Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben kaçar, annem gelecek, daha sonra girerim kendinize iyi bakın görüşürüz...

herkese günaydınnn..............ya bu kistleri eritmek için soğan kürünün dışında yapılabilecek bişey varmı??bilen varsa yardımcı olsun noolurrr..........

günaydın kızlar nasılsınız.çok şükür bir hafta daha geride kaldı.herkese iyi haftalar.:dance::dance::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Eklentiler

• $duarw0qw5.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 18
herkese günaydınnn..............ya bu kistleri eritmek için soğan kürünün dışında yapılabilecek bişey varmı??bilen varsa yardımcı olsun noolurrr..........

gulemcim sanada günaydın.kist varsa en güzel soğan kürü işe yarar.soğan kürünü uygulamayı biliyosundur.onu aynen yap.ben ibrahim saraçoğluna derdimi anlattım.bana uygulayabilirsin dedi.sende mail at istersen.senin nasıl ne kadar uygulayacanı anlatır.yararı olur.

selam canim
ya bende sogan kurunu denemek istiyom ama icemiyorum igrenc bir tadi var.
adetinin 3. gunu mu iciyorsun
yaw benne yapacam bu sogan suyuile

canım adetin bitsin 7-8 gün sonra sabah aksam yemeklerden 10 dakika önce içersin.15gün uygula.bu arada adet olsan bile 15günü tamamla.daha sonraki ay adetine 10gün kala başla ve 10uygula.diğer aylarda da 10gün uygula.ben ibrahim saraçoğluna sorunumu anlattım bana bu şekilde uygula dedi.istersen sende bi anlat herkese sorununun büyüklüğüne göre uygulamayı arttırıp azaltabiliyo.içine sinerse benim uyguladığım gibi yap.zararı olmuyo.tabi5aydan fazla uygulandığında rahimde incelmelere sebep oluyo
muş.dediğin gibi iğrenç tadı var ama

HER ŞEY ÇOCUK İÇİN:lepi::lepi::lepi:

herkese günaydın iyi hftalar.

lazuzum ayağını iyi sürü canımda yeniyıla girmeden bir kç iyi haber daha alalım

EVET CASPER SANA YÜREKTEN KETILIYORUM :lepi::lepi::lepi::lepi:
AYAKLARINI ıYı SÜRÜKı :CüvCüv::CüvCüv:DOLSUN TAŞSIN

YETEEERCİM yeter artık ya.bir hamişde senden gelsin.bu kadar bekletme bizi.nasılsın

HER ŞEY ÇO-CUK İ-ÇİN :lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:

merhaba kizlar
hayirli haftalar herkese
bu hafta en az 3 hamisimiz olsun insallah tabi daha cok olursa hayir demeyiz hic

yagmurcn canim bebek bakmak gercekten cok sabir isteyen bir is heleki sebep yokken agladigi zaman
insan ne yapacagini sasiriyor Allah sabirlar versin diyorum

kizlar nerdeyse 5 gunden beri rahatsizim simdi hafifledi ama yutkununca bogazim aciyor
zor yutkunuyorum iyi gelicek birseyler biliyormusunuz
sut,bal ve karabiber ictim
limonlu cay
sicak su limon bal
ihlamur bunlari ictim ama faydasi olmadi

minos canım adaçayı ve ebegümeci gargarası çok iyi geliyo.ayrıntılı bilgi ibrahim saraçoğlu sitesinde vardı galiba.çok geçmiş olsun.benimde boğaz ağrısı yeni yeni geçiyo.

herkese günaydın iyi hftalar.

lazuzum ayağını iyi sürü canımda yeniyıla girmeden bir kç iyi haber daha alalım

YETEEERCİM yeter artık ya.bir hamişde senden gelsin.bu kadar bekletme bizi.nasılsın

HER ŞEY ÇO-CUK İ-ÇİN :lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:

CANIM YYAA BENDE ÇOK İSTİYORUM DA GELMİYOR EŞŞEKSIPASI :roflol: :roflol::roflol::roflol:

CANIM VALLA 6 YILDIR BEKLİYORUM
İNŞŞŞ RABİM VERECEK İNŞŞŞŞ GÜDÜRECEL

selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli.canım bilg.açmak dahi istemiyor o yüzden girmiyorum k.kya.heralde kış psikolojisi.laluz canım allah tamamına erdirdirsin.fadik adet tarihim 16 ocak.bide listede sorun hareket ve morfoloji yazıyor ya bizimki sadece morfolojiymiş.onuda düzeltirsen sevinirim.doktor sayı ve hareket iyi dedi.adepeli yeni üyemisin yoksa nickmi değiştin?

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun ilaçtan başka bişey geçirmiyor pek doktor bana şurup vermişti öyle geçti.vicks vapodry şurup eczanaeden sor istersen bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…