Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkeze merhaba bende yeni üyeyim. nevroski bebeğini allah analı babalı büyütsün aynı zamanda sana ve eşine geçmiş olsun. bende hikayemi anlatım size. 4 yıla yakın evliyiz. hiç korunmadık. eşimde sperm hareketsizliği var. gittiği üroloji dr ona 100 tane iğne verdi ama bi faydasını görmedik. hareketlilikde bir değişme olmadı bizi direk tüp bebeğe yöneltti.
fakat biz başka dr gittik. oda aşılama önerdi ilk aşılamam olmadı. 2 . yapalım dedi. ama ben hazır değilim. dr lar artık bu işi ticaret dökmüş kim olur dio , kimi olmaz , kimi ya tutarsa dio kime guvenceğimizi şaşırdık. bu ay doğal yoldan denemk istiyoruz. kendime incir kürü eşime keçi boynuzu yapıyorum. . çok kararsızım 2 aşılama yapsak yoksa direk tüp bebekmi allaım yardım et bana
bu yolda ilerleyen herkez allah yardımcı olsun.
fadıkcığım benıde eklermisin özetle yaşım 30, eşim varikösel ameliyatı oldu 2007 de, 1 aşılama yaptık olmadı , ilaç evicap , keçi boynuzu kullanıyo. bu ay doğal yolla denıycez.

Nevrocum yazdıklarını şaşkınlıkla okudum az önce :uhm::1shok:
öncelikle tebrik etmek istiyorum, Allah bebeğini analı babalı büyütsün, ona ve size uzun sağlıklı ömürler versin. Belliki çok zor günler geçirmişsin, kolay değil yaşadıkların çok haklısın. Ben de çok uzun zamandır bu topiğe girmiyorum, bu arada bizim de hayatımızda değişiklikler oldu, başka şehre taşındık, hatırlasrsan işten ayrılmıştım, nerdeyse bir senedir çalışmıyorum evdeyim. Bu arada hala bebeğimiz olmadı :1no2: eşim varikosel ameliyatı oldu mayısta, en son iki ay önce kontrollerde sperm kalitesinin normale döndüğünü öğrendik doktor 5-6 ay normal yolardan hamile kalmayı deneyin olmassa ileri tetkiklere geçeriz dedi şimdilik umutla bekliyoruz. :Saruboceq: ama her ay yaşadığım hayal kırıklıkları sinirlerimi epey yıprattı :1shok:antidepresan kullanıyorum bir süredir, iyi geldiğini söylemeliyim.
Canımcım, burda ne söylendi ne konuşuldu bilmiyorum ama belliki epey canın sıkılmış, lütfen kendini böyle şeyler için hırpalama nevrom. sen burda bizlere umut vermek, dertlerimizi paylaşabilmek için çok mücadele ettin hepimiz biliyoruz bunu inkar etmek sana büyük haksızlık olur. Lütfen için rahat olsun :teselli: inanıyorumki senin kıymetin bilmesi gerekenler tarafından biliniyor. Şinmdi çoook öpüyorum seni ve bebişini... :1hug::ecrin_bebek:

yeteriiiiiim canım napıyon, nasılsın?
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz, Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişlerinizi gönderir...

Hoşgeldiiiiin,Hayırlısı olsun canım,tez zamanda inşallah:CüvCüv:

hoş geldin
ne güzel eşinin sperm kalitesinin düzelmesi
inşşş çok beklemeden
bebeiş gelir

aramıza hoş geldin canım
inşşş burada çok kalmadan hamiş listesine geçersin
Bence eğer değerleriniz aşılamaya uygunsa aşılama denemelisin zaten tüpbebek için rapor almayı düşünüyorsanda ikinci aşılamayı isterler senden ...
Evet malesef bazı dr bu işi ticerte dökmüş durumdalar
bizim araşatırarak doğru dr doru tedaviyi bulmamız gerekiyor
zaten çok pahalı ve stresli bir yol
birde para için bu işi yapan insanlara uğraşmak insanı dahada yıpratıyor
allah kolaylık versin
inşşş bu yolda çok yorulmadan mucizeni bulursun

Son düzenleme:
yeteriiiiiim canım napıyon, nasılsın?
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz, Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişlerinizi gönderir...

İYİYİM CANIM SENDEN NE HABERopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BU GÜN MİNİK SEVGİLİMİN(YEĞENİMİN) YANINA GİTTİM
AAAYYYY BENİ ÇOK YORDU SIPAmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
KUCAĞIMDAN HİÇ İNMİYOR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

beyzanur bende senin gibi düşünüyorum bu işi ticarete dökmüşler aynen eşinin değerlerini yazabilir misin benim eşimde de aynı sorunlar biz de kürleri uyguluyoruz 3 gündür olmazsa tüp bebeği düşüneceğiz

Canım bebek konusunu Allaha havale etmişsin zaten. Eminimki en doğru zamanda gönderecek meleğini. Bizler elbette özlemle , hasretle hemencik olsun isteriz. Yavrumuza kavuşmak isteriz. O güzel kokusunu duymak , öpüp okşamak isteriz. Ama hayırlısını elbet Allah bilir. Sen oluruna bırakmışsın herşeyi. Elinden geleni yapıyorsun , denemeleri sürdürüyorsun. Hayata da küsmüyorsun. İsyan etmiyorsun. O yüzden sonu elbet güzel bu hikayenin. Ben inanıyorum. Allah gönlüne göre verecektir. :1hug:

Sağlık problemin için de geçmiş olsun bitanem. Allah şifa versin inşallah. Şeniz

Evet canım 3.aşılamayı yaptırdım ve bekliyorum.Bakalım hayırlısı

Hayırlısı inşallah bitanem. İnşallah bebeğinin haberini alabiliriz. :Saruboceq: Sonuç ne zaman belli olacak?

Nevrosky Slm,
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün yavrunu:)
Ben aranıza yeni katılanlardanım:hulya:

Canım hoşgeldin aramıza. :1hug: Allah razı olsun. Darısı başına olsun. :Saruboceq:

nevrocum hoşgeldin
tebrik ederim kuzum sağlıcakla gelmiş yaa oğlun
sonrası Allah kerim
özletme kendini emi
eşinede geçmişler olsun

Hoşbuldummm aşkısı. opuyorumnanaktan Geldi çok şükür. Rabbim bağışladı. Herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah. Allah aratmasın. Hepimiz birbirimizi çok iyi anlarız bu yolda. Allah seni de oğluşunu da kurtarsın sağlıkla dilerim. :Saruboceq:

Canımmm seni gördüğüme çok sevindim. Şeniz hihoyyytBen çok uzun zamandır yoktum. Sen de öncesinde bayadır yoktun. Çok uzun zaman sonra karşılaştık. Ben artık buralarda olurum. Ama sen de gel olur mu. Çekinecek , utanacak ne oldu ki? Herşey yaşamın içinde olan şeylerdi. Sen de bizimle bu yolda mücadele veren can arkadaşlarımızdan birisin. İnşallah senin hikayenin de bir yerlerinde o güzellik seni bulacaktır. Eşinle ayrılmadığınıza çok sevindim. Bebeğine çok üzülmüştüm. Rabbim yeniden bağışlar inşallah ve bu sefer kucağına da aldırır. Allah her konuda hakkında hayırlısını versin. Allaha emanet ol canım. Ve iyi dileklerin için çok teşekkürler. Darısı başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım Allah bağışlasın pek tatlı bir bebişmiş. Güzel bir geleceği olsun inşallah. Kendisi gibi. :Saruboceq:

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin. Abla demene kesinlikle kızmadım. Nasıl istiyorsan öyle hitab edebilirsin. İnşallah sen de bu yolda muvaffak olursun. ALlah bu yolda yardımcınız olsun. Ben mikroenjeksiyon ile hamile kaldım. 3 yılın sonunda ilk denememizde Rabbim bağışladı. İyi dileklerin için teşekkürler. Darısı başına inşallah tatlım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Hoşbuldum canım. Allah razı olsun. Çok teşekkürler. İnşallah darısı başına canım. Evet canım , önemli olan sağlık. Yeterki gönüller bir olsun. İnsanlar elbet ki buluşuyorlar. Kötülük olmadıktan sonra içlerinde yine kalınan yerden devam edilir. yerimseniben

Sen nasılsın? İyisindir inşallah görüşmeyeli.:1hug:

özlemcim sağol güzelim. Amin inşallah. Darısı hayırlısıyla başına dilerim. Sen nasılsın canısı? Şeniz

Sağol canım. Ben de burada olduğuma mutluyum. Dileklerin için teşekkürler. Sen de bu süre zarfında mucizeni yakalamışsın çok şükür. :Saruboceq: Çok sevindim güzelim. :sm_cool: :hooray: :teytey: Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. :Saruboceq: Sen de mutlu sona ulaş dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım öncelikle güzel sözlerin için teşekkürler. Amin inşallah. Darısı başına diyorum.

Ben bunu elbet bilemem. Biliyorsun ki herşeyi yalnız Allah bilir. Ama benim gönlümün istediği , içimin geçirdiği , dilimin söylediği tez vakitte bu mutluluğu yakalayabilmendir. Senin için dua edebilirim ancak. Sen olacağına inan ve içini hep ferah tut. Pozitif düşün. Bu yolda en önemli şey bu. Ve bol dua. Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah sen de ve tüm isteyen arkadaşlarımız da bizler gibi anne olur ve doya doya bu mutluluğu yaşarsınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol canım. Allah bin kere razı olsun. İnşallah darısı başına. Gelmeye çalışıcam fırsat buldukça. Bu arada listelere sen el atmışsın. Allah razı olsun. Yardımların için bütün herkes adına teşekkür ederim. Sorumluluk almışsın. Allah seni mükafatlandırsın inşallah tez zamanda. Allaha emanet ol canım. :Saruboceq:

slm kızlar, nasılsınız?
nevromm gelmiş görmemişim, canım hoşgeldin tekrar aramıza, nasıl gidiyor annelik? bebiş iyidir inşallah,
umarım arada görüşürüz yine

Hoşbuldum canımmm. Bebiş iyi çok şükür. Annelik de güzel gidiyor. Elbet zorlukları var. Ama kurban olurum ben onlara.

İki bebek görüyorum takviminde. Listede gördüm tüp bebek denemişsin. Çok şükür Rabbim bağışlamış. Seni ve eşini tebrik ediyorum canım. :hooray: Allah bu mutluluğu yaşatmış. Dilerim kucağında gördüğün ve sağlıkla büyüttüğün günleri de gösterecek. :sm_cool: Allaha emanet olun tatlım. Darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah. Elbet herkesin sırası gelecek. Onları dualarımızdan eksik etmeyelim. :Saruboceq:

Canımsınnn. Senin bebeğin kocamannn olmuş. Maşallahhh ona. Güzel dileklerin için teşekkürler tatlım. Darısı bütün bebek yolu gözleyenlerin başına inşallah. Gerçekten annelik kolay değil. Ama bizler kıymetini iyi biliyoruz. Allah kimseye aratmasın. Bu günümüze şükürler olsun. Ben de seni çok öpüyorum. Bebeğini de. Şeniz

Hoşbuldum bitanemm. Amin canım inşallah. Güzel sözler için teşekkürler. Hamile takvimi de yaparsın Allahın izniyle , bebeğinin takvimini de. Elbet ufukta güneş sizin için de doğacak. Kim bilebilirdi geçen sene bu zamanlar benim bir sene sonra bebeğimi kucaklayıp büyüteceğimi. Şeniz

Canım hoşgeldin. Sağolasın. Darısı başına inşallah. ALlah yardımcınız olsun. Pozitif düşünmeyi unutma tamam mı. Yaşı da kafana takma sakın. En güzel çağımız. Ben de 31 yaşımda anne oldum. Şeniz

çidommmm. Bugün uzun zamandır göremediğim arkadaşlarımızı görüyorum ne güzel. :1hug: :asigim: Öncelikle teşekkür ediyorum canım güzel dileklerin için. Allah bin kere razı olsun. Darısı başına inşallah. Allahım sana da bu tarifi zor , yaşanılası duyguyu yaşatsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Taşındığını biliyordum canım. Ama sonrasında pek görüşememiştik. Sinirlerini sakın yıpratma canım. En güzel yaşlarınızı sonra bulamayacaksınız. Şimdi geriye dönüp baktığımda kendimi çok yıpratmamama rağmen yapmamam gereken şeyleri yaptığımı görüyorum. Keşke onları da yapmasaymışım. Ne de olsa Rabbim zamanı gelince veriyor. Hayırlısını verecek olduktan sonra beklemek lazım. Ne kendini ne de çevrendekileri bu yüzden üzme. Senin de bir gün bu mutluluğu yaşayacağına inanıyorum. Ki o zaman harika bir anne olacaksın sen. Tatlı insan. Bu kadar özlemle beklenen bebek de tez zamanda Allahın izniyle gelsin artık , üzmesin onu sevenleri. yerimseniben Şeniz

Ve hakkımda düşündüklerin , güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim. Cansın. :asigim:

güzel dilekerin ve duaların için sağol
allah razı olsun hepininzde
inşşş bu dualarla bizde meleklerimize kavuşuruz

güzel dilekerin ve duaların için sağol
allah razı olsun hepininzde
inşşş bu dualarla bizde meleklerimize kavuşuruz

Ben de buradaki arkadaşlarımın dualarla kavuştum. Dualara devam. Allahım açılan elleri geri çevirmeyecektir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben de buradaki arkadaşlarımın dualarla kavuştum. Dualara devam. Allahım açılan elleri geri çevirmeyecektir. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:

amin inşşşşşş
ben bu duaların rabim katına karşılısız kamayacağına inanalardanım
inşşş mevalam hepimizi hayırlısıyala güldürecek inşşş

merhaba kızlaaaarrrr uzun zamandır gelemiyordum buralara çok yoğundum son zamanlarda birkaç defa giriş yaptım ama site çok sorunluydu neyseki geldim inşallah eskisi gibi sık sık geleceğim opuyorumnanaktan

geçmişten pek haberim yok kızlar son sayfalardan okuduklarıma göre;

nevrocuuummmm sen ve doruk serhan hoşgeldiniz Şeniz
rabbim oğluşunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,eşinede çok geçmiş olsun
oğluşunun ismi çok güzel benim kardeşimin ismide serhan üstelik ben koymuştum
zor bir hamilelik geçirmişsin neyseki rabbim sağlıkla kavuşturdu seni yavruna inşallah darısı biz annelik duygusuyla yanıp tutuşanlara inşallah

bademcim (liyadora)tekrar aramızdasın hoşgeldin
tekrar hamissin hemde ikiz rabbim inşşalh sağlıkla kavuşturur sana yavrularını :Saruboceq:

yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz daha henüz tanışamadık
ama ben daha sık buralardayım güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle vereliniortak

fadikciğim ilgine teşekkürler canım,opuyorumnanaktan
bu ayda regl oldum yeni tarihim 29 aralık :a015:

yeteeeeer canım iyi akşamlar aynı zamanda hoşbuldum.ilgine tşk ler.amin rabbim kimsenin kucağını boş koymasın.listede sende varmısın .okuduğum kadarıyla en vahim durum bizimki galiba.inş hepimiz üstesinden geliriz.bazen öyle bir umutsuzluğa düşüyorum ki (1-2 dklıkta olsa)hemen kendimi toparlayıp benden daha kötüleri var diyorum ve kendi halime şükrediyorum.tekrardan her yanım umutla doluyo.rabbimden sabır diliyorum .ya rabbim isteyen herkese anne olmayı en kısa zamanda nasip et .aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…