- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
benim geçen yaz kuzenimde orda yaptırdı doktoru kimdi bilmiyorum eskişehirden gidiyordu eskişehirdede doktoru vardı ama tutmadı malesef kimyasal gebelik olmuştu.
bakalım yaza tekrar deneyecek ama tekrar orada mı yapar bilmiyorum.çok üzülüyorum onun içinde
allahım kimsenin ama kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım ben hiç denemedim keçiboynuzu tozunu çakşırıda göz kararı yaptım ben alabildiği kadar karıştırdım az evvel okudum süte karıştırıyorlarmış keçiboynuzu tozunu ama sende yazmışsın oralara okumuşsundur
yok canimya ben okumadim
nekadarsut nekadarkeciboynuzu koyacam bilmiyorum
egersen biliyorsan soyler misin
canım kakaolu süt gibi oluyormuş yapılınca bence tadına dayanabildiği yere kadar koy bence ne kadar içerse o kadar iyidir ben çakşırı göz kararı karıştırdım balı agzına gelebilecek gibi öyle tarifle değil yani bence sen karıştırırken tadına bak zamanla kıvamını kendin tuturursun
slm kızlar.size bişe sormak istiyorum.dr dediki ilaçları kullan 1 ay olsun gelin tekrar sperm testi yapalım dedi.gelişme yoksa dtüp bebek dedi.diğeri dedi 3ay kullanınırsın tekrar gelirsin demişt.hangisine inanacamızı şaşırdıkha bu arada eşim ilaçları kullanalı 20gün olmuştu.hormon testi yaptılar.iki hormonu yüksek çıktı.dr dediki demekki dedi ilaçlara gerek yokmuş.ilacın yapacağını vücut zaten üretiyomuş ki ondan hormonlar yükselmiş dedi.1ayı tamamlayıp gelin dedi.sizlerde buna benzer durumlarla karşılaştınız mı.anlamadığım varikosel yok renkli dopplerde de sorun yok.hormonlar zaten normal.nedir bu anlamadık.ne yapacam bilmiyom.çok merak ediyorum bizim durumda başka varmı.cvp yazarsanız çok mutlu olurum:teselli:.
tşk ederim can-iso.bizde şaşırdık ne yapcamızı.ben 3 ay olaraktan biliyorum ama işte malum ilaçlar hormonları yükseltmiş.yani ilaçlık bi durum yokmuş.o yüzden kararsız kaldık.neyse 3 ay kadar kullanalım bakalım ne olacak.sperm durumu zaten kötü .bundan aşağıda düzmez herhal.düşsede ne kaybedecezkideğilmi ama.can-iso sizin durum ne.tabi hala gitmediysen.:1rolleyes:
günaydın aymesim
seni artık sık göremyoruz
evet canım artık çok sık gelmiyorum
eski tadı bulamıyorum artık ben
hergün sürekli girmeye devam ettim uzun süre biliyosun
ama sayfalar hiç ilerlemedi hep aynı yerinde kaldı
galiba yoruldum artık
biraz ara veriyim dedim ama sen hep buralardasınkaydirigubbakcemile5
vallahi canım gözlerim doldu.imrendim sana .ne kadar güzeldir şimdi.rabbim tamamına erdirsin.rabbim bizlerede nasip etsin.çok sevindim senin adına.tam da bende senin tüp bebek yaptırdığını okuyodum.rabbim sağlıklı bişekilde kucağına aldırsın.:Saruboceq:
evet canım artık çok sık gelmiyorum
eski tadı bulamıyorum artık ben
hergün sürekli girmeye devam ettim uzun süre biliyosun
ama sayfalar hiç ilerlemedi hep aynı yerinde kaldı
galiba yoruldum artık
biraz ara veriyim dedim ama sen hep buralardasınkaydirigubbakcemile5
slm kızlar.size bişe sormak istiyorum.dr dediki ilaçları kullan 1 ay olsun gelin tekrar sperm testi yapalım dedi.gelişme yoksa dtüp bebek dedi.diğeri dedi 3ay kullanınırsın tekrar gelirsin demişt.hangisine inanacamızı şaşırdıkha bu arada eşim ilaçları kullanalı 20gün olmuştu.hormon testi yaptılar.iki hormonu yüksek çıktı.dr dediki demekki dedi ilaçlara gerek yokmuş.ilacın yapacağını vücut zaten üretiyomuş ki ondan hormonlar yükselmiş dedi.1ayı tamamlayıp gelin dedi.sizlerde buna benzer durumlarla karşılaştınız mı.anlamadığım varikosel yok renkli dopplerde de sorun yok.hormonlar zaten normal.nedir bu anlamadık.ne yapacam bilmiyom.çok merak ediyorum bizim durumda başka varmı.cvp yazarsanız çok mutlu olurum:teselli:.
yeteeeeeer nersin canım yaa.bana çok güzel moraller vermişsin çok sağol canım.iyiki üye olmuşum.burdaki herkes çok sıcak.1 ,2 gündür çok daha iyiyim.değilmi allahım verecek olduktan sonra ney engel olabilirki.rabbim bu dertlerle ne yapacam demiyorum.derdime dönüp sizden çok çook büyük rabbim var diyorum.sonuçta herşey vesile şifayı veren rabbim.yeterki dertlerin büyüklüğüne kanıp rabbimize isyan etmeyelim değil mi..:sm_cool:birgün böyle seviniriz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?