Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
inş sizler içinde zamanı çabuk gelir..

nevo hoşgeldin..
bende sana sitem edenlerdenim..
yazdıkların yaşadıklarınız çok zor haklısın..
Allah şifa versin bebeğinizde sağlıkla büyüsün inş..
gelmeyişin çok uzun olunca aklımızda soru işaretleri birikti napalım..
konuyu uzatma gibi bir isteğimiz zaten yok.
Allah sana ve ailene sağlık versin..
güzel günler olsun hayatınızda ...

Son düzenleme:
merhaba kizlar
nevro hosgeldin canim aramiza tekrardan
Allah anali babali buyutsun kuzunu insallah

nesrinsavas ben o kuzuyu yerim ya cok seker masallah subhanallah

nergis 55 canim insallah guzel haberler alirsin
Allah melegini saglikla yollar sana insallah

nevrocum hoşgeldin allah analı babalı büyütsün yavrunu eşine ve sana geçmişler
olsun tez zamanda iyiyleşirsin aslında herkesin sitemi seni çok sevmesinden ve merakından neyseki geldin yine aramızdasın rabbim kucağına aldırdı darısı bizlerin başına inşallah

Kızlaar varıkosel topıĞınde rÜzgar10 adlı arkadaŞımız hamıleeeeeee
allah tez zamanda bızlerede hayırlı evlatlar versınnnn

kızlar hiç moralinizi bozmayın. ben bu topikteki bilgilerden çok faydalandım. yaş 35 olunca biraz daha stresliydim. sperm azlığı vardı 8 milyondu sayı. ama diğer değerler iyiydi. dr varikosel ameliyat falan gerekebilir dedi. ben bu yaşa rağmen bekledim ve kendime incir kürü, eşime keç boynuzu kürü uyguladım 6 ay da süre tanıdım kendimize. rabbim nasip ederse olur ; olmazsa tedavi dedim. ameliyat ve ilaçlardada sonuç hemen değişmeyebiliyormuş diye.. kürlerden 2 ay sonra hamile kaldım. stresimi bu sitedeki arkadşlar ve dostlarla attım. duasız kalmayın. inancınızı kaybetmeyin.. isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı bebekler gelsin inşallah....

merhaba MRS.GİZMO
hoşbulduk canım.desene bizim durum çok vahim.ama karamsarlık yok yola devam değilmi.allah hepimizi tez zamanda bebişine kavuştursun.ne demişler azimle tüküren tavanı delermiş.biraz zor olacak ama hiç bişey yapmamaktan iyidir.. DEĞİLMİ CANIM.DOĞRU SÖYLE YOKSA BEN KENDİMİMİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYORUM.aman neyse düşün düşün kafayı yicem.kendimi hindi gibi hissetmeye başladım.allah hepimizin yardımcısı olsun.canlarım benim dualarım hep sizlerle.

nevro ablacım hoş geldin ya. cvp yazmana çok sevindim.senin yaşadığın o mutluluğu rabbim bir an önce bizede yaşatsın.sayfaların hepsini okuyamadım o kadar çok ki.sen ne yaptın morfolojiyi düzeltemedin mi.tühh yavv ben ne yapacam ya.dr tüp bebek dedi.yaşım 23 doğal yoldan deniyoz.bana çok büyük bi umut olmuştun.neyse birazda biz uğraşalım bakalım yükseltebilecekmiyiz.derdimi sadece burada anlatıyorum sizlerle derleşmek için.kendi ailemde hiç kimseye söylemedim haliyle dertleşemiyomda.buraya yazınca bayağı rahatlıyorm.eşimin anne babası biliyo ama onlarla ne konuşayım ki değilmi..neyse kafanı şişirdim .tekrardan hayırlı uğurlu olsun.

slm kizlar nasilsiniz
adepeli hosgeldin aramiza insallah en kisa zamanda kavusursun bebisine
nergis insallah pozitif sonuc alirsin kavusursun bebisine insallah

Son düzenleme:
CAnım 22aralıkta belli olacak.Bakalım hayırlısı artık.[/QUOTE]

Sevgili Nergis umarım gebelik gerçekleşir.Benim de adet tarihim 22 veya 23 aralık.Normal yolla hamile şansım yok denecek kadar az bile olsa her ay bir umut oluyor.

[/hoşbulduk meryem.amin canım.allah cümlemize nasip etsin.:Saruboceq:buraya yazınca çok rahatladım.kızlar

mrh. joyimbo .sizin sorun ne.bizimki kadar vahim değildir sanırım.çünkü bizimkide çok vahim durumda.sayı az morfoloji%2 hareket zaten yok.ama yinede allah ol der olur.demi ama.karamsarlık yok.üstüne bi benim adet düzensizleşti.çok şükür şimdilik iyi gibi.ya güzelim beterin beteri var.halimize şükretmeliyiz bence.

mrb foruma yeni katıldım bende erkek infertilitesinden dolayı bebek sahibi olamayanlardanım ama dr sayesinde suan umutluyuz subatta mikro yaptırcaz bakalım allah hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah aminnnnnnnn

arkadaşlar ankara tüp bebek merkezinde mikro ile gebe kalan varmı ne olur düşüncelerinizi iletmenizi istiyorumkaydirigubbakcemile3

mrb bende erkek infertilitesinden dolayı bebek sahibi olamayanlardanım ama dr sayesinde suan umutluyuz subatta mikro yaptırcaz bakalım allah hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah aminnnnnnnn

Merhaba adepeli,
benim eşimde ileri derecede sayı ve hareket sorunu var.Morfolojiye bakılamadı.Kaan aydos iki ilaç verdi.bu ay sonunda iyi gelip gelmediğini göreceğiz.ilaçlar dışında bitkisel karışım, vitamin takviyeleri vs. uyguluyoruz. Bir yandan her okuduğumuzu uygulamaya çalışıyoruz, bir yandan bunların ibrarada kullanılmasının sakıncalarına dair endişelerimiz var.Kafamız karışık kısaca. Ben de bir sorun yok ama Kaan bey rahim filmi çektirmemi önerdi.ufak tıkanıklık vs.ye karşı tedbir amaçlı. Regl bitiminde çekilebiliyormuş, bu ayki reglimi bekliyorum.umarım sorun çıkmaz...

iyi geceler kızlar......yasmin micro derken microtesedenmi bahsediyorsun canım...
inşallah hakkınızda hayırlısı olur şubatta kavuşursun bebeğine.
yaaa kızlar ne kadarda çoğaldı bu erkek infertilitesi farkındamısınız önceden genelde hep kadınlarda olurdu ama şimdi çoğunluk erkek üzerinde çıkıyor problem gün geçtikçede artıyor buraya katılımlardanda belli oluyor zatı

nevro hoşgeldin.....yazdıklarını okurken gözlerim doldu....çok şükür kavuştun bebeğine....çok zorluklar yaşamışsın.neyse geçti çok şükür....bebeğinle ömür boyu mutluluklar.Allah sağlık sıhhat versin...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…