Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

morfolojiyle ilgili sayı 5 milyonun altındaysa bakılmıyor diye biliyorum..
perhiz süresi dediğim gibi olmalıymış..
şu an ki durum tüp bebek tedavisi için uygun beklemek istemiyorsanız iyi bir merkezle görüşmeniz gerekiyor..
tüp tedavisi oldukça zorlu bir süreç haklısın ama yapılması gereken buysa denemeliyiz..
hakkınızda hayırlısı olsun..
inş zamanı gelmiştir de fazla bekletmez bebeğiniz sizi..

canlarım ben geldim miniğimin kalbi pıt pıt diye atıyor yerleşim yeri olarakta güzel yerleşmiş dedi ama hep dinlenceksin kendini fazla yormucaksın dedi progeston hapı verdi 7. ayıma kadar kullanmaya devam edicem kontrollerimi 15 günde bir yapcak herhangi bir ağrım sıkıntım olduğu zaman işi bırakmamı söyledi şuan herşey yolunda ama önceki geçmişime bakarak tedbiri elden bırakmıyor doktorum oda şaşırdı ve çok sevindi en son beni tüp bebeğe yönlendirmişti çünkü yani anlıcağınız yatarak dinlenerek bir hamilelik geçireceğim allahım inşallah sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin
allahım en kısa zamanda hepinizeeeeeeee bebiş versin tüm dualarım sizlerle

nirdeee nirdeeeelülülülülülülülülülülülü

arada sende gelsene canim ozledukkk
canım ağol bu gün daha iyiyim
dün dr gittim aslında grip tem çok beni rahatsız eden şey böbreklerim ve idrar yolu enfeksiyonum vardı onlarmış
dr ilaç vermişti iyi geldi çok şükür

cok gcemis olsun iye bendede var cok kotu birsey

bende 4 un yanina 1 i yanlislikla yazdiniz sanmistim
vay be nasil o kadar durabildi
bizimde 3 milyon sperm sayimiz ve baktilar morfolojiye
alti olmasi bisey ifade etmez
yaptirdiginiz yere bence ozellikle morfoloji istiyoruz diye soyleyin
normal yoldan zor ama imkansiz degil tabiki

Canım ben geçen sene rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmalinden kaybettim bebeklerimi.2 meleğim de şimdi mezarda..

kardeşlerine hamileyim şu an...
ılk bebeklerime kocaeli tıp fakültesinde ,2. bebeklerime izmir kent hastanesinde yaptırdım..
kent hastanesinden çok memnun kaldım...

ılaçlar kansorejen değil sadece hormon ilaçları canım :)

Son düzenleyen: Moderatör:

canım günde kaç kez söyledi dr progesteron hapını ? Hayırlısı olsun tekrar opuyorumnanaktan

slm kıslar nasılsınız?umarım hepiniz iyisinizdir
ne var ne yok uzun zamandır giremedim
6,5 aylık olduk çok şükür..kızım oluyor haber vermek istedim
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
inanın sürekli dualarımdasınız

sizi gidi kaçak çiftçiler sizi tülişim nasılsın.bahçe işlerinde buraya pek uğramıyonuzlmaz:

canım görmedim mesajını ya kusura bakma..
bal alıntı yapmasa yine görmicektim herhalde..
eğlenceli geliyor bana çiftlik vakit geçiriyorum işte canım..
komşum ol kızım oynuyosan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

canancım gözün aydın çok sevindim..
inş sonuna kadar herşey yolunda gider..
sağ salim kucağına al canım sende herkes gibi..

sabina Allah bağışlasın kızın olcak demek..
sağ salim kucağına al sende canım..

kızlar ben geldim. çok uzun zaman oldu yazamayalı buraya. çalıştığım bölüm çalıştı ve çok fazla daha yoruluyoırum. Internete girecek vaktim yok. Arada bakıp çıkıyorum işte... Sizler nasılsınız? Benim eşim gemiye gitti... Bugun 3.günümüz. şubat gibi de ben gidicem yanına işten çıkıp... Hafta sonu da gemi izmitteydi.orada kaldım ortama alışayım dedim. Güzel ortam bakalım hayırlısı.sizler nasılsınız? Var mı gelişmeler...

Merhaba,
Hoşgeldin aramıza,
Eşlerde problem olunca insan daha bi kapana kısılmış hissediyo kendini,üzüntünü ona da belli etmemen gerek çünkü,anlıyorum seni
Ama herşey iyi olacak,ne mucizeler oluyor sonuçta,ya da mucizeler olmasa bile hala iyi doktorlar var:)
buyrunnnnnnnnn
14günlük perhiz sonucu,hız değerlerinin öyle kötü çıkması normal gibi geldi;mesela 5günlük perhiz sonrası daha iyi çıkmıştır heralde diye düşünüyorum
Sayı perhiz günü ile doğru orantılı,hız ters orantılı diye biliyorum
Sevgiler...

oh çok şükür canzicim,demiştim sana senin şans döndü bi kez artık diye:teytey:

Liyadoracım,herşey iyi olacak bu sefer inşallah :hulya:
Sen bize öğütler veriyor olacaksın ikiz bebeler büyütme konusundaalkisalkisalkis

Liyadoracım,herşey iyi olacak bu sefer inşallah :hulya:
Sen bize öğütler veriyor olacaksın ikiz bebeler büyütme konusundaalkisalkisalkis

Canım çok sağol,inşallah herşey yolunda gider hepimiz içinopuyorumnanaktan :Saruboceq:

Arkadaşlar,bu arada Nevro nun selamı var..Bebişi şu an henüz 23. günlük..Çok uykusuz kalıyormuş.Daha loğusalık annecik...:asigim:

hoş geldin canım

:mymeka: gel diyoz sana o kadar
a:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım gözün aydın
darısı sağlıcaka kucaklamaya olsun inşşşşşşş

sağol canım dikkat ediyorum ama
kışgeldi etkileniyor

canım özlemciğim inşş sende bu kez pozitfi göreceksin
innnşşşşş hepimiz koca göbüşlü olacağız
sağol canım inşallah ALLAH isteyen herkese versin diye dua ediyorum hep sadece kendim için değil hepimiz için dua ediyorum hep
canım benim ALLAHIN işine karışılmaz o ol derse olur her türlü ama durum bana pek iç açıcı gelmedi. bak ben kendimden örnek vereyim bizim en son aşılamada değerlerimiz. morfolojı çok iyi %49 felan. a%0 b%5 C%32 ve d %63 olması ve totalin 52 mil olmasına ragmen 1,5 yıldır korunmamıza ragmen 2 aşılama ve 1 tüp bebek negatif bence bir an evvel eger istiyorsanız tedaviye baslayın tabii bu size kalmış. umarım şifa olur yedikleri eşine sizde bebişinize kavuşursunuz.
canım gözün aydın .olsun sağlıklı olsunda sağ sağlim kucagına alda yatarsın bol bol bişşeycik olmas .
kıs kaçakk nerdesin sen bakayım kocişin gelince ugramaz oldun hımmmmmmm seni seni özletme canım benim
Günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan

gunaydın canım
gunaydın kıslarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…