Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: zulalcim ilk okuyan ben oldum..
çok sevindim canım..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş..
sağ salim dünyaya gelsin yavrun inş canım.. :teytey: :teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :hooray:

:teytey::teytey::teytey::teytey:

ne diyorsun canim bu ne guzel haber darisi bizlere

AMANIN AMANIN NE GÜZEL
RABİM SAĞLICAKALA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞ

YYAAAAAAAAA NE GÜZLE HABER BU RABİM TOPİĞİMİZDEN BÖLE GÜZEL HABERLERİ EKSİK ETMESİN
:lepi::lepi::lepi: :teytey: :teytey: :teytey: delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis

h.b canım.hamdolsun ayşem çok şükür iyiyim..sen nasılsın keyifler nasılyerimseniben

YYAAAAAAAA YİNE YAKALAYAMAMIŞIM UYKUCUMU mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
SENİ ÇOK ÖZLEDİM UYKUCUUUUUUUUUUUUMMMMMopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar günaydınnn

işlerin yoğunluğundan çok sık giremiyorum ama mailime gelen yazılar sayseinde takip edebiliyorum... nasılsınız.... müjdeleri gördükçe içim açılıyor umutla doluyorum... bu hafta bol hamiş haberi almak idleği ile....

çokkk sevindim darısı ttüüüümmm bekleyenlerin başına:Saruboceq:...bir mucizede biz yarabbii

hayırlısı olsun canım çok sevindim allah tamamına erdirsinn inşallahh.....tebriklerr

slm kislar nasilsiniz??
caspercim dogum gunun kutlu olsun canim, allah gonlune gore versin insallah saglikli bi sekilde oykunu kucagina alirsin....

amin canım amin
inşşş rabim bizlerede yaşatır bu mukades duyguyu

canım doğum günün kutlu olsun bebeişnle olsun inşşşşşş
seneye birlikte kutlarsın kuzunla inşşşş

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canlarım benim çok teşekkür ederim.tüm dualarınız için sağolun ve aminnnnnnnnnnnnnnnn

allahım sizleride en kısa zamanda daha fazla bekletmeden hamiş etsin emiiiiiiii

her şeyyyyyyyy çocuk içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyyyyyyyyyyyy sabah sabah süper bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

allahım yeniyıl hediyeni vermiş canım tebrik ederim. allahım sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin canım benim çok sevindim ya ne zamandır hamiş haberi yoktu inşallah devamı gelirrrrrrrrrrrrrrrrrr

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sağol canım rabbim en kısa zamanda evlat hasreti çeken herkese nasip etsin .:Saruboceq:.

ne diyorsun canim bu ne guzel haber darisi bizlere

çokkk sevindim darısı ttüüüümmm bekleyenlerin başına:Saruboceq:...bir mucizede biz yarabbii

hayırlısı olsun canım çok sevindim allah tamamına erdirsinn inşallahh.....tebriklerr

allah hepinizden razı olsun bu süre içinde en yakın destekçilerim sizlerdiniz burdaki mucizeler bana ümit ışığı oldu hep birgün bende yaşayacağım diye ümitle bekledim rabbim nasip etti çok şükür .rabbim en yakın zamanda bebek özlemi çeken arkadaşlarımıza da nasip eder inşallah .:teytey::teytey:

a.s.a.s.

amin canım amin. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

halayı boş bırakmayın hadiiiiii bekliyorum anacım bugün benim topiğin nöbetçisi. can iso doktordadır yeter gelmedi hala

balım-aymes-yeter- can iso -liyadora-zambak - tuliny smhsmh-bebeto-uykucu şirine- ceylin naz - meryem 42 - rapunzel-özlem82do-pinkrose hadi şappişappiiii

Son düzenleme:

cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallah
darisi bizlere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…