Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kislar nasilsiniz??
caspercim dogum gunun kutlu olsun canim, allah gonlune gore versin insallah saglikli bi sekilde oykunu kucagina alirsin....

geçmiş olsun canıma.s.

öncelikle hoşgeldin canıma.s.

eğer morfolojide sorun yoksa değerleriniz hiçte çok kötü değil...
hatta sayı da hiç sorun yok...
harekette çok az düşük...
bu değerlerle bile bence doğal yoldan hamile kalma şansınız var...
inşallalh ameliyattın da faydasını görürsünüz...
allah yardımcınız olsun...

canım ben de bir ara adetle çok sorun yaşadım...sonra ialaçlarla düzeldi ama yumutlama pek olmuyordu...
ben de çörekotu, tarçın bal karışımını denedim ve denediğim ayda ovulasyon testleriyle baktım işe yaradı...

Eşim 25 gün önce ameliyat oldu. Şimdi bende yumurtlama takibi yaptırsam mı? diye düşünüyorum.
biraz erken gibi...yaklaşık 2 ay daha geçsin bir test yaptırın eğer düzellme varsa o zamman yaptırabilirsin...
ama siizn değerler öğle çok kötü değil...
istesen ovulasyon testleriyle sen evde kendinde takip edebilirsin...

canım doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan
maşallah ne güzel bu seneki doğum gününü meleğinle kutluyorsun...
bir dahaki sene ise kucağında olacak allahın izniyle...

slm kislar nasilsiniz??
caspercim dogum gunun kutlu olsun canim, allah gonlune gore versin insallah saglikli bi sekilde oykunu kucagina alirsin....
selam ayşemopuyorumnanaktan

hepinize iyi akşamlar canlarım aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgelniz diyorum ve en kısa zamanda hamiş kalmalarını diliyorum bekleyen bütün candostlarımında allahım zamanını biran önce gelmesini diliyorum allahım ol desin ve kader arkadaşlarım teker teker hamile olsunlar

İyi olmana sevindim canzicim,e okadar bekletti,tabi naz niyaz yapıcak,iyi yapmışsın dinlenerek
Sevgiler canımopuyorumnanaktan

canım benim teşekkürler evet benim için çok iyi oldu biraz stresliydim iş yerindede arkadaşlarıma kırmamak için uzak kalmamda iyi oldu nedense hamilelik beni biraz gergin yapıyor ama şimdi iyiyim çarşamba randevum var bebişimin sağlıklı olduğunu öğrenince daha iyi olurum inşallah allahım en kısa zamanda sanada ve tüm arkadaşlarımıda nasip etsin

gnaydınlarrr...
hayırlı cumalar kızlar...
Allah bugün tüm dileklerimizi kabul etsin inşallah
:Saruboceq:

canım benim hadi bakalım allahın izniyle az kaldı 2 gün için 2009 bebeği olacak ama olsun ne yapalım allahım verdi ya onada şükürler olsun canım bir çırpıda sağlıcakla kucağına al canım darısıda başımıza inşallah

hayırlı cumalar kıslarrrrrr
geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bolb ol

canım benim teşekkürler inşallah bebişin kendiliğinden çıkıp gelecek yaptığın herşey sana şifa olsun canım yarasın allahım hayırlısını versin

canım iyiyiz allahıma çok şükür evde dinleniyoruz şimdilik sanada geçmiş olsun tatlım atlatmana sevindim aman kendine iyi canım benim herşey çocuk içinnnn

amin canım amin
inşşş rabim bizlerede yaşatır bu mukades duyguyu

canım doğum günün kutlu olsun bebeişnle olsun inşşşşşş
seneye birlikte kutlarsın kuzunla inşşşş

slm fadikom nasilsin ya gorusemiyoruz artikopuyorumnanaktan

canzicim insallah hersey hep yolunda gider

Doğum günün kutlu olsun canıma.s.
Oh oh ne güzel,sağlıkla kucağına al canım,bebişlerinle nice mutlu senelere:)

Kızlar birşey sorucam,varikoseli olmadan morfoloji bozukluğu olan var mı?
Eşim 2 kere gitti doktora yok dediler,ama niye bu kadar bozuk olur zaman düşünüp duruyorum:sinifsinif:

hosgeldin uykucu nasilsin?.
mrs gizmo varikosel olmadan olurmu bilmiyorum ama bizde 5senedir ugrasiyoruz esimde morfolojik sorun vardi varikoseli ancak bu sene ogrendik, birde urolog prostat iltihabida morfoloijk bozukluk yapar dedi, idrar testinde belli oluyo, esim yaptirdi temiz cikti, ama sorunda olsa cozumu kolaymis, antibiyotikle iltihab yok ediliyomus

h.b canım.hamdolsun ayşem çok şükür iyiyim..sen nasılsın keyifler nasılyerimseniben

saol Ayşecim opuyorumnanaktan

bende iyim sirinem, neyse kocisi bekletme gorusuruz optm....

bisey degil gizmocumopuyorumnanaktan

tüp bebek yaptıran arkadaşlar co-cültür nasıl bi şey yaşayandan dinlemek isterdim varsa deneyen anlattırsa sevibnirim

sanada iyi geceler canım .........geçmişi okuya okuya anca gördüm mesajını.........
bide burdan ev ilanlarına bakıyorum bütçemize uygun varmı diye amma bizim buralar ist. geçmiş bir ist. ilanlara bakıyorum bir burdakilere aklım şaşıyo valla orası daha ucuz eşime diyorum zaten en iyisi ya ank. ev alalım yada ist. dan ne bu ya aynı ev özellikleri ama fiyat pahalı kiralarda öyle afedersiniz ama ben bizim buranın insanlarına çüşşşşşşşş demekten kendimi alamıyorum yani kendilerini parisde falan sanıyolar galiba...........neyse dünden beri misafirlerim vardı komşularımla uzun zamandan beri görüşemiyorduk dün onlar vardı bugünde yengem gelmişti akşamda eşim geldi anca girdim topiğe........tabi slm vermeden yatmayayım dedim............yarında eşimle kaynanatörün yanına gideceğiz birkaçgün orda kalacağım kaynanacağım baya hastaymış kura çekmişler bakma görevi bana düşmüş herzamanki gibi allah yardımcım olsun tabi onada geçmiş olsun.........
hepinize iyi geceler öptüm şekerler Şeniz

İyi geceler kızlar bugün çok mutluyum ve bunu eşimden sonra ilk kez burda sizinle paylaşıyorum...veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmm kızlar bugün idrar testi yaptım gayet belirgin çift çizgiyi gördüm .Yarın kan testi yaptırıcam rabbim evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bu ay yumurta takibi yaptırmıştım biliyorsunuz.Ve bu ay ilişkiden sonra hemen banyo yapmadım sabah yaptım ayaklarımı duvara dayadım ve sallandım.tabi hepsinden önce rabbbim nasip etti vakti zamanı geldi demekki rabbim inşlh sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder iyi geceler sağlıcakla kalın.:lepi:sositosositohihoyyythihoyyytsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz:dance:akannehirakannehira.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…