Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bugünkü konumuz Nevro galibaCADIARZU
Bende söyleneyim biraz
Bu topiği Nevro açtı, hamile kalmadan önce her dakka burdayDı, her mesaja tek tek cevap verirdi
Tamam hamile kaldı, izine ayrıldı falan gelemedi
Ama evinde bilgisayar ve net var, arada bebek uyudukça 2 dakikalığına da olsa girip kızlar ben doğum yaptım, bebeğim şöyle falan diyebilirdi
Yani o doğum yapalı ne kadar oldu, hala kendini toparlayamadı mı, hiç yatağından çıkmadı mı bugüne kadar :uhm:
Bu kadar zor olduğunu bilmiyodum doğum yapmanın :umursamaz:
2010-Ocak anneleri topiğinde şimdiye kadar 5 kişi doğum yaptı, yani doğum yapalı daha 1 ay bile olmadı ama hergün gelip kendilerinden ve bebeklerinden haber veriyolar
İnternete giremesede arada cep nosu olan arkadaşları arayıp kendinden bilgi gönderebilirdi bize
Neyse aman boşverin kızlar

benim 2 sene önce olduğum açık myom ameliyatı ki aynen sezaryan gibi karın kesilerek yapılıyor,hala ameliyat izim geçmedi...Anca 1 buçuk ay sonra ağrılarım azaldı...Dr 1 sene hamileliği yasaklamıştı hatta...

ben haber verdim telefonla ne zaman görüşsem..eşi izin vermiyor internete girmesine........

canım hayata küsmek değil benimki..
bile bile lades diyorum aşılamaya..
tıbbi açıdan mucize tutması %100 baş yok..
olmayacağına inandığım için rahatım..
tüp için aşılama şartını 2 ye düşürdüler 2. de yaparlar mı bilmem..
sperme göre karar verirler herhalde artık..
sağ salim kucağına al canım sen önce..
zamanı gelince bizde anne oluruz inş..

kızlarrrrrrrrrr boş verin bu muhabbeti bana gelin siz pastalar yapacağım afiyetle yiyelim ......az kilo aldım ya biraz daha alayımda eşim benden hepten kaçsın göbüşümü her gördüğünde bi ton çene yapıyo ne yapim adet olamadığım için ödem oluşuyo oda göbekte birikiyo ama şu bir gerçek 2.5 aydan beri adet olmadım 2.5 kilo aldım..... şunu söyleyeyim gelen gelir gelmeyeni salla gitsin bu bende olsam aynı hepimiz içinde geçerli emme kk daki dostluk hiç bir yerde kurulmuyor iyiki bulmuşum bu siteyi hepinizi sefiyom işte
kızzz arka mahalle seninde adet geçikmiş gözümden kaçmadı haa

kızlar fazla uzatmayalım isterseniz..
burası yine de nevonun topiği ve biz iletişimimizi burdan sağlıyoruz..
ceza alıp kapanmasını istemem..

caneylom ismini ne koycaksiniz meleginin

canım ne kadar yorum yapmak istemesemde bende katılıyorum bu konularda size bizim bi arkadaş vardı en ağır en geç ayaklanan onu gördüm onunda bir hafta sürdü hiçbir sezeryanda o kadar uzun sürmez ayaklanmak.
birde şu varki biz gelip ondan buralarda saatlerce sohbet etmesini sbeklemedikki doğum yaptım allaha şükür bende oğlumda iyiyiz allah herkese nasip etsin deyip çıkması yeterdi tamam işyerine gitmiyo tamam eşi izin vermiyo ama bu bahsettiğim mesajı yazmak üç dakika taş çatlasın 5 dakikasını alır daha nice doğum yapan hamileliğinde giremeyen nice arkadaş sağolsun gelip doğmunu haber verdi dua etti dua istedi kaldıki nevodan bunu beklememiz çooooookkk normaldi
bende dokuz yıldan sonra kavuştum bebiğime ve hamileliğime üstelikte tıp beni donörlere yönlendirecek kadar vahim bi durumdayken bu gebeliği rabbim nasip etti benim hamileliğimde eşim için dünyalar kadar kıymetli eşimde çok uzun kalmamam için rica eder ama başımda 24 saat nöbet tutmuyoki... tutsa bile gelip burdoaki arkadaşlarıma 5 dk bir haber vermemin ne bana ne ona ne hamileliğime ne bebeğime hiç bişey kaybettirmeyeceğini dostlarımın gönlünü alacağım için hiç bişekilde itiraz etmiyceğini biliyorum ....

neyse çok uzun oldu ama işin açığı bu bilgisayara girip tek bir msj yazmanın güç kuvvetle sağlıkla çokta alakası olmadığını düşünenlerdenim ... herkes fikirlerinde özgür hakkında kötü bişey söylemiyoruz nevonun gönül umduğuna küser o kadar ....

yahuu kızlar pek alakası yok amma bana özelden sizin bildiğiniz hatta denediğiniz güzel şekerli kurabiyeler varmı ...kk da aradım ama yinede pek içime sinmedi...tuzluyu buldum ama şekerlide kafam karıştı yapacam güzel olmicak sonraada eşim dır dır devamlı söyleyecek çünkü o şekerli kurabiye sever bense tuzlu...(allah rahmet eylesin babaannem hep kureybe derdi kurabiyeye bir türlü doğrusunu söyletemezdik yazınca aklıma geldi rahmetli birden güldüm sizinlede paylaşayım dedim)

aklın fikrin boğazında kız :roflol:

Bu bir ön yargı değil fikir sen nasıl fikir ediniyosanan badem öyle yani bunda bozulmaya gerek yokki savunmaya geçmeye de zaten umrumda değil sağlıkla büyütsün aradığımdan değil bir kaç kişi sorduğu için yoksaa aklımın ucundan geçmiyo ayrıca tuliyn ve diğer arkşalrım gibi 9 ayda hiçmi giremedi yasakmış ayy neyse bananee yaa boşver gerek yok tartışmaya isteyne gelirrr isteyen gelmezz değil mii o kadar topicin kurucusu d,ye sanırım çok ta tınnn yani

herkese merhabalar kızlar...gününüz güzel geçsin inşallah...ben pek yazmasamda yazılanları takip ediyorum..hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar zamanında tabii ki ..benim gibi bekleyenlere de sabır ve mucize diliyorum..bir de hamile arkadaşlara bi sorum var gerçi bunu çok okudum kk da ama yine de sormak istiyorum gerçekten hiç bir belirti olmadan hamile old. öğrenen varmı ? ya da belirtiler ne zaman başlar acaba ??

bu düşüncde tek ben olmadığıma veya ben fesat düşünmediğim için sevindim arkadaşlar bir çok kişi benimle aybı düşüncede neyse kapatıyroum artık ben konuu yorum yapmıcam yapmam için zorlanmam inşallah... Topic te kapanırs kapansın tekrar açılır o kkadarr yeterki yüreklerimiz bir olsun kızlarr gönüller bir olursa topiclerde bir olurr...

kızım tut boğazını hem eşim beğenmicek diyosun hem daha tarif peşindesin kaydirigubbakcemile3
yeme yeme bırak..

buydu iste benimde soylemek istedigim
neyse insallah hepimiz bir gun hamile kalicaz kizlar

Şimdi Nevro ile konuştum...

Günde sadece 5 saat uykuyla durduğunu,o 5 saatin de kesintili olduğunu,oğlunun çok yaramaz olduğunu,geceleri sürekli uyandığını,eşinin ameliyat olduğunu,şu an yatıyor durumda olduğunu,annesinin de grip olduğu için kendisine yardım edemediğini bu yüzden bebeğine bile yaklaşamadığını ,annesinin ancak evde yemek yaptığını,kendisinin çocuğuyla uğraşmaktan ne internete de de başka bir şeye zaman ayıramadığını söyledi..Yemek,temizlik vs işlerini annesi yapıyormuş.....
Doğuma kadar çok zorlandığını normalde 60 kilo iken 96 kilo ile doğuma girdiğini,bütün vücudunun su topladığını,iş yerinden ona mecburen izin verdiklerini,dıptısın da iş yerine onu ziyarete geldiğinde halini gördüğünü söyledi ve isteyen istediğini düşünsün ,canları sağolsun dedi......
Sezaryanden sonra 15 gün yataktan yardımsız kalkamadığını söyledi..

Bu gün loğusalığının 24. günüymüş...

canım benim öyle bir korkum yok allahın izniyle fırsatım olduğu her daim burdayım. burdada olacağım çünkü bir çok acımı sevincimi kimseyle paylaşamadıklarımı paylaştım burada. herkes fikrinde özgürdür saygı duyarım. ben sadece durumunu görmediğim bir kişi için yorum yapmak istemiyorum.

bence kapatın bu konuyu topi ceza alırsa hiç birimizde gelemiycez bu sefer eldeki bulgurdanda olacaz yaw

Allah sağlık versin şifa versin inş..

ayrıca sezeryan oldum çoktaaa rahat geçti desteksiz kalktım 3.günden itiberen bebğimin alt değiştirme üst giydirme herşeyini ben yaptım Allah herkese öyle doğum nasip etsinn hmm ayrıca balkafa normal doğum daha zor sezeryandan kesinliklee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…