Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim lutfen kendini birakma demkki hersey normalse ve olmuyorsa demekki daha zamani gelmemis allahim insallah en yakin zamanda hepimize bu duyguyu tattirir

a.s canım. ayyyy ne güzel meleği kucağında şimdi allahım hepimize nasip etsin biraz alışsın anneliğe gelmeye başlar heralde. adını ne koymuşlar canım biliyomusun merak ettim opuyorumnanaktan

canım çok şükür pıtpıtlarıda duymuşsun her şey böyle güzel ve yolunda giderde sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

bende progeston kullanıyorum fitil olarak alıyorum. yumurta toplamadan 2.5 aya kadar gün 3 kez ikişer tane verdi sonra birer taneye düşürdü. 4. ya kadarda günde 2 tane 5. aya kadarda günde 1 tane olacakmış. 5 ay bitene kadar kullanacakmışım bende

günaydınlar herkeseee...
ayrıca nevrosky sağlıkla büyütsün bebeğini ama o kadar hamile olmadan önce yazdı hamile kaldı ortdan kayboldu bir günde olsa fırsat bulup yazmalıydı kanımca... ben nerdeyse 9 ay yattım annemden ordan burdan nete girip takip ettim hep aklım burdaydı yeni haber varmı hala bile sık yazmasamda takip ediyorum hatta ve hatta laptopum çalındı şuanda yine annemden bağlanıyrum nete ...

Nesrin cim demek karar verdin hayırlısı olsun zor ya denizci eşi olmak zor alt komşumunda denizci 6 ayda bir görüyo (

özlemcim hayırlsıı olsun inşallahhh 2. tedavinde pozitif pozitiffff görürsün cnmmm

casper nasılsın cnm bebişş nasıl annesi büyüyomu ??

mavioje herşeyde hayır vardır cnm lütfen isyan etme [/her zamn anlatıyorum anlatıcamda tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım evt ama ne oldu kaybettim 5.5 aylık tutmasaydı o kadar üzülmezdim ama buna bile isyan etmedim ve 9 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şimdi kuzum kucağıma Rabbim ömürler versin.. ınşallahhh sizlerde tez zamanda yorucu ama çokkkkk güzel bu duyguyu yaşarsınızCOLOR]

istanbulda yağmur var arkadaşlar cama yağmur damlalrı vuruyo çok romantik bi ortam ama ne yazıkki ben işteyim şimdi evde olucaktımki ahhhhhh ahhhhhhhhhh:çok üzgünüm:

canım günde kaç kez söyledi dr progesteron hapını ? Hayırlısı olsun tekrar opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim hepiminki hayırlı olsun allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin sabah 1 akşam 2 tane almamı istedi şimdilik böyle sonra belki dozunu değiştirir 7.ayıma kadar kullanmaya devam etmemi istedi

canancım gözün aydın çok sevindim..
inş sonuna kadar herşey yolunda gider..
sağ salim kucağına al canım sende herkes gibi..

canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda darısı başına canım allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

oh çok şükür canzicim,demiştim sana senin şans döndü bi kez artık diye:teytey:

canım evet senin bana şansın döndü demen varya beni o kadar motive etti ki o kadar mutlu ettiki kendimi çok iyi hissettim canım allahım inşallah en kısa zamanda sanada nasip edecek olmayan isteyen herkese versin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

a:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım gözün aydın
darısı sağlıcaka kucaklamaya olsun inşşşşşşş

çok teşekkürler canım darısı sizlerin başına inşallah allahım tez zamanda bebşlerinizi göndersin canım

canım gözün aydın .olsun sağlıklı olsunda sağ sağlim kucagına alda yatarsın bol bol bişşeycik olmas

canım çok teşekkürler allah razı olasun güzel dilekleriniz için allahım inşallah en kısa zamanda sizlerede göstersin senin içinde ben yaklaştığına inanıyorum canım

canım teşekkürler hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum bende hapı kullanmaya başladım sabah 1 tane akşam 2 tane bakalım inşallah önce allahımın izniyle sonra doktorların yardımıyla bebşlerimizi kucağımza alacağız canım

yabanumm gülüm beniimmm repte yazını okudumm sen konuştunmuu eşinlee izin aldınmıııııııııııı

slm kızlar..........ben tembel biri olaraktan anca kalktım bu adet düzensizliği hayatımada müdahele eder oldu verdiğim kiloları tekrar almaya başladım kıllarımda kalınlaşıyor...en son temmuzda gitmiştim dr. tahlildi muayeneydi herşey normal aşırı yumurtlamadan oluyor düzensizliğin dedi bende kilolardan kıllardann bahsettim normal dedi herhangi bir tedavi önermedi ne biçim iş anlamadım hangi dr gitsem aynı sonuç verdikleri sadece doğum kontrol hapı onuda ben kullanamıyorum ne yapcam ben bu düzensizlikle anlamaz oldum....en iyisi bitki çaylarına başlayayım düzenli olarak belki aldığım kilolarıda tekrar veririm tabi oburluğumdanda vazgeçersem midem şiş herzaman ama devamlı birşeyler yemek istiyorum suyla bastırıyorum ama yinede kilo alıyorum adet düzensizliğinden..........kızlarrrrrrr varmı benim için bir çözüm yolu bilen tavsiye lütfen bende arşatırıyorum geçenlerde gördüm aytaşı diye bi taş varmış faydası çok sizlerden kullanan varmı acep ?

ecemnur iye öyle diyon kız sana kim yardımcı olmuyo ....önceden olsa sitem etsen neyse o zamanlar topik hep dolu oluyordu ama şimdi eskisi gibi değil hiç birimiz doğru düzgün uğramıyoruz bile söyle bakalım derdin neymiş

canzi rabbim sana bize doğum hikayeni anlattığın günleride gösterir inşallahhhh sağlıklı hayırlı bir evladın olur umarım..........
özlemcim tedaviyemi başlıyosun kız inşallah bu sefer pozitifi görürsün canım sende hamileler kervanına katılırsın güzelim.........
yağmurcan sana katılıyorum zanlımca bir tek sen çıktın kız hayırlı bu topikten ayrılmayan hep uğrayıp slm verip haber veren allah herşeyi gönlüne göre versin bebeğin sağlıklı şekilde büysün emii nasıl dua ama...........
yetercim geç ooldu ama geçmiş olsun kızzz......
nan balkafa bir uğrayıp kaçıyon hemen gız artıkın seni diğer topiklerdede göremiyom hayırdır girmiyonmu artıkın fazla nete

gunaydinlar herkese:))))))gelen olursa ve gunaydin yazanlara
kis gelmeye basladi spermcikler biraz duzelir belkide kizlar yazin etkisi cikti uc ay once sonbahardi insallah artis olur ve armizdan birkacimiz daha anne olur

ozlem insallah bebegini kucagina alirsin canim bu sefer
canzi gozunuz aydin insallah hersey yolunda gider
kizlar liyadorayi unutmayin bakin hamile ve aramizda
bencede insanlar yasadigi sikintili gunleri cabuk unutuyorlar bunun bi adi vardir ama ben soyleyemiycem canlarim(demekki sonucta bi site diye dusunuluyor)
allahim bizlerede nasip etsin

Günaydın arkadaşlara.s.
a.s canım. ayyyy ne güzel meleği kucağında şimdi allahım hepimize nasip etsin biraz alışsın anneliğe gelmeye başlar heralde. adını ne koymuşlar canım biliyomusun merak ettim opuyorumnanaktan
Doruk Serhan koymuşlar canım
tamam canım mutlaka sorucam. ultrasyonlamı ölçülüyo alttan değil yani ha
sanırım vajinal ultrasonla :sm_confused:

Yağmurcum senin şartlarınla Nevro nun şartları bir olmayabilir..Nevro hamileliğinin ilerleyen aylarında giremedi bazı sağlık sorunlarından dolayı...Bir de eşi yasaklamıştı..iş yerinde de yasaklanmıştı ki anca akşamları girebiliyordu evden..Demek ki sana interneti yasaklayan biri olmamış..Nevro hamileliğinde aşırı kilo aldı,vücudu su topladı..Telefonla konuşurken bile nefes nefeseydi..Çok zor konuşuyordu yani...O annesine gidebilicek durumda olmayabilir belki senin gibi..Değil mi ?
Önyargılı olmamak lazım kişinin içinde bulunduğu bazı şartları bilmeden....

Kasılmaları önlüyormuş sanırım..Ben de ilerleyen haftalarda haftada 2 kez proluton dept iğne yaptırmayı düşünüyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:

CANIM YA ÇOK SEVİNDİM...
sonuna kadar herşey yolunda gider inşallah...

bizde nerde diyorduk bu kız...
hakkında hayırlısı olsun canım...

canım ya senin işinde çok zor...allah yardımcın olsun...aytaşı hakkında bir bilgim yok...

hülyacım günaydın ben hiç iyi deilim bana burda hiç kimse yardımcı olmuyo yeniyim
sorununuz ne...ne sormak istiyorsanız sorun...
bilen arkadaşlar cevap verecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…