sağol canım Allah razı olsun inan hep dualarımdasınız, Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin,sizede yaşatsın o güzel duyguyu
KIZ BAK HAMİŞLERİN DUASI ÇABUK KABUL OLURMUŞ BİZİ UNUTMAklava: klava: klava: klava:
...................................................................
CANIM BÜTÜN DUA EDEN ARKADAŞLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZİN GÖNLÜNDEKİNİ NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım bizimki de sayı hareket ve morfolojiydi, eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ufak tefek düzelmeler oldu ama çok fazla artış yoktu, ileri hareket 0'dı sayı düşüktü ben 16 aylık evliyim, benimde evlendikten 3 ay sonra prolaktinim yüksek çıktı hamileliğe engel dedi doktorum ilaç kullandım, düzeldi bisüre sonra klomenle yumurta takibine başladım o ay olmadı bir sonraki ay klomenden dolayı kist oluştu 1 ay doğum kontrol hapı kullandım geçmedi 2. ay yine hap derken 2 ay korunduk mecburen, sonra rahim filmi çektirmemi söyledi doktorum, gittim ama çekemediler bi sorun vardı 2 gün sonra laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı olman gerek dedi ameliyat oldum rahim ağzı ve sağ tüpüm kapalı çıkmış onu açtılar, ben tam iyileştim derken eşimin testi sonucunda doktoru varikosel ameliyatı dedi benden 1 buçuk ay sonra eşim ameliyat oldu, ameliyattan sonrada l-arginine, klomen gibi ilaçlar kullandı uzun süre, bende ameliyattan sonra yine kist oluştu 1 kaç ayda tekrar doğum kontrol haplarıyla geçti
Yani senin anlayacağın 1 sene içinde belki 1 kez doğal yolla denedik diyebilirim, bütün bu aşamalar ikimizide çok yıprattı, tüp bebeğe karar verdik, tedavi için gittiğim hastanede doktor daha yeni evlisiniz yaşınız çok büyük değil, herhangi bi sorun yok size bu durumda tüpbebek yapamam dedi ama bizim yoğun ısrarlarımızla kabul etti sağolsun, demekki zamanı gelmiş çok şükür Rabbim ikizlerimi gönderdi bana, hayırlısıyla ve sağlıkla doğarlar inşallah
Kusura bakma epey uzun olducanım ya, dualarım hep sizinle inşallah sizde en kısa zamanda sorunlarınızdan kurtulur bebişlerinize kavuşursunuz...
can-isocum ilk denemede tuttu yani :lepi:,süper:),morfoloji kaçtı sizin,bi de tüp mü mikroenjeksiyon mu oldu?
Ben de çok gerginim bu morfoloji konusunda,ilk deneme olacak ya,başıma neler geleceğini bilmiyorum...mirmirmirmir
kııısssss unutur muyum hiç, hepinize bol bol dua ediyorum canım merak etme,
inşallah hepinizden güzel haberler alıp burda hep birlikte seviniriz kaydirigubbakcemile5
yeteeeeer canım ilgine çok tşk. Ederim.inş en kısa zamanda bebişine kavuşursunkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanöpüyorum canım.görüşürüz.:a015:
merhaba kizlar nasilsiniz
bu gun keci boynuzu kurune basladik insallah faydasini goruruz
kayin validemler turkiyeye gitmisti annem bir kilocuk gondermis sagolsun
ucakla geldikleri icin sorun olabilir diye cok gonderememis
annem dedi soyleseydin bana getirirdim ben diye ama soyleyemedim iste
yettigi yere kadar artik ocakta randevumuz var o zamana kadar faydasini gorursek kargoyla yollamasini istiycem annemlerden devam edicez insallah
3 ayda etkisini gosteriyormus gerci ama bakalim hayirlisi
hepinizi cok optumopuyorumnanaktan
selam kızlar
inşşşşş güzel sonuç alırsınız
sifanın nereden geleceği beliolmaz inşşşşş
şifa olur
canım ilk laboratuarda yaptırdığımız testte sanırım %4 falandı,
evet ilk denememiz, benimki tüp bebekti mikro değil, gittiğim hastanede test yaptırmıştık, sonuca baktım morfoloji yoktu, yazmıyodu, doktora sordum bizim için morfoloji önemli değil gerek yok oyüzden bakmıyoruz dedi yumurta toplama günüde sordum işlem sonrası kaliteli sperm olmuş epeyce, benden 35 yumurta topladılar 20'si döllendi 3'ü transfer edilmişti
tüp bebekmi düşünüyosun sende?
can iso cum nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor
yetercim sana da merhaba, umarım güzel haberleriniz vardır
insallah canim ya
keci boynuzundan umutluyum
sayimiz 44 milyonlardan bir kac milyona dustu birden
doktor bile sasirdi atesli bir hastalik mi gecirdin filan diye sordu esime
umarim keci boynuzuyla asariz bu gunleride:saruboceq:
nevrocuuummmm sen ve doruk serhan hoşgeldiniz Şeniz
rabbim oğluşunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,eşinede çok geçmiş olsun
oğluşunun ismi çok güzel benim kardeşimin ismide serhan üstelik ben koymuştum
zor bir hamilelik geçirmişsin neyseki rabbim sağlıkla kavuşturdu seni yavruna inşallah darısı biz annelik duygusuyla yanıp tutuşanlara inşallah
nevo hoşgeldin..
bende sana sitem edenlerdenim..
yazdıkların yaşadıklarınız çok zor haklısın..
Allah şifa versin bebeğinizde sağlıkla büyüsün inş..
gelmeyişin çok uzun olunca aklımızda soru işaretleri birikti napalım..
konuyu uzatma gibi bir isteğimiz zaten yok.
Allah sana ve ailene sağlık versin..
güzel günler olsun hayatınızda ...
CAnım 22aralıkta belli olacak.Bakalım hayırlısı artık.
nevro hosgeldin canim aramiza tekrardan
Allah anali babali buyutsun kuzunu insallah
nevrocum hoşgeldin allah analı babalı büyütsün yavrunu eşine ve sana geçmişler
olsun tez zamanda iyiyleşirsin aslında herkesin sitemi seni çok sevmesinden ve merakından neyseki geldin yine aramızdasın rabbim kucağına aldırdı darısı bizlerin başına inşallah
nevro ablacım hoş geldin ya. cvp yazmana çok sevindim.senin yaşadığın o mutluluğu rabbim bir an önce bizede yaşatsın.sayfaların hepsini okuyamadım o kadar çok ki.sen ne yaptın morfolojiyi düzeltemedin mi.tühh yavv ben ne yapacam ya.dr tüp bebek dedi.yaşım 23 doğal yoldan deniyoz.bana çok büyük bi umut olmuştun.neyse birazda biz uğraşalım bakalım yükseltebilecekmiyiz.derdimi sadece burada anlatıyorum sizlerle derleşmek için.kendi ailemde hiç kimseye söylemedim haliyle dertleşemiyomda.buraya yazınca bayağı rahatlıyorm.eşimin anne babası biliyo ama onlarla ne konuşayım ki değilmi..neyse kafanı şişirdim .tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
nevro hoşgeldin.....yazdıklarını okurken gözlerim doldu....çok şükür kavuştun bebeğine....çok zorluklar yaşamışsın.neyse geçti çok şükür....bebeğinle ömür boyu mutluluklar.Allah sağlık sıhhat versin...........
çok şükür canım ya bende iyi olmaya çalışıyorum işte
bildiğin gibiyim aslında okadar zaman geçti ama hiçbir değişiklik olmadı
benim hayatımda herşey aynı yerinde duruyo anlıycağın.
Canım çok sağol, zor günlerimde hep buraya daldım, biliyosun karşılaştığım zorluklardan sonra ne yapacağıma karar verememiştim, yaz tatilinde bir test yaptırıp sonuçlarla anatolia ya gittik, sonuçlar beklediğimizden çok iyi çıkmıştı, bu durumda doktor bize tüp bebeğin gerek olmadığını söyleyip geri gönderdi, ben emin değildim iki ay sonra tekrar bir test yaptırdık ozaman anladım ki bir önceki testte büyük bir yanlışlık var, koskoca yaz tatilini boşa geçirdim tam iş zamanı tedaviye başlıycam diye önce kendime çok kızdım sıkıntı ve zorluklarla işyerlerinden izinler aldık ve tedaviye başladık, ama ikizlerimin geldiğini öğrendiğimde de buna pişman oldum Rabbim bizim için o zamanı belirlemiş demekki, herşeyin hayırlısını isteyelim ki Rabbim hakkımızda hayırlısı olanı versin,senin ve buradaki tüm arkadaşlarımın desteği ve dualarıyla Rabbim sesimizi duydu çok şükür, İnşallah en kısa zamanda tüm topiğimiz hamişlerle dolacak, Allahım biran evvel göndersin bebişleri, hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etsin. Dualarım sizinle, bebeğinin kokusunu benim yerime içine çek emi! missss gibi kokuyodur o şimdi, Rabbim bizide bebişlerin o cennet kokusundan mahrum bırakmasın, eşine geçmiş olsun diyorum, bebeğinede uzun ömürler inşallah, kendine dikkat et arada gel yine unutma bizleri......
sende çok sağol canım...
senin listen kadar olmasa da birşeyler yapmaya çalılştım...
duaların için allah razı olsunopuyorumnanaktan
Bizim de %3 çıkıyordu ,4kere yaptırmıştık test,tek sorun da bu zaten 3senedir olmuyor ama
Bize de doktor tüp bebek yapalım size mikroya gerek yok dedi,fakat tekrar spermiyogram istedi(memorial daha ayrıntılı bakıyor ya),tabi büyütünce akla kara iyice ortaya çıktı %1 dendi değer,daha doktorla konuşmadık ama bana bi olumsuzluk çöktü işte,mafoldumben
CANIM KAFANA ÇOK TAKMA MORFOLOJİDE DEĞİŞKENDİR AYRICA SEN EŞİNEDE DESTEK OLMALISIN Kİ
ONUN KAFASIDA RAHATLASIN STRES YAPARSANIZ
İŞİNİZ DAHA ZOR OLUR
İNŞŞŞ RABİM YOLUNUZU AÇARDA İŞİNİZ KOLAY6 LUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?