Kızlar benide listeye eklermisiniz.Benim 2.aşılamam da negatif şuan 3.yaptırdım ve beklemedeyim.
13 Aralık 2009 Pazar. Yeniden burada olabilmek ne güzel. En son 12 Eylül 2009’da girmişim KK’ya. Tamı tamına 3 ay olmuş. Bu 3 ay içinde çok zor günler de geçirdim çok güzel günler de. Sizlerin de durumu böyledir sanırım. Olumlu olumsuz çok gelişme olmuştur burada. Geçmişe dönmem , hepsini okumam elbette zor olacak. Yavaş yavaş haberdar olurum hepsinden. Umarım pozitif gelişmeler daha fazladır.
Doğumdan sonra toparlanıp ve her şeyi de toparlayıp gelmeyi düşünüyordum ancak badem ile konuştuğumda bazı arkadaşlarımın sitemli olduklarını duydum. Kimsenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Beni sevdiğiniz için sitemde bulunduğunuza eminim. Dediğim gibi geçmişi okumam henüz mümkün olmadı. Kim ne dedi , ne düşünüyor bilmiyorum. Kaldı ki bunları konuşarak vakit kaybetmek bile istemiyorum. Benim samimiyetime birazcık olsun inandıysanız beni mazur görür ve bana kızmazsınız.
Aslında açıklama yapmayı düşünmüyordum ama açıklama borcum olan insanlar var. Beni anlayın ya da anlamayın bana hak verin ya da vermeyin ben açıklamamı yapayım. Anlatacaklarım belki okurken size hikaye gibi gelebilir. Geçerli de görmeyebilirsiniz ama benim içim rahat. Bunu böyle bilmenizi istiyorum. Bu açıklamalar kendini savunma ve aklama çabası değildir. Yanlış anlaşılmasın. Sadece ve sadece açıklama zorunluluğum olan arkadaşlarıma borcumdur.
Zor elde edilen hamileliğimde akşamları bilgisayar ile ilgilenmem kısıtlanmıştı biliyorsunuz. Hamilelik öncesinde her mesaja cevap verip herkese ayrı ayrı dönüyordum. Aynı zamanda site içinde yönetimde yer alıp görevlerimi de yürütüyordum. Eşim bu konuda hassas yaklaştı. Kaldı ki bu onun en doğal hakkıydı. İş yerinde zaten masa başı çalışıyor ve gün boyu oturuyordum. Uzanmam ve dinlenmem gerekliydi. Siteye girdiğimde şunu da yapayım , buna da bakayım , buna da döneyim , bu arkadaşa da hal hatır sorayım , o arkadaşın mesajına da cevap vereyim derken saatlerce çıkamıyordum. Bir girip merhaba , güle güle demeyi öğrenemedim ki ben. Zaten site görevlerimi kaçınılmaz yapmak zorundaydım. Ve listelerimizi de tutmak zorundaydım. En azından başlarda iş yerinden girebiliyordum. Ve akşam girememenin açığını kapatıyordum. İş yerinde bakanlıkça site yasaklandığında zor günler başladı sizlerle iletişimimde. İşten girememek , evden girememek. Her şey biriktikçe birikiyordu. Zaten günlük girerek ancak yetişiyordum. Haftada bir haftasonları girerek devam ettim bir süre. Onun için zar zor izin koparabildim. Onun da mücadelesini verdim baya , siz bilmiyorsunuz tabi. 6-7 saat kesintisiz kalarak işlerimi takip ettim. Birkaç kere bazı sağlık problemlerinden ve bir kere de modem arızasından 2-3 hafta gibi olamadım buralarda. Onun dışında aksatmadım ne sizleri ne de görevlerimi. Ta ki hakkımda burayı ve sizleri unuttuğuma dair bazı diyaloglar geçene kadar. Bu konu çok üzmüştü biliyorsunuz. Beni destekleyen fazla kişinin çıkmaması ya da kendilerini belli etmemesi de beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Demek ki kendimi o kadar iyi ifade edememiş , tanıtamamıştım. Ben geliyordum ki buraya , sizlerle birlikteydim henüz bu konuşmalar geçtiğinde. Onca sağlık problemime rağmen sizleri bırakmadım ki. Çok kırıldım ve çok kafama taktım bu durumu. Eşimle paylaştığımda o da haklı olarak hamilelik sürecinde daha fazla kendimi yıpratmamamı ve artık buraya girmememi istedi. Sağlığımı düşünmeden , asıl dinlenmem gereken en değerli saatlerimi burada geçirmemin karşılığı olarak gördüğüm bu tavrı yüzüme vurdu. Ne kadar kırılsam da yine gelmeye devam ettim onu da biliyorsunuz. Sonrasında sağlık problemlerim tavan yaptı. Vücudumdaki akıl almaz ödemle değil işe gitmek , oturmak ; konuşmak bile güçleşmişti. 26 haftalıkken rapor almaya , yıllık izinlerimi kullanmaya başlamıştım bile. Yüksek çıkan şeker , yüksek çıkan tansiyon , ödem ; risklerim çoktu. 32. haftaya kadar bu şekilde idare ettiler beni işyerinden. Daha sonra da yasal iznime ayrıldım. 37+6 iken de doğuma girdim. Bu süre zarfında preeklampsi tehdidim üst seviyedeydi. Sürekli istirahatım söz konusuydu. Artık bunları söylemekten , kendimi anlatmaktan yorulur olmuştum. Sanki beni anlayan yokmuş gibi , sanki ben bahaneler üretiyormuşum gibi hissettim. Bu sebeple 28+3’de 12 Eylül 2009’da son mesajımı yazarak aranızdan ayrıldım. Sitedeki görevlerimi de aynı gün bıraktım. Kırıldım biraz ama nasıl olsa buraya dönecektim sağlıkla inşallah. Çok şükür sağlıkla doğurdum yavrumu. Ufacık bir sevinç ufacık bir üzüntü bile tansiyonumu riskli düzeylere çıkarıyordu. Burada paylaşıp da anlaşılamayınca alacağım negatifliği göze alamadım. Almıştım yine alabilirdim. Çünkü yüküm büyüktü. Yavrum her şeyden önemliydi. Sitedeki görevlerim de ağırdı ve artık takip edemeyecektim.
Bu süre zarfında buradan sadece badem ve dıptıs ile haberleştim. Başka kimsenin de numarası yoktu zaten. İkisiyle de hep yüz yüze hem de telefonla görüşmelerim oldu. Buradan uzak kalmayı tercih ettim. Sormadım beni soruyorlar mı diye veya demedim beni anlatın diye. Hep olumsuz bir şey duymaktan korktum. Kendim doğumdan sonra gelir duyacağımı duyar göreceğimi görürdüm.
96 kiloyla doğuma girdim. 2 sene önce yani hiçbir tedaviye başlamadan önce 48 kilo olan ben 96 kiloyla doğuma girdim. Nasıl bir durum gözünüzde canlandırın. Ödemin boyutlarını tahmin edebiliyor musunuz. 2 nevro yani. Vücudumda çatlamadık yer kalmadı haklı olarak. Sezaryenle doğum belki bu kadar zor değildi ama benim için çok üst seviyede zordu. Aşırı kilo (yağ ve ödemle) doğum yaptığım için göbeğim sarktı. İçinden bebeği aldıklarında buruşup aşağıya düştü resmen. Dikişlerin üzerine çok ağırlık ve baskı yaptı. Her gün tülbentle sardık. Yine de kâr etmiyordu. Dikişlerim iyileşene , rahmim yerine oturana kadar bebeğimi bile sevip okşayamadım doğru düzgün. Sadece emzirmek için kucağıma veriyorlardı. Yüksek sarılık olduğu için onu da doğru düzgün emziremedim. Mama takviyesi verdik mecburen. O emmedikçe sütüm azaldı. Sütüm azaldıkça stresim arttı. Çok huysuzlaştı bebeğim. Sarılık düşüşe geçince mamayı keselim süte ağırlık verelim dedik. Benim süt yetmedi tabi. Çocuk uyku uyumuyor. 15 dk da bir uyanıp meme istiyor. Görüntüde emiyor ama doymuyor. Ben artırmak için sürekli sıvı tüketiyorum , emmediği zamanlarda sağıp devir daimi sağlamaya çalışıyorum. Henüz başarıya ulaşabilmiş değilim. Günde en fazla 5 saat uykuyla duruyorum. O da aralarda bölük pörçük. Toplam 5 saat. Ben daha düzeni kuramadım anlayacağınız. Aceminin acemisi bir anneyim ben.
Doğumdan sonra ağrılardan gelemedim bir süre daha. İyileştiğimde zaten eşim ameliyat oldu. Hem ona hem de bebeğimize ben bakıyorum tek başıma. Yemek ve temizlik işlerini de annem yapıyor. Kıl dönmesi vardı eşimde ve ameliyat olmak için o kötü haliyle benim iyileşmemi bekledi. Dün dikişlerini aldırdı ve normal yaşama dönüp yarın işe başlayacak. İşte bu sebeplerden ben ancak gelebiliyorum. Ancak yazabiliyorum. Aslında 40’ım çıkınca gelmeyi daha uygun buluyordum.
Çok daha farklı şeyler yazabilmek isterdim. Ama sorun değil. Önemli olan bebeğimi sağlıkla dünyaya getirmem. Doğum hikayesini yazamasam da olur. Dünyanın en güzel duygusuymuş annelik. Öyle olduğunu düşünüyordum ve gördüm de. Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun. Yaşayanlar bilir. Allah herkese yaşatsın hayırlısıyla. Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin. Ağzı yüreğinde değil de sakin sakin , sindire sindire bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Gerçekten her anı ayrı güzeldi. Ama endişelerim çoktu. Neyse ki Allahım esirgemedi bizi rahmetinden. Kucağımıza aldırdı çok şükür. Bütün hamileler de sağlıkla kucaklasınlar inşallah yavrularını. Uzak kaldığımız dönemde ben her gece dualarımda sizi andım Allah şahidimdir. Sizleri hiç unutmadım. Doğumumda da dilemeyi unutmadım yine sizlere. Girmediğim süre zarfında duyduğum bazı hamile haberleri vardı. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bebek yolu gözleyen arkadaşlarıma da tez vakitte bu mutluluğu yaşatsın dilerim.
Bundan sonra imkanım oldukça buradayım. Yavrum kuzumdan bulduğum ilk fırsatta yanınızdayım. Geçmişi okumayacağım. Kim ne dedi hakkımda bilmeyeceğim. Hepinizi çok seviyorum bunu bilin. Allah benim durumumu biliyordu. Siz de bir parçacık olsun anlayın yeter. Olmazsa da canınız sağ olsun. Hepiniz Allaha emanet olun. :Saruboceq: opuyorumnanaktanŞeniz
herkeze merhaba bende yeni üyeyim. nevroski bebeğini allah analı babalı büyütsün aynı zamanda sana ve eşine geçmiş olsun. bende hikayemi anlatım size. 4 yıla yakın evliyiz. hiç korunmadık. eşimde sperm hareketsizliği var. gittiği üroloji dr ona 100 tane iğne verdi ama bi faydasını görmedik. hareketlilikde bir değişme olmadı bizi direk tüp bebeğe yöneltti.
fakat biz başka dr gittik. oda aşılama önerdi ilk aşılamam olmadı. 2 . yapalım dedi. ama ben hazır değilim. dr lar artık bu işi ticaret dökmüş kim olur dio , kimi olmaz , kimi ya tutarsa dio kime guvenceğimizi şaşırdık. bu ay doğal yoldan denemk istiyoruz. kendime incir kürü eşime keçi boynuzu yapıyorum. . çok kararsızım 2 aşılama yapsak yoksa direk tüp bebekmi allaım yardım et bana
bu yolda ilerleyen herkez allah yardımcı olsun.
fadıkcığım benıde eklermisin özetle yaşım 30, eşim varikösel ameliyatı oldu 2007 de, 1 aşılama yaptık olmadı , ilaç evicap , keçi boynuzu kullanıyo. bu ay doğal yolla denıycez.
nevrocum yazdıklarını şaşkınlıkla okudum az önce :uhm::1shok:
öncelikle tebrik etmek istiyorum, allah bebeğini analı babalı büyütsün, ona ve size uzun sağlıklı ömürler versin. Belliki çok zor günler geçirmişsin, kolay değil yaşadıkların çok haklısın. Ben de çok uzun zamandır bu topiğe girmiyorum, bu arada bizim de hayatımızda değişiklikler oldu, başka şehre taşındık, hatırlasrsan işten ayrılmıştım, nerdeyse bir senedir çalışmıyorum evdeyim. Bu arada hala bebeğimiz olmadı :1no2: Eşim varikosel ameliyatı oldu mayısta, en son iki ay önce kontrollerde sperm kalitesinin normale döndüğünü öğrendik doktor 5-6 ay normal yolardan hamile kalmayı deneyin olmassa ileri tetkiklere geçeriz dedi şimdilik umutla bekliyoruz. :saruboceq: Ama her ay yaşadığım hayal kırıklıkları sinirlerimi epey yıprattı :1shok:antidepresan kullanıyorum bir süredir, iyi geldiğini söylemeliyim.
Canımcım, burda ne söylendi ne konuşuldu bilmiyorum ama belliki epey canın sıkılmış, lütfen kendini böyle şeyler için hırpalama nevrom. Sen burda bizlere umut vermek, dertlerimizi paylaşabilmek için çok mücadele ettin hepimiz biliyoruz bunu inkar etmek sana büyük haksızlık olur. Lütfen için rahat olsun :teselli: Inanıyorumki senin kıymetin bilmesi gerekenler tarafından biliniyor. şinmdi çoook öpüyorum seni ve bebişini... :1hug::ecrin_bebek:
herkeze merhaba bende yeni üyeyim. Nevroski bebeğini allah analı babalı büyütsün aynı zamanda sana ve eşine geçmiş olsun. Bende hikayemi anlatım size. 4 yıla yakın evliyiz. Hiç korunmadık. Eşimde sperm hareketsizliği var. Gittiği üroloji dr ona 100 tane iğne verdi ama bi faydasını görmedik. Hareketlilikde bir değişme olmadı bizi direk tüp bebeğe yöneltti.
Fakat biz başka dr gittik. Oda aşılama önerdi ilk aşılamam olmadı. 2 . Yapalım dedi. Ama ben hazır değilim. Dr lar artık bu işi ticaret dökmüş kim olur dio , kimi olmaz , kimi ya tutarsa dio kime guvenceğimizi şaşırdık. Bu ay doğal yoldan denemk istiyoruz. Kendime incir kürü eşime keçi boynuzu yapıyorum. . çok kararsızım 2 aşılama yapsak yoksa direk tüp bebekmi allaım yardım et bana
Fadıkcığım benıde eklermisin özetle yaşım 30, eşim varikösel ameliyatı oldu 2007 de, 1 aşılama yaptık olmadı , ilaç evicap , keçi boynuzu kullanıyo. Bu ay doğal yolla denıycez.
yeteriiiiiim canım napıyon, nasılsın?
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz, Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişlerinizi gönderir...
herkeze merhaba bende yeni üyeyim. nevroski bebeğini allah analı babalı büyütsün aynı zamanda sana ve eşine geçmiş olsun. bende hikayemi anlatım size. 4 yıla yakın evliyiz. hiç korunmadık. eşimde sperm hareketsizliği var. gittiği üroloji dr ona 100 tane iğne verdi ama bi faydasını görmedik. hareketlilikde bir değişme olmadı bizi direk tüp bebeğe yöneltti.
fakat biz başka dr gittik. oda aşılama önerdi ilk aşılamam olmadı. 2 . yapalım dedi. ama ben hazır değilim. dr lar artık bu işi ticaret dökmüş kim olur dio , kimi olmaz , kimi ya tutarsa dio kime guvenceğimizi şaşırdık. bu ay doğal yoldan denemk istiyoruz. kendime incir kürü eşime keçi boynuzu yapıyorum. . çok kararsızım 2 aşılama yapsak yoksa direk tüp bebekmi allaım yardım et bana
fadıkcığım benıde eklermisin özetle yaşım 30, eşim varikösel ameliyatı oldu 2007 de, 1 aşılama yaptık olmadı , ilaç evicap , keçi boynuzu kullanıyo. bu ay doğal yolla denıycez.
sagol canim,iyim iste ekim ve kasimda iki trasferim oldu ekim transferim dusukle sonuclandi, simdilik ara verdik, esim varikoselden kurtulsun ondan sonra bakacaz artik...
bu arada bende bi dahaki ay safra kesesi ameliyati olacam, yiginla tas yapmisim :lepi:
Evet canım 3.aşılamayı yaptırdım ve bekliyorum.Bakalım hayırlısı
Nevrosky Slm,
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün yavrunu:)
Ben aranıza yeni katılanlardanım:hulya:
nevrocum hoşgeldin
tebrik ederim kuzum sağlıcakla gelmiş yaa oğlun
sonrası Allah kerim
özletme kendini emi
eşinede geçmişler olsun
nevrocum güle güle büyüt bebişini,neler yaşamışsın öyle,okuyunca çok üzüldüm,önemli olan önce sağlığın,bende yazmıyorum artık bu topiğe,nedenine gelince geçmişte kendi hayatımda yaşadığım üzücü olayları burda paylaştığım için buraya tekrar yazmaya çekiniyorum belki de utanıyorumdur bilmiyorum ama yazılanları takip etmeye çalışıyorum bazen altta misafir yazıyor ya o ben olabilirim itiraf edeyim :kedi:
ben yeni bir hayata başladım,1 yıldır evdeydim artık çalışıyorum,olaylara daha ılımlı ve empati kurarak bakıyorum,eşimden ayrılmadım,bu yaşanılan ayrılık ve kaybettiğim bebeğim beni daha farklı yaptım artık büyüdüm.
tekrar çocuk istiyoruz ama ne zaman olur bilmiyorum sanırım en büyük hatam istemek oldu meğer hayırlısını istemek gerekiyormuş Allahtan ben bunu düşünemedim.
şimdiden hepinize yeni yılın sağlık,mutluluk ve hayırlı evlatlar getirmesini temenni ediyorum,kendinize iyi bakın ve her şeyin hayırlısını isteyin......
merhaba bende yeniyim.ilk sayfadan başladım okumaya.nevrosky ablanın durumundayım.heyacanla ondaki gelişmeri okuyodum. 40.sayfaya kadar okudum daha sonra meraktan son sayfayı açtımki nevro ablanın bebişi old. öğrendim ve çok çok mutlu oldum.rabbim inş. bizlerede nasip eder. nevro ablacım hayırlı mübarek olsun olsun.rabbim mutluluğunu daim etsin.bana umut oldun.umutsuz değildim ama daha da umutlandım.bende artık takip edecem sayfayı.nevro ablacım inş abla dememe kızmadın.
bizde sper sayısı düşük ve hareketlilik yok bide morfoloji%2.sayı ve hareketlilikten korkmuyorumda morfoloji nasıl düzelir ondan korkuyorum.kızlar ben bütün sayfaları okuyamadım daha.nevro abla ne yapmış ne etmiş acaba.yoksa tüp bebekmi.gözlerim ağrıdığı için sayfaları 40 kadar okudum daha fazla okuyamadım.çok merak ediyorum.bileniniz varsa yazarsa çok mutlu olurum.sizler bana çok moral oldunuz.
Nevrosky hoşgeldin canım seni burda görmek güzel
Allah bebeğine uzun ömürler versin eşinede geçmiş olsun
inşallah artık herşey daha güzel olur sizin için
bende sana biraz sitemli olanlardanım galiba
arka mahalle arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum
ama hepinizin iyi olmasına çok sevindim
Rabbim kimseyi sağlığından etmesin.
kıslarrrr hepinize gunaydınnn
nevrommm canım hoşgeldin . ALLAH sağlıcakal büyütsün bebeğini. mutlu sıcak yuvanızda
nergiscim bu kadar ugraslarının sonucunu inşallah bu sefer alırsın canım test tarihin ne zaman
günaydın kızlarrr. herkese iyi haftalar inşallah güzel haberler gelir bu hafta.
nevrocum hoşgeldin canım seni tekrar aramızda görmek çok güzel eşine geçmiş olsun canım. bebişinide allah analı babalı büyütsün.
nesrincim maşallah bu ne tatlılık allahım eşirgesin.
oncelikle herkese selam
nevrosky canimben senin kadar guzel yazamam ama insallah bende icimdekileri ifade ederim
oncelikle senin hakkinda hic yorum yapmadim ama senin hakkinda ki dusuncem sana hak veriyorum gelmemene mesaj yazmamana
ve diger arkadaslarimi da anlamaya calisiyorum.
onlar senden bekledikleri icin uzulduler. onlar da hakli onlarada hak vermek lazim
bizler yani bu topikteki bayanlar hepsi yarali ve hepsi birbirlerinin yarasini sarmak zorunda.
mesela benim sizlerden baska dostlarim sirdasim yok
ve isin kotu tarafi benim esim kk ye girmemi istemiyor
bende sizlerin yaninda huzur buluyorum
yani kizlar eger birimiz elinde olmayan nedenlerden dolati giremezsek birbirimize kizmayalim
nevrosky canim allah bebegini saglicakla buyutmek nasip etsin ve suanda sen cok temiz butun gunahlarindan arinmis bir kadin olarak sana soruyorum
ya canim icinden geceni soyle acaba bende bir gun senin gibi anne olur muyum
nevrocum hoşgeldin canıma.s.
canım he yazık ki bu sefer bende biraz darıdım...
biz seni hergün değil her hafta da değil sadece 1 veya 2 kere gelmeni bekledik...
çünkü gerçekten seni çok seviyoruz...
ve sen herkesten farklısın...
ama artık bu konuyu tartışmayallım...
eşine ve yaşadıkalrından dolayı sana çok geçmiş osun...
bebiş içinde gözünüz aydın...
seni tekrardan burda görmek çok güzel...
her zaman olmasada arada bekleriz canımopuyorumnanaktan
slm kızlar, nasılsınız?
nevromm gelmiş görmemişim, canım hoşgeldin tekrar aramıza, nasıl gidiyor annelik? bebiş iyidir inşallah,
umarım arada görüşürüz yine
canım öncelikle bebeğin sağlıklı bir şekilde doğmuş çok şükür rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıklı bir şekilde büyür inşallah bende senin gibi siteden uzak kaldım senin için yazılanlardan şimdi haberim oluyor burada çok şey paylaşıldı ssen ben ve burdaki tüm hanımlar bir bebeğimiz olması için nasıl savaş veriyoruz en iyi biz biliriz çok zor elde ettin yavrunu tabiki öncelikli düşüncen bebeğin olmalıydı sitem edenlereb bir anlam veremedim aslında seni en iyi onlar anlamalıydı gerçi herkes sana o kadar alışmışki hepimizin gözü aradı kimsenin art niyetli oldugunu sanmöıyorum seni sevdiğimiz için özledik buda benim düşüncem hamilelik zor bir süreç insan en ufak bişeyde acaba bebeğime bişey olmuşmudur diye endişeleniyor ama artık geçti bebeğin dogdu ama söylim acıkacak altını değişeceksin uykusuydu mızmızlanmasıydı yine eskisi kadar giremeyeceksin siteye şimdi anneliğin keyfini çıkarmaya bak günler çok çabuk geçiyor bir anda büyüyor bebişler benim 4 ay oldu nasıl geçti anlamadım kendine ii bak öptüm
kızlar merhabalar..
nevro hosgeldın canım..
bebısını rabbım hayırlısıyla buyutmenı nasıp etsın ınsallah..esınede cok gecmısler olsun..
bak bız hala buralardayız.daha hamıle takvımı yapamadık.herseyın hayırlısı ne yapalım.elden bısey gelmıyor..olmayınca olmuyor ıste..
Nevrocum yazdıklarını şaşkınlıkla okudum az önce :uhm::1shok:
öncelikle tebrik etmek istiyorum, Allah bebeğini analı babalı büyütsün, ona ve size uzun sağlıklı ömürler versin. Belliki çok zor günler geçirmişsin, kolay değil yaşadıkların çok haklısın. Ben de çok uzun zamandır bu topiğe girmiyorum, bu arada bizim de hayatımızda değişiklikler oldu, başka şehre taşındık, hatırlasrsan işten ayrılmıştım, nerdeyse bir senedir çalışmıyorum evdeyim. Bu arada hala bebeğimiz olmadı :1no2: eşim varikosel ameliyatı oldu mayısta, en son iki ay önce kontrollerde sperm kalitesinin normale döndüğünü öğrendik doktor 5-6 ay normal yolardan hamile kalmayı deneyin olmassa ileri tetkiklere geçeriz dedi şimdilik umutla bekliyoruz. :Saruboceq: ama her ay yaşadığım hayal kırıklıkları sinirlerimi epey yıprattı :1shok:antidepresan kullanıyorum bir süredir, iyi geldiğini söylemeliyim.
Canımcım, burda ne söylendi ne konuşuldu bilmiyorum ama belliki epey canın sıkılmış, lütfen kendini böyle şeyler için hırpalama nevrom. sen burda bizlere umut vermek, dertlerimizi paylaşabilmek için çok mücadele ettin hepimiz biliyoruz bunu inkar etmek sana büyük haksızlık olur. Lütfen için rahat olsun :teselli: inanıyorumki senin kıymetin bilmesi gerekenler tarafından biliniyor. Şinmdi çoook öpüyorum seni ve bebişini... :1hug::ecrin_bebek:
canım bebek konusunu allaha havale etmişsin zaten. Eminimki en doğru zamanda gönderecek meleğini. Bizler elbette özlemle , hasretle hemencik olsun isteriz. Yavrumuza kavuşmak isteriz. O güzel kokusunu duymak , öpüp okşamak isteriz. Ama hayırlısını elbet allah bilir. Sen oluruna bırakmışsın herşeyi. Elinden geleni yapıyorsun , denemeleri sürdürüyorsun. Hayata da küsmüyorsun. Isyan etmiyorsun. O yüzden sonu elbet güzel bu hikayenin. Ben inanıyorum. Allah gönlüne göre verecektir. :1hug:
sağlık problemin için de geçmiş olsun bitanem. Allah şifa versin inşallah. şeniz
hayırlısı inşallah bitanem. Inşallah bebeğinin haberini alabiliriz. :saruboceq: Sonuç ne zaman belli olacak?
canım hoşgeldin aramıza. :1hug: Allah razı olsun. Darısı başına olsun. :saruboceq:
hoşbuldummm aşkısı. Opuyorumnanaktan geldi çok şükür. Rabbim bağışladı. Herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah. Allah aratmasın. Hepimiz birbirimizi çok iyi anlarız bu yolda. Allah seni de oğluşunu da kurtarsın sağlıkla dilerim. :saruboceq:
canımmm seni gördüğüme çok sevindim. şeniz hihoyyytben çok uzun zamandır yoktum. Sen de öncesinde bayadır yoktun. çok uzun zaman sonra karşılaştık. Ben artık buralarda olurum. Ama sen de gel olur mu. çekinecek , utanacak ne oldu ki? Herşey yaşamın içinde olan şeylerdi. Sen de bizimle bu yolda mücadele veren can arkadaşlarımızdan birisin. Inşallah senin hikayenin de bir yerlerinde o güzellik seni bulacaktır. Eşinle ayrılmadığınıza çok sevindim. Bebeğine çok üzülmüştüm. Rabbim yeniden bağışlar inşallah ve bu sefer kucağına da aldırır. Allah her konuda hakkında hayırlısını versin. Allaha emanet ol canım. Ve iyi dileklerin için çok teşekkürler. Darısı başına inşallah. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
canım allah bağışlasın pek tatlı bir bebişmiş.Güzel bir geleceği olsun inşallah. Kendisi gibi. :saruboceq:
canım öncelikle aramıza hoşgeldin. Abla demene kesinlikle kızmadım. Nasıl istiyorsan öyle hitab edebilirsin. Inşallah sen de bu yolda muvaffak olursun. Allah bu yolda yardımcınız olsun. Ben mikroenjeksiyon ile hamile kaldım. 3 yılın sonunda ilk denememizde rabbim bağışladı. Iyi dileklerin için teşekkürler. Darısı başına inşallah tatlım. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
hoşbuldum canım. Allah razı olsun. çok teşekkürler. Inşallah darısı başına canım. Evet canım , önemli olan sağlık. Yeterki gönüller bir olsun. Insanlar elbet ki buluşuyorlar. Kötülük olmadıktan sonra içlerinde yine kalınan yerden devam edilir. Yerimseniben
sen nasılsın? Iyisindir inşallah görüşmeyeli.:1hug:
özlemcim sağol güzelim. Amin inşallah. Darısı hayırlısıyla başına dilerim. Sen nasılsın canısı? şeniz
sağol canım. Ben de burada olduğuma mutluyum. Dileklerin için teşekkürler. Sen de bu süre zarfında mucizeni yakalamışsın çok şükür. :saruboceq: çok sevindim güzelim. :sm_cool: :hooray: :teytey: Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. :saruboceq: Sen de mutlu sona ulaş dilerim. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
canım öncelikle güzel sözlerin için teşekkürler. Amin inşallah. Darısı başına diyorum.
ben bunu elbet bilemem. Biliyorsun ki herşeyi yalnız allah bilir. Ama benim gönlümün istediği , içimin geçirdiği , dilimin söylediği tez vakitte bu mutluluğu yakalayabilmendir. Senin için dua edebilirim ancak. Sen olacağına inan ve içini hep ferah tut. Pozitif düşün. Bu yolda en önemli şey bu. Ve bol dua. Allah yardımcınız olsun canım. Inşallah sen de ve tüm isteyen arkadaşlarımız da bizler gibi anne olur ve doya doya bu mutluluğu yaşarsınız. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
sağol canım. Allah bin kere razı olsun. Inşallah darısı başına. Gelmeye çalışıcam fırsat buldukça. Bu arada listelere sen el atmışsın. Allah razı olsun. Yardımların için bütün herkes adına teşekkür ederim. Sorumluluk almışsın. Allah seni mükafatlandırsın inşallah tez zamanda. Allaha emanet ol canım. :saruboceq:
hoşbuldum canımmm. Bebiş iyi çok şükür. Annelik de güzel gidiyor. Elbet zorlukları var. Ama kurban olurum ben onlara.
iki bebek görüyorum takviminde. Listede gördüm tüp bebek denemişsin. çok şükür rabbim bağışlamış. Seni ve eşini tebrik ediyorum canım. :hooray: Allah bu mutluluğu yaşatmış. Dilerim kucağında gördüğün ve sağlıkla büyüttüğün günleri de gösterecek. :sm_cool: Allaha emanet olun tatlım.Darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah. Elbet herkesin sırası gelecek. Onları dualarımızdan eksik etmeyelim. :saruboceq:
canımsınnn. Senin bebeğin kocamannn olmuş. Maşallahhh ona. Güzel dileklerin için teşekkürler tatlım. Darısı bütün bebek yolu gözleyenlerin başına inşallah. Gerçekten annelik kolay değil. Ama bizler kıymetini iyi biliyoruz. Allah kimseye aratmasın. Bu günümüze şükürler olsun. Ben de seni çok öpüyorum. Bebeğini de. şeniz
hoşbuldum bitanemm. Amin canım inşallah. Güzel sözler için teşekkürler. Hamile takvimi de yaparsın allahın izniyle , bebeğinin takvimini de. Elbet ufukta güneş sizin için de doğacak. Kim bilebilirdi geçen sene bu zamanlar benim bir sene sonra bebeğimi kucaklayıp büyüteceğimi. şeniz
canım hoşgeldin. Sağolasın. Darısı başına inşallah. Allah yardımcınız olsun. Pozitif düşünmeyi unutma tamam mı. Yaşı da kafana takma sakın. En güzel çağımız. Ben de 31 yaşımda anne oldum. şeniz
çidommmm. Bugün uzun zamandır göremediğim arkadaşlarımızı görüyorum ne güzel. :1hug: :asigim: öncelikle teşekkür ediyorum canım güzel dileklerin için. Allah bin kere razı olsun. Darısı başına inşallah. Allahım sana da bu tarifi zor , yaşanılası duyguyu yaşatsın inşallah. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
taşındığını biliyordum canım. Ama sonrasında pek görüşememiştik. Sinirlerini sakın yıpratma canım. En güzel yaşlarınızı sonra bulamayacaksınız. şimdi geriye dönüp baktığımda kendimi çok yıpratmamama rağmen yapmamam gereken şeyleri yaptığımı görüyorum. Keşke onları da yapmasaymışım. Ne de olsa rabbim zamanı gelince veriyor. Hayırlısını verecek olduktan sonra beklemek lazım. Ne kendini ne de çevrendekileri bu yüzden üzme. Senin de bir gün bu mutluluğu yaşayacağına inanıyorum. Ki o zaman harika bir anne olacaksın sen. Tatlı insan. Bu kadar özlemle beklenen bebek de tez zamanda allahın izniyle gelsin artık , üzmesin onu sevenleri. Yerimseniben şeniz
ve hakkımda düşündüklerin , güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim. Cansın. :asigim:
güzel dilekerin ve duaların için sağol
allah razı olsun hepininzde
inşşş bu dualarla bizde meleklerimize kavuşuruz
ben de buradaki arkadaşlarımın dualarla kavuştum. Dualara devam. Allahım açılan elleri geri çevirmeyecektir. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
herkese iyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?