Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim 25 gün önce ameliyat oldu. şimdi bende yumurtlama takibi yaptırsam mı? Diye düşünüyorum.

canım eşinin spermlerinin normale dönme süresi 3.6 ay arası istersen sende bu arada yumurta takibi yaptırabilirsin ama bence 3.6 ay süresince oluruna bırak eşinin sperm sonuçlarını gördükten sonra giy dr ye

Eşim 25 gün önce ameliyat oldu. Şimdi bende yumurtlama takibi yaptırsam mı? diye düşünüyorum.

canım sende sorun yoksa bence hiçtakibe falan başlatma.daha amaliyatta yeni olmuş galiba.yani düzenli adetin düzensizleşir.aradan bir kaç ay geçsin incir kürü çok faydalı faydasını gören çok onu uygula istersen.onun hiç bi zararı olmaz.

kızlar ben kaçar.daha yemek yapcam.öptüm hepinizi.bol bol hamiş haberleri almak dileğiyle inşlh.

merhaba kızlar
adapeli aymes can iso ve yetercim sizede selam
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler inşallah bir an önce hamişler listesine katılırlar
bu arada balkafamın bahçivanlıktan eli değmiyo buraya gelmeye balım ordaki tarlana bakarken burdaki çiçeklerini soldurma bekliyoruz bak ...

hoş geldin canım nasılsın bakalım
ya bal gelmiş ama hemen kaçmış

kaççaakkkkkkkkkk balkafa balsurat

kızlar ben kaçar.daha yemek yapcam.öptüm hepinizi.bol bol hamiş haberleri almak dileğiyle inşlh.

AMİNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BURADAKİ KIZLARI HEP BÖLE GÖRMEK İSTİYORUM :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
SONRA DA BÖLE :ecrin_bebek: :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bugünkü katılımım bu kadardı kıslarkaydirigubbakcemile3 yemek hazırlayacam kociş gelir birazdan, yarın dr. gitcem pazarda kayınvalidemlerde oluruz hafta sonu giremem pazartesi görüşürüz inşallah güzel haberlerle gelin emi!!!
yeteriiiimmm yavrum ben yokken topiği boş bırakma sen olmazsan ben olmazsam kim bekleyecek burayıkaydirigubbakcemile
hadi öptüm herkesi kendinize iyi bakın iyi akşamlar opuyorumnanaktan

GÜLE GÜLE CANIM YORMA KENDİNİ İYİ BAK BEBİŞLERE
...................................................
BURAYI MEAK ETME BEN BELKERİM:lepi::lepi::lepi:
:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool:

canisom yarın kontrolun varmış güzel haberlerle gel canım.
benimde bugün kontrolüm vardı. bugün doğum günüm ve meleğim bana bir sürpriz yaptı büyük ihtimalle kız teyzeleri .adıda yıllardır hazır zaten daha önce burdada kaç kere paylaşmıştım öyküm olacak.

ama kızlar inannın geçen sene diyenlere bana seneye mucizen göbüşünde olacak hadi ordan diyodum inanmıyodum. olmaz olmaz demeyin rabbim ol deyince oluyo sadece her şeyin bir zamanı varmış. hatırlarsınız ki zamanı gelmiş ki tedavimde herşey sıralı olmuştu işten çıkışım planlamadığım halde tedaviye başlayışım hemde adetimin 10 gün gecikip işten çıktığım tarihe denk gelip tedaviye başlamam hepsi peşpeşe olmuştu.

bu mübarek günlerin yüzü hürmetine allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ve hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.

kesinlikle pes etmek yok kızlar sonuna kadar olana kadar ne demiştik

her şey çoçuk içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne pişirecen kııısss banada bi tabak yolla bende yemek yapmadım daha

canım tam hoşçakalın ederken bağlantıda sorun oldu sayfaya giremedim yazınıda okuyamadım.lahana sarması yaptım kııısss seversen bir tabak yolluyom.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…