Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oncelikle herkese selam
nevrosky canimben senin kadar guzel yazamam ama insallah bende icimdekileri ifade ederim
oncelikle senin hakkinda hic yorum yapmadim ama senin hakkinda ki dusuncem sana hak veriyorum gelmemene mesaj yazmamana
ve diger arkadaslarimi da anlamaya calisiyorum.
onlar senden bekledikleri icin uzulduler. onlar da hakli onlarada hak vermek lazim

bizler yani bu topikteki bayanlar hepsi yarali ve hepsi birbirlerinin yarasini sarmak zorunda.
mesela benim sizlerden baska dostlarim sirdasim yok
ve isin kotu tarafi benim esim kk ye girmemi istemiyor
bende sizlerin yaninda huzur buluyorum
yani kizlar eger birimiz elinde olmayan nedenlerden dolati giremezsek birbirimize kizmayalim
nevrosky canim allah bebegini saglicakla buyutmek nasip etsin ve suanda sen cok temiz butun gunahlarindan arinmis bir kadin olarak sana soruyorum
ya canim icinden geceni soyle acaba bende bir gun senin gibi anne olur muyum

Kızlar benide listeye eklermisiniz.Benim 2.aşılamam da negatif şuan 3.yaptırdım ve beklemedeyim.
3. aşılamamn hayırlı olsun canım....
tamam tedaviler listesine yazıyorum...

hoşgeldin canıma.s.
hatalar da bizler için....
hayattta insanın başına ne geleceği,ne hatalar yapacağı belli olmaz...
hayatında mutluluklar diliyorum...
herşey eskisinden güzel olur inşallah...
arada gel amaopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım...
nevro arkadaşımız tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı...
allah yadımcınız olsun...
değerleriniz düzelir inşallah...

nevrocum hoşgeldin canıma.s.
canım he yazık ki bu sefer bende biraz darıdım...
biz seni hergün değil her hafta da değil sadece 1 veya 2 kere gelmeni bekledik...
çünkü gerçekten seni çok seviyoruz...
ve sen herkesten farklısın...
ama artık bu konuyu tartışmayallım...
eşine ve yaşadıkalrından dolayı sana çok geçmiş osun...
bebiş içinde gözünüz aydın...
seni tekrardan burda görmek çok güzel...
her zaman olmasada arada bekleriz canımopuyorumnanaktan

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLİSTEMİZZZZ(Erkek İnfertilitesi)turkbayragi

Ceylin_naz---28 Kasım---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
yabangülüm.---04 Aralık---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
samsak---4 Aralık---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
ARKAMAHALLE---5 Aralık---sayı---doğal yoldan
leylmelek---10 Aralık---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
minos---13 Aralık---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
tuliny---13 Aralık---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
serenalar---15 Aralık---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
ftsedp---15-Aralık---(bir aşılama başarısız)
zencefill---16 Aralık---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
melony---17 Aralık---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
esra1989---19 Aralık---???---(1. aşılama başarısız)
ozlem82do---19 Aralık---Hareket---Doğal yoldan---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
aymes---20 Aralık---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
Fadik---20 Aralık---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
Mrs.Gizmo---23 Aralık---Morfoloji---Doğal Yoldan(Yaza kadar mikroenjeksiyon düşünüyor)(1 başarısız aşılama)-Vitamin Takviyesi
eftalya_35 ---23 Aralık---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
UykucuSirine---24 Aralık---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek düşük)---Keçiboynuzu kürü
aşk_meleği---26 Aralık---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
sidelya01---28 Aralık---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
fatıma zehra---28 Aralık---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
gulem---28 Aralık---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
bafo---30 aralık---morfoloji ve hareket---???
nazz81---3 Ocak---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
ecemnurr---03-Ocak---sayı ve hareket---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
meryem42---6 Ocak---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---3. aşılama tedavisinde---(2. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
HARZEM---???---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
laluz24z---???---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---Keçiboynuzu kürü,havuç kürü,zencefil,çörek otu yağı
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
umudunukaybetme---???---azosperm---???
yeteeeeer---???Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
ayse57---???---Morfoloji(Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 6 Tüp Bebek başarısız , 1 Tüp Bebek düşük)---???
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (14-12-2009 -Pazartesi)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

liyadora(AdaEge) arkadaşımız tüp bebek tedavisiyle hamile:CüvCüv:allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...

canzi3445 arkadaşımız doğal yoldan maşallah mücizesine kavuştu:teytey:
mucize diyorum çünkü değerler gerçekten iyi değildi ve tüp bebek hazırlığı yapıyorlardı...
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin(aminn)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
lalin80---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:
cankiz84 ---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
nergis55----3. aşılama tedavisinde:Saruboceq:

LıSTEDE ıSMı OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARıHLERıNıZı VERıRMıSıNıZopuyorumnanaktan

TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...

Son düzenleme:
slm kızlar, nasılsınız?
nevromm gelmiş görmemişim, canım hoşgeldin tekrar aramıza, nasıl gidiyor annelik? bebiş iyidir inşallah,
umarım arada görüşürüz yine

merhaba arkadaşlar bende listeye katılmak istiyorum. Eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var. EŞıM Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal kullanıyor. Daha öğreneli 1 hafta oldu. Çok yeniyiz.5 aydır korunmuyorduk. Doğal yoldan 2-3 ay deneyeceğiz inş. Olmazsa tüp bebeğe karar vereceğiz. adet tarihim 03.01.2010 Biraz acele mi ediyorum tüp bebek için ? Yaş önemliymiş artı eşimin sperm değerleri çok düşük kürlerle artacağına inanıyorum tabiki ama en 20 milyon olması gerekirmiş eşimin binlerde inşallah 20 milyonlara yükselir. AMıN

hoşgeldin canıma.s.
şimdi senide listeye ekliyorum...
canım peki eşinde varikosel varmıydı...eşin üroloğa gittimi?

canım öncelikle bebeğin sağlıklı bir şekilde doğmuş çok şükür rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıklı bir şekilde büyür inşallah bende senin gibi siteden uzak kaldım senin için yazılanlardan şimdi haberim oluyor burada çok şey paylaşıldı ssen ben ve burdaki tüm hanımlar bir bebeğimiz olması için nasıl savaş veriyoruz en iyi biz biliriz çok zor elde ettin yavrunu tabiki öncelikli düşüncen bebeğin olmalıydı sitem edenlereb bir anlam veremedim aslında seni en iyi onlar anlamalıydı gerçi herkes sana o kadar alışmışki hepimizin gözü aradı kimsenin art niyetli oldugunu sanmöıyorum seni sevdiğimiz için özledik buda benim düşüncem hamilelik zor bir süreç insan en ufak bişeyde acaba bebeğime bişey olmuşmudur diye endişeleniyor ama artık geçti bebeğin dogdu ama söylim acıkacak altını değişeceksin uykusuydu mızmızlanmasıydı yine eskisi kadar giremeyeceksin siteye şimdi anneliğin keyfini çıkarmaya bak günler çok çabuk geçiyor bir anda büyüyor bebişler benim 4 ay oldu nasıl geçti anlamadım kendine ii bak öptüm

hoşgeldin canıma.s.
şimdi senide listeye ekliyorum...
canım peki eşinde varikosel varmıydı...eşin üroloğa gittimi?
varikosel deil bildiğim kadarıyla. üroloğa gitti. Bu sonuçlarla direkt tüp bebek demiş ve eşim daha fazla soru sormadan terk etmiş. Başka doktorlara da gittik biri e vitamini verdi ç Biri kararınız verin doğal yoldan zor demiş Allahtan ümit kesilmez biz kürleri deneyeceğiz yine .Eşim küçükken ameliat olmuş varikosel deil de başka bişi neydi bilmiyorum onun etkisi olabilir demiş doktor.:CüvCüv: kalacağıma inanıyorum İnş Allahın izniyle

kızlar merhabalar..
nevro hosgeldın canım..
bebısını rabbım hayırlısıyla buyutmenı nasıp etsın ınsallah..esınede cok gecmısler olsun..
bak bız hala buralardayız.daha hamıle takvımı yapamadık.herseyın hayırlısı ne yapalım.elden bısey gelmıyor..olmayınca olmuyor ıste..

anladım canım...
siz yinede kürleri bir deneyin bakalım...
hiç birşey denemeden direk tüp bebeğe geçmekte olmuyor sanki...
eğer bir değişiklik olmassa tüp bebek te denersiniz...
allah yardımcınız olsun...

Hoşgeldin canıma.s.
Senden mucize güzel haberler alırız umarım,sıkma canını nolacağı belli olmuyor,çok canınızı sıkmazsa 1seneyi normal yolla tamamlayın derim.
zemuszemus

merhaba arkadaşlar.fadik canım ilgin için teşekkürler.benide listeye eklermisin.esimde sperm sayı düşüklüğü,hareketsizlik ve morfoloji sorunu var.morfoloji%2.daha 1 ay falan oluyo.ilaç kullanıyo.keçi boynuzu kürüne yeni başladık.az öncede selçuk kaya herbalist varya hani ona durumumuzu mail olarak atmıştım.oda bakmış bize bitkisel kürlerinden gönderecek.16 aylık evliyiz ve bebişimiz olmuyo.çoktandır kadınlar kulübüne girip bakıyodum ama yeni dün üye oldum.hepimeze rabbim tez zamanda hayırlı bebişler versin.bu sayfa gerçekten moral oluyo.bide ben hiç umutsuz değilim.ne bileyim zamanı var demekki diyorum.çok kaderciyim galiba.öpüyorum hepinizi.

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: hep birlikte

iyi günler kızlar...........aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgelmişler rabbim tez amanda şifanızı verir inşallahhh

canım inşşşşş
bekelmediğin bir anda geliverir meleğin sana süpriz yapar

fatmam Öle deme kız
ınŞŞŞŞ hamıŞ takvımı yaptıĞımız bebıŞımızı kucakladıĞımız gÜnler gelecek
yeterkı rabım ol desın

HOŞ GELDİN ARAMIZA
BURADA DURUMLARIMIZ BİRBİRİNE YAKIN
İNŞŞŞŞŞ ÇOK BEKLEMZSİN
HAMİŞ HABERİNİ VERİRİSİN BİZLERE
ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ
HER ŞEY DUA ÜZERİNE BİZDE BİRBİRİMİZDEN DUACIYIZ
MEVALM KİMSENİN KUCAĞINI VOŞ BIRAKMASIN İNŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…