çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur :Saruboceq::Saruboceq:
benim anladığım kadarıyla testte sorun yok...
azıcık ileri hareket li az(%25 iyi kabul ediliyor) ama a) ile b) nin toplamı %50 yi geçtiği için oda kurtarıyor...
rica ederim canım...çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur :Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Allah bizlerin de dualarını kabul eder inşallah.....
selam kızlar artık buralardayım laptop aldım kendime ama keyfim yokk offf( Rabbim sizede nasip etsin ama çocuk büyütmek ne kadar zormuş ömrümden ömür gitti daha şu 2 ayda çok kusuyo sütüm etmiyo 4 gündür kabız ( müdahalesiz yapmıyo sizinle paylaşmak istedim
teşekkürler canım.önümüzdeki aya mutlak denerim.bu ay soğan kürü yaptım.adetin 3.güne dr kontrole giderim.ovulasyon olmuş mu olmamış mı diye.
3. günü çörekotu kürüne başlaman lazım...
birde adetin 3. günü ovulasyon belli olurmu ki...
kızlar yeni bir hafta yeni başlangıçlar getirir inş hepimize
yetercim mesajını yeni farkettim...
Yorgun derken?
Hayırdır canım ya...
İyi geceler kızlar bugün çok mutluyum ve bunu eşimden sonra ilk kez burda sizinle paylaşıyorum...veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmm kızlar bugün idrar testi yaptım gayet belirgin çift çizgiyi gördüm .Yarın kan testi yaptırıcam rabbim evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bu ay yumurta takibi yaptırmıştım biliyorsunuz.Ve bu ay ilişkiden sonra hemen banyo yapmadım sabah yaptım ayaklarımı duvara dayadım ve sallandım.tabi hepsinden önce rabbbim nasip etti vakti zamanı geldi demekki rabbim inşlh sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder iyi geceler sağlıcakla kalın.:lepi:sositosositohihoyyythihoyyytsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz:dance:akannehirakannehira.s.
herkese günaydın kızlar yeni hafta yeni güzelikler getirsin inşşşşş
sağol fadikçim tabi ki anlarsın hele bi tüm arkşlarıma nasip olsun banayazacaksınız tek tek haklıymılsın yağmur diye ....
balkafa tşk ederm cnm buna gözüm gibi bakıcam ben nereye o oraya :)) koynuma yatıcam kıymetini bilemedim diğerinin :))
Günaydın Herkese Kızlar,
İYi bir hafta dileğiyle...
herkese günaydın iyi hftalar.
lazuzum ayağını iyi sürü canımda yeniyıla girmeden bir kç iyi haber daha alalım
günaydınnnnnnnnnnnnn....................a.s.
anladım canım....canım dün tüpbebek konferansı vardı oraya gittim çok yorulmuştum
sağol canım iyiyim....canim nasilsin ya uzun suredir gorusemiyoruz
canim bu corekotu kuru ne neye iyi geliyor
sogan kurunu denemek istiyom ama igrenc bir sey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?