Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin canım Rabbim inşallah kuzeninin bebeğinide en kısa zamanda gönderir, ben anatolia ile maya arasında kararsız kalmıştım, araştırdım anatolianın başarısı çok yüksek, mayanında ilgisi çok iyi, başarı oranını göz önünde bulundurarak ilgisizliğide göze alıp anatoliaya gitmeye karar verdim doktorum hakan beydi ama 1 kez görüşebildim, yumurta toplama ve transferimde bülent bey vardı hep, zaten ikisinden başka doktor yok, çok kalabalık olduğundan dolayı ilgi azalıyo haliyle, ama bana sıkıntı olmadı, üzüldüğüm bitek şey oldu transferden sonra ilk kan testi yaptıracağım gün aradılar sonucu söyledim iki gün arayla devam et sonuçlar için ararız dediler bir daha arayan olmadı, ikinci kan testimde de anormal bir yükseliş oldu üçüncüsü çok az artmıştı ilklerde ikiye katlaması gerekirken yükselmeyince korktum hakan beyi aradım sormak için, kendisi yine amerikada olduğu için 3 kez aramama rağmen müsait değilim diyerek beni geri çevirdi soru sormama bile fırsat kalmadan telefonu kapattı bir dahada hastaneyi aramadım, gecenin bir yarısı kendi doktorumu aradım oda muhtemelen çoğul gebeliktir ve biri sonlanmıştır kan testlerine devam et dedi sağolsun her test sonucu akşamları konuştuk, ilk ultrasondada dediği gibi çıktı, ilkinde üçüzmüş tutunmuş ama gelişimi devam etmemiş sonlanmış, çok şükür şimdi ikiside iyi, anatolia yı başarısından dolayı her zaman tercih ederim ama dediğim gibi sanırım kalabalıktan olacak ilgisizlik biraz fazla, Allahım kuzeninle birlikte isteyen herkese bebeğini göndersin inşallah

yok canimya ben okumadim
nekadarsut nekadarkeciboynuzu koyacam bilmiyorum
egersen biliyorsan soyler misin

yok canimya ben okumadim
nekadarsut nekadarkeciboynuzu koyacam bilmiyorum
egersen biliyorsan soyler misin

canım kakaolu süt gibi oluyormuş yapılınca bence tadına dayanabildiği yere kadar koy bence ne kadar içerse o kadar iyidir ben çakşırı göz kararı karıştırdım balı agzına gelebilecek gibi öyle tarifle değil yani bence sen karıştırırken tadına bak zamanla kıvamını kendin tuturursun

canim cok tesekkur ederim
ya sen bir tanesin bir tane

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

yabangülüm.---04 Aralık---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
samsak---4 Aralık---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
ARKAMAHALLE---5 Aralık---sayı---doğal yoldan
leylmelek---10 Aralık---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
minos---13 Aralık---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
tuliny---13 Aralık---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
serenalar---15 Aralık---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
ftsedp---15-Aralık---(bir aşılama başarısız)
zencefill---16 Aralık---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
melony---17 Aralık---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
esra1989---19 Aralık---???---(1. aşılama başarısız)
ozlem82do---19 Aralık---Hareket---Doğal yoldan---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
aymes---20 Aralık---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
Fadik---20 Aralık---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
Mrs.Gizmo---23 Aralık---Morfoloji---Doğal Yoldan(Yaza kadar mikroenjeksiyon düşünüyor)(1 başarısız aşılama)-Vitamin Takviyesi
eftalya_35 ---23 Aralık---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
UykucuSirine---24 Aralık---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek düşük)---Keçiboynuzu kürü
aşk_meleği---26 Aralık---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
yeteeeeer---26 AralıkSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
sidelya01---28 Aralık---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
fatıma zehra---28 Aralık---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
gulem---28 Aralık---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
Ceylin_naz---29 Aralık---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
adepeli---=1 Ocak---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçib.k.,klomen, evicap,L-arginine,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz,kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği
bafo---30 aralık---morfoloji ve hareket---???
nazz81---3 Ocak---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
ecemnurr---03-Ocak---sayı ve hareket---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
meryem42---6 Ocak---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı
beyzanur55---10 Ocak---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---3. aşılama tedavisinde---(2. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
HARZEM---???---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
laluz24z---???---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---Keçiboynuzu kürü,havuç kürü,zencefil,çörek otu yağı
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
umudunukaybetme---???---azosperm---???
ayse57---???---Morfoloji(Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 6 Tüp Bebek başarısız , 1 Tüp Bebek düşük)---???
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (15-12-2009 -Salı)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

liyadora(AdaEge) arkadaşımız tüp bebek tedavisiyle hamile:CüvCüv:allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...

canzi3445 arkadaşımız doğal yoldan maşallah mücizesine kavuştu:teytey:
mucize diyorum çünkü değerler gerçekten iyi değildi ve tüp bebek hazırlığı yapıyorlardı...
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin(aminn)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
lalin80---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:
cankiz84 ---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
nergis55----3. aşılama tedavisinde:Saruboceq:

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan

TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...

slm kızlar.size bişe sormak istiyorum.dr dediki ilaçları kullan 1 ay olsun gelin tekrar sperm testi yapalım dedi.gelişme yoksa dtüp bebek dedi.diğeri dedi 3ay kullanınırsın tekrar gelirsin demişt.hangisine inanacamızı şaşırdıkha bu arada eşim ilaçları kullanalı 20gün olmuştu.hormon testi yaptılar.iki hormonu yüksek çıktı.dr dediki demekki dedi ilaçlara gerek yokmuş.ilacın yapacağını vücut zaten üretiyomuş ki ondan hormonlar yükselmiş dedi.1ayı tamamlayıp gelin dedi.sizlerde buna benzer durumlarla karşılaştınız mı.anlamadığım varikosel yok renkli dopplerde de sorun yok.hormonlar zaten normal.nedir bu anlamadık.ne yapacam bilmiyom.çok merak ediyorum bizim durumda başka varmı.cvp yazarsanız çok mutlu olurum:teselli:.

canım hormonlar hakkında pek bilgim yok ama eşin bir ilaca başlamışsa 3 ay sonra test yaptırması gerek çünkü vücutta sperm 72 günde bir yenileniyo doktorlar genelde ilaç kullanımından 3 ay sonra yeniden test istiyorlar diye biliyorum...

fadik canım benim adet tarihim muhtemelen 1 falan.kullandıklarımız klomen, evicap e L-arginine keçiboynuzu kürü,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği birde keçiboynuzu pekmezi. inş. tüm sorunların üstesinden geliriz hepimiz.:Saruboceq:

tşk ederim can-iso.bizde şaşırdık ne yapcamızı.ben 3 ay olaraktan biliyorum ama işte malum ilaçlar hormonları yükseltmiş.yani ilaçlık bi durum yokmuş.o yüzden kararsız kaldık.neyse 3 ay kadar kullanalım bakalım ne olacak.sperm durumu zaten kötü .bundan aşağıda düzmez herhal.düşsede ne kaybedecezkideğilmi ama.can-iso sizin durum ne.tabi hala gitmediysen.:1rolleyes:

canım bizimki de sayı hareket ve morfolojiydi, eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ufak tefek düzelmeler oldu ama çok fazla artış yoktu, ileri hareket 0'dı sayı düşüktü ben 16 aylık evliyim, benimde evlendikten 3 ay sonra prolaktinim yüksek çıktı hamileliğe engel dedi doktorum ilaç kullandım, düzeldi bisüre sonra klomenle yumurta takibine başladım o ay olmadı bir sonraki ay klomenden dolayı kist oluştu 1 ay doğum kontrol hapı kullandım geçmedi 2. ay yine hap derken 2 ay korunduk mecburen, sonra rahim filmi çektirmemi söyledi doktorum, gittim ama çekemediler bi sorun vardı 2 gün sonra laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı olman gerek dedi ameliyat oldum rahim ağzı ve sağ tüpüm kapalı çıkmış onu açtılar, ben tam iyileştim derken eşimin testi sonucunda doktoru varikosel ameliyatı dedi benden 1 buçuk ay sonra eşim ameliyat oldu, ameliyattan sonrada l-arginine, klomen gibi ilaçlar kullandı uzun süre, bende ameliyattan sonra yine kist oluştu 1 kaç ayda tekrar doğum kontrol haplarıyla geçti
Yani senin anlayacağın 1 sene içinde belki 1 kez doğal yolla denedik diyebilirim, bütün bu aşamalar ikimizide çok yıprattı, tüp bebeğe karar verdik, tedavi için gittiğim hastanede doktor daha yeni evlisiniz yaşınız çok büyük değil, herhangi bi sorun yok size bu durumda tüpbebek yapamam dedi ama bizim yoğun ısrarlarımızla kabul etti sağolsun, demekki zamanı gelmiş çok şükür Rabbim ikizlerimi gönderdi bana, hayırlısıyla ve sağlıkla doğarlar inşallah

Kusura bakma epey uzun olducanım ya, dualarım hep sizinle inşallah sizde en kısa zamanda sorunlarınızdan kurtulur bebişlerinize kavuşursunuz...

vallahi canım gözlerim doldu.imrendim sana .ne kadar güzeldir şimdi.rabbim tamamına erdirsin.rabbim bizlerede nasip etsin.çok sevindim senin adına.tam da bende senin tüp bebek yaptırdığını okuyodum.rabbim sağlıklı bişekilde kucağına aldırsın.:Saruboceq:

günaydın aymesim
seni artık sık göremyoruz

evet canım artık çok sık gelmiyorum
eski tadı bulamıyorum artık ben
hergün sürekli girmeye devam ettim uzun süre biliyosun
ama sayfalar hiç ilerlemedi hep aynı yerinde kaldı
galiba yoruldum artık
biraz ara veriyim dedim ama sen hep buralardasınkaydirigubbakcemile5

oy oy kimler gelmiş opuyorumnanaktanaymesiiiim canım nasılsın? ne var ne yok???

sağol canım Allah razı olsun inan hep dualarımdasınız, Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin,sizede yaşatsın o güzel duyguyu

canım yaaa burası çok önemli biliyorsun
bir çok şeyi payllaşıyoruz
evet gerçekten sayfalar ilerlemiyor ama eğer biz girmezsek topik kapanacak bende bunu hiç istemiyorum

yeteeeeeer nersin canım yaa.bana çok güzel moraller vermişsin çok sağol canım.iyiki üye olmuşum.burdaki herkes çok sıcak.1 ,2 gündür çok daha iyiyim.değilmi allahım verecek olduktan sonra ney engel olabilirki.rabbim bu dertlerle ne yapacam demiyorum.derdime dönüp sizden çok çook büyük rabbim var diyorum.sonuçta herşey vesile şifayı veren rabbim.yeterki dertlerin büyüklüğüne kanıp rabbimize isyan etmeyelim değil mi..:sm_cool:birgün böyle seviniriz inş.

canım benim eşimdede renki dobblerde sorun çıkmadıhormonlar normal varikosel yok 2004 tılında bütün bu testler yapıldı ve her şey normal çıktı ancak o dönemde bu tetkikleri isteyen dr bize eşinizi ameliyat edelim dedi ailemizin tanıdığı dr ise ortada bir sorun yokken amelitat niye dedi ve biz amelitatı bir daha düşünmedik 2009 da bu testler tekrar yaıldı yine herşey younda biz bu arada iki tüpbebek denemesi yaptık ve ev viataminleri kolomen paduttin bitkisel kürler vs vs ama biz tedaviye başladığımızda 18 milyon olan sperm sayısı şimdi 4.500 yani bu kadar düştü sayı o nedenle şimdi hiçbir şey kulanmıyoruz şansımızı tekrardan tüpbebete deneyeceğiz
AMA TESTı TEKRARLAMAK ıÇıN 3 AYI BEKLEMELıSıNıZ
inşşş sizin kulandığınız ilaçlar kürler işe yaralar

canım biz allaha inanıp dua edeceğiz
innnşş oda dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşşşşş
,benşuna inanıyorum burada okadar çok dua ediliyorki herkes birbiri için
mevlam bu duaları karşılıksız bırakmaz inşşşşş
sadece zamanı var
o gün geldiğinde rabim ol dediğinde gelecek meleklermiz inşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…