evet cnm bizimde öyle varikosel yok ama %1 normal %99 anormal:gitme:
Canım bende beklemedeyim belitilerin nasıl adet olcakmışım gibi sancım var sende durum nasıl
İyi geceler kızlar bugün çok mutluyum ve bunu eşimden sonra ilk kez burda sizinle paylaşıyorum...veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmm kızlar bugün idrar testi yaptım gayet belirgin çift çizgiyi gördüm .Yarın kan testi yaptırıcam rabbim evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bu ay yumurta takibi yaptırmıştım biliyorsunuz.Ve bu ay ilişkiden sonra hemen banyo yapmadım sabah yaptım ayaklarımı duvara dayadım ve sallandım.tabi hepsinden önce rabbbim nasip etti vakti zamanı geldi demekki rabbim inşlh sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder iyi geceler sağlıcakla kalın.:lepi:sositosositohihoyyythihoyyytsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz:dance:akannehirakannehira.s.
zülalcim tebrik ederim canım çok sevindim Allah kucağınıza almayı da naip etsin inşallah...geçen sene senden sonra hamile kalmştım inşallah bu sene de öyle olur..tabi ben de düşük yapmıştım..inşallah bu sefer sornsuz geçirmen dileğiyle hamileliğini..pıhtılaşma testi yaptırdım demişsin nasıl yaptırdın isteyince hemen yapıyorlar mı??
Merhaba canım inşallah bu senede öyle olur bende hatırlıyorum aynı zamanlarda hamile kaldığımızı .pıhtılaşma testini yapıyorlar doktorum 1 gebelikte böyle problem yaşayanlara yapmıyoruz aslında çünkü ikinci gebelikte %80 böyle bişey yaşanmıyor ama istersen yaptırabiliriz dedi ben de yaptırdım her ihtimale karşı .Şimdi aspirin ismi e ile başlıyor şimdi yanımda değil onu verdi ama bu pıhtılaşmayı engellemşiyormuş bu sadece plasenta oluşurken damarlarda tıkanıklar oluşabiliyormuş ondan koruyormuş dedi.İNŞALLAH BU SEFER SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRİP SAĞLIKLA BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALABİLİRİM İNANIN HEP DUALRIMDASINIZ RABBİM EVLAT HASRETİ ÇEKEN HERKESE EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN..:Saruboceq::Saruboceq:a.s.
inşallah canım...ben de adetimin 21.gününde 2.tüp bebeğe başlayacağım galiba dr.um bu sefer uzun protokol deneyelim dedi ve de co-cültür yapıcaz dedi açıkcası biraz karışığım beklesem mi yaptırsam mı acaba diye?bi yanım yaptır diyor bi yanım bekle.
laluz canım teprikler.hayarlı olsun.darısı bizim başımıza.oh çok şükür.gerçekten bana çok moral oldun.%2 morflji ile olmuş ne kadar güzel.sağlıcakla kucağına alman dileğiyle canım.
canım gözün aydın allah hayırsıyla kucağınıda almayı nasip eder inşallah. inş kan tastinde hayırlı çıkar. darısı başımıza inş hihoyyyt
oh be ZULAL'cim mükemmel bir haber.
rapunzelden sonra canziden sonra seninde Rabbim yüzünü güldürdü.
ohhhhh ooooooooooohhhh
Allah tamamına erdirsin
laluzcum tebrik ederim rabbim inşallah busfer yüzünü güldürür sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
bende doktora gittim bugün doktor çok ilgiliydi eşimin testlerindeki yükselişi normal bulmadı yeni bir test istedi bende herhangi bişey görünmedi adet söktürücü verdi eğer geç olursam onu kullanıcakmışım kansızlık için kan hapı verdi vede klomen verdi yumurtlama için ilaç bitince gidicem tekrar ayruca smear testi yaptıu haftaya alcam sonucu eşimin sonuçlarına göre bi yol çizicez dedi aşılamdan başlarız dedi zaten eski değerlere göre direk tüp bebeklik durumunuz var dedi şimdlik benden bu haberler arkdaşlar başladık bakalım bizde uzun bir maratona umarım kısa sürer bu yol hamiş kalırız bizlerde
herşey bebişi için değilmi öyleyse katlanıcaz herkese iyi akşamlar
laluz24z tebrik ederim.Gözünüz aydın.Umarım 2010 bütün isteyenleri, bebeklerine kavuşturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?