Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tünaydın kızlar cumanız mübarek olsun.tüm dualarımız kabul olsun inş.:Saruboceq::teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın canlar hayırlı cumalar herkeseopuyorumnanaktan
okadar yoğun başladımki bugün güne şimdiden pilim bitti
2 saatte canıma okudular resmen çalışmak gerçekten çok zor:çok üzgünüm:

aymes canım kolay gelsin.ne mutluki sana çalışıyosun.benim evde günlerim hiç geçmiyo.daha da kötüsü gün sayıyozya ondan hiç geçmiyo.herşey çok sıkıcı.sağlıcakla canım kolay gelsin

canim iyiyim diyelim de iyi olalim

sen nasilsin

çok şükür canım iyiyim bende evde vakit geçiriyorum işte arada okuluda özlüyorum ama evde kalmanın tadını çıkarayım diye uğraşıyorum seneye eylülde yeniden işbaşı yapıcaz nasılsa benneyaptımki

hayırlı cumalar kıslarrrrrr

geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bolb ol
sumak ilesogan karisim ne
bende bunu kullanim mi
ama doktor bende problem yok demisti
tek demistiki polikistikover var ddemisti onun icinde ilac vermemisti

kuru inciride deniycem ya hepsi bir arada zarari olmazmi

canım sogan yumurtalıkalrdaki iltihabı atıyo. sadece 1 bas soganı dograyıp orta buyuklukte sumakla beraber tüketiyorsun. haftada 3-4 kez yapmak yeterliymiş yemeklerden 15-20 dakika önce yenilecek

bilmiyorum canım hepsi bir arada zararlımıdır ben yapıyorum tüp bebek öncesi son sansım çunku 1-2 ay yapıcam sonuçta

canım eger sende pko varsa o zaman sogan kürünü yap ibrahim saraçoglu stesinde var demek kist var sende yani yanlış bilmiyorsam bu kür 2 ayda eritiyo diye biliyorum kistleri

günaydın kıslaaarrrr
nasılsınızzz

canancım göbüşe ii bakoor musunn

ben hastalar oldumm ( grip oldum, ama geçmişe nazaran daha hafif atlattım...sebebi ise eminim ki zencefil ve zerdeçalın hayatıma girmesii

aymes canım kolay gelsin.ne mutluki sana çalışıyosun.benim evde günlerim hiç geçmiyo.daha da kötüsü gün sayıyozya ondan hiç geçmiyo.herşey çok sıkıcı.sağlıcakla canım kolay gelsin

Ben de tam tersi düşünüyorum
Bazen moralin bozuk oluyo böyle işe gidiyon o suratla çalışılsan çalışılmaz,ruh halini belli edemezsin,herkes sorar noldu diye
Ama halbuki evde biraz uyusan,sonra kendine güzel bi kahvaltı ve kahve yapsan biraz düzeleceksin değil mi?:lepi:
Evinizin kıymetini bilin bence...

canim ya birde sogan suyu var ama ben onu icemedim igrenc tadi vardi
ama bunu deniycem

bende denemeliyim cunku benim de iki ay gibi bir surem kaldi

kııııssss yüzmeye de gitmiyon ne ara hasta oldun naniknanik çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine,bitki çaylarını ihmal etme, göbüş iştahsızlıktan pek beslenemiyo, bakalım geçer inşallah yakındacokacimcoook

canım ikiside zor en güzeli kendine ait bi iş:)) çünkü bütün hayatını evde geçirmekte sıkıcı her gün aynı şeyler hergün gezsen çıkıp dolaşsan şehir aynı şehir çarşı aynı çarşı pazar aynı çarşı artık hangi dükkanda hangi elbise var onları bile ezberliyosun benim gibi kaldırımdaki taşların sayısın ezberliyosun nerdeyse çalışsanda senin dediğin gibi bazen insanın tembellik yapası gelir ama malesef senin keyfinle olmuya çalışma hayatı en iyisi kendi işin iş yerin olcak çalışacaksın hep aynı ev hayatın olmıycak ama tembellik yapmak istediğinde arada kaçamak istediğindede karışanın olmıycak en güzeli bu ama oda herkese nasip olmaz işte (

Ben 2008 Ağustos ayında evlendim evlendiğim günden itibaren korunmadım eşimde varikosel rahatsızlığı olduğundan dolayı hamile kalamadım. Eşimin sperm sayısında sorun yok hareketlilikte sorun var. Bende bir çok doktora gittim eşimin tahlil sonuçlarına bakarak bana hemen aşılama olmassa tüp bebek dediler. İkisinide yaptırmadım, eşimin ameliyat olmasını tercih ettim. Araştırmalarım ve Üroloji Dokrorumuzun söylemesi sonucunda sağlıklı bir hamilelik için ilk önce varikoselin düzeltilmesi gerektiği eğer olmassa aşılama veya tüp bebek yapılmasıydı. Buna ilişkin örnek yazı (Varikosel saptanan kişiye öncelikle tüp bebek, ICSI, aşılama gibi yardımlı üreme yöntemleri önerilmemelidir. Varikosel sperm hücresinin kromozomal yapısını bozarak (DNA fragmantasyonu) eşin yumurtasını dölleme gücünü azaltmakta; dölleme gerçekleşse dahi düşük olma ihtimali artmaktadır. Tüp bebek uygulamasının sadece son çare olarak düşünülmesi gereken, bebekte doğumsal anomali ve hastalık risklerini %30'a dek yükselten, anne bakımından da riskleri olan bir yöntem olduğu unutulmamalıdır).[/I][/B] 25/11/2009 tarihinde ameliyat gerçekleşti hayırlısı ile hiçbirşey'e gerek kalmadan hamile kalacağıma inanıyorum. Çevremizde varikosel ameliyatı olan arkadaşlarımız var biri 6 senelik evliğili boyunca aşılama, tüp bebek hepsini denemişler en sonunda varikosel ameliyatı olmuş ve daha dikişleri düzelmeden eşi hamile kalmış. 2 arkadaşım öğrenir öğrenmez ameliyat olmuş birinin eşi 1,5 ay sonra diğerinin eşi ise 2 ay sonra hamile kalmış darısı başımıza.

günaydın canım, bu ne hız, akşamı nasıl edecen yavruum
Allah yardımcın olsun tatlım evet katılıyorum çalışmak gerçekten çok zor...

ah canım ya sorma sabah sabah telaşımı bir görseydin
neyseki yavaşladı şu an rahatım

sağol arkadaşım ama inanki bende çalışmak istemiyorum
bıktım artık senelerce çalışmaktan ev hanımı olmak istiyorum
evimde kekler börekler yapıp komşularımla oturmak istiyorum
zaten aklım başımda değil malum yerde:ecrin_bebek: kalan alımıda bunlar aldı
akılsız kaldım vallazemuszemus

geçmiş olsun canım neyseki çabuk atlatmışsın

slm canım sende hoşgeldin aramıza, eşine geçmiş olsun diyorum, bende 2008 ağustosta evlendim, varikosl bizde de vardı benim eşimde mart 2009'da ameliyat oldu, ama bende de bazı problemler olunca tedaviye yöneldik beklemek istemedik çünkü, inşallah sende en kısa sürede hamile kalırsın da sevincini birlikte paylaşırız ve hamiş listemize girersin, Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

aminnn canım inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın ama birazda şans meselesi bence benim eşimde varikoselden ameliyat oldu 2 sene oldu ama ne yazıkki hala hamiş değilim ameliyattan 1 sene sonra tüp bebek yapalım artık dedik baktıkki olmuyo onu deniyelim dedik ama ne yazıkki oda negatif ve şimdi 1 yıl daha geçti ikinci tüp bebeği düşünüyorum artık inşallah bu sefer yüzüm güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…