spermıyogram degerlerını yazsam? yardımcı olurmusun fadik?:Saruboceq:
anladığım kadarıyla olmaya çalışırım canım...
yaz bakalım...
anladığım kadarıyla olmaya çalışırım canım...
yaz bakalım...
canım arı sütü değil
ben aslanpençesi içiyorum 2 ay yapılıp bırakılıyormuş
bunun yanısıra eşim yerken çakşırdan yiyorum
ve her akşam zeytin yagına 2 adet kuru incir batırıp 1 eşime 1de kendim yiyorum
eşime bunun yanısıra e vitamini içiriyorum
sumak sogan karışımı var öğle yemeklerindede onu yıyorum çok yararlıymış rahimi yumurtalıkları toparlıyormuş
ve ceviz. badem. incir .hurma .kabak çekirdeği.antep fıstıgı.fındık. vb kuryemişleri balla karıştırarak bir karışım hazırladım adınıda balli badem koyduk onu zevkle yiyor
bunun yanısıra keçi sütü aldık onu içiriyorum
keçiboynuzu kürünü daha önceden 3 ay kadar içti yararını gördük o yuzden suan bende gidip tozunu alıcam
kabak çekirdeği ve çerez yiyor bol bol
bunun yanısıra bol meyve sıkıp veriyorum hepsini karıştırarak.havuc portakal emla aklına ne gelirse nar vs.
tabi bunları yaparken çok kilo alıcak diye de önlem aldık akşam yemeklerini kıstık bakalım şifa olacakmı
canım bunlar benim kendimce yaptıgım seyler hiç bu kadar yogun yapmamıştım. ilk öğrendiğimiz zamanlarda keçiboynuzu kurunu yapmıştım ama
siz azolusunuz nohut kürünü denesene nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama iyi geliyormuş sanırım
canım arı sütü değil
ben aslanpençesi içiyorum 2 ay yapılıp bırakılıyormuş
bunun yanısıra eşim yerken çakşırdan yiyorum
ve her akşam zeytin yagına 2 adet kuru incir batırıp 1 eşime 1de kendim yiyorum
eşime bunun yanısıra e vitamini içiriyorum
sumak sogan karışımı var öğle yemeklerindede onu yıyorum çok yararlıymış rahimi yumurtalıkları toparlıyormuş
ve ceviz. badem. incir .hurma .kabak çekirdeği.antep fıstıgı.fındık. vb kuryemişleri balla karıştırarak bir karışım hazırladım adınıda balli badem koyduk onu zevkle yiyor
bunun yanısıra keçi sütü aldık onu içiriyorum
keçiboynuzu kürünü daha önceden 3 ay kadar içti yararını gördük o yuzden suan bende gidip tozunu alıcam
kabak çekirdeği ve çerez yiyor bol bol
bunun yanısıra bol meyve sıkıp veriyorum hepsini karıştırarak.havuc portakal emla aklına ne gelirse nar vs.
tabi bunları yaparken çok kilo alıcak diye de önlem aldık akşam yemeklerini kıstık bakalım şifa olacakmı
canım bunlar benim kendimce yaptıgım seyler hiç bu kadar yogun yapmamıştım. ilk öğrendiğimiz zamanlarda keçiboynuzu kurunu yapmıştım ama
siz azolusunuz nohut kürünü denesene nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama iyi geliyormuş sanırım
Ah canım yaaa evet ,artık ne yapıyosa bu illeti,herkes bundan muzdarip nerdeyse
Mesela benim eşim çok kola içerdi,direkt koladan şüpheleyimklava:
allah yardımcınız olsun canım...
tamma listeyi birazdan güncellerim...
hoşgeldin canıma.s.
stres konusuna bende katılıyorum...ah biraz rahat olabilsek...
Günaydın Millet:hulya:
Çok şükür bugün Cuma:)
günaydın kızlar hayırlı cumalar...
gnaydınlarrr...
hayırlı cumalar kızlar...
Allah bugün tüm dileklerimizi kabul etsin inşallah:Saruboceq:
herkese günaydın, hayırlı cumalar, Rabbim dua için açtığınız ellerinizi boş çevirmesin inşallah dualarınız kabul olsun.........
gunaydin hayirli cumalar
rabbim herkesin dilegini kabul etsin bunun yanisira bizlerinde dileklerini kabul etsin
ona kalkan ellerimiz bos donmesin
günaydın canlar hayırlı cumalar herkeseopuyorumnanaktan
okadar yoğun başladımki bugün güne şimdiden pilim bitti
2 saatte canıma okudular resmen çalışmak gerçekten çok zor:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?