arkadaşlar merhaba aranıza benide alırmsıınız:çok üzgünüm:
ah canım ya sorma sabah sabah telaşımı bir görseydin
neyseki yavaşladı şu an rahatım
valla aymesim güzel bir tatile ihtiyacın var,senelik iznin falan yokmu senin
aynen canım ya ama uzunca bi tatile hemde
mesela doğum iznineakannehir ah aha nerde o günler
şaka bi yanada yıllık iznim varda vermiyolarki kimse yok diye
merhaba kızlar istanbulu sel götürüyor valla şimdi bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor rabbim bu bereketnin hürmetine bizleri bebeklerle sevindirir inşallah aymesim kolay gelsin canım çalışmak okdar zorki bende çok yoruluyorum yarında ilk doktor randevumuz var bakalım inşalalh bi aksilik olmaz çok heycanlıyım
caniso nasılsın güzelim bebişler nasıl
merhaba kızlar istanbulu sel götürüyor valla şimdi bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor rabbim bu bereketnin hürmetine bizleri bebeklerle sevindirir inşallah aymesim kolay gelsin canım çalışmak okdar zorki bende çok yoruluyorum yarında ilk doktor randevumuz var bakalım inşalalh bi aksilik olmaz çok heycanlıyım
caniso nasılsın güzelim bebişler nasıl
aynen canım ya ama uzunca bi tatile hemde
mesela doğum iznineakannehir ah aha nerde o günler
şaka bi yanada yıllık iznim varda vermiyolarki kimse yok diye
İyi dilekleriniz ve benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Varikosel ameliyatından önce sperm sayısı çok düşük olan kişilerin daha çok problem yaşadığını duyuyorum. MİL/ML 20 milyon'nun üzerinde olanlarda pek sorun yaşanmıyor. Benim eşimin 75 milyondu Hızlı ileri %18'di benim gittiği doktorlar bu yüzdenin sorun olduğunu söylediler. %20 üzerinde olmalıymış. Biz 2 tahlil yaptırdık ilk tahlilde sperm sayısı 45 milyondu hareketlilik yine düşüktü hareketliliğin sorun olduğunu bilmiyorduk o zaman hemen keçiboynuzu kürü yaptık ve sonuç sperm sayısı yükseldi ama hareketlilik yine aynı. Şimdi hareketlilik için bir kür buldum onu deneyecem. Vallahi kafam hep bununla dolu hergün araştırmalar yapıyorum. Çalıştığım iş pek yoğun değil o yüzden dahada çok kafam bu konuya takılıyor. Aslında böyle bir işte çalışmayı tercih etmem ama belki hamile kalırım stres yok benim için rahat olur diye burayada katlanıyorum. Katlandıklarıma değer inşallah :))
evet canım ya gerçekten çok yağmur yağıyo
sende bi çalışan olarak beni iyi anlarsın burda işler evde desen ev işleri
hep iş hep iş hiç vaktim kalmıyo bişeye neyse bunada şükür
yarın randevun varmış hadi hayırlısı güzel haberlerle dönersin inşallah
hoş geldin aramızaarkadaşlar merhaba aranıza benide alırmsıınız:çok üzgünüm:
tünaydın kızlar cumanız mübarek olsun.tüm dualarımız kabul olsun inş.:saruboceq::teytey::teytey::teytey::teytey:
herkese slm kızlaaar
hayırlı cumalar rabim açılan ellerinizi boş çevirmesin inşşşşş
günaydın kızlar hayırlı cumalar...
gunaydin canim
hayirli cumalar
gunaydin canim hayirli cumalar
gunaydin canim sanada hayirli cumalar
aminnn canim allah dileklerimizikabuleder insallah bu mubarek gunde
herkese günaydın, hayırlı cumalar, rabbim dua için açtığınız ellerinizi boş çevirmesin inşallah dualarınız kabul olsun.........
gunaydin hayirli cumalar
rabbim herkesin dilegini kabul etsin bunun yanisira bizlerinde dileklerini kabul etsin
ona kalkan ellerimiz bos donmesin
günaydın millet:hulya:
çok şükür bugün cuma:)
çalış çalış biyere kadar değilmi, ben yeni evlendiğimde biraz zorlanmıştım, çünkü bekarken annem vardı eve geliyodum ev işi yok, yemek hazır, hooop yemeği yedikten sonra biraz oturup yatıyodum ne güzel, sonra evlendim, yahu sabah evi nasıl bırakırsam akşama kadar ööööle kalıyo çünkü annem yokkaydirigubbakcemile3 koştur koştur gel mutfağa gir yemek sonra bulaşık, ütü çamaşır derken hafta sonuna da ev temizliği kalıyo bişey anlamıyo ki insan, ama alışıyosun zamanla herşeye işte, bide bakmışsın kendini bu yoğunluğun tam ortasında buluyosun hemde herşeye alışmış bi şekilde kafamçokkarıştı
aynen öle valla direk yazdığın gibi bende bekarken annem vardı
şimdi herşey bana bakıyo allahtan eşim yardımcı oluyo oda olmasa yanmıştım
ama dediğin gibi zamanla herşeye alışıyosun biraz yoruluyosun sadece
hayat işte her türlü zorluğa alışıyo insan
herkese slm kızlaaar
hayırlı cumalar rabim açılan ellerinizi boş çevirmesin inşşşşş
ooo kimleri görüyorum alkisalkisalkis
nerdesin kııısss topiğin gülü, yoktun sabahtan beri, bak sen gelene kadar ben bekledim buraları bugün, çok ayrılma buralardan anacım özlettirme kendini
evet canım ya zaten kocişlerde olmasa ne yapardık, sağolsun benim eşimde öyle, benden önce gelse yemeği bile yapacak adam, hafta sonu temizliğide birlikte yapıyoduk, çok şükür hayatımızdalar ve anlayışlılar her zaman
ooo kimleri görüyorum alkisalkisalkis
nerdesin kııısss topiğin gülü, yoktun sabahtan beri, bak sen gelene kadar ben bekledim buraları bugün, çok ayrılma buralardan anacım özlettirme kendini
günaydın canım hoşgeldin
doğru diyo valla sabahtan beri buralarda sen yoksun diye
topik boş kalmasın diye uğraşıyo kızcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?