Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bi tane olsun gerisi gelir diyorum ben.bide bi tane olsun hemen 2.yi yaparım diyorum .şimdilik bi tane bi gelsin hayırlısıyla.ben ikiz istiyorum hep.[/QUOTE .!.:
inş. ne güzel olurdu kör istedi bir göz Allah verdi iki göz ola değilmi.

hımmmm anladım canım işallah herşey yolunda gider.genelde ilacı kestikten sonra hamile kalabilme şansı varmış.işallah bizimki öyle olur.bide senin dozaj fazlaymış benim 2 tane nodülüm vardı birisi kaybolmuş kendiliğinden.1 tanesi duruyor işalah oda geçer kendiliğinden.

hoşbulduk canomopuyorumnanaktancanım benim :kedi:aslında şu tarla filan varya herkes orada kimsede gelmiyor fazla :dilcikar:insanın canı istemiyor artık.bizim kızlar çiftçiliğe merak saldılar.

canım bende çiftlikçilerdenim:kedi: ama inanki tavsiye ederim iyi geliyo bence sende gel katıl bize ordada kk ekibi kurduk çok eğlenceli farmville english-tatlicadiarzu- anlamıyorum ondan ama bahçivanlar diyarındayım ben çok eğlenceli bi gir bak sevmessen oynama ama tavsiye ederim bi meşgale oldu bize ... ama tabi sen işyerindesin yasaklılar içinde değilse yasakkelime

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH ÖYLE OLUR. BELKİ SENİN DİĞERİDE KAYBOLUR BU SÜRE ZARFINDA . BENDE NODÜLLER YOK DİYE BİRAZ KENDİME GUVENDİM YA ÇUNKU 2 AY ÖNCEKİ TESTLERİM ÇOK İYİYKEN BİRDEN AŞILAMA SONRASI ÇIKTI BUNLAR BENDE SIKINTIDAN SANIRIM VE 6 AYDIRDA İLAÇ KULLANIYORUM O YUZDEN KESTİM KENDİLİĞİNDE BİŞEY OLMAS İNŞALLAH kaydirigubbakcemile3 BİRDE İNSAN BELLİ BİR ZAMAN SONRA KENDİ DOKTORU OLUYOR

sendemiakannehir zaten bizim kızların hepsi orada ben faceyi sevmiyorum o yüzden bahçıvanlar diyarı faceden değilmi?bide elişi filan yapıyorum parayla o yüzden zamanım olmuyor yani ticaretle uğraşıyorumsengözlerimebaksanab

stresten oluyor ya herşeyimiz stres olmuş.allah yardımcımız olsun.

Amin minoscum gerçkten de öyleymiş bilmezdim ..

tşk caneylomm tşşkk hep yanımda bundan sonra :))

yagmurcum ama bebis bir gulunce keyfi yerinde olunca hepsi unutuluyor degil miopuyorumnanaktan
iste o zaman insan keyiften 4 kose oluyor:kedi:
gorumcem bir kac hafta bende kalmisti 5 aylikti bebegi ordan biliyorum

evt cnm sorma gülüşü Rabbim tüm isteyenlere göstersin cnmmm keyifleri yerinde olunca sorma

canylmmm az kalmışş cnmmm adı ne oalcak

kolay gelsin canım seninkide güzel bi iş olsun bende yaptım zamanında parayla elişi ama kolumdaki ağrı beni engelledi malesef yapamıyorum dantel artık
bahçivanlar diyarı facede değil canım bende faceyi sevmiyorum facede olan kızların oynadığı oyun daha doğrusu bazılarının oynadığı oyun farmville ama o ingilizce anlamıyorum nasıl oynandığını .... ben türkçe versiyonu olan bahçivanlar diyarını oynuyorum facevede değil bahçivanlar diyarı diye yaz googleden bi defalık oyna hoşuna gitmesse oynama istemessen çok vaktini almıyo ekip 40 saat sonra toplıycan ürünler var ondan ekersin:))

Amin minoscum gerçkten de öyleymiş bilmezdim ..

tşk caneylomm tşşkk hep yanımda bundan sonra :))

kaydirigubbakcemile5
evt cnm sorma gülüşü Rabbim tüm isteyenlere göstersin cnmmm keyifleri yerinde olunca sorma

canylmmm az kalmışş cnmmm adı ne oalcak

evet canım allaha şükür azaldı artık baya günlerimiz heycan dahada artıyo gitgide ama isim konusunda halaaaaaaaaa kararsızız zeynep melike melek nazlı çokta artıramıyoz seçenekler bu kadar eşten dosttan fikir bekliyoz iştea.s zeynep sena da olabiliropuyorumnanaktan aman işte gördüğüün gibi kararsızımkaydirigubbakcemile3 en iyisi adsızmı koysak acabasırnaşık şey

Evet canımm ama cok üzuluyorumm genede normal yolla hamıle kalabılırmıyımkı tek amacım oo.sanada gecmış olsun

teşekkürler canım.tabiki allah kısmet ettikten sonra her şey olur.dedim ya ilaç olsun bitkisel olsun çok yöntemler var.netten araştır.keçiboynuzu kürü çok etkili oluyomuş.

laluz adına çok sevindm canım....evet bencede kalabalık güzel inş bol bol hamile haberleri alırız bu ay bitene kadar

selam kıslar ben geldim geçmişe bi bakıyım dedim ne var ne yok diye süper bi haber gördüm :lepi: lazuzcum tebrik ederim canım hamileymişsin sağlıkla kucağınada alırsın inşallah :dance: :dance::teytey: uzun zamandır hamiş haberi durmuştu çok sevindim senin adına canım sositososito sositososito sositososito

benım esımın de spermı dusuk cıktı ama cok uzuluom 2aylık evlıyım acaba normal yolla kalınırmı kı gebe???

sonuçları yazrsan yardımcı Olur arkadaşlar ama gerçekten daha çok başlardasınız inşş çok çaba sarf etMeden hamiş kalırsıN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…