merhaba kızlar herkese iyi haftasonları dilerim
zulalcim :teytey: :teytey: :teytey:
rabbim tamamına erdirsin
sağlıkla kucağınada alırsın inşallah :Saruboceq:
caspercım doğumgünümüş nice senelere canım opuyorumnanaktan
bir sonraki doğumgününü kucağında bebeişinle kutlayacaksın ne güzel :1rolleyes:
tülişim sanırım aşılama tedavisine başlamışsın
rabbim hakkında hayırlısını versin canım
umutsuzluğun umuda dönüşsün inşallah :Saruboceq:
kızlar özledim sizleri ve buralarda vakit geçirmeyi
ama gelemiyorum bu aralar pek
şu sıralarda kızkardeşimle alakalı bir sorun yaşıyoruz
kardeşimin 2 çocuğu var 2,5 ve 1 yaşlarında
benim elim kolum bomboşken
o 3. ye hamile ve onu istemiyor
hem maddi hemde manevi yönden zordalar
rabbim onun hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah :gitme:
lazuz kan testinide yaptırınmı canım bugün
zemuszemuskaydirigubbakcemile3aynı anda yazıyormuşuz.kaydirigubbakcemile3a.s.
ya cok guzel birsey ya
canim ben herseyi anladim da ayagin duvara kaldirmani falan
ama ben seyi anladim sallanmayi neden nasil sallndin
İyi geceler kızlar bugün çok mutluyum ve bunu eşimden sonra ilk kez burda sizinle paylaşıyorum...veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmm kızlar bugün idrar testi yaptım gayet belirgin çift çizgiyi gördüm .Yarın kan testi yaptırıcam rabbim evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bu ay yumurta takibi yaptırmıştım biliyorsunuz.Ve bu ay ilişkiden sonra hemen banyo yapmadım sabah yaptım ayaklarımı duvara dayadım ve sallandım.tabi hepsinden önce rabbbim nasip etti vakti zamanı geldi demekki rabbim inşlh sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder iyi geceler sağlıcakla kalın.:lepi:sositosositohihoyyythihoyyytsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz:dance:akannehirakannehira.s.
canim varikosel olmadan da morfoloji sorun olabiliyor...Kızlar birşey sorucam,varikoseli olmadan morfoloji bozukluğu olan var mı?
Eşim 2 kere gitti doktora yok dediler,ama niye bu kadar bozuk olur zaman düşünüp duruyorum:sinifsinif:
hayırlısı canım ya...bende gördüm bugün....off kızlar ya ben gene kırmızı kart görüyorum hemde erken geldi 5gün hayırrdır inşallah yeni tarih 19 ocak
canım badem arkadaşımız yaptırmıştı...istersen onunla bir konuş...tüp bebek yaptıran arkadaşlar co-cültür nasıl bi şey yaşayandan dinlemek isterdim varsa deneyen anlattırsa sevibnirim
maşaşllah ya:teytey::teytey:İyi geceler kızlar bugün çok mutluyum ve bunu eşimden sonra ilk kez burda sizinle paylaşıyorum...veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmm kızlar bugün idrar testi yaptım gayet belirgin çift çizgiyi gördüm .Yarın kan testi yaptırıcam rabbim evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bu ay yumurta takibi yaptırmıştım biliyorsunuz.Ve bu ay ilişkiden sonra hemen banyo yapmadım sabah yaptım ayaklarımı duvara dayadım ve sallandım.tabi hepsinden önce rabbbim nasip etti vakti zamanı geldi demekki rabbim inşlh sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder iyi geceler sağlıcakla kalın.:lepi:sositosositohihoyyythihoyyytsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz:dance:akannehirakannehira.s.
İyi geceler kızlar bugün çok mutluyum ve bunu eşimden sonra ilk kez burda sizinle paylaşıyorum...veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmm kızlar bugün idrar testi yaptım gayet belirgin çift çizgiyi gördüm .Yarın kan testi yaptırıcam rabbim evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bu ay yumurta takibi yaptırmıştım biliyorsunuz.Ve bu ay ilişkiden sonra hemen banyo yapmadım sabah yaptım ayaklarımı duvara dayadım ve sallandım.tabi hepsinden önce rabbbim nasip etti vakti zamanı geldi demekki rabbim inşlh sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder iyi geceler sağlıcakla kalın.:lepi:sositosositohihoyyythihoyyytsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz:dance:akannehirakannehira.s.
millet kimse yokmu yyaaaaaaaaaa
allah tamamına erdirsin canımmmmmm tebrik ederim:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
evet yeterim malesef kimse yok bende geldim gidiyom çarşıdan geldik yemeğe başlamadan bi bakıyım ne var ne yok demiştim müjdeli haber alacakmışım
öpüyorum tatlıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?