benim anladığım kadarıyla testte sorun yok...Miktar:2.5cc
ph:7.5
Likefikasyon süresi(37C):30dk.
Viskosite:yüksek
Görünüm:Gri-opak
1.Saatte hareketli sperm yüzdesi: %60
Hareketin değerlendirilmesi (1 saat )
a) Hızlı ileri hareketli:%15
b) Yavaş ileri hareketli:%40
c) yerinde hareketli:%5
d) hareketsiz:%40
sperm yoğunluğu:107.500.000ml
Anormal morfolojili sperm yüzdesi:%35
Yuvarlak hücre:2.000.000ml
Lökasit:1.000.000ml
Yer yer aglutıne olmuş spermatozoitler görüldü
Kızlar eşimin spermiyogram sonucu böyle acaba bilgisi olan varmı
haftaiçi doktora gidicem ama çok merak ediyorum yorumlayacak bir arkadaşım varsa çok memnun olurum
İyi geceler kızlar bugün çok mutluyum ve bunu eşimden sonra ilk kez burda sizinle paylaşıyorum...veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmm kızlar bugün idrar testi yaptım gayet belirgin çift çizgiyi gördüm .Yarın kan testi yaptırıcam rabbim evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bu ay yumurta takibi yaptırmıştım biliyorsunuz.Ve bu ay ilişkiden sonra hemen banyo yapmadım sabah yaptım ayaklarımı duvara dayadım ve sallandım.tabi hepsinden önce rabbbim nasip etti vakti zamanı geldi demekki rabbim inşlh sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder iyi geceler sağlıcakla kalın.:lepi:sositosositohihoyyythihoyyytsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz:dance:akannehirakannehira.s.
YYAAAAAAAA YİNE YAKALAYAMAMIŞIM UYKUCUMU mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
SENİ ÇOK ÖZLEDİM UYKUCUUUUUUUUUUUUMMMMMopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
rica ederim canım...
inşallah işe yarar...
akşam acele yazdım birşey unutmuşum...
çörek otu ezilmiş olcak...aktarcılar veya baharatcılar makineden geçirebiliyormuş...
ben evde kendim ezmeye uğraşmıştım ama tam ezilmiyor....
birde adetin 3. günü ovulasyon belli olurmu ki...
laluz canım tebrık ederım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın rabbım
oyy ne güzel hamişimiz var lazluz çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel ya sırası gelen hamiş kalıyor :)
laluz24z tebrik ederim.Gözünüz aydın.Umarım 2010 bütün isteyenleri, bebeklerine kavuşturur.
lazuz tebrikler...... :teytey:
Allah kucağına almayı nasip etsin.....
ne güzel bir haber böyle sabah sabah gördümmmm kaydirigubbakcemile2
bu mesajını okudummmm kendin kokmuşsunn kaydirigubbakcemile3
tebriklerrr vereliniortak
Rabbim herkese nasp etsin darısı arakşalarımın başınaaa :lepi:
sağlıkla kucağına al inşallahhhhh :sm_cool:
:hooray:
:teytey:
:dance:
laluz canim tebrik ederim,saglicakla kucagina almakta nasip olsun insallah
iyi pazarlar arkadaşlar hepinizi çok çok öpüyorum allahım tüm dualarımızı kabul etsin
inşallah canım aminnnn allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin canım
ne kadar güzel bir haber canım çokkkkkk sevindim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım tamamına erdirsin vakti zamanı gelince çıkıp geliyorlar allahımıza şükürler olsun allahım tüm ardaaşlarımıza nasip etsin biran önce gelsinler
+kızlar herkese hayırlı pazarlar..
guzel bır hamıs haberı daha gelmıs..
lazuz rabbım tamamına erdırsın ınsallah..cok tebrıkler..
Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için rabbim en yakın zaman evlat hasreti çeken bütün arkadaşalrımıza nasip eder inşallah rabbim..a.s.iyi pazarlar hepinizeeee
canım tebrikk ederimm rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşşş
bende özledimmm canımmm yaaaaŞeniz
kızlar ben geldim mafoldumben mafoldumben
çok yorğum bir vaziyeteyim
anladım canım.....fadikcim ben dr her gidişimde adetin 3.günü gidiyom.dr 3.günü gel diyo.alttan üstten ultrasonla bakiyo.soruyom yumurtlama olmuş mu diye olmuş olmuş diyo.kist fala varmı diyede bakıyo galiba.çok şükür şimdiye kadar hiç kist oluşmadı da içim rahat olmuyo.sürekli stresli oluyom.niye ilaçsız olmuyo diye.neyse artık diğer ay uygularım senin dediğini
yhay allah ya...bu adette düzelmedi gittilaluz canim tebrik ederim
Allah saglikla kucagina almani nasip etsin
nasilsiniz kizlar
fadik canim ya ben bu ay yine listenin basini cekiyorum takildim kaldim orada
adetim yine gecikti :sinifsinif:istersen beni bilinmeyenlerin yanina al canim
kızlar bır yazı okuum tuylerım dıken dıken...paylaşmak ıstedım
OKUYUN VE GÖRÜN ALLAH NELERE KADıR... ALINTIDIR.
Tanıyanlar bilir, uzun süredir yumurtalıklarımda her ay oluşan kistlerimle uğraşıyordum. Adet söktürücü almadan adet göremiyordum. Kistlerin geçmesi için doktorlar bir de doğum kontrol hapı veriyorlardı. ılacı kullandığım süre içinde kist geçiyor, kullanmayı bırakınca kistler her defasında daha da büyüyerek geri geliyordu.
Bu arada son bikaç aydır gerçekten gebeliği çok istediğimi farkettim.
En sonunda bu ay yine çoook uzun bi süre adet göremeyince 23 Haziran’da hamileyim galiba diye umutlanarak sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım…Sonuç negatif çıktı, o zaman anladım ki yine kistler geldi..
ıki gün sonra 25 Haziran’da hastanede beni muayene eden doktor bu sefer kistlerimin 3cm olduğunu, daha da büyürse ameliyat olmam gerekeceğini söyledi. Yine bir adet söktürücü yazdı. ılacın 10 gün süreceğini, bittikten sonra da adet göreceğimi söyleyerek beni eve yolladı.
Bu olay benim için dönüm noktası oldu.Bu sefer canıma tak etti. Kendimi o kadar aciz hissettim ki o çaresizlikle Allah’a sığındım. Dua kitabını karıştırırken Salat-ı Tefriciye duasını gördüm. 4444 tane okuyanın Allah gönlünün muadını verir yazıyordu. Kandil gecesi başladım. Bir hafta boyunca bütün işlerimi bi kenara bıraktım ve bütün kalbimle gece gündüz saatlerce bu duayı okudum.
4 Temmuz’da adet söktürücü ilacım bitti ama ne gelen var ne giden…ıyiden iyiye gerildim. Bi gece ağlaya ağlaya saatlerce dua ettim “Allahım sen duaları karşılıksız bırakmazsın. Nolur dualarımı kabul et.”diye….
6 Temmuz’da 4444 tane Salat-ı Tefriciyem bitti. Üzerine de Hacet namazı kılarak dua ettim. Gece de uyanıp yine dua ettim…Bu arada bu süre zarfında tanıdığım, gördüğüm herkese nasılsın deseler bana dua edin dedim.Arkamda bi dua ordusu topladım.
Ve 7 Temmuz..
“Adet söktürücü bitti, ben daha niye adet göremedim? Yoksa kist büyüdü de ameliyat mı olmam gerekecek? gibi kafamdaki sorularla bu kez annem yanımda, yine doktora gittim. Doktor muayene etti… Bi daha etti… Bi daha etti… Şaşırdı kaldı..”Gebelik testi yaptırmış mıydın?” dedi…”Evet, negatifti.”dedim. “Ama hamilesin!!!!”dedi… Annemle ikimiz şaşkın birbirimize bakakaldık. “Nasıl yani???Ya kistler?” dedim. “Kistler yok olmuş!!!”dedi doktor. 10 gün içinde nasıl kistler gitti, bebek geldi anlamaya çalışırken annem “Allah herşeye kadir.Dualarını duydu.” dedi.
Eve gelene kadar yolda gördüğüm fakirlere sadaka dağıttım. Gelince de iki rekat şükür namazı kıldım. O kistlerin nasıl gidip , yerine bebeğimin nasıl geldiğini doktor da izah edemedi ama anladım ki Allah dilerse olmaz diye bir şey yok…
Çocuğum olmuyor diye üzülen arkadaşlar; duaların gücüne inanın, umudunuzu yitirmeyin. Allah’a sığının.Allah’a dua edin. Onun kudreti bütün mucizeleri gerçeklerştirmeye yeter…
selam kızlar artık buralardayım laptop aldım kendime ama keyfim yokk offf( Rabbim sizede nasip etsin ama çocuk büyütmek ne kadar zormuş ömrümden ömür gitti daha şu 2 ayda çok kusuyo sütüm etmiyo 4 gündür kabız ( müdahalesiz yapmıyo sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?