eşim 25 gün önce ameliyat oldu. şimdi bende yumurtlama takibi yaptırsam mı? Diye düşünüyorum.
sağol canım ne bilim anlamadığım bilmediğim bişe mi var dedim.
tabiya kızmayın bana yeniyim ya çok bilmiyom daha.
inşaaallah canım .rabbim sana ve diğerlere ve de bana 3 üz 3üz çocuklar versinde bırakın topiği ev işini dahi yaptıramaz etsin inşallah.rabbim sen burdakiler 3üz çocuk verde günlerini görsünler.amiiiiin.:Saruboceq:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
AMİN CANIM SAĞLICAKAL GELSİNLER İNŞŞŞŞŞŞ
YUVALARIMZI ŞENLENDİRSİNLER İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Eşim 25 gün önce ameliyat oldu. Şimdi bende yumurtlama takibi yaptırsam mı? diye düşünüyorum.
sağol canım ne bilim anlamadığım bilmediğim bişe mi var dedim.
tabiya kızmayın bana yeniyim ya çok bilmiyom daha.
inşaaallah canım .rabbim sana ve diğerlere ve de bana 3 üz 3üz çocuklar versinde bırakın topiği ev işini dahi yaptıramaz etsin inşallah.rabbim sen burdakiler 3üz çocuk verde günlerini görsünler.amiiiiin.:Saruboceq:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
AMİN CANIM SAĞLICAKAL GELSİNLER İNŞŞŞŞŞŞ
YUVALARIMZI ŞENLENDİRSİNLER İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
sizi benim karşı komşumla tanıştırayımmı? çok güzel dua ederkaydirigubbakcemile3 evlendiğimden beri bana hep derdi "hergün sana dua ediyorum Allahım şu kız hamile kalsında evde otursun göremiyorum hiç diye " derdi hamile kaldığımı öğrenince haber vermeye gittim bana "hadi inşallah ikizdir " dedi durdu sonra ikiz olduğunu öğrendim onada söyledim accıkta kendim için dua ediim diyo bende kadına "aman dua ederken iyi düşün öyle dua et" dedim :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar ben kaçar.daha yemek yapcam.öptüm hepinizi.bol bol hamiş haberleri almak dileğiyle inşlh.
sizi benim karşı komşumla tanıştırayımmı? çok güzel dua ederkaydirigubbakcemile3 evlendiğimden beri bana hep derdi "hergün sana dua ediyorum Allahım şu kız hamile kalsında evde otursun göremiyorum hiç diye " derdi hamile kaldığımı öğrenince haber vermeye gittim bana "hadi inşallah ikizdir " dedi durdu sonra ikiz olduğunu öğrendim onada söyledim accıkta kendim için dua ediim diyo bende kadına "aman dua ederken iyi düşün öyle dua et" dedim :roflol: :roflol: :roflol:
NE GÜZEL İNSANIN BÖLE KOMŞULARININ OLMASI
RABİM HER İKİ CİHANDADA İYLERLE KARŞILŞTIRSIN
merhaba kızlar
adapeli aymes can iso ve yetercim sizede selam
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler inşallah bir an önce hamişler listesine katılırlar
bu arada balkafamın bahçivanlıktan eli değmiyo buraya gelmeye balım ordaki tarlana bakarken burdaki çiçeklerini soldurma bekliyoruz bak ...
kızlar ben kaçar.daha yemek yapcam.öptüm hepinizi.bol bol hamiş haberleri almak dileğiyle inşlh.
slm kızlar nasılsınız anca vakit bulabildim bende bir bakayım dedim. Misafirim var akşama birazdan kaçarım gene
bugünkü katılımım bu kadardı kıslarkaydirigubbakcemile3 yemek hazırlayacam kociş gelir birazdan, yarın dr. gitcem pazarda kayınvalidemlerde oluruz hafta sonu giremem pazartesi görüşürüz inşallah güzel haberlerle gelin emi!!!
yeteriiiimmm yavrum ben yokken topiği boş bırakma sen olmazsan ben olmazsam kim bekleyecek burayıkaydirigubbakcemile
hadi öptüm herkesi kendinize iyi bakın iyi akşamlar opuyorumnanaktan
hoş geldin canım nasılsın
hb.canım. çok şükür iyiyim sağol sen nasılsın canım
ne pişirecen kııısss banada bi tabak yolla bende yemek yapmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?