti çeken herkese
herkese slmlar arkadaşlar,
canzicim hayırlı haberlerini bekliyoruz
maviojecim,en yakın zamanda düzelecek herşey,bazen herşey ters gidiyo ama düzeliyor işte..
Ne demişler;gün ışığına en yakın zaman alacakaranlıktır diye..son demleridir belkide kötü günlerin..
Pek pozitifim bugün
çünküüü...tedaviye başlıyorum gelecek ay,dün doktora gittim konuştum tarih belirledik.23-25 arası gidicem doktora tüpbebek tedavi başlangıcı için..
herkese kucak dolusu sevgiler...
canım benim inşallah pozitifliğin sonuna kadar gider ve kocaman bir pozitife dönüşür. Büyük bir ihtimal bende diğer ay baslayacağım tedaviye devam edicem. Hakkında hayırlısı olsun canım umarım bissürü yumusun olur
hayırlı olsun tedavin
inşallah sonunda pozitifi görürsün :saruboceq:
kısss SEVCAAANN hoşgeldin napıyosun nasılsın nerelerdesin anlat bakiiim
badem'in ikizleri mi oluyomuş :1shok:
Allahın işine bak
inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?