Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ya az önce urfadaki eski komşuyla görüştüm şimdi 7.ye hamileymiş.oda spiral mıdır nedir onu çıkarmış1 ay bile olmadan hamiş olmuş.dedim bize dua et.ok dedi.geçen yaz üstüne kuma gelmişti.oda hamileymiş.ona mı özendin kız dedim yok kız diyo.ama çok iyi hatırlıyom kuma geldiğinde kadın kafayı yemişti.aklını kaybetmişti.şimdi biraz toparlamış kendini.

rabbim bize de nasip eder inş.arkadaşlar nedense ben böyle en az 4tane çocuğum olsun istiyom.kalabalık aileyi çok seviyorum.o günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

CANIM ALLAH KOMUŞUNA SABIR VERSİN ÜSTÜNE KUMA GETİRİLENEDE GELENDE ÇOK VAHİM BİR DURUM
RABİM VERMEK İSTEDİKTEN SONRA VERİYOR BAK SPİRAL ÇIKARTIR HEMEN HAMİŞ AMA 7 DE ÇOK BEEEEEEEEElmaz:lmaz:lmaz:

CANIM BENİM KIZ KADEŞİMDE İKİ SEFERDE 4 TANE OLCAK ALLAHIN İZNİ İLE DİYOR İKİZ İKİZ YAPICAM DİYOR İNŞŞŞ MEVLAM GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞ HEPİMİZE

4 tane fazla değilmi biraz iki tane yeter bu zamanda.hayırlısıyla birer tane olsunda gerisini düşünürüz.

CANIM YYAA BENDE ÇOK İSTİYORUM DA GELMİYOR EŞŞEKSIPASI :roflol: :roflol::roflol::roflol:

CANIM VALLA 6 YILDIR BEKLİYORUM
İNŞŞŞ RABİM VERECEK İNŞŞŞŞ GÜDÜRECEL

inş. canım inş.bende ilk önce sizler için dua ediyom.Rahman ve Rahim olan Allahım dualarımızı kabul eder inş.:Saruboceq:
önce sizin sonrada bizim yüzümüz güler inş.:Saruboceq::Saruboceq:

HER-ŞEY ÇO-CUK İ-ÇİN:lepi::lepi::lepi:

özlem canım sen nasılsın troid ilacına devam ediyormusun hala.

evet canım devam ediyorum ama kendimce ilacı her ay düşürüyorum uzun zamandırda kan testi yaptırmadım . çarşamba gunu yaptırıcam bakalım ne çıkacak . sen ne durumdasın dozun düşmüştür bayagı baslasın artık doktorun tedaviye

minos canım adaçayı ve ebegümeci gargarası çok iyi geliyo.ayrıntılı bilgi ibrahim saraçoğlu sitesinde vardı galiba.çok geçmiş olsun.benimde boğaz ağrısı yeni yeni geçiyo.

canim cok sagol ama yurt disindayim burda ebegumeci ve ada cayini bulamam ki:1no2:

canım inşşş
rabimin hazinesininde hepimize yetecek kadar her şey var hiç kimseyi bir köşeden baktırmasın inşşşş
hepimizin yüzü gülsün

canım çok geçmiş olsun ilaçtan başka bişey geçirmiyor pek doktor bana şurup vermişti öyle geçti.vicks vapodry şurup eczanaeden sor istersen bi.

sagol canim
aslinda evde var ilaclar ama benim son zamanlarda gecen adetim bu ayda gecti
onun icin ilac istemiyorum canim
umut fakirin ekmegidir demisler ya belki birsey vardir diye
ama oda yoktur zannetmiyorum:sinifsinif:

tünaydın kızlar
hayırlı güzel haberlerle dolu bir hafta geçirmek dileğiyle inşallah
yağmurcum laptopun hayırlı olsun iyi sahip çık bu sefer
seni aramızda daha çok görcez inşallah bundan sonraa.s.
yabangülüm hoşgeldin arayı bu kadar açma canım ya bizlerde aynıyız eski tadını bulmak zor topiğin yada kknın ama napalım işte yinede günlük bi defada olsa açmadan içi rahat etmiyo insanın en azından günde bi defada olsa bekliyoruz tatlım a.s.
zaten giderek azalıyoruz:gitme:

senmi düşürüyon dozajıakannehir canım doktora git tahlilini yaptır düzelmez bide.ben günde 1 tane alıyorum şimdilik şubata kadar.sonra gün aşırı sonrada keser.nisanı bulur sanırım yinede.adetim gecikmişti doktora gittim doktor tüp bebek yaptırın dedi.şimdilik yaptıramayız zaten bekleyecem artık ne zaman yaptırırız bilmiyorum.aşılamada şans %14 diyor isterseniz yaparım diyor,ama tüp bebeği tavsiye ediyor.7 yıllık bebek sahibi olamamak direk tüp bebeği gerektiriyor dedi.artık kendinimi benimi düşünüyor bilemiyorum.

bi tane olsun gerisi gelir diyorum ben.bide bi tane olsun hemen 2.yi yaparım diyorum .şimdilik bi tane bi gelsin hayırlısıyla.ben ikiz istiyorum hep.

Son düzenleme:
benım esımın de spermı dusuk cıktı ama cok uzuluom 2aylık evlıyım acaba normal yolla kalınırmı kı gebe???

öncelikle çok geçmiş olsun.daha çok yenisiniz.kimseye çaktırmadan bitkisel tedaviye başlarsınız ne güzel.ama bizimki göze batmaya başladı artık soran sorana.bende bu yüzden strese giriyom.sizin öyle bi sorun yok.hiç kendini üzme bak sadece sayı düşükmüş.çok kolay bir şekilde arttırabiliniyo.

kızlar kadeŞım eŞının sunuÇları ıÇın has gıdıyorum gÖrÜŞÜrÜz

CANIM İŞTEN O KADAR ÇOK İZİN ALDIMKİ ARTIK ALAMIYORUM . ZATEN 1 E DÜŞÜRMÜŞTÜ DOKTOR. BEN SADECE GUNDE 2 KEREYE DÜŞÜRDÜM GEÇEMZSEDE GEÇMESİN GİDEMEM BURDA SKK LARI BİLİYOSUN VE ENDOKRİN BÖLÜMÜNE GİTMEK İNAN ÇOK ZOR O YUZDEN UMRUMDA DEĞİL ÇOK YORULDUM TROID YUZUNDEN SONUÇTA NODULUM YOK VE DEĞERLERİM 3-4 AYDIR NORMALDİ İLD DOZAJI DOKTOR DÜŞÜRDÜ TABİİ 6DAN 3 E BEN SADECE DİĞER AY 3 TEN 2 YE DÜŞÜRÜDM NORMAL GİTMİŞSE GUNDE BİR E DÜŞÜRÜCEM ARTIK KENDİ DOKTORUM OLDUM MAALESEF :kedi:

hoşbulduk canomopuyorumnanaktancanım benim :kedi:aslında şu tarla filan varya herkes orada kimsede gelmiyor fazla :dilcikar:insanın canı istemiyor artık.bizim kızlar çiftçiliğe merak saldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…