Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim anladığım kadarıyla testte sorun yok...
azıcık ileri hareket li az(%25 iyi kabul ediliyor) ama a) ile b) nin toplamı %50 yi geçtiği için oda kurtarıyor...
çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur :Saruboceq::Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur :Saruboceq::Saruboceq:
rica ederim canım...
amin...

Allah bizlerin de dualarını kabul eder inşallah.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım....

laptopun hayırlı olsun canım...güle güle kullan...
canım sabret biraz...allaha duan et sana kolaylık versin...
çok zor olduğunu tahmin ediyorum....
allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
teşekkürler canım.önümüzdeki aya mutlak denerim.bu ay soğan kürü yaptım.adetin 3.güne dr kontrole giderim.ovulasyon olmuş mu olmamış mı diye.

selam canim
ya bende sogan kurunu denemek istiyom ama icemiyorum igrenc bir tadi var.
adetinin 3. gunu mu iciyorsun
yaw benne yapacam bu sogan suyuile

günaydın kızlar bir hafta yoktum malüm işler çok yogundu inş bu arada iyi gelişmeler olmuştur.tulinim tedavin nasıl gidiyor tatlım duygucum ya senin doktor muayenen...inş kızlar rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz

herkese günaydın kızlar yeni hafta yeni güzelikler getirsin inşşşşş

sağol fadikçim tabi ki anlarsın hele bi tüm arkşlarıma nasip olsun banayazacaksınız tek tek haklıymılsın yağmur diye ....

balkafa tşk ederm cnm buna gözüm gibi bakıcam ben nereye o oraya :)) koynuma yatıcam kıymetini bilemedim diğerinin :))

hafta sonu içime doğdu dedim kesin bir hamiş haberi var açıp bakayım ama eşimden fırsat bulupta giremedim nete. hayırlı olsun canım ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ALLAH acısını göstermesin canım.
herkese günaydın kızlar yeni hafta yeni güzelikler getirsin inşşşşş

Günaydın Herkese Kızlar,
İYi bir hafta dileğiyle...

herkese günaydın iyi hftalar.

lazuzum ayağını iyi sürü canımda yeniyıla girmeden bir kç iyi haber daha alalım

günaydınnnnnnnnnnnnn....................a.s.

aşk meleği canım tedavin hayırlı olsun umarım kavusursun sende bebeğine bu sayede

gunaydınnnnn kıslarrrr iyi haftalarrrr hepinize

Günaydın herkese,
umarım bu haftanız hep güzelliklerle dolu geçer....

canım dün tüpbebek konferansı vardı oraya gittim çok yorulmuştum
anladım canım....
ama bence boşuna yorulmuşsun....bizim tüp bebek hakkında bilmediğimiz birşey varmıki konferansa gittinkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

canim nasilsin ya uzun suredir gorusemiyoruz
canim bu corekotu kuru ne neye iyi geliyor
sogan kurunu denemek istiyom ama igrenc bir sey ya
sağol canım iyiyim....
çörek otu kürü yumoşların hem büyüyüp hemde çatlamasına yardımcı oluyor canım...
genelde yumurtlama sorunu olanların işine yarar...
soğan kürü ise iltihap kist gibi şeyleri rahimden temizlemek için...birde adet olamayanlar adet olmak için içiyor galiba...
------------------------------------------------------------------

GÜNAYDIN ŞEKERLERopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…