- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
arkadaşlar anca toparlayabildim kendimi maalesef negatif sonucum anlamıyorum hala eşimin sperm değerleri düzeldi bende bi sorun yok 18 yumurta toplandı 8 tane döllendi 6 tane 1. kalite sigara içmedim kabız olmadım eşim bana bebek gibi baktı ama yine negatif ben pes ettim artık foruma da girmeyeceğim değerlerimizde sorun yok artık ne zaman nasipse o zaman olsun pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim negatif olan arkadaşlara da sabır diliyorum
Canım çok sağol,inşallah herşey yolunda gider hepimiz içinopuyorumnanaktan :Saruboceq:
Arkadaşlar,bu arada Nevro nun selamı var..Bebişi şu an henüz 23. günlük..Çok uykusuz kalıyormuş.Daha loğusalık annecik...:asigim:
canlarım ben geldim miniğimin kalbi pıt pıt diye atıyor yerleşim yeri olarakta güzel yerleşmiş dedi ama hep dinlenceksin kendini fazla yormucaksın dedi progeston hapı verdi 7. ayıma kadar kullanmaya devam edicem kontrollerimi 15 günde bir yapcak herhangi bir ağrım sıkıntım olduğu zaman işi bırakmamı söyledi şuan herşey yolunda ama önceki geçmişime bakarak tedbiri elden bırakmıyor doktorum oda şaşırdı ve çok sevindi en son beni tüp bebeğe yönlendirmişti çünkü yani anlıcağınız yatarak dinlenerek bir hamilelik geçireceğim allahım inşallah sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin
allahım en kısa zamanda hepinizeeeeeeee bebiş versin tüm dualarım sizlerle
bana da bir şey dememişti dr. um..Sonuç bebeklerim mezarda...mutlaka sor canım...her ultrasona girdiğinde ölçülsün muhakkak...
günaydın kıslar:hulya:
canım günde kaç kez söyledi dr progesteron hapını ? Hayırlısı olsun tekrar opuyorumnanaktan
canancım gözün aydın çok sevindim..
inş sonuna kadar herşey yolunda gider..
sağ salim kucağına al canım sende herkes gibi..
oh çok şükür canzicim,demiştim sana senin şans döndü bi kez artık diye:teytey:
a:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım gözün aydın
darısı sağlıcaka kucaklamaya olsun inşşşşşşş
canım gözün aydın .olsun sağlıklı olsunda sağ sağlim kucagına alda yatarsın bol bol bişşeycik olmas
canım çok şükür pıtpıtlarıda duymuşsun her şey böyle güzel ve yolunda giderde sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
bende progeston kullanıyorum fitil olarak alıyorum. yumurta toplamadan 2.5 aya kadar gün 3 kez ikişer tane verdi sonra birer taneye düşürdü. 4. ya kadarda günde 2 tane 5. aya kadarda günde 1 tane olacakmış. 5 ay bitene kadar kullanacakmışım bende
Doruk Serhan koymuşlar canıma.s canım. ayyyy ne güzel meleği kucağında şimdi allahım hepimize nasip etsin biraz alışsın anneliğe gelmeye başlar heralde. adını ne koymuşlar canım biliyomusun merak ettim opuyorumnanaktan
sanırım vajinal ultrasonla :sm_confused:tamam canım mutlaka sorucam. ultrasyonlamı ölçülüyo alttan değil yani ha
günaydınlar herkeseee...
ayrıca nevrosky sağlıkla büyütsün bebeğini ama o kadar hamile olmadan önce yazdı hamile kaldı ortdan kayboldu bir günde olsa fırsat bulup yazmalıydı kanımca... ben nerdeyse 9 ay yattım annemden ordan burdan nete girip takip ettim hep aklım burdaydı yeni haber varmı hala bile sık yazmasamda takip ediyorum hatta ve hatta laptopum çalındı şuanda yine annemden bağlanıyrum nete ...
Nesrin cim demek karar verdin hayırlısı olsun zor ya denizci eşi olmak zor alt komşumunda denizci 6 ayda bir görüyo(
özlemcim hayırlsıı olsun inşallahhh 2. tedavinde pozitif pozitiffff görürsün cnmmm
casper nasılsın cnm bebişş nasıl annesi büyüyomu ??
mavioje herşeyde hayır vardır cnm lütfen isyan etme [/her zamn anlatıyorum anlatıcamda tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım evt ama ne oldu kaybettim 5.5 aylık tutmasaydı o kadar üzülmezdim ama buna bile isyan etmedim ve 9 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şimdi kuzum kucağıma Rabbim ömürler versin.. ınşallahhh sizlerde tez zamanda yorucu ama çokkkkk güzel bu duyguyu yaşarsınızCOLOR]
Kasılmaları önlüyormuş sanırım..Ben de ilerleyen haftalarda haftada 2 kez proluton dept iğne yaptırmayı düşünüyorum..canım çok teşekkür ederim hepiminki hayırlı olsun allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin sabah 1 akşam 2 tane almamı istedi şimdilik böyle sonra belki dozunu değiştirir 7.ayıma kadar kullanmaya devam etmemi istedi
CANIM YA ÇOK SEVİNDİM...canlarım ben geldim miniğimin kalbi pıt pıt diye atıyor yerleşim yeri olarakta güzel yerleşmiş dedi ama hep dinlenceksin kendini fazla yormucaksın dedi progeston hapı verdi 7. ayıma kadar kullanmaya devam edicem kontrollerimi 15 günde bir yapcak herhangi bir ağrım sıkıntım olduğu zaman işi bırakmamı söyledi şuan herşey yolunda ama önceki geçmişime bakarak tedbiri elden bırakmıyor doktorum oda şaşırdı ve çok sevindi en son beni tüp bebeğe yönlendirmişti çünkü yani anlıcağınız yatarak dinlenerek bir hamilelik geçireceğim allahım inşallah sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin
allahım en kısa zamanda hepinizeeeeeeee bebiş versin tüm dualarım sizlerle
bizde nerde diyorduk bu kız...kızlar ben geldim. çok uzun zaman oldu yazamayalı buraya. çalıştığım bölüm çalıştı ve çok fazla daha yoruluyoırum. Internete girecek vaktim yok. Arada bakıp çıkıyorum işte... Sizler nasılsınız? Benim eşim gemiye gitti... Bugun 3.günümüz. şubat gibi de ben gidicem yanına işten çıkıp... Hafta sonu da gemi izmitteydi.orada kaldım ortama alışayım dedim. Güzel ortam bakalım hayırlısı.sizler nasılsınız? Var mı gelişmeler...
canım ya senin işinde çok zor...allah yardımcın olsun...aytaşı hakkında bir bilgim yok...slm kızlar..........ben tembel biri olaraktan anca kalktım bu adet düzensizliği hayatımada müdahele eder oldu verdiğim kiloları tekrar almaya başladım kıllarımda kalınlaşıyor...en son temmuzda gitmiştim dr. tahlildi muayeneydi herşey normal aşırı yumurtlamadan oluyor düzensizliğin dedi bende kilolardan kıllardann bahsettim normal dedi herhangi bir tedavi önermedi ne biçim iş anlamadım hangi dr gitsem aynı sonuç verdikleri sadece doğum kontrol hapı onuda ben kullanamıyorum ne yapcam ben bu düzensizlikle anlamaz oldum....en iyisi bitki çaylarına başlayayım düzenli olarak belki aldığım kilolarıda tekrar veririm tabi oburluğumdanda vazgeçersem midem şiş herzaman ama devamlı birşeyler yemek istiyorum suyla bastırıyorum ama yinede kilo alıyorum adet düzensizliğinden..........kızlarrrrrrr varmı benim için bir çözüm yolu bilen tavsiye lütfen bende arşatırıyorum geçenlerde gördüm aytaşı diye bi taş varmış faydası çok sizlerden kullanan varmı acep ?
sorununuz ne...ne sormak istiyorsanız sorun...hülyacım günaydın ben hiç iyi deilim bana burda hiç kimse yardımcı olmuyo yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?