evet allah kısmet ederse ikiz annesi olacak
inşşşşşşşşşşş sorunsuz bir hamişlik geçirirde mucizelerine kavuşur
Hayırlı olsun tedavin
İnşallah sonunda pozitifi görürsün :Saruboceq:
hayırlı olsun tedavin
sonu güzel olur inşşşşşş
rabim yardımcın olsun
canım benim inşallah pozitifliğin sonuna kadar gider ve kocaman bir pozitife dönüşür. büyük bir ihtimal bende diğer ay baslayacağım tedaviye devam edicem. hakkında hayırlısı olsun canım umarım bissürü yumusun olur
mrs gizmo rabbim yardımcın olsun inş kızlar ben çıkıyorum görevi devralın ltf her an yazamadım ama hep burdaydım sabahtan beri ..şimdilik hoşçakalın yarın görüşmek ümidiyle iyi akşamlar
yeterrrrr iyiyim canım turkbayragi
sen nasılsın
sen de olmasan bu topik kapanacak
çok teşekkürler kızlar,iyi dilekleriniz için,allah isteyen herkese en kısa sürede
bebiş nasip etsin inşallah..
:Saruboceq:[/QUOTAMİN CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Sağol canım.opuyorumnanaktan
12. haftada başlaması gerek dr. un ölçüme..Senin tam vakti gelmiş,ihmal etme sakın..gerekirse serklaj yaptır muhakkak..benim daha 5 haftam var.12. haftaya gelir gelmez yaptırıcam serklajı...
12. haftamı hım doktorda hiç bişi demedi ben sorayım mutlaka tamam canım tşk ederim çok sağolopuyorumnanaktan
canım şimdiden hayırlı olsun....herşey yolunda gitsin inşallah...Herkese Slmlar arkadaşlar,
Canzicim hayırlı haberlerini bekliyoruz
Maviojecim,en yakın zamanda düzelecek herşey,bazen herşey ters gidiyo ama düzeliyor işte..
Ne demişler;gün ışığına en yakın zaman alacakaranlıktır diye..Son demleridir belkide kötü günlerin..
Pek pozitifim bugün
Çünküüü...Tedaviye başlıyorum gelecek ay,dün doktora gittim konuştum tarih belirledik.23-25 arası gidicem doktora tüpbebek tedavi başlangıcı için..
Dua edin kızlar nolur,bi gaza geldim bakalım ,hayırlısı artık:)
Herkese kucak dolusu sevgiler...
üzüldüm canım ya:çok üzgünüm:arkadaşlar anca toparlayabildim kendimi maalesef negatif sonucum anlamıyorum hala eşimin sperm değerleri düzeldi bende bi sorun yok 18 yumurta toplandı 8 tane döllendi 6 tane 1. kalite sigara içmedim kabız olmadım eşim bana bebek gibi baktı ama yine negatif ben pes ettim artık foruma da girmeyeceğim değerlerimizde sorun yok artık ne zaman nasipse o zaman olsun pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim negatif olan arkadaşlara da sabır diliyorum
evet yine ikizlere hamileyim...:Saruboceq:BADEM'in ikizleri mi oluyomuş :1shok:
Allahın işine bak
ınşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
evet allah kısmet ederse ikiz annesi olacak
inşşşşşşşşşşş sorunsuz bir hamişlik geçirirde mucizelerine kavuşur
Merhaba arkadaşlar,
siteyi okuyucu olarak düzenli takip edenlerdenim.
yaklaşık 3 ay önce eşime semen analiz yaptırdık ve sonucunda 14 günlük perhiz sonucu 3 milyon sperm, a-%0, b%0, c%10, d-%90 sonucunu aldık.eğey sarsıcı oldu tabi.Başka bir yerde 5 günlük perhizle yaptırdık sayı 400.000'e düştü.3. kez semen analizinde ise yıkama sonrası 100.000 çıktı.Bu durum ikimizi de çok üzdü. Eşimle aramızda espri yapar hale geldik.Bir snraki analizde hiç bir şey çıkmayacak şeklinde. 2 hafta önce Kaan Aydos'a gittik.Normal yolla hamile kalma şansım olduğunu söyledi.Bana pek inandırıcı gelmedi ama tedaviyi denemekte fayda olduğuna kanaat getirdik. Eşim bir akşam bir sabah ilaç içiyor. (adlarını hatırlamıyorum endmol ve tri..??gibi bir şey sanırım, forumda da o ilaçları kullanan arkadaşlar olmuş) ilaçlar dışında keçiboynuzunu toz halinde tüketiyor ve ballı bir karışım yiyor. durumu buna benzer olup doğal yoldan hamile kalan arkadaşlar var mı aranızda? benim pek umudum yok.Aşılama ile şansımız olur mu? (ondan da pek umutlu değilim)...Sanırım bize tüp bebek yolları görünüyor...Bu arada ben de hiç bir sorun yok.adetimin 23. günü kan testi istemişti doktor horman değerlerim iyi çıkmıştı.(hatırladığım tek değer progestoron 17 idi sanırım) benzer durumda olan arkadaşlar belki yorum yazar...umarım isteyen herkes bebek sahibi olur...sevgiler.
Canım ben geçen sene eşimin sadece 600.bin spermi ile tüp bebekle ikizlere hamile kaldım.üstelik yumurtalık rezervim de çok düşük...
progesteron değerinin 17 olması gayet iyi..Aslında 21. gün bakılır..17 olması gayet iyi ve kaliteli yumurtladığının göstergesi...Benim 21. gün 10,85 çıkmıştı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?