kızlar br şey soracağım sizlere kadınların yumurta kalitesini atrtımak için bitkilse olarak ne kulanmak gerekiyor
canım geçmiş olsun,bozma moralini,hiç belli olmuyo sonuçta bu işler,çıkmadık candan ümit kesilmez demişler,insanlar ne mucizelere imza atıyorlar ki,senin ki gayet olasıopuyorumnanaktanarkadaşlar merhaba,
benim eşimde de sayı ve hareket sorunu var. (ilkinde 3 milyon çıkmıştı, 3. semen analizinde yıkama sonrası 100.000)
ben gene de bu ay aşılama ile şansımı denemek istiyorum.biliyorum olmaz ama ne biliyim içimde kalmasın. doktor ben de sorun olmadığı için ilaca gerek yok dedi.bugün adet oldum, 13.günü gideceğim...yumurtanın durmuna göre çatlatma iğnesi yapacakmış.olursa mucize olur ama işte umut dünyası.
bu sonuçlara rağmen her ay regl olunca üzülüyorum.saçma ama işte her ay umutlanıyorum
paylaşmak istedim...
selam canlarım umarım herkesler iyidir geçmişi okuyamadım malesef biz bugün doktora gittik herşey yolunda allahıma şükürler olsun gelişimi sağlığı gayet iyi allahım sizlerede göstersin tez zamanda bütün dularaınızı kabul etsin allahım sizlerinde yüzünü güldürsün canı gönülden diliyorum her defasındada dua ediyorum hepiniz için
merhaba kızlar uzun zamandır giremedim pazartesi günün eşimin ananesini kaybettik onlarla uğraşıyorduk bugün işe gittim daha düne hasta oldum ilkdefa gününden önce geldi bende anlamadım stresten heralde söktürücüye gerk kalmadı cuma günü klomene başlıcam çarşamba doktora gitmem lazım tekrar napıcam bilmiyorum nasıl izin alıcam allahım yardım etsin bana hepinize iyi geceler
Canım benim hayırlı olsun tedavin,heyecanını çok iyi anlıyorum ben de ilk tüp bebek tedavime bugün başladım kaydirigubbakcemile3,arkadaşlar, bende PCOS vardı, 16 yaşımdan beri çocuk sahibi olmakta güçlük çekeceğimi düşünüyordum, o zamanlar göründüğüm doktor öyle söylemişti. Evlendim 1,5 yıl korunduk. Üzerine bir yıl korunmadan geçen dönemde bir hareket olmadı. Kendimi yardımla üreme tedavisine hazırlamıştım, doktorum da çocuk istediğinde gel demişti zaten. Gittim her zamanki doktoruma, hemen ovulasyon indüksiyonu (femara) başladık, ardından çatlatma iğnesi ve gününde/saatinde birleşme. Fakat sonuç negatifti. Ufak da bir folikül kisti olmuştu tedavi kaynaklı. Doktor bu ay tatil, bu ay rahim filmi çektirin eşin de sperm analizi yaptırsın dedi. Rahim filmim temiz çıktı ama eşimin spermiyogramı çok kötüydü. ml'de 100bin, toplamda 400bin sperm; ileri hızlı hareketli 2% ileri yavaş hareket %33; morfoloji WHO'ya göre %44, kruger'e göre %0 çıktı. Bir testis geç inmiş, öbüründe varikosel varmış ama tam üzerine denk gelen eski fıtık ameliyatı yüzünden ameliyat edilmesi çok tehlikeliymiş.
Doktorumuz direk tüp bebek önderdi, biz de hızlıca 3 merkezle görüştük ve alman hastanesinde karar kıldık. Ön görüşme diye gittiğimiz alman hastanesinde uzun protokol tedaviye başlamak için en uygun günde olduğum ve yumurtalıklarımın o aya has şekilde iyi durumda olduğuna karar verildi. Apar topar dün akşam uzun protokol tüp bebek tedavisine başladık. Geçen ay bu zamanlarda ovulasyon indüksüyonunun sonucunu bekliyordum, bu ay tüpbebek tedavisine başladım.
Bundan sonraki programa göre önümüzdeki 1 hafta lucrin kullanacağım, sonraki 12 gün de yumurta oluşturucu başka bir iğne. tahminen 3 hafta sonra bir aksilik çıkmazsa yumurtalar toplanıp transfer yapılacak. Ondan sonra da beklemeye geçeceğim. Çok heyecanlıyım...
simdiden hayirli yolculukar meryem, randevu filan aldinizmi?
ben bidahki tedavimide dr kaan'a gitmeyi dusunuyorum, sen onun hakkinda herhangi bisey biliyomusun?
burdan bi kac kisi gitti memnun kaldilar...
ask melegi hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim..bizim zaten sorunumuz belli neden bide disardaki insanlarda bize sorun oluyo(komsu, patron, arkadas,...)hic derdimiz yokmus gibi!!!doktor raporu alsan yinemi sorun cikar?
Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Kaan Aydos'a gittiğimizde benim de rahim filmi çektirmemi söylemişti.Normalde ben de bir sorun yok ama ne olur ne olmaz çektir demişti.
Ben de biraz kararsızım.Bugün reglimin 2.günü.Çektirmeye karar verirsem pazartesi çektirmem lazım.Ardından da ilaçsız aşılamayı deneyeceğiz.Aşılama öncesi radyosyan almanın olumsuz bir etkisi olur mu? filmin olumlu bir etkisi olur mu? durduk yere çektirmek doğru mu?
Sizce çektirmeli miyim? Kafam karıştı...
Meryemcim sende Allah' a emanet ol hayırla gel hayırlı haberlerle dön cnm
slm kizlar nasilsiniz
yarin allahin izniyle turkiyeye geliyoruz hayirlisiyla tedavi icin ocak basi gibi baslariz tedavi allahin izniyle
kizlar dualarinizi eksik etmeyin insallah ben de bebisime kavusurum
allaha emanet olun kendinize iyi bakin
allahim hepimizin yardimcisi olsun
turkiyede nete giremem herhalde evde yok cunku ama gittigim yerlerde net bulursam yazarim size
meryem hayırlı yolculuklar canım..
inş dönüşünde göbeğin dolu olur..
amin canim insallahmeryem allah yardımcın olsun işallah türkiye sana uğurlu gelir hamiş hamiş dönersin evine:Saruboceq:
Canım benim hayırlı olsun tedavin,heyecanını çok iyi anlıyorum ben de ilk tüp bebek tedavime bugün başladım kaydirigubbakcemile3,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?