Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nevro internete giremiyor kızlar...Başka bir şey söylemeyeceğim bu konuda artık..Görüyorum ki herkes çok önyargılı..Çok üzüldüm açıkçası...

herkes dusuncesini soyluyor
bence onyargi degil liyadora ayrica ben biryerlerde denk gelmedim internete giremedigi hakkinda((okudum simdi donup buldum)
ayrica 4 aydir hicmi bir yerde nete giremedi canim
hepimiz onu seviyoruz bunu biliyorsun
ama hepimiz ayni seyi dusunuyorsak vardir bir sey lutfen badem onyargili falan diye elestirme bizleri
kiriliyorsak beklemedigimiz seyi gorduk demektir nevrodan

Son düzenleme:

canım eşinin izin vermediğini ve hamileliğinde vücudunun aşırı su topladığını,aşırı kilo aldığını,yürümekte bile zorlandığını,vs bir sürü şey yazmıştım ben daha önceden.Demek gözden kaçmış...Nevro doğumdan sonra yatağından kalkamadı bile..Anca bebeği kucağına verdiler,emzirebilsin diye..Herkesin aynı şeyi düşünmesi bazı şartlarını bilemediğindendir canım..
Nevronun haberi bile yok inanın ne olup ne bittiğinden..
her konuşmamızda selamlarını iletmeye çalıştım buraya....
O da sizleri çok seviyor..

Devlet memuru olduğu için de şu an izinde zaten..Ne iş yerinde gidip girebilme şansı var ne de eşi izin vermediği için evden girebilme şansı var...

neyse dedigim gibi ben ilk ve son kez dusuncemi belirttim
isteyen bir kere olsun bir sekilde girebilir sartlar 4 aydir ayni sekilde olmadigini dusunuyorum
neyse buda bu konuda son mesajim olcak herkes dusuncesi ve hareketinde hurdur
allah saglik versin hepimize:Saruboceq:

Canım ben şu an yüksek riskli bir hamile adayıyım..Hamileliğimin belli döneminde aylarca hastanede yatma durumum da söz konusu..Yani belki daha sonra en az 5-6 ay giremeyeceğim belki..Belki de daha fazla...Tabi arasıra yediğim banları saymazsak...Evdekiler de azalt neti artık diyorlar..Bu yüzden şimdiden söyleyeyim lütfen önyargılar olmasın...
Allah hepimize sağlık versin...:Saruboceq:

hadi kızlar uzatmayın bence hakkattende ne durumda olduğunuda bilemeyiz yarın bizlerinde nasıl olacağını bilmiyoruz şu an elimizden geldiğince merak ettikçe giriyoruz geliyoruz ama imkanlar her zaman aynı olmuyo belki girebilirdi belki oda zor buldu bebişi şartları zorlamak istemedi.bilemeyiz. ama hakkattan yarın biz ne olcak bilmiyoruz. ama biliyorumki insan sevdiğine sitem edermiş biraz rahatlasın elbel gelir alır gönlümüzü eminim ben

Haklısın...Aynen öyle canım...

Amannn kimin ne olduğunu yavaş yavaş anlıyoruz işte nede olsa sanal ortam..Olsun yinede bir kaç iyi arkadaş kazandırdı

Amannn kimin ne olduğunu yavaş yavaş anlıyoruz işte nede olsa sanal ortam..Olsun yinede bir kaç iyi arkadaş kazandırdı

Bu kadar yazılanın üzerine bunları söylüyorsan çok üzücü......:çok üzgünüm:
Sezaryan sonrası çekilen ağrılar diş ağrısından daha beter oluyor tatlım..
Yardımsız yerinden kalkamıyorsun,tuvalete gittiğinde iç çamaşırını bile başkalarını indiriyor...
İnşallah Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasib eder..
O zaman bizler de anlarız anne olmanın,doğum yapmanın nasıl bir şey olduğunu.......

Son düzenleyen: Moderatör:
caneylom ismini ne koycaksiniz meleginin

canım doğana kadar bi karar veremiycez sanırım :)) MELİKE yada MELEK, NAZLI ZEYNEP... şimdilik adaylar bunlar canım ama kesin kararımız yok yeni isim adaylaranada açığız anlıycan çok kararsızız:uhm:
tulincim mesaj çok uzundu alıntı yapmadım tedavin konsunudada umudunu yitirme canım aşılamadan umudun yoksada şöyle düşün tüp bebek olsun yada normal yoldan ne şekilde olursa olsun bi basamak daha yaklaşmış olcaksın bebişine canım bir prosedürü daha atlatmış olcaksın inşallah doktorlda yanlışından dönerde üçüncü aşılamaya kalamadan tüp bebek raporu verirlyer inşallah canım seninde burdaki bütün arkadaşlarımında bir gün yüzü gülcek ama şimdide gülsün olurmu tatlım hayata küsmek yok herşeye rağmen hayat çok güzel canım sağlığımız yerindeya çok şükür inşallah geriside gelir canım...bebiş yada bebişleryerimseniben

liyadora ve casper suanda sizde hamile oldugunuz icin zorlanacaginizi dusunuyorsunuz ve sizin icinde boyle dusunmeyelim diye bi kaygi cekiyor olabilirsiniz ama en azinda
bir mesajda olsa girip yazacaginizdan iyiim hastaydim diye eminim ben
ayrica bademcim gercekten seninde azaltman gerekiyor diye dusunuyorum biraz uzanip yatsan daha iyi bence
biz surekli gelinde burda mesaj yazin demiyoruzki
sadece arada ne var ne yok yok dogrudum yok hastayim diye yazmani bekliyoruz
hos bunuda herkesten istemiyoruz
ama bi tulininde dedigi gibi gonulbagi olusmus arkadaslarimizdan bekliyoruz
gonul umdugu yere kusermis
neyse bencede daha fazla uzamasin
badem sen dogal olarak geldin bildiklerini soyledin ama daha fazla savunma yapmana gerek yok diye dusunuyorum
biz sadece kirildigimizi belirtiyoruz
senin saatlerce savunma yapman bile bizim dusuncemizi degisterecegini inanmiyorum

hepsi cok guzel canimmmmmmm
opuyorumnanaktan

Ekleme yapayım.öksüremiyorsun,hapşuramıyorsun,gülemiyorsun bile karın kaslarının ve ameliyat yerinin ağrısından..Yattığı yerden sağa sola bile dönerken zorlanıyor insan,canının acısından....

Canım değiştiremeyeklerini biliyorum..Şu an kimsenin onu anlayamayacağının da farkındayım..Ama ona haksızlık edildiğini düşünüyorum,üzüldüm açıkçası.....

Allah inşallah buradaki bütün arkadaşlara hamilelikler nasib eder..Anca o zaman Nevroya hak verilebilir..Tabi onun şartlarında olmak gerekir..

Bu kadard abaratmayın allah aşkına her insan bir olmaz benim akrabalarımda 3 tane rahim ameliyatı olmuş kadınlar var hatta 1 tanesı kanserlıydı dikiş yarasınıda gördüm ve amelıayytan sonraki durumunu incesine kadar anlattı akrabam o kadarda degıl yaniii

Senin akrabaların yaşamamış olabilir ama ben yaşadım...
Abartmıyorum yaşadıklarımı..Aynen bunları yaşadım..

Benim sezaryan yaşamış akrabalarım da aynen bunları yaşadılar...

yaşayın ve görün diyorum o zaman.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…