canım bu gün cuma yyaa
annem köyde ve babamın mezarıda köye onlara gittim
yaw yoruldum heee, arkadaşlara sensizliği hissettirmeyim diye uğraşıyorum burdakaydirigubbakcemile3buyrunnnnnnnnn
eveet devir-teslim törenini gerçekleştiriyoruz, topiğimizin ayakta kalması için uğraşan tüm arkadaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşu ardından herkes bebişler için dua etsin hadi bakiim:Saruboceq:, sonrada bugünkü yerimi yeterime bırakıp gideceğim
yetereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer iiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm nerdesin ya.özletme kendini.bana biraz moral verin .morale çok ihtiyacım var.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
adepeli, aymes, kelebek_1974, ozlem82do KIZLAR YUKARIYA LÜTFEEEEEENNNNNNNN
KABUSNUZ OLUCAM BAKIN kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
YOKSAM BAKINklava: klava: klava: klava:
adepeli, aymes, kelebek_1974, ozlem82do KIZLAR YUKARIYA LÜTFEEEEEENNNNNNNN
KABUSNUZ OLUCAM BAKIN kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
YOKSAM BAKINklava: klava: klava: klava:
Anlayamadım ??????
yeteeeer canım yukarı derken.anlamadım.yeniyim ya.bilmediğim şeylermi var.
slm kızlar.size bişey sormak istym.eşimin sorunu ayrı bi dert, benim adet düzensizliği ayrı bi dert.bundan 5-6 ay önce adet düzensizliği başladı.klomenle agnucaston ve dostinexle adet düzene girdi.bu ay dr gitmedim.ilaç kullanmak istemiyorum.bu ay inş ilaçsız adet olacam.bu yüzden soğan kürü kullanmaya başladım.herhangi bir hormonlarda dengesizlik yok.sadece yumurtalıklarım biraz tembelleşmiş.bunla ilgili bi öeriniz varmı.yardımcı olursanız çok mutlu olurum .mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yeteeeer canım yukarı derken.anlamadım.yeniyim ya.bilmediğim şeylermi var.
anlayamadım ??????
geldim geldim canisom saygı duruşu dediya
onu yapıyodum bende :lepi: :asigim:
geldim geldim canisom saygı duruşu dediya
onu yapıyodum bende :lepi: :asigim:
canım netten araştırdınmı bilmiyorum ama genelde soğan ve incir kürü var benim bildiğim,
ayrıca sana bi tavsiye; elinden geldiğince bitkisel bişeyler kullan, klomeni bisüre bende kullandım kullandığım her ay kist oluştu ardından doğum kontrol hapları, böyle 3-4 ay klomen ve doğum kontrol hapıyal geçti zamanım, oyüzden çok zorda kalmadıkça bitkisel kürlerle devam et
törenimiz burda sona ermiştir
hadi bakalım sohbete devam
sloganımızı unutmayalım Herşey Çocuk İçin:lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?