şu an ofisteyim.eve gidince değerlerin hepsini yazabilirim.ama morfolojiye bakamamışlar sayı az olduğu için (bilgi almak için Ankara genart'a gittik, Aysun Hanım sayı ne kadar düşük olursa olsun morfolojiye bakılabileceğini söyledi, sanırım semen analizi yaptırdığımız yerle ilgili teknik bir yetersizlikle ilgili bakılamaması).14 günlük perhiz benim şehir dışında olmamla ile ilgiliydi.okuduğum kadarıyla perhiz süresi arttıkça sayı da artıyor ama hareket ve sprm kalitesi düşüyor. gerçi bizim 5 günlük perhizle sayımız düştü evet ama harekette de artma olmadı...bu arada ben 30, eşim 39 yaşında...
sizi gidi kaçak çiftçiler sizi tülişim nasılsın.bahçe işlerinde buraya pek uğramıyonuzlmaz:
nirdeee nirdeeeelülülülülülülülülülülülü
canım ağol bu gün daha iyiyim
dün dr gittim aslında grip tem çok beni rahatsız eden şey böbreklerim ve idrar yolu enfeksiyonum vardı onlarmış
dr ilaç vermişti iyi geldi çok şükür
şu an ofisteyim.eve gidince değerlerin hepsini yazabilirim.ama morfolojiye bakamamışlar sayı az olduğu için (bilgi almak için Ankara genart'a gittik, Aysun Hanım sayı ne kadar düşük olursa olsun morfolojiye bakılabileceğini söyledi, sanırım semen analizi yaptırdığımız yerle ilgili teknik bir yetersizlikle ilgili bakılamaması).14 günlük perhiz benim şehir dışında olmamla ile ilgiliydi.okuduğum kadarıyla perhiz süresi arttıkça sayı da artıyor ama hareket ve sprm kalitesi düşüyor. gerçi bizim 5 günlük perhizle sayımız düştü evet ama harekette de artma olmadı...bu arada ben 30, eşim 39 yaşında...
Gözünüz aydın.Umarım bebeklerinize sağ salim kavuşmuşunuzdur...benim en büyük endişem tüp bebek için bir sorunum olmadığı halde kanserojen ilaçlar almak ve güvenebileceğimiz bir merkez seçebilmek...uzun ve sancılı bir yolculuk tüp bebek...başarı oranı yüksek, güvenilir bir merkez bulmak ve hazır hissetmek çok önemli. siz nerede yaptırdınız?
canlarım ben geldim miniğimin kalbi pıt pıt diye atıyor yerleşim yeri olarakta güzel yerleşmiş dedi ama hep dinlenceksin kendini fazla yormucaksın dedi progeston hapı verdi 7. ayıma kadar kullanmaya devam edicem kontrollerimi 15 günde bir yapcak herhangi bir ağrım sıkıntım olduğu zaman işi bırakmamı söyledi şuan herşey yolunda ama önceki geçmişime bakarak tedbiri elden bırakmıyor doktorum oda şaşırdı ve çok sevindi en son beni tüp bebeğe yönlendirmişti çünkü yani anlıcağınız yatarak dinlenerek bir hamilelik geçireceğim allahım inşallah sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin
allahım en kısa zamanda hepinizeeeeeeee bebiş versin tüm dualarım sizlerle
sizi gidi kaçak çiftçiler sizi tülişim nasılsın.bahçe işlerinde buraya pek uğramıyonuzlmaz:
canım şimdiden hayırlı olsun....herşey yolunda gitsin inşallah...
B]
Merhaba arkadaşlar,
siteyi okuyucu olarak düzenli takip edenlerdenim.
yaklaşık 3 ay önce eşime semen analiz yaptırdık ve sonucunda 14 günlük perhiz sonucu 3 milyon sperm, a-%0, b%0, c%10, d-%90 sonucunu aldık.eğey sarsıcı oldu tabi.Başka bir yerde 5 günlük perhizle yaptırdık sayı 400.000'e düştü.3. kez semen analizinde ise yıkama sonrası 100.000 çıktı.Bu durum ikimizi de çok üzdü. Eşimle aramızda espri yapar hale geldik.Bir snraki analizde hiç bir şey çıkmayacak şeklinde. 2 hafta önce Kaan Aydos'a gittik.Normal yolla hamile kalma şansım olduğunu söyledi.Bana pek inandırıcı gelmedi ama tedaviyi denemekte fayda olduğuna kanaat getirdik. Eşim bir akşam bir sabah ilaç içiyor. (adlarını hatırlamıyorum endmol ve tri..??gibi bir şey sanırım, forumda da o ilaçları kullanan arkadaşlar olmuş) ilaçlar dışında keçiboynuzunu toz halinde tüketiyor ve ballı bir karışım yiyor. durumu buna benzer olup doğal yoldan hamile kalan arkadaşlar var mı aranızda? benim pek umudum yok.Aşılama ile şansımız olur mu? (ondan da pek umutlu değilim)...Sanırım bize tüp bebek yolları görünüyor...Bu arada ben de hiç bir sorun yok.adetimin 23. günü kan testi istemişti doktor horman değerlerim iyi çıkmıştı.(hatırladığım tek değer progestoron 17 idi sanırım) benzer durumda olan arkadaşlar belki yorum yazar...umarım isteyen herkes bebek sahibi olur...sevgiler.
oh çok şükür canzicim,demiştim sana senin şans döndü bi kez artık diyecanlarım ben geldim miniğimin kalbi pıt pıt diye atıyor yerleşim yeri olarakta güzel yerleşmiş dedi ama hep dinlenceksin kendini fazla yormucaksın dedi progeston hapı verdi 7. ayıma kadar kullanmaya devam edicem kontrollerimi 15 günde bir yapcak herhangi bir ağrım sıkıntım olduğu zaman işi bırakmamı söyledi şuan herşey yolunda ama önceki geçmişime bakarak tedbiri elden bırakmıyor doktorum oda şaşırdı ve çok sevindi en son beni tüp bebeğe yönlendirmişti çünkü yani anlıcağınız yatarak dinlenerek bir hamilelik geçireceğim allahım inşallah sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin
Canım ben geçen sene rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmalinden kaybettim bebeklerimi.2 meleğim de şimdi mezarda..
kardeşlerine hamileyim şu an...
İlk bebeklerime kocaeli tıp fakültesinde ,2. bebeklerime izmir kent hastanesinde yaptırdım..
kent hastanesinden çok memnun kaldım...
İlaçlar kansorejen değil sadece hormon ilaçları canım :)
Liyadoracım,herşey iyi olacak bu sefer inşallah :hulya:
Sen bize öğütler veriyor olacaksın ikiz bebeler büyütme konusundaalkisalkisalkis
kızlar ben geldim. çok uzun zaman oldu yazamayalı buraya. çalıştığım bölüm çalıştı ve çok fazla daha yoruluyoırum. ınternete girecek vaktim yok. Arada bakıp çıkıyorum işte... Sizler nasılsınız? Benim eşim gemiye gitti... Bugun 3.günümüz. şubat gibi de ben gidicem yanına işten çıkıp... Hafta sonu da gemi izmitteydi.orada kaldım ortama alışayım dedim. Güzel ortam bakalım hayırlısı.sizler nasılsınız? Var mı gelişmeler...
a:roflol::roflol::roflol::roflol::mymeka: gel diyoz sana o kadar
canım gözün aydıncanlarım ben geldim miniğimin kalbi pıt pıt diye atıyor yerleşim yeri olarakta güzel yerleşmiş dedi ama hep dinlenceksin kendini fazla yormucaksın dedi progeston hapı verdi 7. ayıma kadar kullanmaya devam edicem kontrollerimi 15 günde bir yapcak herhangi bir ağrım sıkıntım olduğu zaman işi bırakmamı söyledi şuan herşey yolunda ama önceki geçmişime bakarak tedbiri elden bırakmıyor doktorum oda şaşırdı ve çok sevindi en son beni tüp bebeğe yönlendirmişti çünkü yani anlıcağınız yatarak dinlenerek bir hamilelik geçireceğim allahım inşallah sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin
arada sende gelsene canim ozledukkk
cok gcemis olsun iye bendede var cok kotu birsey
bende 4 un yanina 1 i yanlislikla yazdiniz sanmistim
vay be nasil o kadar durabildi
bizimde 3 milyon sperm sayimiz ve baktilar morfolojiye
alti olmasi bisey ifade etmez
yaptirdiginiz yere bence ozellikle morfoloji istiyoruz diye soyleyin
normal yoldan zor ama imkansiz degil tabiki
sağol canım inşallah ALLAH isteyen herkese versin diye dua ediyorum hep sadece kendim için değil hepimiz için dua ediyorum hepcanım özlemciğim inşş sende bu kez pozitfi göreceksin
innnşşşşş hepimiz koca göbüşlü olacağız
canım benim ALLAHIN işine karışılmaz o ol derse olur her türlü ama durum bana pek iç açıcı gelmedi. bak ben kendimden örnek vereyim bizim en son aşılamada değerlerimiz. morfolojı çok iyi %49 felan. a%0 b%5 C%32 ve d %63 olması ve totalin 52 mil olmasına ragmen 1,5 yıldır korunmamıza ragmen 2 aşılama ve 1 tüp bebek negatif bence bir an evvel eger istiyorsanız tedaviye baslayın tabii bu size kalmış. umarım şifa olur yedikleri eşine sizde bebişinize kavuşursunuz.Merhaba arkadaşlar,
siteyi okuyucu olarak düzenli takip edenlerdenim.
yaklaşık 3 ay önce eşime semen analiz yaptırdık ve sonucunda 14 günlük perhiz sonucu 3 milyon sperm, a-%0, b%0, c%10, d-%90 sonucunu aldık.eğey sarsıcı oldu tabi.Başka bir yerde 5 günlük perhizle yaptırdık sayı 400.000'e düştü.3. kez semen analizinde ise yıkama sonrası 100.000 çıktı.Bu durum ikimizi de çok üzdü. Eşimle aramızda espri yapar hale geldik.Bir snraki analizde hiç bir şey çıkmayacak şeklinde. 2 hafta önce Kaan Aydos'a gittik.Normal yolla hamile kalma şansım olduğunu söyledi.Bana pek inandırıcı gelmedi ama tedaviyi denemekte fayda olduğuna kanaat getirdik. Eşim bir akşam bir sabah ilaç içiyor. (adlarını hatırlamıyorum endmol ve tri..??gibi bir şey sanırım, forumda da o ilaçları kullanan arkadaşlar olmuş) ilaçlar dışında keçiboynuzunu toz halinde tüketiyor ve ballı bir karışım yiyor. durumu buna benzer olup doğal yoldan hamile kalan arkadaşlar var mı aranızda? benim pek umudum yok.Aşılama ile şansımız olur mu? (ondan da pek umutlu değilim)...Sanırım bize tüp bebek yolları görünüyor...Bu arada ben de hiç bir sorun yok.adetimin 23. günü kan testi istemişti doktor horman değerlerim iyi çıkmıştı.(hatırladığım tek değer progestoron 17 idi sanırım) benzer durumda olan arkadaşlar belki yorum yazar...umarım isteyen herkes bebek sahibi olur...sevgiler.
canım gözün aydın .olsun sağlıklı olsunda sağ sağlim kucagına alda yatarsın bol bol bişşeycik olmas .canlarım ben geldim miniğimin kalbi pıt pıt diye atıyor yerleşim yeri olarakta güzel yerleşmiş dedi ama hep dinlenceksin kendini fazla yormucaksın dedi progeston hapı verdi 7. ayıma kadar kullanmaya devam edicem kontrollerimi 15 günde bir yapcak herhangi bir ağrım sıkıntım olduğu zaman işi bırakmamı söyledi şuan herşey yolunda ama önceki geçmişime bakarak tedbiri elden bırakmıyor doktorum oda şaşırdı ve çok sevindi en son beni tüp bebeğe yönlendirmişti çünkü yani anlıcağınız yatarak dinlenerek bir hamilelik geçireceğim allahım inşallah sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin
kıs kaçakk nerdesin sen bakayım kocişin gelince ugramaz oldun hımmmmmmm seni seni özletme canım benimkızlar ben geldim. çok uzun zaman oldu yazamayalı buraya. çalıştığım bölüm çalıştı ve çok fazla daha yoruluyoırum. Internete girecek vaktim yok. Arada bakıp çıkıyorum işte... Sizler nasılsınız? Benim eşim gemiye gitti... Bugun 3.günümüz. şubat gibi de ben gidicem yanına işten çıkıp... Hafta sonu da gemi izmitteydi.orada kaldım ortama alışayım dedim. Güzel ortam bakalım hayırlısı.sizler nasılsınız? Var mı gelişmeler...
Günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?