Kızlar bugünkü konumuz Nevro galibaCADIARZU
Bende söyleneyim biraz
Bu topiği Nevro açtı, hamile kalmadan önce her dakka burdayDı, her mesaja tek tek cevap verirdi
Tamam hamile kaldı, izine ayrıldı falan gelemedi
Ama evinde bilgisayar ve net var, arada bebek uyudukça 2 dakikalığına da olsa girip kızlar ben doğum yaptım, bebeğim şöyle falan diyebilirdi
Yani o doğum yapalı ne kadar oldu, hala kendini toparlayamadı mı, hiç yatağından çıkmadı mı bugüne kadar :uhm:
Bu kadar zor olduğunu bilmiyodum doğum yapmanın :umursamaz:
2010-Ocak anneleri topiğinde şimdiye kadar 5 kişi doğum yaptı, yani doğum yapalı daha 1 ay bile olmadı ama hergün gelip kendilerinden ve bebeklerinden haber veriyolar
İnternete giremesede arada cep nosu olan arkadaşları arayıp kendinden bilgi gönderebilirdi bize
Neyse aman boşverin kızlar
canım doğana kadar bi karar veremiycez sanırım :)) MELİKE yada MELEK, NAZLI ZEYNEP... şimdilik adaylar bunlar canım ama kesin kararımız yok yeni isim adaylaranada açığız anlıycan çok kararsızız:uhm:
tulincim mesaj çok uzundu alıntı yapmadım tedavin konsunudada umudunu yitirme canım aşılamadan umudun yoksada şöyle düşün tüp bebek olsun yada normal yoldan ne şekilde olursa olsun bi basamak daha yaklaşmış olcaksın bebişine canım bir prosedürü daha atlatmış olcaksın inşallah doktorlda yanlışından dönerde üçüncü aşılamaya kalamadan tüp bebek raporu verirlyer inşallah canım seninde burdaki bütün arkadaşlarımında bir gün yüzü gülcek ama şimdide gülsün olurmu tatlım hayata küsmek yok herşeye rağmen hayat çok güzel canım sağlığımız yerindeya çok şükür inşallah geriside gelir canım...bebiş yada bebişleryerimseniben
caneylom ismini ne koycaksiniz meleginin
Bu kadard abaratmayın allah aşkına her insan bir olmaz benim akrabalarımda 3 tane rahim ameliyatı olmuş kadınlar var hatta 1 tanesı kanserlıydı dikiş yarasınıda gördüm ve amelıayytan sonraki durumunu incesine kadar anlattı akrabam o kadarda degıl yaniii
yahuu kızlar pek alakası yok amma bana özelden sizin bildiğiniz hatta denediğiniz güzel şekerli kurabiyeler varmı ...kk da aradım ama yinede pek içime sinmedi...tuzluyu buldum ama şekerlide kafam karıştı yapacam güzel olmicak sonraada eşim dır dır devamlı söyleyecek çünkü o şekerli kurabiye sever bense tuzlu...(allah rahmet eylesin babaannem hep kureybe derdi kurabiyeye bir türlü doğrusunu söyletemezdik yazınca aklıma geldi rahmetli birden güldüm sizinlede paylaşayım dedim)
yahuu kızlar pek alakası yok amma bana özelden sizin bildiğiniz hatta denediğiniz güzel şekerli kurabiyeler varmı ...kk da aradım ama yinede pek içime sinmedi...tuzluyu buldum ama şekerlide kafam karıştı yapacam güzel olmicak sonraada eşim dır dır devamlı söyleyecek çünkü o şekerli kurabiye sever bense tuzlu...(allah rahmet eylesin babaannem hep kureybe derdi kurabiyeye bir türlü doğrusunu söyletemezdik yazınca aklıma geldi rahmetli birden güldüm sizinlede paylaşayım dedim)
canım ne kadar yorum yapmak istemesemde bende katılıyorum bu konularda size bizim bi arkadaş vardı en ağır en geç ayaklanan onu gördüm onunda bir hafta sürdü hiçbir sezeryanda o kadar uzun sürmez ayaklanmak.
birde şu varki biz gelip ondan buralarda saatlerce sohbet etmesini sbeklemedikki doğum yaptım allaha şükür bende oğlumda iyiyiz allah herkese nasip etsin deyip çıkması yeterdi tamam işyerine gitmiyo tamam eşi izin vermiyo ama bu bahsettiğim mesajı yazmak üç dakika taş çatlasın 5 dakikasını alır daha nice doğum yapan hamileliğinde giremeyen nice arkadaş sağolsun gelip doğmunu haber verdi dua etti dua istedi kaldıki nevodan bunu beklememiz çooooookkk normaldi
bende dokuz yıldan sonra kavuştum bebiğime ve hamileliğime üstelikte tıp beni donörlere yönlendirecek kadar vahim bi durumdayken bu gebeliği rabbim nasip etti benim hamileliğimde eşim için dünyalar kadar kıymetli eşimde çok uzun kalmamam için rica eder ama başımda 24 saat nöbet tutmuyoki... tutsa bile gelip burdoaki arkadaşlarıma 5 dk bir haber vermemin ne bana ne ona ne hamileliğime ne bebeğime hiç bişey kaybettirmeyeceğini dostlarımın gönlünü alacağım için hiç bişekilde itiraz etmiyceğini biliyorum ....
neyse çok uzun oldu ama işin açığı bu bilgisayara girip tek bir msj yazmanın güç kuvvetle sağlıkla çokta alakası olmadığını düşünenlerdenim ... herkes fikirlerinde özgür hakkında kötü bişey söylemiyoruz nevonun gönül umduğuna küser o kadar ....
buydu iste benimde soylemek istedigim
neyse insallah hepimiz bir gun hamile kalicaz kizlar
liyadora ve casper suanda sizde hamile oldugunuz icin zorlanacaginizi dusunuyorsunuz ve sizin icinde boyle dusunmeyelim diye bi kaygi cekiyor olabilirsiniz ama en azinda
bir mesajda olsa girip yazacaginizdan iyiim hastaydim diye eminim ben
ayrica bademcim gercekten seninde azaltman gerekiyor diye dusunuyorum biraz uzanip yatsan daha iyi bence
biz surekli gelinde burda mesaj yazin demiyoruzki
sadece arada ne var ne yok yok dogrudum yok hastayim diye yazmani bekliyoruz
hos bunuda herkesten istemiyoruz
ama bi tulininde dedigi gibi gonulbagi olusmus arkadaslarimizdan bekliyoruz
gonul umdugu yere kusermis
neyse bencede daha fazla uzamasin
badem sen dogal olarak geldin bildiklerini soyledin ama daha fazla savunma yapmana gerek yok diye dusunuyorum
biz sadece kirildigimizi belirtiyoruz
senin saatlerce savunma yapman bile bizim dusuncemizi degisterecegini inanmiyorum
Şimdi Nevro ile konuştum...
Günde sadece 5 saat uykuyla durduğunu,o 5 saatin de kesintili olduğunu,oğlunun çok yaramaz olduğunu,geceleri sürekli uyandığını,eşinin ameliyat olduğunu,şu an yatıyor durumda olduğunu,annesinin de grip olduğu için kendisine yardım edemediğini bu yüzden bebeğine bile yaklaşamadığını ,annesinin ancak evde yemek yaptığını,kendisinin çocuğuyla uğraşmaktan ne internete de de başka bir şeye zaman ayıramadığını söyledi..Yemek,temizlik vs işlerini annesi yapıyormuş.....
Doğuma kadar çok zorlandığını normalde 60 kilo iken 96 kilo ile doğuma girdiğini,bütün vücudunun su topladığını,iş yerinden ona mecburen izin verdiklerini,dıptısın da iş yerine onu ziyarete geldiğinde halini gördüğünü söyledi ve isteyen istediğini düşünsün ,canları sağolsun dedi......
Sezaryanden sonra 15 gün yataktan yardımsız kalkamadığını söyledi..
Bu gün loğusalığının 24. günüymüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?