mrb foruma yeni katıldım bende erkek infertilitesinden dolayı bebek sahibi olamayanlardanım ama dr sayesinde suan umutluyuz subatta mikro yaptırcaz bakalım allah hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah aminnnnnnnn
Canım bebek konusunu Allaha havale etmişsin zaten. Eminimki en doğru zamanda gönderecek meleğini. Bizler elbette özlemle , hasretle hemencik olsun isteriz. Yavrumuza kavuşmak isteriz. O güzel kokusunu duymak , öpüp okşamak isteriz. Ama hayırlısını elbet Allah bilir. Sen oluruna bırakmışsın herşeyi. Elinden geleni yapıyorsun , denemeleri sürdürüyorsun. Hayata da küsmüyorsun. İsyan etmiyorsun. O yüzden sonu elbet güzel bu hikayenin. Ben inanıyorum. Allah gönlüne göre verecektir. :1hug:
Sağlık problemin için de geçmiş olsun bitanem. Allah şifa versin inşallah. Şeniz
Hoşbuldum canım. Allah razı olsun. Çok teşekkürler. İnşallah darısı başına canım. Evet canım , önemli olan sağlık. Yeterki gönüller bir olsun. İnsanlar elbet ki buluşuyorlar. Kötülük olmadıktan sonra içlerinde yine kalınan yerden devam edilir. yerimseniben
Sen nasılsın? İyisindir inşallah görüşmeyeli.:1hug:
herkese günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan yeni gelen arkadaşlar olmuş sizlerede hoşgeldin diyorum aramıza opuyorumnanaktan
çok şükür canım ya bende iyi olmaya çalışıyorum işte
bildiğin gibiyim aslında okadar zaman geçti ama hiçbir değişiklik olmadı
benim hayatımda herşey aynı yerinde duruyo anlıycağın.
atlattığına sevindim canım.
pek dışarı çıkmıyorum zaten elimden geldikçede korunmaya çalışıyorum. allaha emanetimiz artık ne yapalım aşı olaaktım ama doktor izin vermedi koçişe diyorum sende dikkat et diyorum sadece benim dikkat etmemle de olmuyoki . hakkımızda hayırlısı olsun canım
Herkese Günaydınlar Kızlar,,,
ozlemcigim canim benim elimde kecbonuzunun tozu var onu nasil yaparim nasilkuredecem nekadarini balla karistiracam bilmiyorum
caksir tozunu bulamam heralde cunku yurtdisindayim
ari sutu+keciboynuzu tozu+bal+polen var simdiben nasil karism yapacam
slm topiğin gülleri opuyorumnanaktannasılsınız bakiiimmm
tünaydın herkese ben iyiyim hihoyyyt can_iso sen nasılsın?
SLM a.s.a.s.a.s.
TOPĞİN GÜLLERİMİ delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ŞIMARDIM BAKİLTİFATI DUYUNCA:roflol::roflol::roflol:
şımarma kıııııııısssss opuyorumnanaktaniltifat değil ayrıca, topiğimizin gülü çokta anacım suyunuz mu eksik ne, soluyonuz tek tek, niye boş kalıyo buralar böyle akannehir
CAN İSO sen tüp bebek tedavini anatoliada mı yaptın canım
GÜNAYDIN a.s.a.s.a.s.
ÖĞLEN OLDU KIZ delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
evet tatlım anatoliada hakan beydi doktorum ama kendisi transferimde amerikadaydı oyüzden transferimi bülent bey yapmıştı
hoşgeldin canım...tamam senide eklerim...merhaba arkadaşlar.fadik canım ilgin için teşekkürler.benide listeye eklermisin.esimde sperm sayı düşüklüğü,hareketsizlik ve morfoloji sorunu var.morfoloji%2.daha 1 ay falan oluyo.ilaç kullanıyo.keçi boynuzu kürüne yeni başladık.az öncede selçuk kaya herbalist varya hani ona durumumuzu mail olarak atmıştım.oda bakmış bize bitkisel kürlerinden gönderecek.16 aylık evliyiz ve bebişimiz olmuyo.çoktandır kadınlar kulübüne girip bakıyodum ama yeni dün üye oldum.hepimeze rabbim tez zamanda hayırlı bebişler versin.bu sayfa gerçekten moral oluyo.bide ben hiç umutsuz değilim.ne bileyim zamanı var demekki diyorum.çok kaderciyim galiba.öpüyorum hepinizi.
herkeze merhaba bende yeni üyeyim. nevroski bebeğini allah analı babalı büyütsün aynı zamanda sana ve eşine geçmiş olsun. bende hikayemi anlatım size. 4 yıla yakın evliyiz. hiç korunmadık. eşimde sperm hareketsizliği var. gittiği üroloji dr ona 100 tane iğne verdi ama bi faydasını görmedik. hareketlilikde bir değişme olmadı bizi direk tüp bebeğe yöneltti.
fakat biz başka dr gittik. oda aşılama önerdi ilk aşılamam olmadı. 2 . yapalım dedi. ama ben hazır değilim. dr lar artık bu işi ticaret dökmüş kim olur dio , kimi olmaz , kimi ya tutarsa dio kime guvenceğimizi şaşırdık. bu ay doğal yoldan denemk istiyoruz. kendime incir kürü eşime keçi boynuzu yapıyorum. . çok kararsızım 2 aşılama yapsak yoksa direk tüp bebekmi allaım yardım et bana
bu yolda ilerleyen herkez allah yardımcı olsun.
fadıkcığım benıde eklermisin özetle yaşım 30, eşim varikösel ameliyatı oldu 2007 de, 1 aşılama yaptık olmadı , ilaç evicap , keçi boynuzu kullanıyo. bu ay doğal yolla denıycez.
sende hoşgeldin canım...bu arada adet tarihim 10 ocak 2010
rica ederim canım...
fadikciğim ilgine teşekkürler canım,opuyorumnanaktan
bu ayda regl oldum yeni tarihim 29 aralık :a015:
sende çok sağol canım...Sağol canım. Allah bin kere razı olsun. İnşallah darısı başına. Gelmeye çalışıcam fırsat buldukça. Bu arada listelere sen el atmışsın. Allah razı olsun. Yardımların için bütün herkes adına teşekkür ederim. Sorumluluk almışsın. Allah seni mükafatlandırsın inşallah tez zamanda. Allaha emanet ol canım. :Saruboceq:
oda elbet birgün olur canımopuyorumnanaktan:sm_cool:bir gün böyle bağıra bağıra sevinmek isteyrum.sizce çok şey mi bu.
hoşgeldin canım...allah yadımcınız olsun...mrb foruma yeni katıldım bende erkek infertilitesinden dolayı bebek sahibi olamayanlardanım ama dr sayesinde suan umutluyuz subatta mikro yaptırcaz bakalım allah hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah aminnnnnnnn
benim bilgim yok canım...arkadaşlar ankara tüp bebek merkezinde mikro ile gebe kalan varmı ne olur düşüncelerinizi iletmenizi istiyorumkaydirigubbakcemile3
evet canım ya...iyi geceler kızlar......yasmin micro derken microtesedenmi bahsediyorsun canım...
inşallah hakkınızda hayırlısı olur şubatta kavuşursun bebeğine.
yaaa kızlar ne kadarda çoğaldı bu erkek infertilitesi farkındamısınız önceden genelde hep kadınlarda olurdu ama şimdi çoğunluk erkek üzerinde çıkıyor problem gün geçtikçede artıyor buraya katılımlardanda belli oluyor zatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?