Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (24-12-2009 -Perşembe)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

liyadora(AdaEge) arkadaşımız tüp bebek tedavisiyle hamile:CüvCüv:allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...

canzi3445 arkadaşımız doğal yoldan maşallah mücizesine kavuştu:teytey:
mucize diyorum çünkü değerler gerçekten iyi değildi ve tüp bebek hazırlığı yapıyorlardı...
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin(aminn)

surayn arkadaşımız dondurulmuşla hamile :teytey:

laluz24z arkadaşımız bu ay ilaçsız yumurta takibi yapmıştı....ve hamile:teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

lalin80---???---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:
cankiz84 ---???---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
nergis55----???---3. aşılama tedavisinde:Saruboceq:
tüliny---07 Ocak---1. aşılama tedavisinde:Saruboceq:
mrs.gizmo---23-Ocak---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:

LıSTEDE ıSMı OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARıHLERıNıZı VERıRMıSıNıZopuyorumnanaktan

TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...

kızlar br şey soracağım sizlere kadınların yumurta kalitesini atrtımak için bitkilse olarak ne kulanmak gerekiyor

Slm ccanım,benim arkadaşımda aynı problem vardı,hatta ilaç da kullandılar düzelmedi,sonra çörekotu-bal-tarçını denedi o ay,hamile kaldı:) hem de tek yumurta ikizi:),
bi de dış gebeliği vardı,doktor bile naptın sen aylardık düzeltemedik biz demiş:)

canım geçmiş olsun,bozma moralini,hiç belli olmuyo sonuçta bu işler,çıkmadık candan ümit kesilmez demişler,insanlar ne mucizelere imza atıyorlar ki,senin ki gayet olasıopuyorumnanaktan

Oh çok şükür canım,ama o şanslı bi çocuk ,bişeycikler olmaz ona,şansıyla beraber geliyor o:teytey:

başınız saolsun canım:sinifsinif:

Canım benim hayırlı olsun tedavin,heyecanını çok iyi anlıyorum ben de ilk tüp bebek tedavime bugün başladım kaydirigubbakcemile3,

aysecim saol canim evet canim cumartesi gunu randevumuz var bakalim hayirlisi olsun hakkimizda
dr kaan hakkinda bir bilgim yok canim

slm kizlar nasilsiniz
yarin allahin izniyle turkiyeye geliyoruz hayirlisiyla tedavi icin ocak basi gibi baslariz tedavi allahin izniyle
kizlar dualarinizi eksik etmeyin insallah ben de bebisime kavusurum
allaha emanet olun kendinize iyi bakin
allahim hepimizin yardimcisi olsun
turkiyede nete giremem herhalde evde yok cunku ama gittigim yerlerde net bulursam yazarim size

rahim filmini çektir canım..
tüplerde sorun olup olmadığı anlaşılır..
filmden sonraki 3 ay hamilelik olasılığı yüksek deniyordu..
hadi hayırlısı inş..

kızlar hepinize çok teşekkür ederim tekrar..
kısmetimde ne varsa bekliyorum bakalım..
hayırlısı neyse o olsun.. Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

meryem allah yardımcın olsun işallah türkiye sana uğurlu gelir hamiş hamiş dönersin evine:Saruboceq:

Canım benim hayırlı olsun tedavin,heyecanını çok iyi anlıyorum ben de ilk tüp bebek tedavime bugün başladım kaydirigubbakcemile3,

canım seninde tedavin hayırlı olsun ,tedavi sonucu ikizler gelir inş.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.hamişlere katılırsın inş.rabbim burdaki herkesin gönlüne göre versin.amiiin:Saruboceq:

FADİK cim ne kadar güzel doğal yoldan 3defa hamiş olmuşun.ama ne acıki düşmüş.nasıl olduda 3de düştü.daha yeni farkettim canım ya gerçekten çok üzüldüm.yüreğim sızladı.rabbim bi daha böyle bir acı yaşatmasın.ama iyi yönüne bakmak gerekirse hamilelik duygusunu az da olsa yaşamışın ya,oda çok büyük bişey bence.allahım inş bebeğini kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda.:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…