Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rica ederim, bende önceden düzen vardı zaten ama sağolsun doktorum ilaçları yükledikçe düzensizleşti, bana önce yumurtalarını klomenle çoğaltalım doğal yoldan hamile kalma şansın yükselir dedi, ayda 2-3 tane yumurta oluyodu ama sonra yerini kiste bırakıyodu ondan sonrada doğum kontrol hapı derken adetim düzensizleşti, bana sonra "tekrar gelde klomene başlayalım" dedi gidermiyim bidaha, ondan sonra kullanmadım zaten
Birde bütün tahlil ve tedavileri yaptırmadan ilaçlara başlamayın ben en son rahim filmi çektirdim ondan sonra ilaca gerek kalmadığını öğrendim zaten rahim ağzı kapalıymış boşuna ilaçlarla zaman geçirdik

kızlar kızmayın ama ben yine anlamadım .yazıyom ama ben ismim halen aşağıda.bu arada yeterin adı niye aşağıda görünmir.lütfen kızmayın.galiba biraz eksik var beynimde.dedinizi anlamıyom.

canım sen devam et,
bu sayfada olduğun sürece adın aşağıda kalır zaten, yani orda kimin ismi varsa yazdıklarını okuyo demektir, yeterde sohbete katılın demek istedi
yetere bakma sen başka sayfalarda dolaşıyodur o, naniknanik

kızlar kızmayın Ama ben yine anlamadım .yazıyom ama ben ismim halen aşağıda.bu arada yeterin adı niye aşağıda görünmir.lütfen kızmayın.galiba biraz eksik var beynimde.dedinizi anlamıyom.

estağfirullah canım niye kızalım sen yazsanda ismin aşağıda olur hep o bu konuda olduğunu gösterir senin yani sayfanın açık olduğunu gösterir sen burdasın demek o kısacası

KIZ HEMENDE YAKALADIN HHAA
EVET TÜPBEBEK SAYFASINDA YAZIYORUM :lepi::lepi::lepi::lepi:

Bende sorun olmadığı halde bende doktora gittim bir tane kan testi yaptılar adetimin 3.günü kan alınıp sonuçlar iyi çıktı birde tüplerime baktılar açıkmış. Ondan sonra eşime ameliyat yolları gözüktü :)). Şimdi yumurtalama takibi yaptırmam gerekirmi acaba bunu düşünüyorum. Nedersiniz kızlar..??

çok haklısın canım.bende her türlü tahlil yaptırdım sadece rahim filmi çektirmedim.dedi işte yumurtalıklarda biraz tembellik var dedi.ilaca başladık.dedim daha önce yoktu bebişin olmayışı düzensizlikten değil yani dedim.olsun dedi önce sendekini halledelim sonra eşine bakarız dedi.5-6 ay geçti sonuç almayınca eşimden tahlil istedi.anladık ki sorun sperm deymiş.benimkide sadece stresten olmuş.çok pişman oldum dr gittiğime.neyse kısmet böyleymiş.neyse kafanı şişirdim galiba .

canım değerler çokmu düşük? ne zaman ameliyat olacak eşin?

yok canım ne demek, birbirimize yardımcı olmak için burdayız, hayırlısı olsun canım, sıkma canını, inşallah bundan sonrası daha olumlu devam eder, bebişinizinde vardır bi zamanı, dileriz en kısa zamanda gelsin annesine, çok bekletmesin yaramaz

sağol canım ne bilim anlamadığım bilmediğim bişe mi var dedim.
estağfirullah canım niye kızalım sen yazsanda ismin aşağıda olur hep o bu konuda olduğunu gösterir senin yani sayfanın açık olduğunu gösterir sen burdasın demek o kısacası
tabiya kızmayın bana yeniyim ya çok bilmiyom daha.
HER ŞEY BU SIPALAR İÇİN :lepi::lepi::lepi:
RABİMM SAĞLICAKLA GÖNDERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ

inşaaallah canım .rabbim sana ve diğerlere ve de bana 3 üz 3üz çocuklar versinde bırakın topiği ev işini dahi yaptıramaz etsin inşallah.rabbim sen burdakiler 3üz çocuk verde günlerini görsünler.amiiiiin.:Saruboceq:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Eşim 25 gün önce ameliyat oldu. Şimdi bende yumurtlama takibi yaptırsam mı? diye düşünüyorum.

sen bilirsin yinede canım ama varikosel ameliyatından sonra sonucu görmek için 3 ay sonunda test istiyo doktorlar, sperm yenilenmesi 72 gün sürüyo çünkü, ama beklemem dersen yumurta takibide yaptırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…