Nevro internete giremiyor kızlar...Başka bir şey söylemeyeceğim bu konuda artık..Görüyorum ki herkes çok önyargılı..Çok üzüldüm açıkçası...
kaydirigubbakcemile5 sağol canım az önce atlamıştın ama nasılsa farkeder dedim
inşallah canım inşallah burdaki bütün arkadaşlarım tadacak bu duyguları allah büyüktür
herkes dusuncesini soyluyor
bence onyargi degil liyadora ayrica ben biryerlerde denk gelmedim internete giremedigi hakkinda
ayrica 4 aydir hicmi bir yerde nete giremedi canim
hepimiz onu seviyoruz bunu biliyorsun
ama hepimiz ayni seyi dusunuyorsak vardir bir sey lutfen badem onyargili falan diye elestirme bizleri
kiriliyorsak beklemedigimiz seyi gorduk demektir nevrodan
canım eşinin izin vermediğini ve hamileliğinde vücudunun aşırı su topladığını,aşırı kilo aldığını,yürümekte bile zorlandığını,vs bir sürü şey yazmıştım ben daha önceden.Demek gözden kaçmış...Nevro doğumdan sonra yatağından kalkamadı bile..Anca bebeği kucağına verdiler,emzirebilsin diye..Herkesin aynı şeyi düşünmesi bazı şartlarını bilemediğindendir canım..
Nevronun haberi bile yok inanın ne olup ne bittiğinden..
her konuşmamızda selamlarını iletmeye çalıştım buraya....
O da sizleri çok seviyor..
ay ne bileyim canım hamilelerimizin doğum haberlerini alıyorduk kısa süre sonra da..
seninki uzun geldi sanki..
bize zaman çabuk geçiyor..
yaşayan olarak size geçmek bilmez tabi..
bayramda annemlerdeydim pek girmedim nete sitede sorunluydu o ara..
geliyorum yine canım.. ama oyunda da iyi vakit geçiyor kaydirigubbakcemile3
bebekle ilgili kafam çok rahat bu ara..
pazar günü adetim gelcek aşılama tedavisi başlıyacak..
ama hiç heyecanım yok nasılsa olmayacak diyorum..
kısmet ama yine de olumlu olacak diye girmiyorum buna..
kendine ve bebişine çok iyi bak..
kalan zamanda su gibi geçsin bir an önce al kucağına inş canım..
senin tekmiydi canım..
Tulincim bir de benim Nevro ile ilgili yazdıklarımı okursan sevinirim.....
badem önyargı olmaktan çıktı bizimki canım..
çok uzun zaman oldu hiç zamanı yoksa sadece bir kez olsun istese gelebilirdi..
burda bizler birbirimizi tanımasakta gönül bağı kurduk..
merak ediyor birbirimizi soruyoruz..
nevoyla ilgili de aynısını yaptık sorduk ettik ama umursamadı pek..
gelip durumunu anlattı bir kez tamam deyip hak verdik..
annelik nasıldır zormu geçer her anı bilemem henüz ama yine de diyorum istese sadece bir mesajlık gelebilirdi..
sağlık olsun..
fadik kolay gelsin canim evet zordur yatili misafir ne zaman gitmeyi dusunuyorlar acep
tulin canim bence resmen gelmek istemiyor bi kac kisiye kirlmis olsa bile burda onu sorup duran insanlar var bence bu yazilanlarida belki okuyordur dedikodu degil acikca bi kez ve son kez bende yaziyim istedim
neyse zaten bi dahada bahsetmeye gerek yok allah anali babali buyutsun
hi birde caneylom arkadasimizida hep burda goruyorum ben onada helal olsun
kizlar bir gun bizimde siramiz gelcek ben buna inaniyorum
bebeğiyle ve kendisiyle ilgili temennilerimiz hep iyi yönde zaten canım..
ama dediğim gibi gelse gelmese de bir benim için..
herkes kendi düşüncesini söylemekte özgür..
badem daha yakından tanıdığı için yazdıklarımıza kırılıyor olabilir..
hadi kızlar uzatmayın bence hakkattende ne durumda olduğunuda bilemeyiz yarın bizlerinde nasıl olacağını bilmiyoruz şu an elimizden geldiğince merak ettikçe giriyoruz geliyoruz ama imkanlar her zaman aynı olmuyo belki girebilirdi belki oda zor buldu bebişi şartları zorlamak istemedi.bilemeyiz. ama hakkattan yarın biz ne olcak bilmiyoruz. ama biliyorumki insan sevdiğine sitem edermiş biraz rahatlasın elbel gelir alır gönlümüzü eminim ben
Amannn kimin ne olduğunu yavaş yavaş anlıyoruz işte nede olsa sanal ortam..Olsun yinede bir kaç iyi arkadaş kazandırdı
caneylom ismini ne koycaksiniz meleginin
canım doğana kadar bi karar veremiycez sanırım :)) MELİKE yada MELEK, NAZLI ZEYNEP... şimdilik adaylar bunlar canım ama kesin kararımız yok yeni isim adaylaranada açığız anlıycan çok kararsızız:uhm:
tulincim mesaj çok uzundu alıntı yapmadım tedavin konsunudada umudunu yitirme canım aşılamadan umudun yoksada şöyle düşün tüp bebek olsun yada normal yoldan ne şekilde olursa olsun bi basamak daha yaklaşmış olcaksın bebişine canım bir prosedürü daha atlatmış olcaksın inşallah doktorlda yanlışından dönerde üçüncü aşılamaya kalamadan tüp bebek raporu verirlyer inşallah canım seninde burdaki bütün arkadaşlarımında bir gün yüzü gülcek ama şimdide gülsün olurmu tatlım hayata küsmek yok herşeye rağmen hayat çok güzel canım sağlığımız yerindeya çok şükür inşallah geriside gelir canım...bebiş yada bebişleryerimseniben
Bu kadar yazılanın üzerine bunları söylüyorsan çok üzücü......:çok üzgünüm:
Sezaryan sonrası çekilen ağrılar diş ağrısından daha beter oluyor tatlım..
Yardımsız yerinden kalkamıyorsun,tuvalete gittiğinde iç çamaşırını bile başkalarını indiriyor...
İnşallah Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasib eder..
O zaman bizler de anlarız anne olmanın,doğum yapmanın nasıl bir şey olduğunu.......
liyadora ve casper suanda sizde hamile oldugunuz icin zorlanacaginizi dusunuyorsunuz ve sizin icinde boyle dusunmeyelim diye bi kaygi cekiyor olabilirsiniz ama en azinda
bir mesajda olsa girip yazacaginizdan iyiim hastaydim diye eminim ben
ayrica bademcim gercekten seninde azaltman gerekiyor diye dusunuyorum biraz uzanip yatsan daha iyi bence
biz surekli gelinde burda mesaj yazin demiyoruzki
sadece arada ne var ne yok yok dogrudum yok hastayim diye yazmani bekliyoruz
hos bunuda herkesten istemiyoruz
ama bi tulininde dedigi gibi gonulbagi olusmus arkadaslarimizdan bekliyoruz
gonul umdugu yere kusermis
neyse bencede daha fazla uzamasin
badem sen dogal olarak geldin bildiklerini soyledin ama daha fazla savunma yapmana gerek yok diye dusunuyorum
biz sadece kirildigimizi belirtiyoruz
senin saatlerce savunma yapman bile bizim dusuncemizi degisterecegini inanmiyorum
Ekleme yapayım.öksüremiyorsun,hapşuramıyorsun,gülemiyorsun bile karın kaslarının ve ameliyat yerinin ağrısından..Yattığı yerden sağa sola bile dönerken zorlanıyor insan,canının acısından....
Bu kadard abaratmayın allah aşkına her insan bir olmaz benim akrabalarımda 3 tane rahim ameliyatı olmuş kadınlar var hatta 1 tanesı kanserlıydı dikiş yarasınıda gördüm ve amelıayytan sonraki durumunu incesine kadar anlattı akrabam o kadarda degıl yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?