geçmiş olsun canıma.s.günaydın kıslaaarrrr
nasılsınızzz
canancım göbüşe ii bakoor musunn
ben hastalar oldumm( grip oldum, ama geçmişe nazaran daha hafif atlattım...sebebi ise eminim ki zencefil ve zerdeçalın hayatıma girmesii
Ben 2008 Ağustos ayında evlendim evlendiğim günden itibaren korunmadım eşimde varikosel rahatsızlığı olduğundan dolayı hamile kalamadım. Eşimin sperm sayısında sorun yok hareketlilikte sorun var. Bende bir çok doktora gittim eşimin tahlil sonuçlarına bakarak bana hemen aşılama olmassa tüp bebek dediler. ıkisinide yaptırmadım, eşimin ameliyat olmasını tercih ettim. Araştırmalarım ve Üroloji Dokrorumuzun söylemesi sonucunda sağlıklı bir hamilelik için ilk önce varikoselin düzeltilmesi gerektiği eğer olmassa aşılama veya tüp bebek yapılmasıydı. Buna ilişkin örnek yazı (Varikosel saptanan kişiye öncelikle tüp bebek, ICSI, aşılama gibi yardımlı üreme yöntemleri önerilmemelidir. Varikosel sperm hücresinin kromozomal yapısını bozarak (DNA fragmantasyonu) eşin yumurtasını dölleme gücünü azaltmakta; dölleme gerçekleşse dahi düşük olma ihtimali artmaktadır. Tüp bebek uygulamasının sadece son çare olarak düşünülmesi gereken, bebekte doğumsal anomali ve hastalık risklerini %30'a dek yükselten, anne bakımından da riskleri olan bir yöntem olduğu unutulmamalıdır). 25/11/2009 tarihinde ameliyat gerçekleşti hayırlısı ile hiçbirşey'e gerek kalmadan hamile kalacağıma inanıyorum. Çevremizde varikosel ameliyatı olan arkadaşlarımız var biri 6 senelik evliğili boyunca aşılama, tüp bebek hepsini denemişler en sonunda varikosel ameliyatı olmuş ve daha dikişleri düzelmeden eşi hamile kalmış. 2 arkadaşım öğrenir öğrenmez ameliyat olmuş birinin eşi 1,5 ay sonra diğerinin eşi ise 2 ay sonra hamile kalmış darısı başımıza.
öncelikle hoşgeldin canıma.s.ıyi dilekleriniz ve benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Varikosel ameliyatından önce sperm sayısı çok düşük olan kişilerin daha çok problem yaşadığını duyuyorum. MıL/ML 20 milyon'nun üzerinde olanlarda pek sorun yaşanmıyor. Benim eşimin 75 milyondu Hızlı ileri %18'di benim gittiği doktorlar bu yüzdenin sorun olduğunu söylediler. %20 üzerinde olmalıymış. Biz 2 tahlil yaptırdık ilk tahlilde sperm sayısı 45 milyondu hareketlilik yine düşüktü hareketliliğin sorun olduğunu bilmiyorduk o zaman hemen keçiboynuzu kürü yaptık ve sonuç sperm sayısı yükseldi ama hareketlilik yine aynı. Şimdi hareketlilik için bir kür buldum onu deneyecem. Vallahi kafam hep bununla dolu hergün araştırmalar yapıyorum. Çalıştığım iş pek yoğun değil o yüzden dahada çok kafam bu konuya takılıyor. Aslında böyle bir işte çalışmayı tercih etmem ama belki hamile kalırım stres yok benim için rahat olur diye burayada katlanıyorum. Katlandıklarıma değer inşallah :))
canım ben de bir ara adetle çok sorun yaşadım...sonra ialaçlarla düzeldi ama yumutlama pek olmuyordu...slm kızlar.size bişey sormak istym.eşimin sorunu ayrı bi dert, benim adet düzensizliği ayrı bi dert.bundan 5-6 ay önce adet düzensizliği başladı.klomenle agnucaston ve dostinexle adet düzene girdi.bu ay dr gitmedim.ilaç kullanmak istemiyorum.bu ay inş ilaçsız adet olacam.bu yüzden soğan kürü kullanmaya başladım.herhangi bir hormonlarda dengesizlik yok.sadece yumurtalıklarım biraz tembelleşmiş.bunla ilgili bi öeriniz varmı.yardımcı olursanız çok mutlu olurum .mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
biraz erken gibi...yaklaşık 2 ay daha geçsin bir test yaptırın eğer düzellme varsa o zamman yaptırabilirsin...Eşim 25 gün önce ameliyat oldu. Şimdi bende yumurtlama takibi yaptırsam mı? diye düşünüyorum.
canım doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktancanisom yarın kontrolun varmış güzel haberlerle gel canım.
benimde bugün kontrolüm vardı. bugün doğum günüm ve meleğim bana bir sürpriz yaptı büyük ihtimalle kız teyzeleri .adıda yıllardır hazır zaten daha önce burdada kaç kere paylaşmıştım öyküm olacak.
ama kızlar inannın geçen sene diyenlere bana seneye mucizen göbüşünde olacak hadi ordan diyodum inanmıyodum. olmaz olmaz demeyin rabbim ol deyince oluyo sadece her şeyin bir zamanı varmış. hatırlarsınız ki zamanı gelmiş ki tedavimde herşey sıralı olmuştu işten çıkışım planlamadığım halde tedaviye başlayışım hemde adetimin 10 gün gecikip işten çıktığım tarihe denk gelip tedaviye başlamam hepsi peşpeşe olmuştu.
bu mübarek günlerin yüzü hürmetine allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ve hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
selam ayşemopuyorumnanaktanslm kislar nasilsiniz??
caspercim dogum gunun kutlu olsun canim, allah gonlune gore versin insallah saglikli bi sekilde oykunu kucagina alirsin....
İyi olmana sevindim canzicim,e okadar bekletti,tabi naz niyaz yapıcak,iyi yapmışsın dinlenerek
Sevgiler canımopuyorumnanaktan
gnaydınlarrr...
hayırlı cumalar kızlar...
Allah bugün tüm dileklerimizi kabul etsin inşallah:Saruboceq:
hayırlı cumalar kıslarrrrrr
geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bolb ol
günaydın kıslaaarrrr
nasılsınızzz
canancım göbüşe ii bakoor musunn
ben hastalar oldumm( grip oldum, ama geçmişe nazaran daha hafif atlattım...sebebi ise eminim ki zencefil ve zerdeçalın hayatıma girmesii
canisom yarın kontrolun varmış güzel haberlerle gel canım.
Benimde bugün kontrolüm vardı. Bugün doğum günüm ve meleğim bana bir sürpriz yaptı büyük ihtimalle kız teyzeleri .adıda yıllardır hazır zaten daha önce burdada kaç kere paylaşmıştım öyküm olacak.
Ama kızlar inannın geçen sene diyenlere bana seneye mucizen göbüşünde olacak hadi ordan diyodum inanmıyodum. Olmaz olmaz demeyin rabbim ol deyince oluyo sadece her şeyin bir zamanı varmış. Hatırlarsınız ki zamanı gelmiş ki tedavimde herşey sıralı olmuştu işten çıkışım planlamadığım halde tedaviye başlayışım hemde adetimin 10 gün gecikip işten çıktığım tarihe denk gelip tedaviye başlamam hepsi peşpeşe olmuştu.
Bu mübarek günlerin yüzü hürmetine allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ve hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
selam canım...iyiyim çok şükür...her zamanki gibi yuvarlanıp duruyorumkaydirigubbakcemile3slm fadikom nasilsin ya gorusemiyoruz artikopuyorumnanaktan
canzicim insallah hersey hep yolunda gider
canisom yarın kontrolun varmış güzel haberlerle gel canım.
benimde bugün kontrolüm vardı. bugün doğum günüm ve meleğim bana bir sürpriz yaptı büyük ihtimalle kız teyzeleri .adıda yıllardır hazır zaten daha önce burdada kaç kere paylaşmıştım öyküm olacak.
ama kızlar inannın geçen sene diyenlere bana seneye mucizen göbüşünde olacak hadi ordan diyodum inanmıyodum. olmaz olmaz demeyin rabbim ol deyince oluyo sadece her şeyin bir zamanı varmış. hatırlarsınız ki zamanı gelmiş ki tedavimde herşey sıralı olmuştu işten çıkışım planlamadığım halde tedaviye başlayışım hemde adetimin 10 gün gecikip işten çıktığım tarihe denk gelip tedaviye başlamam hepsi peşpeşe olmuştu.
bu mübarek günlerin yüzü hürmetine allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ve hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
hosgeldin uykucu nasilsin?.
mrs gizmo varikosel olmadan olurmu bilmiyorum ama bizde 5senedir ugrasiyoruz esimde morfolojik sorun vardi varikoseli ancak bu sene ogrendik, birde urolog prostat iltihabida morfoloijk bozukluk yapar dedi, idrar testinde belli oluyo, esim yaptirdi temiz cikti, ama sorunda olsa cozumu kolaymis, antibiyotikle iltihab yok ediliyomus
hosgeldin uykucu nasilsin?.
mrs gizmo varikosel olmadan olurmu bilmiyorum ama bizde 5senedir ugrasiyoruz esimde morfolojik sorun vardi varikoseli ancak bu sene ogrendik, birde urolog prostat iltihabida morfoloijk bozukluk yapar dedi, idrar testinde belli oluyo, esim yaptirdi temiz cikti, ama sorunda olsa cozumu kolaymis, antibiyotikle iltihab yok ediliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?