Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ıyi akşamlar kızlar ben geldim doktora gittim kan testi yaptırmaya gerek yok dedi idrar çıkması yeterli dedi.Bende yaptırmadım ama kan pıhtılaşma testini yaptırdım folıcplus ve aspirin verdi 10 gün sonra gel dedi.

evet cnm bizimde öyle varikosel yok ama %1 normal %99 anormal :gitme:

siz de bizdensiniz demek
Biz de hep %3 diyoduk,memorialda büyütmeli yaptırınca %1 çıktı,doktoruma ulaşmış rapor,dün aradı bizi,normal yolla olmaz demiyorum sizinki eminmisiniz tüp bebek denemek istediğinizden dedi.Herzaman bir ümit var demekki:sm_confused:
Ama yine de 3senedir çok sıkıldığım için bu süreçten,eminim dedim başlıyoruz tedaviye bu hafta...

bazı arkadaşlar problemimizi sormuş kısaca bahsedeyim arkadaşlar.3buçuk yıldır evliyiz 1buçuk yıl korunduk sonra 1 sene denememize rağmen hamile kalamadım doktora gittik testlerimizi yaptırdık ilk testte eşimin sperm sayısı 10 milyon hareket 0 normal sperm %50 (krugere göre bakılmamıştı)doktor hemen ürolojiye görünsün dedi ama eşim bu test sonucundan sonra doktora gitmedi hemen.Bende bu testten sonra keçi boynuzu içirdim 2 buçuk ay ve 2 buçuk ay sonra tekrar başaka hastanede test yaptırdık sperm sayısı 32 milyn toplam sayı 128 milyn hareket %65 morfoloji%2 çıktı.ve bu test sonucuna göre doktor aşılama yapalım dedi tam aşılama zamanı doktor değiştirdim ve aşılama iptal oldu ben o ay doğal yoldan hamile kaldım ama 9 hftada kalbi durmuş tabi ben bunu 12 hafatada kontrole gittiğimde öğrendim.Neyse sonra ben takrar eşime keçi boynuzu suyu içirdim .bu son 2 ile 3 ay içinde 1 ay havuç suyu sıktım içine 1 damla zeytin yağı atıp içirdim 20 veya 25 gün kadar bundan sonra yine keçiboynuzu suyu içirdim.Bunlar birer sebep vakti zamanı gelmiş demkki ama tabi keçiboynuzunun yararı çok fazla allah herkese şifa versin.Bu ay yumurta takibi yaptırdım ilaçsız sadece çatlatma iynesi yaptı şansınızı artırır dedi.ÇOK şükür sonuç pozitif oldu.allah herkese nasip etsin en kısa zamanda.

Canım bende beklemedeyim belitilerin nasıl adet olcakmışım gibi sancım var sende durum nasıl

canım belirtiler aynı adet olaçakmışsın gibi oluyor .Sanki adet oldun olacaksın gibi oluyor yani bende öyle oldu.inşallah uğurlu gelir bu mucize topiğe arkamdan şöyle en az 3 tane mucize çıkarda halaylardan yoruluruz.hihoyyythihoyyyta.s.

laluz canım teprikler.hayarlı olsun.darısı bizim başımıza.oh çok şükür.gerçekten bana çok moral oldun.%2 morflji ile olmuş ne kadar güzel.sağlıcakla kucağına alman dileğiyle canım.

slm canım öncelikle tebrik ediyorum gündüz hastanedeydim sonrada alışverişe çıktık, şimdide kayınvalidemlerdeyim bi bakiim ben yokken kızlar ne yapmış diyodum tam, senin güzel haberini gördüm Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inan çok sevindim hadi ayağını sürüde arkandan gelsin hamişlerin devamı

Caspeeeerrrr canım nasılsın? topiği beklemişsin yerimize tatlım, yalnız bırakmamışlardır seni umarım, gelemedim bugün bizim yaramazları görmeye gittik, kendine iyi bak pazartesi görüşürüz

Yeteriiim napıyon yavruuuum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

pazartesi yine hamiş görmek istiyorum hadi bakiiim hızlandırın çalışmaları 2010' a bol bebişli girelim
Neydi sloganımız; Her Şey Çocuk İçin....:lepi: :lepi: :lepi:

canım fadikci önerin için çok teşekkür ederim .allah senden razı olsun.söylediğini hemen uygulayacam ama daha detaylı bilgi yani ne zaman başlicam kaçgün kaç kaşık yicem.gerçekten benim için çok önemli.canım çok sağol ya.yazarsan çok sevinirim.bari benim sorun ortadan kalksın diyom.

zülalcim tebrik ederim canım çok sevindim Allah kucağınıza almayı da naip etsin inşallah...geçen sene senden sonra hamile kalmştım inşallah bu sene de öyle olur..tabi ben de düşük yapmıştım..inşallah bu sefer sornsuz geçirmen dileğiyle hamileliğini..pıhtılaşma testi yaptırdım demişsin nasıl yaptırdın isteyince hemen yapıyorlar mı??

Merhaba canım inşallah bu senede öyle olur bende hatırlıyorum aynı zamanlarda hamile kaldığımızı .pıhtılaşma testini yapıyorlar doktorum 1 gebelikte böyle problem yaşayanlara yapmıyoruz aslında çünkü ikinci gebelikte %80 böyle bişey yaşanmıyor ama istersen yaptırabiliriz dedi ben de yaptırdım her ihtimale karşı .Şimdi aspirin ismi e ile başlıyor şimdi yanımda değil onu verdi ama bu pıhtılaşmayı engellemşiyormuş bu sadece plasenta oluşurken damarlarda tıkanıklar oluşabiliyormuş ondan koruyormuş dedi.İNŞALLAH BU SEFER SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRİP SAĞLIKLA BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALABİLİRİM İNANIN HEP DUALRIMDASINIZ RABBİM EVLAT HASRETİ ÇEKEN HERKESE EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN..:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

inşallah canım...ben de adetimin 21.gününde 2.tüp bebeğe başlayacağım galiba dr.um bu sefer uzun protokol deneyelim dedi ve de co-cültür yapıcaz dedi açıkcası biraz karışığım beklesem mi yaptırsam mı acaba diye?bi yanım yaptır diyor bi yanım bekle.

merhaba canım hakkında hayırlısı olsun.Zamanı gelince bir şekilde sebeplerde ona göre belli oluyor benimkinin sebebide belki yumurta takibi oldu zamanı geldi ve rabbim bunun gerçekleşmesi için bi
r sebep öne sürüyor.herşeyin hayırlısı içinden nasıl geliyorsa öyle yap...

laluz canım teprikler.hayarlı olsun.darısı bizim başımıza.oh çok şükür.gerçekten bana çok moral oldun.%2 morflji ile olmuş ne kadar güzel.sağlıcakla kucağına alman dileğiyle canım.

canım gözün aydın allah hayırsıyla kucağınıda almayı nasip eder inşallah. inş kan tastinde hayırlı çıkar. darısı başımıza inş hihoyyyt

oh be ZULAL'cim mükemmel bir haber.
rapunzelden sonra canziden sonra seninde Rabbim yüzünü güldürdü.
ohhhhh ooooooooooohhhh
Allah tamamına erdirsin

hepinze ayrı ayrı teşekkür ediyorum mucizeler her zaman bizim için ışık oldu inşallah rabbim en kısa sürede sizinde mucizenizi gönderir.

laluz canım tebrık ederım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın rabbım

slm kızlar ya benım adetım gecıktı ama bışey yok kasıklarım agrıyor ya morelımı bozuyor bıde yılbasından sonra hastaneler ssk ya bakmıycakmış dogrumu ya

oyy ne güzel hamişimiz var lazluz çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel ya sırası gelen hamiş kalıyor :)

laluzcum tebrik ederim rabbim inşallah busfer yüzünü güldürür sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
bende doktora gittim bugün doktor çok ilgiliydi eşimin testlerindeki yükselişi normal bulmadı yeni bir test istedi bende herhangi bişey görünmedi adet söktürücü verdi eğer geç olursam onu kullanıcakmışım kansızlık için kan hapı verdi vede klomen verdi yumurtlama için ilaç bitince gidicem tekrar ayruca smear testi yaptıu haftaya alcam sonucu eşimin sonuçlarına göre bi yol çizicez dedi aşılamdan başlarız dedi zaten eski değerlere göre direk tüp bebeklik durumunuz var dedi şimdlik benden bu haberler arkdaşlar başladık bakalım bizde uzun bir maratona umarım kısa sürer bu yol hamiş kalırız bizlerde

herşey bebişi için değilmi öyleyse katlanıcaz herkese iyi akşamlar

Hayırlısı olsun canım,bol şanslar şimdiden,herşey yolunda gitsin ,bi hamiş haberi de senden alalımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…