Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb foruma yeni katıldım bende erkek infertilitesinden dolayı bebek sahibi olamayanlardanım ama dr sayesinde suan umutluyuz subatta mikro yaptırcaz bakalım allah hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah aminnnnnnnn

hoşgeldiiinnnna.s.
Amin hepimize tez zamanda yaşatır umarım bu duyguyu:lepi:

Herkese günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan yeni gelen arkadaşlar olmuş sizlerede hoşgeldin diyorum aramıza opuyorumnanaktan

çok şükür canım ya bende iyi olmaya çalışıyorum işte
bildiğin gibiyim aslında okadar zaman geçti ama hiçbir değişiklik olmadı
benim hayatımda herşey aynı yerinde duruyo anlıycağın.

günaydın aymesim
seni artık sık göremyoruz

CANIM ÇOK HAKLISIN SADECE SENİN DİKKAT ETMELE OLMAZ

VALLA AŞI OLAYIDA ÇOK KARIŞIK NE YAPACAĞIZ BİLMİYORUM Kİ :uhm::uhm::uhm:

SEN BİRDE HAMİLESİN ÇOK DAHA DİKKATLİ OLAMALISIN

ozlemcigim canim benim elimde kecbonuzunun tozu var onu nasil yaparim nasilkuredecem nekadarini balla karistiracam bilmiyorum
caksir tozunu bulamam heralde cunku yurtdisindayim
ari sutu+keciboynuzu tozu+bal+polen var simdiben nasil karism yapacam

canım ben hiç denemedim keçiboynuzu tozunu çakşırıda göz kararı yaptım ben alabildiği kadar karıştırdım az evvel okudum süte karıştırıyorlarmış keçiboynuzu tozunu ama sende yazmışsın oralara okumuşsundur

slm topiğin gülleri opuyorumnanaktannasılsınız bakiiimmm

[

Hoşbuldum canımmm. Bebiş iyi çok şükür. Annelik de güzel gidiyor. Elbet zorlukları var. Ama kurban olurum ben onlara.

İki bebek görüyorum takviminde. Listede gördüm tüp bebek denemişsin. Çok şükür Rabbim bağışlamış. Seni ve eşini tebrik ediyorum canım. :hooray: Allah bu mutluluğu yaşatmış. Dilerim kucağında gördüğün ve sağlıkla büyüttüğün günleri de gösterecek. :sm_cool: Allaha emanet olun tatlım. Darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah. Elbet herkesin sırası gelecek. Onları dualarımızdan eksik etmeyelim. :Saruboceq:

Canım çok sağol, zor günlerimde hep buraya daldım, biliyosun karşılaştığım zorluklardan sonra ne yapacağıma karar verememiştim, yaz tatilinde bir test yaptırıp sonuçlarla anatolia ya gittik, sonuçlar beklediğimizden çok iyi çıkmıştı, bu durumda doktor bize tüp bebeğin gerek olmadığını söyleyip geri gönderdi, ben emin değildim iki ay sonra tekrar bir test yaptırdık ozaman anladım ki bir önceki testte büyük bir yanlışlık var, koskoca yaz tatilini boşa geçirdim tam iş zamanı tedaviye başlıycam diye önce kendime çok kızdım sıkıntı ve zorluklarla işyerlerinden izinler aldık ve tedaviye başladık, ama ikizlerimin geldiğini öğrendiğimde de buna pişman oldum Rabbim bizim için o zamanı belirlemiş demekki, herşeyin hayırlısını isteyelim ki Rabbim hakkımızda hayırlısı olanı versin,senin ve buradaki tüm arkadaşlarımın desteği ve dualarıyla Rabbim sesimizi duydu çok şükür, İnşallah en kısa zamanda tüm topiğimiz hamişlerle dolacak, Allahım biran evvel göndersin bebişleri, hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etsin. Dualarım sizinle, bebeğinin kokusunu benim yerime içine çek emi! missss gibi kokuyodur o şimdi, Rabbim bizide bebişlerin o cennet kokusundan mahrum bırakmasın, eşine geçmiş olsun diyorum, bebeğinede uzun ömürler inşallah, kendine dikkat et arada gel yine unutma bizleri......

tünaydın herkese ben iyiyim hihoyyyt can_iso sen nasılsın?

sanada tünaydın tatlım, bende iyiyim çok şükür, sitede vakit geçiriyorum işte, ama kimsecikleri göremiyorum nerde bu millet:mymeka: gelirseniz kahve ısmarlayacam size:içelim::içelim::içelim:

SLM a.s.a.s.a.s.
TOPĞİN GÜLLERİMİ delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ŞIMARDIM BAKİLTİFATI DUYUNCA:roflol::roflol::roflol:

şımarma kıııııııısssss opuyorumnanaktaniltifat değil ayrıca, topiğimizin gülü çokta anacım suyunuz mu eksik ne, soluyonuz tek tek, niye boş kalıyo buralar böyle akannehir

şımarma kıııııııısssss opuyorumnanaktaniltifat değil ayrıca, topiğimizin gülü çokta anacım suyunuz mu eksik ne, soluyonuz tek tek, niye boş kalıyo buralar böyle akannehir

CANIM YAAAA BEN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM
AMA TEK BAŞIMA ÇOK BAŞARILI OLAMIYORUM
..............................................................
HERKESİ BEKLİYORUZ TOPİĞE :lepi::lepi::lepi:

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilehihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::dance::dance:

evet tatlım anatoliada hakan beydi doktorum ama kendisi transferimde amerikadaydı oyüzden transferimi bülent bey yapmıştı

benim geçen yaz kuzenimde orda yaptırdı doktoru kimdi bilmiyorum eskişehirden gidiyordu eskişehirdede doktoru vardı ama tutmadı malesef kimyasal gebelik olmuştu.

bakalım yaza tekrar deneyecek ama tekrar orada mı yapar bilmiyorum.çok üzülüyorum onun içinde

allahım kimsenin ama kimsenin kucağını boş bırakmasın

hoşgeldin canım...tamam senide eklerim...
allah yardımcınız olsun...
tez zamanda sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz inşallah...

bu arada adet tarihim 10 ocak 2010
sende hoşgeldin canım...
tamam senide eklerim..
evet bazı dr ların sadece ticaret amaçlı yatıkları doğru...
ama eğer tüp bebeği raporlu yaptırmak istiyorsan zaten 2 aşılama şart...
allah yardımcınız olsun...

fadikciğim ilgine teşekkürler canım,opuyorumnanaktan
bu ayda regl oldum yeni tarihim 29 aralık :a015:
rica ederim canım...
tarihi bir ara güncellerim...

sende çok sağol canım...
senin listen kadar olmasa da birşeyler yapmaya çalılştım...
duaların için allah razı olsunopuyorumnanaktan

:sm_cool:bir gün böyle bağıra bağıra sevinmek isteyrum.sizce çok şey mi bu.
oda elbet birgün olur canımopuyorumnanaktan

mrb foruma yeni katıldım bende erkek infertilitesinden dolayı bebek sahibi olamayanlardanım ama dr sayesinde suan umutluyuz subatta mikro yaptırcaz bakalım allah hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah aminnnnnnnn
hoşgeldin canım...allah yadımcınız olsun...

arkadaşlar ankara tüp bebek merkezinde mikro ile gebe kalan varmı ne olur düşüncelerinizi iletmenizi istiyorumkaydirigubbakcemile3
benim bilgim yok canım...

evet canım ya...
çok artış oluyor...
eskilerden erkek kısırlığını çok az duyardık....
şimdi ise çok fazla...
rabbim sonumuzu hayreyleye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…