slm kizlar
kizlar ben ari sutunu buldum ama kapsul halinde bir de sivi halinde ya birde sivi halinde olan krem gibi deil
sizce hangisini alayim lutfen yardim edin
birde polen de buldum oda ise yarar mi
keciboynuzu tozunu nasil yapacam
birde esim klomen ile proxeed plus kullaniyor
sabahlari ve aksamlari
ari sutunu ne zaman kullansin yardim bekliyom
günaydın
canım benim eşim kapsül olanlardan kulanmıştı
sıvı olanlar güneşten ve havadan etkleniyormuş
o nedenle bize kapsül önermişlerdi
CANIM GÜNAYDINmrh. joyimbo .sizin sorun ne.bizimki kadar vahim değildir sanırım.çünkü bizimkide çok vahim durumda.sayı az morfoloji%2 hareket zaten yok.ama yinede allah ol der olur.demi ama.karamsarlık yok.üstüne bi benim adet düzensizleşti.çok şükür şimdilik iyi gibi.ya güzelim beterin beteri var.halimize şükretmeliyiz bence.
mrb foruma yeni katıldım bende erkek infertilitesinden dolayı bebek sahibi olamayanlardanım ama dr sayesinde suan umutluyuz subatta mikro yaptırcaz bakalım allah hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah aminnnnnnnn
beyzanur bende senin gibi düşünüyorum bu işi ticarete dökmüşler aynen eşinin değerlerini yazabilir misin benim eşimde de aynı sorunlar biz de kürleri uyguluyoruz 3 gündür olmazsa tüp bebeği düşüneceğiz
yeteeeeer canım iyi akşamlar aynı zamanda hoşbuldum.ilgine tşk ler.amin rabbim kimsenin kucağını boş koymasın.listede sende varmısın .okuduğum kadarıyla en vahim durum bizimki galiba.inş hepimiz üstesinden geliriz.bazen öyle bir umutsuzluğa düşüyorum ki (1-2 dklıkta olsa)hemen kendimi toparlayıp benden daha kötüleri var diyorum ve kendi halime şükrediyorum.tekrardan her yanım umutla doluyo.rabbimden sabır diliyorum .ya rabbim isteyen herkese anne olmayı en kısa zamanda nasip et .aminnn
kızlaar varikosel topiğinde rüzgar10 adlı arkadaşımız hamileeeeeee
allah tez zamanda bizlerede hayırlı evlatlar versinnnn
kızlar hiç moralinizi bozmayın. Ben bu topikteki bilgilerden çok faydalandım. Yaş 35 olunca biraz daha stresliydim. Sperm azlığı vardı 8 milyondu sayı. Ama diğer değerler iyiydi. Dr varikosel ameliyat falan gerekebilir dedi. Ben bu yaşa rağmen bekledim ve kendime incir kürü, eşime keç boynuzu kürü uyguladım 6 ay da süre tanıdım kendimize. Rabbim nasip ederse olur ; olmazsa tedavi dedim. Ameliyat ve ilaçlardada sonuç hemen değişmeyebiliyormuş diye.. Kürlerden 2 ay sonra hamile kaldım. Stresimi bu sitedeki arkadşlar ve dostlarla attım. Duasız kalmayın. Inancınızı kaybetmeyin.. Isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı bebekler gelsin inşallah....
:sm_cool:bir gün böyle bağıra bağıra sevinmek isteyrum.sizce çok şey mi bu.
herkeze günaydın kızlarrr. gününüz uğurlu olsun.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
canım keçiboynuzu tozu hazır satılıyor diye biliyorum sen o aldıklarını kür yap yada öle yesin.slm kizlar
kizlar ben ari sutunu buldum ama kapsul halinde bir de sivi halinde ya birde sivi halinde olan krem gibi deil
sizce hangisini alayim lutfen yardim edin
birde polen de buldum oda ise yarar mi
keciboynuzu tozunu nasil yapacam
birde esim klomen ile proxeed plus kullaniyor
sabahlari ve aksamlari
ari sutunu ne zaman kullansin yardim bekliyom
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
GÜNAYDIN KIZLAR a.s.a.s.a.s.
sağol canım geçti çok şüküryetercim bugün nasılsın gribin tamamne geçti heralde dimi
canım keçiboynuzu tozu hazır satılıyor diye biliyorum sen o aldıklarını kür yap yada öle yesin.
Birde mısır çarsısında çakşır suyu var ve çakşır tozu o gun birisi daha soruyordu sanırım ama kim oldugunu hatıryamadım ben 200 gramdı sanırım 2 ay yetecek kadarını 7 tl ye aldım çakşır tozunu balla karıştırıp veriyorum ayrıca buna polenleride karıştırabilirsin birde 1 litreside suyu olarak 15 tl di alamk isteyenler mısır çarşısındandan bulabilir
gunaydınnn şekerlerrrrr kaydirigubbakcemile5
sağol canım geçti çok şükür
ama çok ağırdı
sende dikkat et kendine gribe yakalnma
birde hamişsin çok zorlanırsın canım
günaydın canım
canım keçiboynuzu tozu hazır satılıyor diye biliyorum sen o aldıklarını kür yap yada öle yesin.
birde mısır çarsısında çakşır suyu var ve çakşır tozu o gun birisi daha soruyordu sanırım ama kim oldugunu hatıryamadım ben 200 gramdı sanırım 2 ay yetecek kadarını 7 tl ye aldım çakşır tozunu balla karıştırıp veriyorum ayrıca buna polenleride karıştırabilirsin birde 1 litreside suyu olarak 15 tl di alamk isteyenler mısır çarşısındandan bulabilir
gunaydınnn şekerlerrrrr kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?