canım tam olarak ölçüsü yok...canım fadikci önerin için çok teşekkür ederim .allah senden razı olsun.söylediğini hemen uygulayacam ama daha detaylı bilgi yani ne zaman başlicam kaçgün kaç kaşık yicem.gerçekten benim için çok önemli.canım çok sağol ya.yazarsan çok sevinirim.bari benim sorun ortadan kalksın diyom.
İyi akşamlar kızlar ben geldim doktora gittim kan testi yaptırmaya gerek yok dedi idrar çıkması yeterli dedi.Bende yaptırmadım ama kan pıhtılaşma testini yaptırdım folıcplus ve aspirin verdi 10 gün sonra gel dedi.
:teytey::teytey:
canım tebrık ederıım cok sevındım...
hangı testlerı yaptırdın sen laluzcıum..
bende aspıırn ve kan sulandırcı ıgne kullandıgım ıcınzemuszemus
ooooooooooooo herkes buırda hayırdır hamile kokusumu aldı burunlarınız kız yoksa genelde burası böyle kalabalık olunca bir mucize çıkıp geliveriyor hadi hayırlısı bari halayını başlatalımda gelsin keratakaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey::teytey:
laluz canım inşşşşşşş ayakalrını sürümüşsündür[sıze="2"]canım belirtiler aynı adet olaçakmışsın gibi oluyor .sanki adet oldun olacaksın gibi oluyor yani bende öyle oldu.inşallah uğurlu gelir bu mucize topiğe arkamdan şöyle en az 3 tane mucize çıkarda halaylardan yoruluruz.hihoyyythihoyyyta.s. [/sıze]
slm canım öncelikle tebrik ediyorum gündüz hastanedeydim sonrada alışverişe çıktık, şimdide kayınvalidemlerdeyim bi bakiim ben yokken kızlar ne yapmış diyodum tam, senin güzel haberini gördüm rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inan çok sevindim hadi ayağını sürüde arkandan gelsin hamişlerin devamı
caspeeeerrrr canım nasılsın? Topiği beklemişsin yerimize tatlım, yalnız bırakmamışlardır seni umarım, gelemedim bugün bizim yaramazları görmeye gittik, kendine iyi bak pazartesi görüşürüz
yeteriiim napıyon yavruuuum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
pazartesi yine hamiş görmek istiyorum hadi bakiiim hızlandırın çalışmaları 2010' a bol bebişli girelim
neydi sloganımız; her şey çocuk için....:lepi: :lepi: :lepi:
slm fadikom nasilsin ya gorusemiyoruz
artikopuyorumnanaktan
canzicim insallah hersey hep yolunda gider
İyi geceler kızlar bugün çok mutluyum ve bunu eşimden sonra ilk kez burda sizinle paylaşıyorum...veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmm kızlar bugün idrar testi yaptım gayet belirgin çift çizgiyi gördüm .Yarın kan testi yaptırıcam rabbim evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bu ay yumurta takibi yaptırmıştım biliyorsunuz.Ve bu ay ilişkiden sonra hemen banyo yapmadım sabah yaptım ayaklarımı duvara dayadım ve sallandım.tabi hepsinden önce rabbbim nasip etti vakti zamanı geldi demekki rabbim inşlh sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder iyi geceler sağlıcakla kalın.:lepi:sositosositohihoyyythihoyyytsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz:dance:akannehirakannehira.s.
canım tam olarak ölçüsü yok...
biraz göz kararı oluyor (tarçın bal ve çörek otu)
hepsinden de aynı miktarda kaşıkla koyabilirsin ama biraz tarçınını az koy...
sabbah ve akşamları aç karınına yiyorsun...
ha unutmadan adetin 3 günü başlayıp 12.günü falan bırakacakmışsın...
ben ilk ay tam 12. gününe kadar kullandım....yumurtlama oldu...
ama yumurta olduktan sonra adet olana kadar kasılarımda çok ağrı oldu...
benim tahminim kür biraz ağır geldi galiba...
bu ay da biraz azalttcaktıma ama azaltmama gerek kalmadan hep kürü yemeği unuttum...
bayrama denk gekmişti kalabalık iş güç. derken adetin 3. gününden itibaren 3-4 gün ya sabah ya akşam ancak alabildim...
sonrada bıraktım...ama bu ay da yumoş oldu ve hiç ağrılarım olmadı...
benim tavsiyem sen ne ilk ay içitiğim gibi nede 2. ay içtiğim gibi iç...
sen orta bir yolunu bul...
rica ederim canım...çok teşkr. ederim canım.bu ay geçti.önümüzdeki aya uygularım artık.çok sevindim demekki ilaçsızda oluyomuş.inş. bende de işe yarar.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ıyı pazarlar kızlar benım adet daha gelmedı ya of sınır oldum ara kasıklarıma agrı gırıyor yumurtalıklarımımı uşuttum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?