canım ne yapayım ev işleri uğraşıp duruyorum işte...fadik canim sen neler yapiyorsun senide goremiyoruz artik eskisi gibi
slm kızlar..........ben tembel biri olaraktan anca kalktım bu adet düzensizliği hayatımada müdahele eder oldu verdiğim kiloları tekrar almaya başladım kıllarımda kalınlaşıyor...en son temmuzda gitmiştim dr. tahlildi muayeneydi herşey normal aşırı yumurtlamadan oluyor düzensizliğin dedi bende kilolardan kıllardann bahsettim normal dedi herhangi bir tedavi önermedi ne biçim iş anlamadım hangi dr gitsem aynı sonuç verdikleri sadece doğum kontrol hapı onuda ben kullanamıyorum ne yapcam ben bu düzensizlikle anlamaz oldum....en iyisi bitki çaylarına başlayayım düzenli olarak belki aldığım kilolarıda tekrar veririm tabi oburluğumdanda vazgeçersem midem şiş herzaman ama devamlı birşeyler yemek istiyorum suyla bastırıyorum ama yinede kilo alıyorum adet düzensizliğinden..........kızlarrrrrrr varmı benim için bir çözüm yolu bilen tavsiye lütfen bende arşatırıyorum geçenlerde gördüm aytaşı diye bi taş varmış faydası çok sizlerden kullanan varmı acep ?
ozlem insallah bebegini kucagina alirsin canim bu sefer
canzi gozunuz aydin insallah hersey yolunda gider
kizlar liyadorayi unutmayin bakin hamile ve aramizda
bencede insanlar yasadigi sikintili gunleri cabuk unutuyorlar bunun bi adi vardir ama ben soyleyemiycem canlarim(demekki sonucta bi site diye dusunuluyor)
allahim bizlerede nasip etsin
selam kızlar
hayret bugün günlerden beridir ilk defa bir iki sayfacıkta olsa geçmiş birikmiş:) sevindim
canım ne yapayım ev işleri uğraşıp duruyorum işte...
eskisi gibi gelemiyorum çünkü kayınpederim ve görümcem burdalar...
memleketten gelmişlerdi...
görümcem akşamaları yatıya hep ben de kalıyor..kayınpederim de eltimlerde...
gündüzler çok kısa iş güç ancak yetiştiriyorum...
ayriyeten kayın pederin yanına da uğramam gerekiyor...
akşamlarıda dediğim gibi bede kalalanlar var...
anlıyacağın düzenim çok bozuldu...
ama ne yapalım sağlık olsun...
selam kizlar nasilsiniz
Günaydın arkadaşlara.s.
Doruk Serhan koymuşlar canım
sanırım vajinal ultrasonla :sm_confused:
Yağmurcum senin şartlarınla Nevro nun şartları bir olmayabilir..Nevro hamileliğinin ilerleyen aylarında giremedi bazı sağlık sorunlarından dolayı...Bir de eşi yasaklamıştı..iş yerinde de yasaklanmıştı ki anca akşamları girebiliyordu evden..Demek ki sana interneti yasaklayan biri olmamış..Nevro hamileliğinde aşırı kilo aldı,vücudu su topladı..Telefonla konuşurken bile nefes nefeseydi..Çok zor konuşuyordu yani...O annesine gidebilicek durumda olmayabilir belki senin gibi..Değil mi ?
Önyargılı olmamak lazım kişinin içinde bulunduğu bazı şartları bilmeden....
Kasılmaları önlüyormuş sanırım..Ben de ilerleyen haftalarda haftada 2 kez proluton dept iğne yaptırmayı düşünüyorum..
canım çok teşekkür ederim hepiminki hayırlı olsun allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin sabah 1 akşam 2 tane almamı istedi şimdilik böyle sonra belki dozunu değiştirir 7.ayıma kadar kullanmaya devam etmemi istedi
canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda darısı başına canım allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
canım evet senin bana şansın döndü demen varya beni o kadar motive etti ki o kadar mutlu ettiki kendimi çok iyi hissettim canım allahım inşallah en kısa zamanda sanada nasip edecek olmayan isteyen herkese versin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
çok teşekkürler canım darısı sizlerin başına inşallah allahım tez zamanda bebşlerinizi göndersin canım
canım çok teşekkürler allah razı olasun güzel dilekleriniz için allahım inşallah en kısa zamanda sizlerede göstersin senin içinde ben yaklaştığına inanıyorum canım
canım teşekkürler hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum bende hapı kullanmaya başladım sabah 1 tane akşam 2 tane bakalım inşallah önce allahımın izniyle sonra doktorların yardımıyla bebşlerimizi kucağımza alacağız canım
kız senin doğurmaya niyetin yok mu daha..
ne kadar kaldı canım..
nasılsınız nasıl gidiyor..
canım benim sanadamı çok uzun geldikaydirigubbakcemile5 ay akrabalarımda öyle diyo hiç zaman geçmiyo diyo geçen bi tanıdığım aradı ne kadarlık oldun 6,5 aylık filan olmuştur diye aramış ben daha dört aylıktımsırnaşık şey zaman çok yavaş geçiyo gibi geliyo banada canım hatta durmuş gibi ama napalım sağlıcakla gelsinde daha iki ayımız var canım iyiyiz çok şükür herşey yolunda
rabbim herkese hepinize böyle beklemeler nasip edecek inşallah:Saruboceq: sen nasılsın canım bi oyun buldunuz buralara uğramıyosunuz artık:mymeka: özletmeyin kendinizi ya benim gibi anlhamayanlarda buralarda kaldı iştekafamçokkarıştı neyse iyi olun moraliniz yerinde olsunda böyle arada bir selamınızda yeter ama hepten unutmayın:mymeka: dalarım haŞeniz
harzemcim inş düzene girer adetin artık..
sürekli söylenen benim bildiğim soğan suyu var..
aytaşını da duymadım hiç..
işe yarıyormu diye kullanmayacağımız şey yok..
sıkıntılı birşey değilse dene madem..
nevoyla ilgili dediklerinde haklısın canım..
net elinin altındadır modem sorunu vardı en son çoktan hallolmuştur herhalde..
bir kez olsun gelse gelirdi..
sağlıkla büyütsün bebeğini ama gelse de gelmese de bir fark yok benim içinde..
nesrincim araba alınca ben artık gitmeyeceksiniz sanmıştım hee..
Allah kavuştursun tekrar canım..
günaydınlar herkeseee...
ayrıca nevrosky sağlıkla büyütsün bebeğini ama o kadar hamile olmadan önce yazdı hamile kaldı ortdan kayboldu bir günde olsa fırsat bulup yazmalıydı kanımca... ben nerdeyse 9 ay yattım annemden ordan burdan nete girip takip ettim hep aklım burdaydı yeni haber varmı hala bile sık yazmasamda takip ediyorum hatta ve hatta laptopum çalındı şuanda yine annemden bağlanıyrum nete ...
Nesrin cim demek karar verdin hayırlısı olsun zor ya denizci eşi olmak zor alt komşumunda denizci 6 ayda bir görüyo(
özlemcim hayırlsıı olsun inşallahhh 2. tedavinde pozitif pozitiffff görürsün cnmmm
casper nasılsın cnm bebişş nasıl annesi büyüyomu ??
büyüyo teyzesi maşallah iyiyiz çok şükür sağol canım. sonuna kadarda böyle gider inşallah.
sen ve paşan nasıl canım
Günaydın arkadaşlara.s.
Doruk Serhan koymuşlar canım
sanırım vajinal ultrasonla :sm_confused:
Yağmurcum senin şartlarınla Nevro nun şartları bir olmayabilir..Nevro hamileliğinin ilerleyen aylarında giremedi bazı sağlık sorunlarından dolayı...Bir de eşi yasaklamıştı..iş yerinde de yasaklanmıştı ki anca akşamları girebiliyordu evden..Demek ki sana interneti yasaklayan biri olmamış..Nevro hamileliğinde aşırı kilo aldı,vücudu su topladı..Telefonla konuşurken bile nefes nefeseydi..Çok zor konuşuyordu yani...O annesine gidebilicek durumda olmayabilir belki senin gibi..Değil mi ?
Önyargılı olmamak lazım kişinin içinde bulunduğu bazı şartları bilmeden....
Kasılmaları önlüyormuş sanırım..Ben de ilerleyen haftalarda haftada 2 kez proluton dept iğne yaptırmayı düşünüyorum..
fadik kolay gelsin canim evet zordur yatili misafir ne zaman gitmeyi dusunuyorlar acep
tulin canim bence resmen gelmek istemiyor bi kac kisiye kirlmis olsa bile burda onu sorup duran insanlar var bence bu yazilanlarida belki okuyordur dedikodu degil acikca bi kez ve son kez bende yaziyim istedim
neyse zaten bi dahada bahsetmeye gerek yok allah anali babali buyutsun
hi birde caneylom arkadasimizida hep burda goruyorum ben onada helal olsun
kizlar bir gun bizimde siramiz gelcek ben buna inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?