Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
can_iso, hulya_1985, mrs.gizmo, ozlem82do, sevcangoksel+ MıLLET AŞAĞIDA NE YAPIYORSUNUZ
YUKARIYA GELıNDE TOPıK ŞANLAENSıBN

mrs gizmo rabbim yardımcın olsun inş kızlar ben çıkıyorum görevi devralın ltf her an yazamadım ama hep burdaydım sabahtan beri ..şimdilik hoşçakalın yarın görüşmek ümidiyle iyi akşamlar

Hayırlı olsun tedavin
İnşallah sonunda pozitifi görürsün :Saruboceq:

hayırlı olsun tedavin
sonu güzel olur inşşşşşş
rabim yardımcın olsun

çok teşekkürler kızlar,iyi dilekleriniz için,allah isteyen herkese en kısa sürede
bebiş nasip etsin inşallah..:Saruboceq:

yeterrrrr iyiyim canım turkbayragi
sen nasılsın
sen de olmasan bu topik kapanacak

iyiyim canım grip olmuştum atlatım ama
böbreklerim de kum ve iltahap var
birde idarar yolu enfekiyonu yeniledi yine
kış geldi yaaaaaaa havalar soğunca hep oluyor
ama ilaçlarla falan idare ediyorum

kızlar ben Çıkıyorum
herkese ıyı akŞamlar

12. haftamı hım doktorda hiç bişi demedi ben sorayım mutlaka tamam canım tşk ederim çok sağolopuyorumnanaktan

12. haftamı hım doktorda hiç bişi demedi ben sorayım mutlaka tamam canım tşk ederim çok sağolopuyorumnanaktan

bana da bir şey dememişti dr. um..Sonuç bebeklerim mezarda...mutlaka sor canım...her ultrasona girdiğinde ölçülsün muhakkak...

canım şimdiden hayırlı olsun....herşey yolunda gitsin inşallah...

üzüldüm canım ya:çok üzgünüm:
ama değerlerinizin iyi olması güzel...bence stresi bir kenara atıpta doğal yoldan deneseniz şansınız çok...
allah yardımcınız olsun...

sidelyacım hadi inş çabuk gider fazla kiloların..

kızlar hepinizi öpüyorum..
annemden geldiğimden beri pek keyfim yok daha..
giremiyorum pek fazla..

Merhaba arkadaşlar,
siteyi okuyucu olarak düzenli takip edenlerdenim.
yaklaşık 3 ay önce eşime semen analiz yaptırdık ve sonucunda 14 günlük perhiz sonucu 3 milyon sperm, a-%0, b%0, c%10, d-%90 sonucunu aldık.eğey sarsıcı oldu tabi.Başka bir yerde 5 günlük perhizle yaptırdık sayı 400.000'e düştü.3. kez semen analizinde ise yıkama sonrası 100.000 çıktı.Bu durum ikimizi de çok üzdü. Eşimle aramızda espri yapar hale geldik.Bir snraki analizde hiç bir şey çıkmayacak şeklinde. 2 hafta önce Kaan Aydos'a gittik.Normal yolla hamile kalma şansım olduğunu söyledi.Bana pek inandırıcı gelmedi ama tedaviyi denemekte fayda olduğuna kanaat getirdik. Eşim bir akşam bir sabah ilaç içiyor. (adlarını hatırlamıyorum endmol ve tri..??gibi bir şey sanırım, forumda da o ilaçları kullanan arkadaşlar olmuş) ilaçlar dışında keçiboynuzunu toz halinde tüketiyor ve ballı bir karışım yiyor. durumu buna benzer olup doğal yoldan hamile kalan arkadaşlar var mı aranızda? benim pek umudum yok.Aşılama ile şansımız olur mu? (ondan da pek umutlu değilim)...Sanırım bize tüp bebek yolları görünüyor...Bu arada ben de hiç bir sorun yok.adetimin 23. günü kan testi istemişti doktor horman değerlerim iyi çıkmıştı.(hatırladığım tek değer progestoron 17 idi sanırım) benzer durumda olan arkadaşlar belki yorum yazar...umarım isteyen herkes bebek sahibi olur...sevgiler.

BADEM'in ikizleri mi oluyomuş :1shok:
Allahın işine bak
ınşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
evet yine ikizlere hamileyim...:Saruboceq:
evet allah kısmet ederse ikiz annesi olacak
inşşşşşşşşşşş sorunsuz bir hamişlik geçirirde mucizelerine kavuşur

Sağol canım,Allahım en kısa zamanda sizin de yüzünüzü güldürür...:Saruboceq:

yojimbo hoşgeldin canım..
değerler çok iyi çıkmamış evet ama 14 günlük perhizde neyin nesi anlamadım..
sperm testinde en iyi sonucu almak için en az 3 en çok 5 günlük perhiz gerekiyor..
son test 400,000 mi.. bu değerle mi doğal yoldan hamile kalırsınız dedi kaan bey..
olmaz diyemeyiz tabi zamanı gelmişse önünde hiçbir engel duramaz ama bu durumda direk tüp bebek denirdi bana göre..
istersen son testinizi alt alta tüm değerleriyle yazarmısın..

Canım ben geçen sene eşimin sadece 600.bin spermi ile tüp bebekle ikizlere hamile kaldım.üstelik yumurtalık rezervim de çok düşük...
progesteron değerinin 17 olması gayet iyi..Aslında 21. gün bakılır..17 olması gayet iyi ve kaliteli yumurtladığının göstergesi...Benim 21. gün 10,85 çıkmıştı....

şu an ofisteyim.eve gidince değerlerin hepsini yazabilirim.ama morfolojiye bakamamışlar sayı az olduğu için (bilgi almak için Ankara genart'a gittik, Aysun Hanım sayı ne kadar düşük olursa olsun morfolojiye bakılabileceğini söyledi, sanırım semen analizi yaptırdığımız yerle ilgili teknik bir yetersizlikle ilgili bakılamaması).14 günlük perhiz benim şehir dışında olmamla ile ilgiliydi.okuduğum kadarıyla perhiz süresi arttıkça sayı da artıyor ama hareket ve sprm kalitesi düşüyor. gerçi bizim 5 günlük perhizle sayımız düştü evet ama harekette de artma olmadı...bu arada ben 30, eşim 39 yaşında...

Gözünüz aydın.Umarım bebeklerinize sağ salim kavuşmuşunuzdur...benim en büyük endişem tüp bebek için bir sorunum olmadığı halde kanserojen ilaçlar almak ve güvenebileceğimiz bir merkez seçebilmek...uzun ve sancılı bir yolculuk tüp bebek...başarı oranı yüksek, güvenilir bir merkez bulmak ve hazır hissetmek çok önemli. siz nerede yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…